Lifestyle
MRCINE

Novi Ford Mustang prava je zvijer

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Ford Mustang će imati novi mjenjač i snažnije motore koji će pak trošiti manje goriva kada se pojavi sljedeće godine u Europi. To su zaključci i informacije do kojih možemo doći… više »

FIT DO LJETA

Vježbe za stražnjicu i trbušnjake

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Vježbe za stražnjicu sve su popularnije, jer nakon desetljeća promicanja žena bez oblina iste su napokon vraćene na pijedestal, tako da je i više nego poželjno imati čvrstu i zategnutu… više »

PRIPAZITE

Visoki tlak najopasniji je u - Hrvatskoj

objavljeno prije 6 dana i 3 sata

Svaki treći stanovnik Hrvatske ima povišeni krvni tlak, koji se danas u svijetu smatra ubojicom broj jedan, a kardiovaskularne bolesti su vodeći uzrok smrtnosti u gotovo svim zemljama,… više »

SAVJETI

Zašto nam toliko trebaju proteini?

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Proteini su, uz vodu, najvažnije tvari u tijelu koje imaju presudan utjecaj na rast i razvoj organizma, a to se naročito odnosi na imuniteti  - mišiće.  Hrana bogata… više »

ZAPAMTITE :)

Četiri faze života C. G. Junga

objavljeno prije 6 dana i 7 sati

Carl Gustav Jung, poznati švicarski psiholog i psihijatar začetnik je analitičke psihologije, a jedna od najvažnijih postavki njegovih teorija je teza o četiri faze života koje… više »

DRASTIČNO

Kruh od žitarica je - nezdrav?

objavljeno prije 7 dana

Kruh je, možemo to mirno reći, osnova prehrane većine ljudi i simbol hrane općenito, a kad o govorimo o njemu obično mislimo na neki koji je napravljen od žitarica. Gluten je u zadnje vrijeme… više »

NOVOSTI

G-klasa ostaje priča za sebe

objavljeno prije 7 dana

Moda dođe i prođe, ali G-klasa ostaje. Ovog robusnog terenca Mercedes ima u proizvodnom programu još od 1979. godine. Mercedes-Benz G-klasa pravi je off-roader, ali kupuju ga i zbog… više »

SAVJETI

Vježbe za vitak struk

objavljeno prije 7 dana i 3 sata

Vitak struk jedan je od ciljeva za sezonu godišnjih odmora i ljetnih haljinica, no kako do njega nakon duge zime i blagdanskih prejedanja? Naravno, zdravom prehranom i vježbanjem. Da… više »

REVIJE

XD Xenia Design otvorila Fashion Week Zagreb

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Sinoć je spektakularnom kolekcijom doajenke hrvatske mode i našom najuspješnijom domaćom modnom dizajnericom, XD Xenia design, Ksenije Vrbanić otvoren ovosezonski,… više »

SAVJETI

Dijeta s jabukama za brzo skidanje kilograma

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Dijeta s jabukama nije ona koju bismo vam preporučili otvorena srca u svim situacijama, no ako je neko važno događanje za par dana, a vi ne možete stati u željenu garderobu, ovo je dijeta za… više »

SAVJETI

Namirnice za zdravu i lijepu kožu

objavljeno prije 7 dana i 7 sati

Zdrava koža je ujedno i lijepa, a i jedno i drugo počinje, naravno - u tanjuru. Naime, dokazano je cijelim nizom istraživanja da zdrava prehrana čuva zdravlje kože i usporava pojavu znakova… više »

SAVJETI

9 savjeta za izvlačenje iz depresije

objavljeno prije 8 dana

Depresija je jedan od najčešćih poremećaja raspoloženja današnjice, a može se uspješno liječiti i bez uzimanja antidepresiva. Kako se izvući iz depresije? Stručnjaci… više »

SAVJETI

Vježbe istezanja za one koji stalno sjede

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Vježbe istezanja jedne su od onih oko kojih se uvijek lome koplja - istezati se prije vježbanja ili nakon? Prevladava mišljenje da bi se trebalo istezati nakon početnog… više »

FWZ

Danas počinje Fashion Week Zagreb

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Danas počinje novo izdanje Toyota Fashion Weeka Zagreb koje će održavati raznim događanjima sve do 27. svibnja. Prošlogodišnjim spajanjem dva najvažnija imena domaće… više »

MA DA?

Smijeh je sjajna stvar, ali ne i za - izgled

objavljeno prije 8 dana i 5 sati

Smijeh liječi, pa ga upravo iz tog razloga preporučuju kao svakodnevnu terapiju protiv stresa i depresije, no ipak postoji i jedna stvar zbog koje će ga neki izbjegavati - zbog smijanja… više »

skrolaj na vrh