Lifestyle
hrkanje
BEZ PROBLEMA

Kako zaustaviti hrkanje

objavljeno prije 8 dana i 9 sati

Kad hrčemo, usta su nam otvorena, a grlo suho i može čak i peckati, što može biti znak niske razine kisika u krvi, kroničnih glavobolja, pretilosti, srčane mane ili začepljenih… više »

DA TI PAMET STANE

5 stvari koje muče visokointeligentne ljude

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Inteligencija nije sve, važnu ulogu imaju i odgoj i razvoj, no postoji nekoliko izazova koji će iskusiti samo visoko inteligentni ljudi. Mi vam donosimo njih 5: 1. Stalno su pod pritiskom da… više »

Pinokio, laž
PINOKIO

Što ranije dijete počne lagati, to će biti - pametnije

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Laganje je loše i ne bismo smjeli lagali. No je li zbilja tako? Ispada da laganje uopće nije tako loše kao što vjerujemo. Društvo lažljivce proglašava… više »

EH, DA ...

Koliko često trebamo prati kosu?

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Da ne duljimo, sve ovisi o vašem tipu kose, stilu života i tome koliko čisti želite biti. Ako vodite aktivan život, vježbate, plivate, puno se krećete ili boravite u okolini u kojoj je… više »

STRUJA

Baojun E100 - mali gradski dvosjed na struju

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Baojun E100 je mali gradski električni automobil dvosjed pod imenom . Rezultat je to zajedničke suradnje General Motorsa (GM) i kineskog partnera Wuling. Pomalo nezgrapnog dizajna koji je… više »

ZAPAMTITE :)

Najbolje namirnice za preplanuli ten

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Preplanuli ten pokazatelj je jedne vrlo važne stvari - bili ste na moru dovoljno dugo da zaradite lijepu boju, no nakon povratka kući stiže očekivani problem: kako zadržati lijepu boju kože… više »

Kosa, krevet, spavanje
BAPSKE PRIČE?

Je li loše spavati s mokrom kosom?

objavljeno prije 9 dana i 13 sati

"Ne izlazi iz kuće s mokrom kosom", savjet je koji smo svi barem jednom čuli od svojih baka. Taj i "Ne odlazi u krevet sa svježe opranom kosom." No, ima li istine u bakinim pričama? I ima i… više »

KOKOOOS

Odgovara li kokosovo ulje vašem tipu kože?

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Mnoge poznate face tvrde da je kokosovo ulje njihov tajni recept za održavanje kože mladenačkom, čistom i zdravom. Ne može se zanijekati da mu puno toga ide u korist. Puno je vitamina E,… više »

OČI BOJE MORA

Plave oči - što govore o vama?

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Svi smo se već šalili na račun boje kose. Neki inzistiraju na tome da plavuše nisu baš najbistrije, da su brinete preozbiljne, a crvenokose imaju oštru narav. Iako… više »

SAZNAJEMO

Njega kože ljeti - korisni savjeti

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Posljedice ljetnog izlaganja kože suncu i moru vide se već nakon kraćeg boravkana moru, a ljeto još uvijek traje. Vidljive su na koži cijelog tijela, ali ipak najviše na koži… više »

WOW!

Omiljena kava pokazuje jeste li - psihopat

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Kava, omiljeni napitak velikog dijela čovječanstva ima određene povezanosti s psihološkim karakteristikama, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Innsbruck koji su proveli… više »

PRIPAZITE

Dehidracija ljeti nije jedini neprijatelj

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Vrućina, sunce, znojenje... ljeto je vrijeme kad najviše razmišljamo o tome koliko vode smo popili i češće posežemo za čašom ili bočicom. Čak i ako se ne bavite… više »

Zbogom sokovi

Domaća voda s okusom

objavljeno prije 10 dana i 18 sati

Ako ste mislili da je nemoguće napraviti vlastitu vodu s okusom, prevarili ste se. Svi znamo da su sokovi opasni za naše zdravlje zbog velike količine šećera koje sadrže, a… više »

Voćno i korisno

7 vrsta voća za dijabetičare

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Voće je pravi izbor kad nam želudac traži nešto za grickanje, no nije tajna da obiluje šećerima, što bi mogao biti problem za one koji se bore s dijabetesom. Zato… više »

COOL

Šesti Bestiarum – rane ulaznice u prodaji, dizajnerima podebljane nagrade!

objavljeno prije 11 dana i 12 sati

Bestiarum, zagrebački fetish art festival koji je uspio debelo nadživjeti pesimistične prognoze skeptika i dokazati da Hrvatska nije baš toliko zakopčana zemlja, u svojoj šestoj… više »

skrolaj na vrh