Lifestyle
SAVJETI

Kava se ne pije na prazan želudac

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Kava na prazan želudac ne bi se smjela piti nikada, ni ujutro ni tijekom dana kada osjetite glad pa ručak zamijenite šalicom kave kako biste se barem privremeno zasitili i povratili… više »

SJAJNO

Obrišimo bore u 5 minuta

objavljeno prije 13 dana

Prvi znakovi starenja kože pojavljuju se već nakon dvadesete godine, na tankoj i osjetljivoj koži u području oko očiju. Ulaskom u tridesete na licu se pojavljuju i prve bore povezane s… više »

ISPROBAJTE

Kako do superpamćenja? Lako!

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Pamćenje nam treba od malih nogu pa do kraja života, a svi se grozimo vremena kad nam počne popuštati i tada se osjećamo nemoćno i jadno... no, to ne mora biti tako, tvrde… više »

SAVJETI

Mjesečeva dijeta - prirodan način skidanja viška kilograma

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Mjesečeva dijeta jedna je od onih čija privlačnost ne prestaje s godinama i novim trendovima, a teško je i procijeniti koliko je stara. No, bez obzira na sve dijete koje su se u… više »

MLJAC

Najbolja grickalica za večernje sate

objavljeno prije 13 dana i 20 sati

Bademi su ukusni i teško se zaustaviti kad su pred vama, no stručnjaci tvrde da i ne morate nužno - ako svaki dan jedete šaku badema u kasnim poslijepodnevnim… više »

SAVJETI

Nordijska dijeta - četiri ključne namirnice

objavljeno prije 14 dana

Nordijska dijeta spada u najbolje na svijetu, jer istraživanja pokazuju da daje energiju, pomaže u skidanju viška kilograma i uravnotežuje masnoće u krvi i tlak, no znate li kako se… više »

MLJAC

Nahranite mozak i osnažite ga

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Mozak treba hraniti, baš kao i ostatak organizma, a osim što treba jesti hranu koja podsjeća na njega - orahe, postoji još jedno voće koje radi prava mala čuda -… više »

SAVJETI

5 načina za povećanje samopouzdanja

objavljeno prije 14 dana i 20 sati

Samopouzdanje je sjajna, ali vrlo delikatna stvar. Kada je razina samopouzdanja visoka osjećamo se moćno, manje smo skloni anksioznosti i stresu, piše Independent. Samopouzdanje… više »

EH, DA ...

Borba protiv nezdrave hrane treba početi s - ambalažom

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Masna nezdrava hrana poput hamburgera i prženih krumpirića bi se trebala pakirati u jednostavne, smeđe papirnate vrećice, a ne u šarenu i atraktivnu ambalažu jer je upravo to jedan od… više »

sre?a radost
PRIMJENITE

Par savjeta za jači imunitet

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Imunitet treba tijekom cijele godine održavati na što višoj razini kako biste bili zdravi, puni energije i spremni za sve izazove koji vam se ispriječe na putu. S malim… više »

MLJAC

Rezervirajte svoje stolove za Tjedan restorana

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Gurmani će ponovno doći na svoje jer za par dana počinje manifestacija Tjedan restorana koja će trajati od 10. do 19. ožujka. Sudjelovat će 78 vrhunskih restorana s područja cijele Hrvatske,… više »

ZAPAMTITE :)

Prepoznajte lažljivca u trenu!

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Laganje polako prelazi u normalno ponašanje, mogli bismo zaključiti na temelju podataka koje nam serviraju istraživanja - oba spola lažu jednako (iako iz različitih razloga), a… više »

ZAPAMTITE :)

Koliko kalorija može imati kava?

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Kava je mnogima obavezan početak radnog, a i ostalih dana, uživa se u njoj bez obzira na vrijeme i godišnje doba, no jeste li znali koliko zapravo kalorija popijete na taj način?… više »

PRIPAZITE

3 vrste hrane koje razaraju imunitet

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Imunitet ili otpornost medicinski pojam kojim se označava sposobnost organizma odupiranju i obrani od infekcija, bolesti ili neke druge biološke ili… više »

TRIKOVI

Kako jednostavno postati sretna osoba?

objavljeno prije 16 dana i 22 sata

Sreća je uhvatljiva, tvrde znanstvenici koji su posvetili prilično velik broj istraživanja načinima dolaska do sreće. Prema njima, put od jada do sreće nije ni izbliza tako dugačak i težak… više »

skrolaj na vrh