Lifestyle
NOVOSTI

Grasecco i Francesca za dugo toplo ljeto

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

Grasecco i Francesca novi su trio na domaćoj vinskoj sceni! Osvježavajući i lagani, savršeni za vruće ljetne večeri. Grasecco od sto posto graševine, a Francesca od sto… više »

ZANIMLJIVO!

Zašto se zaljubljujemo u kolege na poslu?

objavljeno prije 10 dana i 9 sati

Ako vaš posao uključuje rad na jednome mjestu, jednu trećinu svakog dana provodite okruženi istim osobama. Tijekom mjeseci ili godina koje ste proveli na radnome mjestu, zasigurno ste… više »

MLJAC

Kakao - biljka kojom se hrane ljudi, a vjerojatno i bogovi

objavljeno prije 10 dana i 11 sati

Kakao u bilo kojem od dostupnih oblika - zrnu, komadićima ili u prahu, po svojim nutritivnim svojstvima smatra se jednom od najhranjivijih namirnica na svijetu. Kakao biljka je dobila ime… više »

SAZNAJEMO

Ljeto za pamćenje uz neodoljivi spoj voćnih i cvjetnih aroma!

objavljeno prije 10 dana i 12 sati

Svako godišnje doba ima svoj, poseban miris. Čim krenu topliji dani, miris ljeta osjeća se u zraku. Ljeto je i vrijeme glazbenih festivala, vrijeme kada je svima omiljeni modni dodatak… više »

JEDVA ČEKAMO

Koliko kave trebamo popiti kako bismo postigli učinak najveće pozornosti

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Stručnjaci su se pozabavili pitanjem kave i količine koju bismo morali popiti kako bismo postigli optimalnu razinu pozornosti. Kava je najpoznatiji i najrašireniji napitak na svijetu… više »

SAVJETI

7 ljekovitih začina

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Začini čine naša jela ukusnijima i svaka domaćica ima neki svoj, omiljeni koji dodaje u najbolja jela koja kuha... no osim toga, začini su zapravo ljekoviti i mogu nam ublažiti cijeli… više »

KOPIRAJTE

Što rade emocionalno inteligentni ljudi?

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Emocionalna inteligencija je sposobnost prepoznavanja i upravljanja svojim emocijama, kao i učinkovito reagiranje na emocije drugih. Ma koliko to knjiški i učeno zvučalo, kad… više »

SAVJETI :)

Sve koristi od vožnje biciklom

objavljeno prije 11 dana i 7 sati

Bicikl je savršeno prijevozno sredstvo - em brže stižete tamo gdje trebate, em pritom donosite razne korisne učinke svom tijelu i zdravlju. Naravno da ne bi bilo zgorega da su… više »

COOL

Ispeglajte bore na prirodan način

objavljeno prije 11 dana i 9 sati

Bore i starenje idu ruku pod ruku... ili možda ipak ne? Godinama nije baš moguće pobjeći, no bore su druga priča - tu je botoks, estetska kirurgija, skupe kreme od bogtepitaj čega... A… više »

ZNATE LI?

5 načina kako vam kolagen pomaže

objavljeno prije 11 dana i 11 sati

Kolagen nije samo sastojak kojim vas privlače da kupite raznorazne proizvode za ljepotu - to je protein koji se nalazi u vezivnom tkivu i kostima. Kako se radio o jednom od najvažnijih… više »

BRRR

Kako se riješiti straha od javnog nastupa

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Javni nastup nekima je kao popiti čašu vode, nekima se javlja lagana nelagoda, dok ima i onih kojima sama pomisao na to izaziva navalu anksioznosti. Ovdje se čak ne radi o tome da… više »

MMMM

Dobar razlog za jutarnju kavu

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Jutarnja kava većini je ljudi obavezan ritual, iako znamo da je nije dobro piti na prazan želudac, a i nema nekog velikog učinka prvih sat vremena nakon buđenja što se tiče davanja… više »

MRCINE

Brabham BT62 hypercar

objavljeno prije 12 dana i 7 sati

Brabham BT62 hypercar predstavljen je javnosti u Londonu što je znak povratka jednog od najslavnijieg imena u povijesti automobilskog sporta, a i ovaj put je fokusiran na stazu. Odmah… više »

MLJAC

Zašto nam trebaju proteini?

objavljeno prije 12 dana i 8 sati

Koja je uopće funkcija proteina? Sama riječ potječe od grčke riječi „protos" što znači prvi element. Oni su osnova mišića, kože, kose, noktiju, mozga, krvi, odnosno… više »

EH, DA... :)

Zašto nam je na moru toliko lijepo?

objavljeno prije 12 dana i 13 sati

More sanjamo cijele godine - zašto? Zato što podsvjesno znamo da će nam biti dobro i da ćemo, barem na kratko, uživati. No, ne samo zato što tada nećemo raditi, već zato… više »

skrolaj na vrh