Lifestyle
EH, DA...

5 razloga zašto ste stalno umorni

objavljeno prije 18 dana i 15 sati

Spavate kvalitetno i dovoljno, no ipak se budite umorni i to se ponavlja iz dana u dan? Možda se među ovih pet točaka krije uzrok vašem umoru. Bolest - problemi sa… više »

ORTOREKSIJA

Koliko treba paziti na zdravu prehranu

objavljeno prije 18 dana i 19 sati

Zdrava prehrana vam je postala toliko važna da opsesivno čitate deklaracije, gnjavite kumice na placu s pitanjima o gnojivima koje koriste, a frendovi vas više ne pozivaju na večere… više »

SAVJETI :)

Zaposlene majke i ljepota

objavljeno prije 18 dana i 21 sat

Posao, djeca i ljepota na prvu baš i ne idu zajedno - dvostruka radna šihta ženama ne ostavlja baš previše vremena za sebe i njegu tijela, no uz dobru organizaciju… više »

ZNATE LI?

Mediteranska prehrana daje snagu u poznim godinama

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Što više prehrana starijih osoba nalikuje mediteranskoj prehrani to su manji izgledi da će s vremenom onemoćati, pokazuje analiza postojećih znanstvenih istraživanja. Znanstveni… više »

WOW!

Novi Jeep Cherokee

objavljeno prije 19 dana i 14 sati

Jeep je pokazao novu verziju modela Cherokee, gdje drugdje nego li na domaćem terenu i na autosalonu u Detroitu (Detroit Motor Show 2018), koji nije u potpunosti novi, ali ima znatne novosti… više »

BUDITE TAKVI!

Zašto je potrebno pokazati više suosjećajnosti

objavljeno prije 19 dana i 17 sati

Suosjećanje prema drugome potreba je da pomognemo nekome u nevolji. Tu se karakteristiku smatra pozitivnom. No pokazivanje suosjećanja prema sebi samima obično smo spremni… više »

EH, DA...

Usamljenost je nova pošast modernog doba

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Usamljenost je novo pušenje ili pretilost, tvrde američki znanstvenici koji društvenu izolaciju smatraju jednako štetnom po zdravlje kao gore navedena dva glavna… više »

ZNATE LI?

Koliko vježbanja skida kilograme?

objavljeno prije 19 dana i 21 sat

Vježbanje je nužno ne samo za liniju, već i za ukupno zdravlje čovjeka, no koplja se stalno lome oko toga koliko vježbanja je potrebno za postizanje željene linije. Savjeta ste sigurno čuli… više »

SAVJETI :)

Ne dajte prvome dojmu da vas zavara

objavljeno prije 20 dana i 14 sati

Ako ste se ikad prevarili u procjeni neke osobe, moguće je da ste o njihovom ponašanju sudili na temelju prvog dojma. Znamo da vrijedi ona izreka kako postoji samo jedna prilika za… više »

Šah
EHH!

6 problema koji muče samo inteligentne ljude

objavljeno prije 20 dana i 15 sati

Većina ljudi misli da inteligentnije osobe nemaju apsolutno nikakvih problema zahvaljujući svojem super mozgu koji je sve u stanju riješiti dok kažež keks. No realnost je sasvim… više »

MA DA?

Fermentirana hrana štiti od bolesti

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Fermentirana hrana omiljena je u svim dijelovima svijeta, pa tako i kod nas - sjetite se samo svih delicija koje se pripremaju od kiselog kupusa. No, kao i uvijek, ispada da su naši… više »

OPA!

Škole su tvornice ljudska bića

objavljeno prije 20 dana i 19 sati

Djeca su po svojoj prirodi kreativna no svjetski edukativni sustav intenzivno radi na tome da tu kreativnost uguši u korijenu, tvrdi NASA. Dr. George Land nedavno… više »

MA DA?

Vaše riječi otkrivaju koliko ste pod stresom

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Stres utječe na nas na razne načine, a čak i najjači među nama koji se ponose svojim pribranim ponašanjem kad su u stresnim situacijama ipak odaju da je napetost ogromna i to -… više »

MA DA?

Čudan pokazatelj kreativnosti i inteligencije

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Čaj je možda i najomiljeniji napitak na svijetu (kad uzmemo u obzir potrošnju u Aziji gdje je puno češći izbor nego kava), a u našim krajevima te obično pitaju jesi li… više »

EH, DA... :)

Kada i koliko vode trebamo stvarno piti?

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Pijete li dovoljno vode? Jeste li hidratizirani? Nemojte biti žedni, tada je već kasno! Koliko ste puta do sada čuli sve ovo, plus još i priču o osam čaša vode dnevno?… više »

skrolaj na vrh