Lifestyle
MA DA?

5 minuta vježbanja dnevno je - sjajno!

objavljeno prije 12 dana i 15 sati

Vježbanje je stalna tema koja zanima sve koji imaju dovoljno svijesti da se brinu o sebi i trude se živjeti zadravo, no ostaje jedno vječno pitanje - koliko treba vježbati da bi to imalo… više »

7 KORAKA

Stres - kako ga otjerati od sebe

objavljeno prije 13 dana i 8 sati

Stres nas ubija na mali milijun različitih načina, zato ga i zovemo tihim ubojicom - negativni utjecaji na naše psihofizičko zdravlje su toliko različiti da ponekad možemo pomisliti da… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti za stolom

objavljeno prije 13 dana i 10 sati

Obrok je ozbiljna stvar, ma koliko vi mislili da možda i nije baš svaki - treba sjesti za stol, staviti hranu na tanjur i mirno i polako je pojesti... zašto, pitate se? E, pa… više »

STRUJA

Sisak domaćin izložbe električnih i hibridnih automobila

objavljeno prije 13 dana i 12 sati

Sisak je u znaku solarnih i električnih automobila, najveće manifestacije te vrste u regiji koja je u petak počela otvaranjem izložbe električnih i hibridnih automobila u gradskoj… više »

MMMM

Lavanda - čudesni lijek s polja

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

Lavanda je biljka koja oduvijek fascinira svojim izgledom i mirisom - vidjeti polje lavande u punom cvatu predivna je slika, a očaravajući miris čest je saveznik mirisnih šampona za… više »

DOBRO JE ZNATI

Trebamo li jesti prije ili nakon vježbanja?

objavljeno prije 14 dana i 9 sati

Postoje brojne polemike oko toga je li pametnije jesti prije ili nakon vježbanja. Važno je jesti prije vježbanja kako bismo se pripremili na fizičku aktivnost, pogotovo ako se bavimo… više »

ZNATE LI?

Celulit - ključan sastojak za uklanjanje narančine kore

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja ljepote, jer narančinu koru nitko ne voli niti imati, a niti vidjeti. Možda niste opsjednuti teretanom i nemate mišićavo tijelo, ali vam… više »

SJAJNO!

Wow efekt uz NIVEA Fresh Revive suhe šampone

objavljeno prije 14 dana i 12 sati

Ubrzani tempo života i brojne obaveze najveći su neprijatelj čiste, mirisne i njegovane kose. Iako se većina žena uz svježe opranu i stiliziranu kosu osjeća lijepo i samouvjereno, užurbana… više »

MRDAJ GUZOM!

Kretanjem do zdravlja

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Tjelesna aktivnost pomaže nam da ostanem zdravi, pa možda čak i da dulje živimo.Ipak, donedavno se naširoko vjerovalo da ona ima smisla jedino ako vježbamo u velikim količinama -… više »

SAZNAJEMO

Portofolio dijeta snižava kolesterol

objavljeno prije 14 dana i 15 sati

Portofolio dijeta novi je hit u svijetu, a ovoga puta ne radi se o nekoj čudesnoj ideji gurua prehrane ili nutricionita, već znanstveno utemeljenoj dijeti namijenjenoj snižavanju kolesterola,… više »

ZDRAVI I LIJEPI

U koje doba dana bismo trebali vježbati?

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Već smo se naslušali toga da bismo trebali redovito vježbati, ali dan traje samo 24 sata. Kako u njega utrpati sve obaveze i još ostaviti dovoljno vremena za svakodnevne… više »

ETO...

Alternative kavi - jeste li razmišljali o njima?

objavljeno prije 15 dana i 9 sati

Kava, ma što vi mislili o tome, nije i najzdraviji način početka dana. Previše kave može nas upoznati s insomnijom, potaknuti anksioznost pa čak i povisiti razinu… više »

NEVJEROJATNO!

5 stvari koje niste znali o sebi

objavljeno prije 15 dana i 11 sati

Svakoga dana saznamo poneki nove podatak o tome koliko je naše tijelo zapravo nevjerojatno i fenomenalno. Za danas smo vam pripremili 5 činjenica za koje se kladimo da ih niste znali.… više »

SAVJETI

5 najboljih vježbi za cijelo tijelo

objavljeno prije 15 dana i 13 sati

Vježbanje bi trebalo biti cjeloviti doživljaj za tijelo i um, pa evo kojih pet vježbi preporučuju stručnjaci kako biste postigli idealnu ravnotežu. Hodanje - hodanje u trajanju od najmanje 30… više »

SAVJETI

Kako skinuti krpelja?

objavljeno prije 15 dana i 15 sati

Krpelji su sitni paučnjaci koji žive po drveću, livadama i žbunju. Oni spavaju zimski san i bude se kada temperatura zraka naraste preko 15 stupnjeva, što znači da su već i više… više »

skrolaj na vrh