Lifestyle
Foto: Pexels
Savjeti

Održavanje doma - kako sve stići na vrijeme

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

Kao i u svakom drugom poslu tako i u vođenju kućanstva, najvažnije je znati dobro rasporediti vrijeme. Jeste li ikada pokušali napraviti plan čišćenja i pospremanja ili se… više »

ANALIZA

Porez na stare automobile kao dokaz nerazumijevanja Vlade

objavljeno prije 5 dana

Porez na stare automobile iliti "zeleni porez" ministra Marića izazvao je pravu buru, a odličnu analizu napravili su kolege na portalu Automobili.hr: Za početak ovog teksta odmah želim reći… više »

Foto: Pexels
EH, DA ...

Kako prestati odlagati obaveze

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Prokrastinacija ili odlaganje zadataka oblik je ponašanja s kojim se danas bori sve veći broj ljudi. Okružuju nas stvari koje nam skreću pozornost, od nas se traži da uvijek… više »

Foto: Pexels
BUDITE USPJEŠNI

Možemo li postati otporniji na neuspjehe?

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Prije ili kasnije, svatko u životu doživi neuspjeh. Pogreške su dio života, one su znak da pokušavamo uspjeti. Neki od najpametnijih i nauspješnijih ljudi na svijetu… više »

Foto: http://blog.paleohacks.com
MLJAC!

Palačinke od kokosovog brašna? Može!

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Pod hitno trebate ideju za novi doručak kojim ćete nahraniti cijelu obitelj? Imamo za vas pravu stvar, bez šećera, bez glutena i bez loših masnoća. Jedino što vam… više »

PREPOZNAJETE?

9 znakova emocionalne inteligencije

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Emocionalna inteligencija služi vašem napredovanju i stalnom učenju novih stvari, a zapravo se radi o sposobnosti da vaše emocije rade za vas, umjesto protiv. Stoga, ako se… više »

SAVJETI

Kako i zašto skinuti višak oko struka

objavljeno prije 7 dana i 1 sat

Višak kilograma u području trbuha može, osim na nezadovoljstvo fizičkim izgledom, utjecati i na zdravlje. Naime, viškom masnoća na području trbuha uzrokuje se hormonalne… više »

SJAJNO!

Zašto je viski najbolji - s malo vode

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Kao što će vam svaki znalac reći, kap vode u vašem gutljaju viskija pojačava miris i okus dimljene, zlatne tekućine. A da bi napokon objasnili zašto ta mala kap vode… više »

MA DA?

Zdravo srce čuva i - mozak

objavljeno prije 7 dana i 20 sati

Zdravo srce je ključno za zdravlje, no ne samo da je to važno samo po sebi, već će takvo stanje srca imati snažan utjecaj na zdravlje mozga. Naime, mnoge stvari koje činimo za zdravo srce… više »

SAVJETI

Zdrave grickalice za svaki dan

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Grickalice su zapravo najveći neprijatelji za sve osobe koje imaju problema s viškom kilograma, ali ukoliko se u prehranu uključe pametno one mogu pomoći u mršavljenju. … više »

bu?enje nesanica
PRIPAZITE

Jutarnja navika koja vas može ubiti

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Jutarnje navike određuju kakav će vam biti dan, a imaju i velik utjecaj na vaše zdravlje, pogotovo ako su loše.  Jedna je naročito opasna - ako skačete ujutro na prvi zvuk… više »

EH, DA ...

10 zdravih namirnica koje nisu tako sjajne

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Proizvođači hrane i proizvoda vezanih uz zdrav život često skloni pretjeranoj samohvali, a sve u svrhu što bolje prodaje. Budući da redovito to znaju upakirati u vrlo dobre i… više »

SAVJETI

Tretman od kojeg vaša koža doslovce zablista

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Zanimljivo je da se koža, kao najveći organ tijela, neprestano obnavlja i ljušti. Novonastale stanice kože su stalno u diobi i potiskuju one iz dubljih slojeva pa na samu… više »

SAVJETI

Kako ostarjeti snažan

objavljeno prije 8 dana i 22 sata

Mišići su jedan od dijelova tijela koje često zanemaruju kako idu godine, a upravo se to pokazuje kao najveći problem kadu uđemo u srednje godine.  Naime, prema rezultatima novog… više »

SJAJNO!

Riješite se bora bez i jedne kune troška

objavljeno prije 9 dana i 1 sat

Zdrav život koji podrazumijeva dovoljno sna i najmanje 1,5 litre vode dnevno prva je linija obrane od bora, po pisanju njemačkog časopisa za zaštitu potrošača Test.… više »

skrolaj na vrh