Lifestyle
STVARNO?

Kako znati da vas se ljudi - boje?

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Kakva ste osoba? Vjerojatno mislite da ste dobri, simpa, svi vas vole i smiju se vašim forama, no što ako je situacija obrnuta i zapravo vas se - boje? Razlika između… više »

Zašto se debljamo?

5 čimbenika koji pridonose debljanju

objavljeno prije 4 dana i 21 sat

Kada se radi o prehrani i vježbanju, postoje dvije vrste ljudi. Oni koji vježbaju i obraćaju pozornost važnosti prehrane i oni koji ne vode brigu o svom tijelu i ne pridaju važnost nezdravim… više »

AHA!

Koliko zapravo trebamo piti vode ljeti?

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Voda je izvor života i jedan od njegovih esencijalnih čimbenika, što potvrđuje i činjenica da gotovo 70% površine našeg planeta te oko 60% čovjekova organizma čini… više »

SAVJETI

Umjetni zaslađivači stvarno su loši za vas

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Nehranjivi zaslađivači mogu čak povećati rizik od debljanja, dijabetesa tipa 2, hipertenzije, moždanog udara i bolesti srca Znanstvenici su proučavali više od 11.000 studija i otkrili… više »

EH, DA ...

10 savjeta za - doživjeti stotu

objavljeno prije 6 dana i 14 sati

Doživjeti stotu i to u dobroj formi, zdravog tijela i duha nije nemoguće, barem ako pitate liječnika Shigeakija Hinoharau, koji je jučer preminuo u 105. godini života.. On je posvetio… više »

MA DA?

Najbolja motivacija za žensku dijetu

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Atraktivnost partnera može biti motivacija ženama za neprestane dijete, koje mogu dovesti i do poremećaja prehrane. S druge strane, to kod mušakaraca ne igra ulogu. Ostati privlačan… više »

PRIPAZITE

Spriječite posljedice fotostarenja

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Izlaganje kože suncu donosi sa sobom određene prednosti kao što je lijep i preplanuo ten, potenciranje stvaranja vitamina D, ali za sobom povlači i problem isušivanja kože,… više »

NOVOSTI

Hyundai i30 F (Fastback)

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Treća generacija Hyundai i30 tek je nekoliko mjeseci na tržištu, a iz Hyundaija dolaze novi modeli. Tako je Hyundai u Düsseldorfu u Njemačkoj na svjetskoj prezentaciji uz potpuno… više »

zdrav i osvežavajući ljetni obrok - salata
SAVJETI

Tri savjeta za sretan i zdrav život

objavljeno prije 6 dana i 21 sat

Skidanje viška kilograma nije jednostavan zadatak, pa ne čudi da se i dalje mnogi love za rigorozne dijete koje bi ih trebale spasiti, no i sami znamo da to obično nije tako. Naravno,… više »

STVARNO?

Kako nam stres čini mozak - starijim

objavljeno prije 7 dana i 12 sati

Mentalna higijena mogla bi se, u ova prilično luda vremena, pokazati puno važnijom čak i od obične, jer o njoj moramo voditi računa od djetinjstva kad stres počinje raditi štetu… više »

STVARNO?

Proteinske su dijete najučinkovitije

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Proteinska dijeta najbolji je mogući izbor za one koji se muče sa skidanjem kalorija, kažu znanstvenici sa Sveučilita Sydney i predlažu nešto drugačiji pristup od onog klasičnog -… više »

SAVJETI

Kako učinkovito ubrzati metabolizam

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Metabolizam treba biti brz, no što to zapravo znači? Ono što trebate napraviti za početak jest izračunati svoj bazalni metabolizam - BMR. Što je bazalni… više »

SAVJETI

Tri razloga za izbacivanje bijelog kruha iz prehrane

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

Bijeli kruh u zadnje je vrijeme na lošem glasu, a razloga ima poprilično, unatoč tome što se stalno spominje samo gluten. Stoga, ako se odlučite prijeći na složene… više »

STVARNO?

Usamljenost drastično mijenja mozak

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Usamljenost je u početku cool - nitko vas ne gnjavi, nitko vam ne prigovara, brinete samo o sebi i ne morate ništa što vam se ne da... no ta idila vrlo brzo se mijenja i postaje… više »

MA DA?

Čudan, ali učinkovit način uklanjanja stresa

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Stres vas ubija i ne možete ga se riješiti? Ništa čudno, daleko od toga da ste sami, a ako vam niti jedna tehnika uklanjanja stresa nije pretjerano bliska i zanimljiva,… više »

skrolaj na vrh