Lifestyle
MLJAC

Pečena šunka: novi proizvod iz PIK Vrbovca koji je osvojio tržište

objavljeno prije 17 dana i 20 sati

Proizvod koji tek treba navršiti godinu dana postojanja na tržištu, PIK Pečena šunka, ostvario je već preko 10 milijuna kuna prihoda. Upravo odlukom o proizvodnji Pečene… više »

MA DA!

Kava glavu čuva

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Kava, taj omiljeni crni napitak bez kojeg mnogi ne mogu ni zamisliti početak dana dugo je bila na tapeti kao zdravstveni rizik, no u zadnjih nekoliko godina pojavljuje se sve više… više »

UKRASI

Cvijeće koje uspijeva i na minusima

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Zima se prepoznaje i po praznim teglama na balkonima, no postoji dovoljno vrsti cvijeća koje su otporne na mraz da možete i tijekom zimskih mjeseci imati svoju cvjetnu oazu. Primjerice,… više »

Budite spremni za zimu / Pixabay
BRR...

Jednostavni trikovi za održavanje odjeće zimi

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Magla, kiša, inje ili snijeg, sve nas to čeka u narednim zimskim mjesecima i sve će to ostaviti traga na našoj garderobi. Zato vam donosimo nekoliko tirkova kojima… više »

ZAPAMTITE!

Kada je pravo vrijeme za obrok?

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Hranu treba unositi pažljivo i birano, to znamo - no znate li kada? Naime, istraživanja su pokazala da je izuzetno važno vrijeme obroka, a to se naročito odnosi na ljude koji se… više »

NAJAVE

Svega nekoliko dana nas dijeli do početka 11. Zagreb Auto Weeka

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Pripreme za jesensko izdanje Zagreb Auto Weeka u punom su jeku. Sinoć je u Karting Areni Zagreb održan već poznati casting za izbor hostesa za 11. po redu Zagreb Auto Week koji će se održati… više »

SAVJETI

5 savjeta za uspješno jutro i još bolji dan

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Jutro je doba dana kad sami, svojim navikama određujemo kakav će nam biti dan - bez obzira na sve oko nas, ako smo odmorni i puni energije, nema tog problema s kojim se nećemo moći uhvatiti u… više »

Je li prerano za božićne dekoracije? / Pixabay
HO HO HO!

Postavite božićne ukrase ranije, bit ćete sretniji

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Ako vas pomalo živcira gledati u izloge okićene božićim ukrasima već usred studenog, možda biste željeli razmisliti ponovno. I ne samo to, možda biste i sami… više »

DOĐITE!

Večer Beštija u Radioni 69

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

U subotu, 25. studenoga 2017. u 20 sati, održat će se Večer Beštija, metala, tila, ludih šešira, dobre glazbe i neočekivanih iznenađenja u ugodnoj atmosferi originalnog… više »

Požurite! / Pixabay
OZBILJNO?!

Sporo hodanje povezano je sa srčanim bolestima?

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Ako sami ne hodamo sporo, onda se često nalazimo u situaciji da na cesti nervozno zaobilazimo one koji se kreću puževim korakom. No ispada da njihov spor, ali… više »

MLJAC

McDonald's Amarena - sladoled sa sočnom višnjom iz okolice Zadra

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

McDonald's sladoled uvijek je dobra ideja, a ove jeseni još mu je teže odoljeti jer dolazi u društvu zavodljive Amarene. Maraskina sočna višnja dozrela u okolici Zadra… više »

INICIJATIVA

Britanija gura automobile bez vozača

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Velika Britanija će u srijedu najaviti plan koji bi trebao omogućiti pojavu prvih automobila bez vozača na britanskim cestama do 2021., objavilo je ministarstvo financija. Britanski ministar… više »

EH, DA...

Loše navike zbog koje utječu na vaš izgled

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Mladolik izgled je na cijeni, jer inače ne bi nastala cijela industrija ljepote teška puste milijarde dolara, no sve vam to može biti uzalud ako imate neke loše navike koje… više »

SAZNAJEMO

Rješenje za prehladu pronađite u svom tanjuru

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

Na tržištu postoji bezbroj preparata za ublažavanje simptoma prehlada ili viroza, ali virusi koji nas napadaju zahtijevaju drugačiji pristup. Izgradnja imuniteta kontinuiran je proces,… više »

DOĐITE!

„DIVINE DAN“ - Proslavi s nama naš rođendan

objavljeno prije 20 dana i 15 sati

Budi dio našeg DIVINE rođenDANA kojeg slavimo u subotu 25.11.2017. od 13h do 15h u Arheološkom Muzeju Zagreb, Trg Nikole Šubića Zrinskog 19. Divine Dan je… više »

skrolaj na vrh