Lifestyle
PRIPAZITE

Curi vam nos? Nije šala, može postati ozbiljno!

objavljeno prije 11 dana i 20 sati

Zima je i curi vam nos - zvuči poznato? Naravno, većini nam se to događa, no ako traje više od tri dana, a ne dobijete povišenu temperaturu, moglo bi se raditi o prilično… više »

SAVJETI

Kako kožu održati mladom bez skupih kremica

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Lijepa koža jedna je od stvari na koje se troše pozamašne svote novaca - vjerojatno nema niti jedne žene koja si barem jednom nije priuštila neku skupu "čudotvornu kremu"… više »

AHA!

Koliko kave produžuje život?

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Kava je jedno od najomiljenijih pića na svijetu. Nastojeći bolje razumjeti njezino djelovanje na zdravlje, specijalist za javno zdravlje na britanskom sveučilištu Southampton Robin… više »

STVARNO?

Pijete digestive nakon jela? Nemojte!

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Probava je zeznuta stvar, pa se dobar dio ljudi pokušava riješiti mogućeg problema nakon prejedanja na "uobičajen" način koji ispada mit - digestivima. Nema boljeg razloga za… više »

ZNATE LI?

Što obući za izlazak na snijeg?

objavljeno prije 12 dana i 19 sati

Snijeg nas je napokon posjetio, kao da je zakašnjeli Božić, a vi se pitate kako izaći van? Niske temperature ne bi trebale biti razlog da izbjegavate fizičke aktivnosti poput hodanja,… više »

HEHE!

Hladan tuš za dobro jutro - sjajna ideja!

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Hladan tuš ujutro može biti sjajna stvar ako uspijete - nemojte dugo stajati ispod hladnog tuša, pokušajte sa samo 10 sekundi na početku i polako s vremenom dođite do 30… više »

SAVJETI :)

Kako najbolje započeti dan

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Jutro nije samo pametnije od večeri, nego i određuje kakav će nam biti dan - što posljedično znači da o samom činu buđenja ovisi jako puno toga... pa što vi radite ujutro kad… više »

STVARNO?

Prehrana koja produžuje život je - masna?!

objavljeno prije 13 dana i 14 sati

Zdrava prehrana vjerojatno je najnestabilniji pojam na svijetu, jer svako malo dolaze istraživanja koja pobijaju dotadašnje uvriježene teorije, pa tako i ovo - rezultati velikog… više »

ZNATE LI?

Prehrana za one preko 50

objavljeno prije 13 dana i 17 sati

Svako doba života ima svoje prednosti i mane, no jednako tako i potrebe koje se mijenjaju s godinama - usporava nam se metabolizam, gubimo mišiće i koštanu masu, a nije nevažan… više »

PRIPAZITE :)

Kazne za vožnju bez zimske opreme

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Pisali smo opširno o zimi i kako s automoobilom voziti u teškim zimskim uvjetima o čemu možete pročitati na linku AUTO I ZIMA, a posebno smo istaknuli kako je od 15.… više »

HE HE

13 znakova da stvarno volite svoj posao

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Posao nam uzima sve više vremena, a u takvoj situaciji definitivno je bolje raditi ono što volite, a ne ono što morate da biste preživjeli. Naravno, na radnom mjestu… više »

MA DA?

Mediteranska prehrana ima sjajan utjecaj na - oplodnju

objavljeno prije 14 dana i 14 sati

Mediteranska prehrana odavno je poznata kao izuzetno zdrava i preporučuje se svima, imali problema sa zdravljem ili ne, a sad su znanstvenici pronašli još jedan, vrlo važan… više »

ZANIMLJIVO!

Biologija objašnjava: zašto se adolescenti toliko teško bude

objavljeno prije 14 dana i 17 sati

Adolescente se obično krivi što navečer predugo ostaju budni, a onda se ujutro muče kada se treba izvući iz kreveta. Iako je istina da mnogo njih (isto kao i mnogo odraslih ljudi) nema… više »

DILEME

Vegetarijanstvo nije zdravo?

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Vegetarijanci se prilično glasno bore za priznavanje svog načina prehrane kao najzdravijeg, no s druge strane ima znanstvenika koji su to odlučili provjeriti i njihovi rezultati upravo su… više »

SAVJETI :)

Zašto doručak i gablec u pekari nisu dobra ideja

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Doručak po putu na posao, preciznije, nešto iz obližnje pekare, gablec ili ručak iz dostave - izgleda li i vaš dan tako? Znamo da je vrijeme postalo još dragocjenije nego… više »

skrolaj na vrh