Lifestyle
SAVJETI

Kako se zdravo gubi težina?

objavljeno prije 19 dana i 2 sata

Dijeta nije ključ gubitka na težini, a još manje njenom zdravom održavanju nije dijeta, ma koliko to vama možda čudno zvučalo. No, najnovija istraživanja su pokazala kako… više »

SAVJETI

Večernja rutina za bolji san

objavljeno prije 19 dana i 15 sati

Kad se budimo bezvoljni, pitajući se jesmo li uopće spavali, jasno nam je da dan neće najbolje započeti. Oko 30% ljudi noću loše spava, a razlozi se pripisuju stresu, zabrinutosti,… više »

GROZNO!

Trećina odraslih ne spava dovoljno

objavljeno prije 19 dana i 19 sati

Nedostatak sna gotovo da bi se mogao nazvati epidemijom, jer pogađa najmanje jednu od tri odrasle osobe širom svijeta, pokazala je jedna studija. Rezultati studije objavljeni u… više »

ZAPAMTITE!

Zašto se zbog boravka na vrućini osjećamo umorno?

objavljeno prije 19 dana i 20 sati

Ako se spremate na dugotrajniji boravak na suncu, vjerojatno vam neće trebati dugo prije nego što se počnete osjećati umorno. Zašto se zbog boravka na vrućini osjećamo… više »

PRIJEDLOG ZA PET

Zvuči li ti ovo kao godišnji odmor iz snova?

objavljeno prije 19 dana i 22 sata

Regeneracija, relaksiranje i punjenje energijom, meditacija i detoks tijela, najbolja organska hrana i osvježavajući vitaminski napici, potpuni odmor tijela, uma i duha u netaknutoj prirodi i… više »

SAVJETI

Jutarnjom tjelovježbom do zdravlja

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe. Ti uvjeti pružaju okruženje koje je idealno za potrošnju masnoće koja je… više »

PRESTANITE!

Kako se tijelo oporavlja nakon prestanka pušenja

objavljeno prije 20 dana i 17 sati

Prestanak pušenja najbolja je odluka koju možete napraviti za svoje zdravlje, jer će vam se u tijelu dogoditi toliko pozitivnih promjena da ćete jednostavno uživati.   Što… više »

SAVJETI

Prirodna zaštita od krpelja i komaraca

objavljeno prije 20 dana i 20 sati

Toplije vrijeme i dulji dani ne znače samo uživanje na svježem zraku i kupanje u moru, rijekama i jezerma, nego i ubode i ugrize raznih nametnika. Na sreću, postoje učinkoviti prirodni… više »

MLJAC

Cvjetača – fina i zdrava

objavljeno prije 20 dana i 22 sata

Posljednjih godina cvjetača postaje sve popularnija namirnica, a za to je ponajviše zaslužna njezina jednostavna priprema. Biljka potječe iz Male Azije, s područja današnje… više »

JESTE LI ZNALI?

Utječu li geni na našu kilažu?

objavljeno prije 21 dan

Genetika utječe na veliki dio našeg izgleda, poput boje očiju, oblika ušiju ili boje kose. No nedavnim se istraživanjem uspjelo dokazati da geni ne određuju kakva će biti… više »

SAVJETI

Jabučni ocat za ljepotu i zdravlje

objavljeno prije 21 dan i 2 sata

Jabučni ocat je sve samo ne običan začin za salate - on je prava mala prirodna riznica zdravlja i ljepote koju treba iskoristiti na sve moguće načine, pa evo nekoliko savjeta... Zbog svojih… više »

SAZNAJEMO

Idealna dnevna rutina za njegu kože vašeg lica i zaštitu od sunca

objavljeno prije 21 dan i 17 sati

Piknik s obitelji, šetnja gradom ili brzinska kava na suncu, uživanje u sunčevim zrakama mnogima je omiljena razbibriga. No, često zaboravljamo da koža, najveći ljudski organ koji… više »

PRIPAZITE

Jedno piće dnevno - pola godine života manje

objavljeno prije 21 dan i 19 sati

Koliko ste puta čuli izreku o čaši vina ili rakijici dnevno koji tjeraju bolesti i produžavaju život? Vjerojatno puno puta, možda ste i sami to izrekli mnogo puta, no na taj način samo… više »

SAZNAJEMO

Ručak gotov za 10 minuta!

objavljeno prije 21 dan i 20 sati

Prateći potrebe potrošača kojima je svaki trenutak dragocjen, a ipak traže ukusno, zdravo i jednostavno jelo, Zvijezda predstavlja nove proizvode - umake na bazi rajčice, za sve one… više »

ZNATE LI?

Namirnice koje su samo naizgled zdrave

objavljeno prije 21 dan i 22 sata

Većina roditelja ne zna nutritivnu vrijednost ni količinu šećera sadržanu u pojedinim obrocima što ih nude svojoj djeci. Naime, nedavno provedeno istraživanje pokazalo je i da… više »

skrolaj na vrh