Lifestyle
HE HE

3 načina da ulovite lažova

objavljeno prije 20 dana i 21 sat

Laganje nam je svima u krvi, željeli mi to priznati ili ne - prosječna osoba slaže desetak puta dnevno, i to jednako i muškarci i žene (bez obzira na to što bi jedan spol volio… više »

ZAPAMTITE!

Devet prepreka na vašem duhovnom putu

objavljeno prije 20 dana i 23 sata

Veliku mudrac po imenu Patanđalije je tvrdio kako na duhovnom putu postoji devet prepreka s kojima se duhovni aspirant svaki dan susreće na putu joge. Koje su to prepreke pročitajte… više »

NOVOSTI

Predstavljeni Tesla Roadster i Tesla Semi

objavljeno prije 21 dan i 14 sati

Elon Musk je predastavio svoja dva nova električna aduta - Tesla Roadster i Tesla Semi. S ova dva najnovija predstavljena električna vozila Elon Musk konačno namjerava pokoriti svjetsku… više »

HMMM

Zašto su nove generacije deblje od prethodnih?

objavljeno prije 21 dan i 16 sati

Debljina sve više poprima oblike epidemije u svijetu, iako istovremeno ima i gotovo jednak broj onih koji gladuju, a jedno istraživanje Sveučilišta York u Torontu razotkrilo je… više »

ZAPAMTITE!

Jednostavan trik za smanjenje unosa soli

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Sol je jedan od najvećih neprijatelja našega zdravlja, ne samo zato što volimo slanije okuse, već prvenstveno iz razloga što je prerađena hrana iz trgovina jednostavno… više »

SAVJETI

Što se pere svaki tjedan, a što svakih par mjeseci

objavljeno prije 21 dan i 23 sata

Čist i uredan dom je užitak za gledanje, no jednako tako je i zdravo okruženje u kojem možete opušteno boraviti. No, u ovom ubrzanom tempu života nije lako organizirati sve što… više »

MA DA!

5 savjeta za dug i zdrav život

objavljeno prije 22 dana i 16 sati

Dug i zdrav život svi priželjkujemo, a glumica Catherine Russell ga stvarno živi - kaže da ne pije ni ne puši, ali to nije razlog zašto ova kazališna glumica nije uzela… više »

SUPERHRANA

Makadamija orah - čudesno zdrav plod

objavljeno prije 22 dana i 18 sati

Makadamija orah zdrava je namirnica koja pomaže u očuvanju našeg zdravlja. Za vas smo izdvojili sve prednosti i dobrobiti ovog zdravog orašastog voća. Makadamija orah… više »

STVARNO?!

Milenijalcima nije lako u životu

objavljeno prije 22 dana i 21 sat

Milenijalci su proglašeni budućnošću svijeta, no, većina ih se muči da nađu bolje poslove i zarade veće plaće od svojih roditelja unatoč tome što su obrazovaniji,… više »

SAVJETI

Joga za vitku liniju

objavljeno prije 22 dana i 23 sata

Joga je odlična za gubljenje kilograma, ali ne postoje određeni joga položaji koji su namijenjeni isključivo gubljenju suvišnih kilograma. Zapravo, najčešće osobe koje… više »

SAVJETI

Bolje gume idu na - stražnje kotače

objavljeno prije 23 dana i 16 sati

Kada je god to moguće vozači automobila morali bi bolje gume imati na stražnjim kotačima, kažu stručnjaci. To je opće pravilo koje se primjenjuje bez obzira na to ima li automobil prednji… više »

EH, DA...

Jedete brzo jer "nemate vremena"? Razmislite malo...

objavljeno prije 23 dana i 19 sati

Koliko ste puta samo ubacili obrok u sebe u par zalogaja, jer "nemate vremena", "žuri vam se" i slično? Vjerujemo dosta puta, a jednako tako vjerujemo i da su vaša opravdanja barem… više »

ZNATE LI?

Kako doba godine u kojem smo rođeni utječe na zdravlje

objavljeno prije 23 dana i 21 sat

Zdravlje ovisi o raznim faktorima, a jedan od onih na koje se često zaboravlja je - doba godine u kojem smo rođeni.  Naime, istraživanje Sveučilišta Pennsylvania pokazalo je da,… više »

SAVJETI

5 savjeta za brzinsko jutarnje šminkanje

objavljeno prije 23 dana i 23 sata

Šminkanje je nekima pravi pravcati ritual koji traje, drugima je tlaka (ali i obaveza), no i jedni i drugi ponekad se nađu u nezgodnoj situaciji - žele izgledati lijepo i odmorno, ali… više »

SAZNAJEMO

Muška njega poslije brijanja

objavljeno prije 24 dana i 16 sati

Brijanje je prilično neugodan proces. Svaki potez britvice uzrokuje oštećenje, uklanja vanjski sloj kože i ostavlja kožu bez nužne zaštite od infekcija i iritacija. Uklanjanjem… više »

skrolaj na vrh