Lifestyle
BRAVO

Volvo XC40 je Europski auto 2018. godine

objavljeno prije 7 dana i 22 sata

Dolazak novog modela Volva XC40 povijesni je događaj za Volvo koji u mnogočemu predstavlja korak u budućnost - u prvom redu na automobilskom tržištu. Samo nekoliko mjeseci od početka… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

Par dobrih savjeta za odgoj djece

objavljeno prije 8 dana

Djeca su nekad bila poslušnija i bolja... koliko ste puta to čuli, a možda i sami rekli kad su vam klinci digli tlak? No, stvari se ipak mijenjaju, pa svaka generacija želi da njihovi… više »

MA DA?

Kad je dobro pospremiti krevet

objavljeno prije 8 dana i 16 sati

Uredan dom donosi i uredne misli, barem tako kažu, a velikom broju ljudi to znači da započnu dan spremanjem kreveta nakon ustajanja. OK, možda se tako osjećate bolje, no je li to stvarno… više »

SAZNAJEMO

Čudesna minuta: Nivea 1-minutne urban detox maske za lice

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Jeste li ikad stali i razmislili što je sve moguće napraviti u minuti? Većina bi se zaista pomučila sjetit se i jedne jedine stvari koju mogu napraviti u jednoj jedinoj minuti. Ipak,… više »

MOGUĆE?

Kako promijeniti narcisoidnu osobu?

objavljeno prije 8 dana i 20 sati

Narcisoidnih osoba ima oduvijek, naravno, no u zadnje vrijeme selfie generacija podigla je priču na potpuno novu razinu i dosegla nezapamćene vrhunce - ja, ja i ja riječi su koje su im… više »

ODABRALE ŽENE

Feravino Classic rose 2017.

objavljeno prije 8 dana i 21 sat

Kad su u pitanju crne sorte iz kontinentalnog dijela Hrvatske, Dalmatinci su bili poprilično sumnjičavi. Navikli na snažne plavce, vrlo su rijetko davali priliku drugim sortama, a svoje su… više »

ZNATE LI?

Razlike u kremama za dan i noć

objavljeno prije 9 dana

Dnevna ili noćna krema? Ili obje? Ako spadate u one koji se i dalje smiju kad čuju vic o plavuši koja pita kako krema zna je li dan ili noć, vjerojatno znate da krema ne zna, ali zato… više »

FORA!

Zašto je dobro spavati u - čarapama

objavljeno prije 9 dana i 15 sati

Dobar san ključan je za dobar dan, to vjerojatno svi znamo - kad se ne naspavamo, cijeli dan je loš i nama i našoj okolini jer samo dovoljna količina sna osigurava normalno… više »

ZNATE LI?

Zašto nas privlači samo određeni tip osobe?

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Zamijetili ste da uvijek padate na isti "tip" partnera? Sada ćete saznati zašto. Kao što je nedavno dokazano u studiji na Sveučilištu u… više »

ZAPAMTITE!

7 namirnica koje reguliraju tlak

objavljeno prije 9 dana i 20 sati

Hipertenzija ili visoki krvni tlak može uzrokovati oštećenje krvnih žila tijekom vremena, što dovodi do bolesti srca, bolesti bubrega, moždanog udara i drugih problema.… više »

MA DA?

Energetski napitci su - bacanje novaca

objavljeno prije 9 dana i 22 sata

Energetski napitci su postali prava industrija, nema teretane u kojoj ih nema na policama, a probili su se i u obične trgovine, pa nije ni čudo da se prodaju kao ludi jer, eto, nakon… više »

ZNATE LI?

Biljno mlijeko - koje je najbolje?

objavljeno prije 10 dana

Mlijeko je ključno za razvoj djece i sigurno nema niti jednoga koje nije čulo - "popij svoje mlijeko do kraja, treba ti kalcija za kosti" od brižne majke... no, u zadnje su vrijeme sve… više »

WOW!

Zanimljivosti o ljudskom tijelu

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Ljudsko tijelo fascinantan je biološki stroj koji radi nevjerojatne stvari u svakom trenutku našeg života, a mi o tome zapravo pojma nemamo - kao da smo podstanari u nekom… više »

MRCINE

Toyota Supra kao studija s 340 KS

objavljeno prije 10 dana i 20 sati

Toyota Supra! Ime koje samo za najmlađe ljubitelje automobila ništa ne znači, ali malo starijim odmah srce zaigra jače, pa i kad nisu isključivi ljubitelji marke Toyota. Legendaran je… više »

ZNATE LI?

Sportovi koji NISU za djecu

objavljeno prije 10 dana i 21 sat

Sport je prava stvar za sve uzraste, no mnogi roditelji upisuju svoju djecu od najranije dobi kako bi kroz njih realizirali neke svoje propuštene prilike i pokušali stvoriti… više »

skrolaj na vrh