Lifestyle
gripa prehlada bolest mu
MA DA!

Muškarci i bolesti - stvarno su slabiji spol

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Muškarci se vole zvati jačim spolom. no ako objektivno sagledamo situaciju i priznamo da postoji velik broj pripadnika tog spola koji teže od žena podnose prehladu, virozu i… više »

SAVJETI

Zašto trebamo jesti juhu?

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Juha je ono jelo koje su nam mame i bake uvijek gurale u usta kad smo bili mali, govoreći kako je zdrava za nas, a mi smo je obično pokušavali izbjeći - što je definitivno… više »

SAVJETI

Gluposti koje trebamo prestati servirati djeci

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Uspjeh je ono što većina roditelja želi svojoj djeci, pa ih stoga već od malih nogu "učimo" kako da to i postignu - preciznije, naturamo im stavove za koje vjerujemo da im mogu pomoći… više »

AHA!

Namirnice koje usporavaju starenje kože

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Mladolik izgled traži se više nego ikad, proizvoda s oznakom anti-age nikad nije bilo više na policama, no trebaju li vam stvarno? Ako pitate nas - ne, jer priroda to može… više »

MA DA!

Na što najviše trošimo slobodno vrijeme?

objavljeno prije 14 dana i 16 sati

Vjerovali ili ne, aktivnost kojom se Hrvati najradije bave u slobodno vrijeme je sport i rekreacija te da preferiraju tradicionalne načine komunikacije sa svojim osobnim prijateljima, s njima… više »

EH, DA...

Strava - koliko se zapravo krećemo?

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Gospoda koja su zaslužena za Stravu, aplikaciju u kojoj korisnici bilježe, spremaju svoje tjelesne aktivnosti odlučila, je sa svim tim informacijama napravit nešto skroz korisno, a… više »

SAVJETI

Kako uspješno prikriti bore

objavljeno prije 14 dana i 23 sata

Bore su neizbježan pokazatelj proživljenih godina na licu i gotovo je nemoguće biti bez njih, no ipak se može učinkovito prikriti ove znakove starosti i ublažiti ih - naravno, prirodnim… više »

SJAJNO!

Čarolija blagdanskog darivanja

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Dok gradske ulice bliješte pod svjetlima tisuću lampica i zahuktava se adventski ugođaj, polagano nas nosi val blagdanskog zanosa kojeg upotpunjavamo trenutkom darivanja. Kako taj… više »

ZNATE LI?

Jedna jedina stvar koja nam treba za sreću je...

objavljeno prije 15 dana i 18 sati

Istinsku sreću ne možete pronaći u materijalnim stvarima niti u vrećama novca, bez obzira koliko se trudili. Naravno, uvijek možete kupiti neko kratkotrajno zadovoljstvo u obliku sportskog… više »

EH, DA...

Koliko zapravo vrijedi intuicija?

objavljeno prije 15 dana i 21 sat

Intuicija - treba li se oslanjati na nju ili je potpuno zaboraviti i racionalno proanalizirati sve opcije? "Ovisi", kaže Peter Walschburger, biopsiholog s berlinskog sveučilišta… više »

ZNATE LI?

Morate pronaći vremena za sebe

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Vrijeme za sebe nešto je na što većina nas vrlo laoko i jednostavno zaboravlja, no danas nije teško osjetiti pritisak i to sa svih strana, pogotovo kada vam dani… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

5 savjeta za njegu kose

objavljeno prije 16 dana i 14 sati

Lijepa kosa je, osim ogledalo zdravlja, i najbolji modni dodatak koji možete imati, no zapravo svi mi radimo dosta toga prilično neoprezno i oštećujemo je. Naime, korijen kose je… više »

SAZNAJEMO

Smanjite bore i licu vratite mladenački izgled

objavljeno prije 16 dana i 16 sati

Sve žene se žele osjećati dobro u svojoj koži i žele da ona odražava energiju koju osjećaju u sebi, a ne njihove godine. Činjenica je kako starenje kože ne možemo zaustaviti, ali možemo ga… više »

ISPROBAJTE!

Cimet garantirano topi kilograme

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Cimet je čudesan začin koji će, osim dodavanja svog sjajnog okusa jelima, poraditi na vašem višku kilograma zahvaljujući jednom svom esencijalnom ulju - cinamaldehidu, organskoj… više »

Dajte čajevima priliku.../Foto: Pexels
SAVJETI

10 saveznika u borbi protiv gripe i prehlade

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Sezona prehlada i gripe već je počela. Rijetki su oni čiji organizam ovakvi virusi zaobilaze. Ako nam je imunitet pao, lakše ćemo se razboljeti. Znanstvenici tvrde… više »

skrolaj na vrh