Lifestyle
SUPERHRANA

Makadamija orah - čudesno zdrav plod

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Makadamija orah zdrava je namirnica koja pomaže u očuvanju našeg zdravlja. Za vas smo izdvojili sve prednosti i dobrobiti ovog zdravog orašastog voća. Makadamija orah… više »

STVARNO?!

Milenijalcima nije lako u životu

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Milenijalci su proglašeni budućnošću svijeta, no, većina ih se muči da nađu bolje poslove i zarade veće plaće od svojih roditelja unatoč tome što su obrazovaniji,… više »

SAVJETI

Joga za vitku liniju

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Joga je odlična za gubljenje kilograma, ali ne postoje određeni joga položaji koji su namijenjeni isključivo gubljenju suvišnih kilograma. Zapravo, najčešće osobe koje… više »

SAVJETI

Bolje gume idu na - stražnje kotače

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Kada je god to moguće vozači automobila morali bi bolje gume imati na stražnjim kotačima, kažu stručnjaci. To je opće pravilo koje se primjenjuje bez obzira na to ima li automobil prednji… više »

EH, DA...

Jedete brzo jer "nemate vremena"? Razmislite malo...

objavljeno prije 4 dana i 13 sati

Koliko ste puta samo ubacili obrok u sebe u par zalogaja, jer "nemate vremena", "žuri vam se" i slično? Vjerujemo dosta puta, a jednako tako vjerujemo i da su vaša opravdanja barem… više »

ZNATE LI?

Kako doba godine u kojem smo rođeni utječe na zdravlje

objavljeno prije 4 dana i 15 sati

Zdravlje ovisi o raznim faktorima, a jedan od onih na koje se često zaboravlja je - doba godine u kojem smo rođeni.  Naime, istraživanje Sveučilišta Pennsylvania pokazalo je da,… više »

SAVJETI

5 savjeta za brzinsko jutarnje šminkanje

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Šminkanje je nekima pravi pravcati ritual koji traje, drugima je tlaka (ali i obaveza), no i jedni i drugi ponekad se nađu u nezgodnoj situaciji - žele izgledati lijepo i odmorno, ali… više »

SAZNAJEMO

Muška njega poslije brijanja

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Brijanje je prilično neugodan proces. Svaki potez britvice uzrokuje oštećenje, uklanja vanjski sloj kože i ostavlja kožu bez nužne zaštite od infekcija i iritacija. Uklanjanjem… više »

ZANIMLJIVO!

Znakovi kojim tijelo javlja da ste pod stresom

objavljeno prije 5 dana i 13 sati

Stres se ne zove bez razloga tihim ubojicom, jer simptome stresa nije jednostavno prepoznati, a lako ih je zamijeniti nečim drugim. No, kako tvrdi nutricionistica Charlotte Watts, tijelo koje… više »

SAVJETI

Kako privući novac (i zadržati ga)

objavljeno prije 5 dana i 15 sati

Novčana inteligencija kod čovjeka nije razvijena pa, naravno, mora raditi na duhovnom aspektu privlačenja novca. Tek toliko da znate - danas je svaki drugi čovjek zadužen raznim pozajmicama i… više »

MLJAC

Kranjska u tavi s krumpirom i jajima - mljac!!

objavljeno prije 5 dana i 16 sati

Zašto Hrvati toliko vole Kranjsku? Kobasice su dio tipičnih obiteljskih jela koje nas podsjećaju na djetinjstvo i obiteljsku atmosferu. U hladnije jesenske dane kada nam treba… više »

I fino i zdravo! / ISTOCK / PEOPLEIMAGES
To te ja pitam!

Zdravo je jesti čokoladu za doručak

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Na temelju svega što znamo o čokoladi i šećeru, pomislili bismo da je čokolada za doručak noćna mora svakoga tko imalo brine o sebi i svojem zadravlju. No, za… više »

STRAŠNO

Tinejdžerice na udaru depresije zbog - pametnih telefona

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Djevojčice i mlade djevojke najranjivija su skupina kada je u pitanju utjecaj moderne tehnologije na psihu, pokazalo je američko istraživanje. Rizik da obole od depresije čak je 71… više »

STVARNO?!

Aerobne vježbe dobre su za mozak

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Vježbanje nije samo korisno za organizam u cjelini, naročito mišiće, već ima i ulogu u očuvanju zdravlja mozga, pronašli su znanstvenici. Naime, praćenje utjecaja vježbanja na… više »

Spadate li u posebnu skupinu? / ISTOCK/GETTY IMAGES
JESTE LI ZNALI?

Ako se od glazbe naježite, vaš je mozak poseban

objavljeno prije 6 dana i 13 sati

Ako se naježite kad slušate glazbu ili vas se stvori knedla u grlu od svih emocija koje ona u vama budi, spadate u posebnu manjinu. Matthew Sachs s Harvarda, proučavao je na koji način… više »

skrolaj na vrh