Lifestyle
EH, DA ...

Parfemi i dezodoransi mogu biti prilično opasni

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Premda vaš parfem ili dezodorans čarobno mirišu, vrlo je vjerojatno da su prepuni kemikalija i toksičnih sastojaka koji mogu biti vrlo štetni za zdravlje. Svaka treća… više »

SJAJNO!

Nova ukusna suradnja - Mali plac + mali Chef

objavljeno prije 15 dana i 22 sata

Nakon uspješnog Malog piknika, poznata mobilna tržnica lokalnih organskih proizvoda koja pod svojom kapom okuplja domaće OPG-ove, Mali plac, pokreće još jedan poseban projekt,… više »

Foto: Pexels
ZANIMLJIVO!

Značenje boja u Feng Shuiju

objavljeno prije 16 dana

Jeste li se ikada našli u dilemi oko toga koju boju odabrati za zidove spavaće sobe ili dnevnog boravka? Možda ste čak odabrali jednu, pa ste već nakon da tjedna zažalili zbog te… više »

Foto: Pexels
MOLIM?

Dječaci koji se ne smiju mogli bi postati psihopati?

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

U čaopisu "Current Biology" objavljeno je istraživanje čiji su rezultati pokazali da kod dječaka koji ne osjećaju poriv za smijanjem u društvu ljudi koji se smiju postoji veća… više »

PRIPAZITE

Šminka donosi ljepotu, ali može i - bolesti

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Šminka uljepšava, barem u nekim detaljima i uz razumnu upotrebu, no pritom može napraviti i štetu našem tijelu, pokazalo je američko istraživanje nad kojim bi… više »

Foto: Pexels
HE HE

Zašto smo bolje volje kad popijemo pivo?

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Pivo je omiljeno piće širom svijeta, a gotovo i da nema čovjeka koji nije osjetio navalu dobrog raspoloženja nakon krigle piva - ako mislite da je to učinak alkohola, varate se, tvrde… više »

NA STRUJU

Goodyear eGo2 (Doohan iTank)

objavljeno prije 16 dana i 20 sati

Predstavljamo električni skuter koji je svoj život započeo kao Kickstarter projekt pod imenom Doohan i-Tank. Brzo je razvijen i pokazan kao prototip da bi kineski proizvođač ga brzo gurnuo u… više »

SAVJETI

Vježbanjem do jačeg imuniteta

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Vježbanje ima snažan učinak na imunološki sustav, ali isto tako s previše fizičke aktivnosti, nećete se zaštiti protiv bolesti. U stvari, previše vježbanja… više »

ZAPAMTITE :)

6 zdravih jutarnjih navika

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Jutarnji tipovi mogu ponekad biti iritantni svojom učinkovitošću i uspješnošću, no upravo zbog toga im zavide oni koje ujutro trebate vući iz kreveta dizalicom. Ako… više »

SAVJETI

5 trikova za bolje kuhanje

objavljeno prije 17 dana i 23 sata

Savjeti za kuhanje - jeste li znali da količinu nekih namirnica možete precizno odrediti i bez vage, a truljenje voća spriječiti pomoću češnjaka? Češnjak spriječava truljenje… više »

ISPROBAJTE

3 koraka za jaču volju

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Snažna volja je vrlo važna karakterna osobina koja vas može odvesti daleko u životu, no ako je nemate, imate veliki problem, tvrde stručnjaci. Naime, nedavno ispitivanje koje je proveo… više »

JAKO!

Koliko je važno voljeti - sebe?

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Ljubav prema sebi vjerojatno je najkompliciranija stvar na svijetu - upravo taj odnos je jedini odnos koji ćete imati cijeli svoj život bez obzira na promjene. Odnos sa samim sobom može biti… više »

JUPI!

Male stvari za veliku sreću

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Kako biti sretan - pitanje je koje si svaki čovjek postavi barem jednom mjesečno, pokazalo je jedno nedavno istraživanje, a odgovori su uglavnom svedeni na više vremena za sebe ili… više »

STVARNO?

Ugljikohidrati se jedu - na kraju obroka

objavljeno prije 18 dana i 20 sati

Osobe s dijabetesom tip 2 koje prvo pojedu namirnice koje su izvor bjelančevina i povrće, a tek potom kruh ili neki drugi izvor ugljikohidrata poput soka od naranče, imaju značajno niže… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Savjeti za prekrasnu kosu

objavljeno prije 18 dana i 22 sata

Kosa je, osim ukrasa naše glave, i pravo pravcato ogledalo zdravlja cijelog organizma. Iako u njezinom izgledu genetika igra ključnu ulogu, vaša prehrana, vrijeme, zagađenje i… više »

skrolaj na vrh