Lifestyle
AHA!

Zdravom prehranom protiv celulita

objavljeno prije 11 dana

Celulit se često poistovjećuje s pretilošću i tada se pribjegava pogrešnom načinu liječenja - redukcijskim dijetama, a kao rezultat dolazi do mršavljenja dijelova tijela… više »

bomboni dra
SAVJETI

Zdrave zamjene za slatkiše

objavljeno prije 11 dana i 1 sat

Slatkiši su dragi gotovo svima, no ukoliko se pod hitno želite riješiti navike njihove konzumacije, jer nisu ni najmanje zdravi, u nastavku vam donosimo nekoliko namirnica… više »

OPREZ!

Masna hrana nije dobra za vas, evo i zašto

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Masna hrana često nam je na pameti, naročito kad smo umorni i neispavani - tijelo jednostavno traži nešto takvo, no ovo je slučaj kad bismo trebali zanemariti signale koje nam… više »

SAVJETI

Prirodni mirisi za vaš dom

objavljeno prije 11 dana i 8 sati

Mirisi imaju snažan utjecaj na naše raspoloženje i razmišljanje, pa stvarno nije nevažno kako vam miriše dom. Donosimo vam par savjeta kako od svog doma napraviti pravi… više »

OPREZ!

Opekline od sunca možete dobiti i u - automobilu

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Automobilska stakla štite putnike od štetna sunčeva zračenja - ili ipak ne? Stručnjaci kažu da su obje tvrdnje djelomično točne. Opekline od sunca obično uzrokuje… više »

PRIPAZITE

7 svakodnevnih biljaka koje vas mogu ubiti

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Ukrasno bilje uljepšava naše domove, balkone i vrtove, no treba biti prilično oprezan - sigurno i vi u svojem vrtu imate par omiljenih biljaka koje bi zbog njihove toksičnosti… više »

Lubenica/Pinterest
LJETNA POSLASTICA

Pizza-lubenica

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Ako je lubenica u pitanju, mora biti svježe i mora biti ukusno. Često u frižideru imamo sastojke od kojih bismo mogli izvoditi prava čuda- kad bismo se samo sjetili kombinitirati ih na neki… više »

Eterično ulje
SAVJETI

Detoksikacija doma - osvježite kuću lako i prirodno

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Detoksikacija se u zadnje vrijeme vrlo često koristi, no uglavnom za organizama - a i vaš dom bi trebao jednu dobru detoksikaciju, naravno na prirodan način. Kupovna sredstva za… više »

ZAPAMTITE :)

Manjak sna i ljepota

objavljeno prije 12 dana i 21 sat

Manjak sna uzrokuje raznorazne negativne posljedice po zdravlje, a onim najčešće spominjanim - brže starenje stanica, slabije pamćenje, oštećenje neurona i loš izgled… više »

SAVJETI

Ljetna hrana mora biti - sezonska

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Svježe i sezonske namirnice trebaju biti temelj prehrane tijekom ljetnih mjeseci, navodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo u svojim naputcima za ljeto, uz dodatne savjete kako se pravilno… više »

SAVJETI

Sigurno pakiranje za put

objavljeno prije 13 dana i 5 sati

Krenuti na put nije jednostavno - sve treba prvo potrpati u torbe i kofere, a nakon toga srušiti važeće zakone fizike stavljanjem prtljage u automobil. Stoga, evo par korisnih savjeta… više »

U 3 KORAKA

Ljetni desert od jabuke

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Nema ničeg jednostavnijeg od ovog deserta, pogotovo u doba kad voćnjaci i tržnice obiluju sezonskim voćem. Ovaj jednostavan, a ukusan recept zdrav je izvor antioksidanska (u kori jabuke) i… više »

ZANIMLJIVO

Kako postati - vegetarijanac?

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Svaka osoba postaje vegetarijanac iz nekog razloga. Postoje tri razloga za vegetarijanstvo, a to su modni razlozi, etički razlozi i zdravstveni razlozi. Pod modnim razlozima se misli na one… više »

ZAPAMTITE :)

Hrana koja će vas uspješno rashladiti

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Ljeto donosi razne probleme, a jedan od najčešćih je - kako se rashladiti na prirodan način? Najlakše je upaliti klimu (ako je imate, naravno), no kad izađete van na 30+ i… više »

MRCINE

Pagani Huayra Roadster - topless zvjerka

objavljeno prije 14 dana

Pagani Huayra Roadster je super automobil u topless izdanju, dakle 'gore bez'. Pagani Huayra Roadster premda nema čvrsti krov, zadržao je čvrstoću karoserije, na što su u Paganiju… više »

skrolaj na vrh