Lifestyle
ČITAJTE ETIKETE

Ne kupujte hranu koja sadrži sljedeće sastojke...

objavljeno prije 8 godina

Neprestano dobivamo upozorenja kako bi trebali provjeravati sastojke na etiketama hrane koju kupujemo, ali su one obično pune naziva za koje nikad nismo čuli pa nam je vrlo teško… više »

FRANCUSKA TAJNA

Ultimativna Dukan dijeta: Jedite koliko želite uz samo jedno pravilo

objavljeno prije 8 godina

Dukan dijeta odgovor je na vječno pitanje kako smršaviti. Naime, kada je eminentni francuski nutricionist dr. Pierre Dukan predstavio svoju Dukan dijetu prije 10 godina, knjiga je… više »

NOGOMET I MODA

Sretne čarapice za Svjetsko prvenstvo u nogometu

objavljeno prije 8 godina

Nogomet i moda često su imali čudnovat odnos, što najbolje pokazuju modno vrlo upitni dresovi koje najžešći navijači nose na utakmicama - majice od najlona prepune oglasa,… više »

SKIN CARE

Nahranite kožu lica maskama iz kućne radinosti

objavljeno prije 8 godina

Vaše lice je vaše bogatstvo. Ako se ne brinete za njega, neće se ni ono brinuti za vas. Koža vas štiti od štetnih čimbenika iz okoline u kojoj živite. Ekstremne… više »

OSNOVE

Saznajte što svaki početnik mora znati o fotografiranju

objavljeno prije 8 godina

Iako treba proći dosta vremena i steći dosta iskustva kako biste postali vrhunski fotograf, to nije razlog da budete obeshrabreni. Barem danas možete se obrazovati u tom smislu - Internet je… više »

OČUVANJE VITKOSTI

Više spavajte i manje ćete jesti

objavljeno prije 8 godina

Muškarci koji spavaju četiri sata umjesto potrebnih osam unose puno više kalorija nego što im je potrebno, otprilike kolika je kalorična vrijednost Big Maca. Prema… više »

MP3 JOGGING

Kakvu glazbu slušati za vrijeme trčanja?

objavljeno prije 8 godina

Iako je trčanje uz glazbu zabavnije, valja biti oprezan pri odabiru pjesama na mp3 playeru jer nije svaki ritam podjednako dobar za učinkovit jogging, piše Bild. Pjesme ne bi smjele… više »

IPAK POTVRĐENO

Dijeta bez vježbanja nema nikakvog učinka na mršavljenje

objavljeno prije 8 godina

Naime, nova studija je otkrila kako samo smanjivanje porcija hrane i zamjena zdravijim alternativama nije dovoljno da bi se učinkovito mršavilo. Znanstvenici sa Sveučilišta… više »

EKSTREMNE PIZZE

5 najluđih azijskih pizza

objavljeno prije 8 godina

Pizze postoje u svim mogućim veličinama i s bezbroj sastojaka. Negdje su tanje, drugdje deblje, sa ili bez punjenog ruba, vegetarijanske, mesne i frutti di mare, a vjerojatno najposebnije su… više »

WORLD FASHION

Međunarodni sajam mode od 4. do 6. lipnja u Splitu

objavljeno prije 8 godina

Na splitskim Prokurativama od 4. do 6. lipnja ove godine prvi će se put održati međunarodni sajam mode "Europe future fashion" koji će postati tradicionalan, a na njemu bi trebali sudjelovati… više »

KAKO MI SE SPAVA

Za umor na radnom mjestu možda ste si sami krivi

objavljeno prije 8 godina

Odmah na početku da se pojasne neke stvari; zanimanja i radnih mjesta je mnogo. To podrazumijeva i određene razlike u radnim uvjetima. Čovjek koji servisira tramvaje radi u sasvim različitoj… više »

DOMAĆA RADINOST

Napravite sami sapun od mirisnog bilja

objavljeno prije 8 godina

Ne morate skupo plaćati mirisne i šarolike sapune jer možete napraviti svoj vlastiti mirisni preparat s nekoliko jednostavnih sastojaka i malo znanja. Prvo morate odlučiti koje biste… više »

DOBRA IDEJA

Svečana haljina od omota kauguma

objavljeno prije 8 godina

Maturantica iz Iowe nije prelistavala modne časopise u potrazi za savršenom haljinom haljinom koju će nositi na maturalnoj večeri nego je mjesecima skupljala omote od kauguma.… više »

LJEPOTA POKRETA

Balet - najbolji put do gracioznih pokreta i figure

objavljeno prije 8 godina

Gipke, vitke i naizgled bestežinske figure balerina uvijek su bile predmet zavisti. To kako one uspijevaju skakutati i okretati se bez da puste kap znoja mnogima ostaje misterijem. Metro je… više »

TONE UP

Do savršenih nogu u pet koraka

objavljeno prije 8 godina

Savršene noge, između ostalog, san su svake žene koja drži do izgleda. Internet, časopisi, televizija preplavljeni su savjetima za postizanje idealnog izgleda. Na njima se mnogo… više »

skrolaj na vrh