Lifestyle
ZAPAMTITE :)

Light cigarete - opasne kao i "obične"

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Light cigarete obično služe kao izgovor - "vidiš, ja se ne trujem tako jako..." i slično, no ako mislite da su manje opasne od "običnih", varate se - istraživanja su pokazala da su… više »

SAVJETI

Glazba koja (ne)ide uz trčanje

objavljeno prije 18 dana i 6 sati

Trčanje i glazba postali su neraskidivo povezani sve većim napretkom tehnologije, no ako mislite da su vam dosta slušalice i omiljena glazba, mogli bi grdno pogriješiti. Naime,… više »

ZANIMLJIVO

Kako uspješni ljudi počinju dan?

objavljeno prije 18 dana i 8 sati

Uspjeh je ono o čemu svi, makar potajno, sanjaju - ne samo zbog pohvala drugih ljudi, već zbog osjećaja zadovoljstva koji ga prati, a nemalu težinu nosi i financijska nagrada koja ga gotovo… više »

Feng shui

10 Feng Shui savjeta za vaš dom

objavljeno prije 18 dana i 23 sata

Kako urediti dom da on postane smirujuće i motivirajuće okruženje za vas i vaše najdraže? Poznato je da spokoju pridonose alpha valovi, a njih možete stvoriti organizirajući svoj… više »

DALEKO, ALI...

Britanija zabranjuje motore s unutrašnjim izgaranjem do 2040.

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

Velika Britanija će do 2040. zabraniti prodaju novih vozila s benzinskim i dizel motorima u sklopu plana da se takva vozila u potpunosti uklone iz prometa deset godina nakon toga te da zemlja… više »

Još bolji od rasola

Koristi soka od svježeg kupusa

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Svježi kupus obiluje vitaminima i mineralima, a spriječava gastritis i čir. Ipak, kod nekih osoba izaziva nadimanje, pa mu treba ograničiti uzimanje ili ga u potpunosti izbjegavati. Sok od… više »

SAVJETI

Domaći recept za ublažavanje opeklina od sunca

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Opekline od sunca prilično su neugodna, nezgodna i nezdrava stvar, a iako to svi znamo, nije rijetkost da ih dobijemo - dovoljno je malo zaspati na suncu. Nakon toga patimo i… više »

ZANIMLJIVO

Antibiotici su nekad spas, no ipak...

objavljeno prije 19 dana i 6 sati

Antibiotike treba s mjerom i oprezom uzimati. Britanski liječnici protive se uvriježenoj praksi uzimanja ovih lijekova. Iako je uvriježeno mišljenje da kuru antibiotika koju nam… više »

SAVJETI

Crveno meso – adut u borbi protiv umora

objavljeno prije 19 dana i 8 sati

Osjećate se umorno, bezvoljno, letargično, iscrpljeno, manje motivirano? Svoje obveze prebacujete na neki drugi dan ili imate poremećaje spavanja, a ne znate zašto? Stalno… više »

Trening mozga

Kako postati pametniji

objavljeno prije 19 dana i 23 sata

"Vježbom do savršenstva", kažu, ali kako ćemo ikad naučiti nešto novo, ako svakog dana ponavljamo iste radnje? Baveći se nekim poslom, često u njega ulažemo svu svoju mentalnu… više »

Fino i zdravo

Napitak koji smanjuje apetit i topi masne naslage

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Već smo čuli da ponekad posežemo za hranom kad uopće nismo gladni, već žedni. A ako brinemo za liniju, ne preostaje nam velika mogućnost biranja, ako uzmemo u obzir da sve sokove odmah moramo… više »

Tko rano rani...

Kako biti produktivniji

objavljeno prije 20 dana i 6 sati

Biti produktivan ne znači crnčiti od jutra do mraka, vratiti se kući s posla, zaspati prije večernjih vijesti, pa ujutro krenuti ispočetka. Produktivnost je stvar dobre raspodjele vremena i… više »

SAVJETI :)

Kalorične namirnice koje - skidaju kilograme

objavljeno prije 20 dana i 8 sati

Višak kilograma loš je za naše tijelo, osobito srce koje mora jače pumpati krv te kosti koje moraju nositi težinu tijela. Osim toga, višak kilograma opterećuje i… više »

Njam

Dva napitka za brže mršavljenje

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

Iako su neosporivo fini, a usred visoki ljetnih vrućina moglu djelovati neodoljivo, sokovi su puni šećera koji nam ni na koji način ne idu u korist. Zašto umjesto njih ne biste… više »

Fino a zdravo

Domaći sladoled od ananasa i limuna

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Kao što mu ime govori, sladoled od ananasa i limuna najjednostavnija je poslastica koju ćete ovog ljeta napraviti.  Osim očiglednih sastojaka trebaju vam još samo blender i… više »

skrolaj na vrh