Lifestyle
MLJAC

Alkalna dijeta - za zdravlje i prevenciju

objavljeno prije 26 dana i 2 sata

Alkalna dijeta smišljena je kako bi vaše tijelo prestalo biti kiselo i pogodovati razvoju tumora, kako glasi teorija autora dijete Williama Howarda. Naime, prema njegovoj… više »

MLJAC

Zelena božica - smoothie koji diže iz mrtvih

objavljeno prije 26 dana i 4 sata

Smoothie je samo novo i zanimljivo ime za prirodne sokove od voća i povrća, no to ne znači da se radi o nečem pomodnom i beskorisnom - uz prave sastojke napravit ćete napitak koji će… više »

ZAPAMTITE :)

Zašto nam služi emocionalna inteligencija?

objavljeno prije 26 dana i 6 sati

Emocionalna inteligencija u većini interakcija s ljudima donijet će nam više koristi od one klasične inteligencije, jer će ljudi koji je imaju u velikim količinama uvijek imati pravi… više »

EH, DA ...

Politika je život, život je politika...

objavljeno prije 26 dana i 21 sat

Često sam sama, misli su okrenute istraživanju kako će mi biti bolje, sve ostalo važno je izdržati,posebno ono vrijeme koje mi nije baš ni malo ugodno, kad se… više »

ZANIMLJIVO

Privlače li se suprotnosti ili svaka ptica svome jatu leti?

objavljeno prije 27 dana

Svi smo čuli da se "suprotnosti privlače". Jednako tako, čuli smo i da "svaka ptica svojem jatu leti". Sve ovisi o interakciji, tvrde znanstvena istraživanja koja pokazuju da dijela govore… više »

ZAPAMTITE :)

Masaža - kakve postoje i za što su dobre

objavljeno prije 27 dana i 21 sat

Masaža je nešto što se vrlo često zaziva nakon teškog radnog dana ili iscrpljujuće fizičke aktivnosti, a ako želite znati kakvih sve ima i čemu služe, pripremili smo vam… više »

SAVJETI

Kako ubrzati metabolizam?

objavljeno prije 28 dana

Brz metabolizam jedan je od ključeva zdravlja i dobre probave, a vrlo brzo možete saznati je li vam uspjelo - kilogrami će se početi topiti. Naravno, svima koji vode sjedilački način života… više »

ZAPAMTITE :)

9 karakteristika najboljih roditelja

objavljeno prije 28 dana i 2 sata

Roditelji žele da im djeca budu dobra, pristojna i uspješna, no to jednostavno ne ide samo od sebe - oni se trebaju itekako potruditi da to bude tako. No, to neće biti moguće ukoliko… više »

SAVJETI

Aviva vježbe za sve žene

objavljeno prije 28 dana i 4 sata

Aviva vježbe zovu se po liječnici koja ih je 1966. patentirala, Avivi Steiner. Riječ je o jednostavnim fizičkim vježbama koje svatko može savladati, a djeluju tako da… više »

SAVJETI

Kombinacije hrane koje ubrzavaju skidanje kilograma

objavljeno prije 28 dana i 6 sati

Mršavljenje nekima može biti prilično zahtjevan zadatak koji se u nekim trenucima čini nemogućim jer jednostavno ne mogu podnijeti glad, pa brzo odustaju od svake dijete. No, i tome se… više »

EHHH...

Slobodna volja je čisti privid, zapravo smo jako predvidljivi

objavljeno prije 28 dana i 21 sat

Veliki prosvijetiteljski filozof Immanuel Kant preoblikovao je ovu vezu između slobode i dobrote. Ako smo slobodni birati što želimo, rekao je, nema smisla tvrditi da bismo… više »

bu?enje nesanica
OPREZNO :)

Kronična neispavanost opasna je za mozak

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Kronična neispavanost opasna je za mozak. Znanstvenik Michele Bellesi i njegov tim s Politehničkog sveučilišta u Anconi, u Italiji, pronašao je dokaze da mozak… više »

MLJAC

Čokolada je odlična za srce!

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Umjereno konzumiranje čokolade za petinu smanjuje rizik od nepravilnog rada srca, objavili su američki znanstvenici temeljem analize podataka o 55 tisuća odraslih Danaca. Naime, znanstvenici… više »

SAVJETI

5 jutarnjih vježbi koje će vas probuditi

objavljeno prije 29 dana i 6 sati

Jutarnje vježbanje dokazano je najbolja stvar koju možete napraviti za dobar početak dana, jer osim što ćete se na taj način probuditi bez kave, napunit ćete se energijom i krenuti na… više »

SVEZNADAR

Alergeni - što su zapravo i gdje ih nalazimo

objavljeno prije 29 dana i 21 sat

Alergeni su tvari koje u organizmu aktiviraju određena protutijela i izazivaju alergiju, odnosno preburno reagiranje imuniteta na podražaje. Alergeni se nalaze svuda oko nas - u… više »

skrolaj na vrh