Lifestyle
SAVJETI

Prirodna ljepota - kako izgledati sjajno bez šminke

objavljeno prije 26 dana i 9 sati

Svaka bi žena voljela izgledati lijepo bez trunkice šminke na licu, a to je itekako moguće samo ako se prate neka jednostavna pravila vezana za ljepotu koja će vam pomoći izgledati… više »

STVARNO?

Vegetarijanska prehrana povećava rizik od - depresije?

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Vegetarijanci su podložniji obolijevanju od psiholoških, ali i fizičkih bolesti nego osobe čija prehrana uključuje i meso, a dvostruko su skloniji depresiji od svejeda, pokazalo je… više »

ZAPAMTITE :)

Prirodni načini ublažavanja bolova i upala

objavljeno prije 26 dana i 14 sati

Bolovi i upale idu ruku pod ruku, a treći dio priče gotovo uvijek su - lijekovi. No, ako baš niste poklonik farmacije, za vas problema nema - evo liste namirnica koje imaju sjajno… više »

SAVJETI

7 savjeta za jačanje imuniteta

objavljeno prije 26 dana i 16 sati

Sezona gripa i prehlada je na vratima, pa je pravo vrijeme da ojačate svoj imunitet kako biste kroz hladne dane prošli bez neugodnih boleština koje vam oduzimaju snagu i… više »

SAVJETI

Pomladite svoju kožu - iznutra

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Kako bismo vratili život našoj koži kupujemo kreme koje sadrže kolagen, u nadi da ćemo popraviti stvar. No, to nije tako jednostavno, tvrde stručnjaci Za blistavu i elastičnu kožu bez… više »

EH, DA ...

5 čudnih znakova alergije na gluten

objavljeno prije 27 dana i 11 sati

Alergija na gluten postala je vrlo popularna u zadnje vrijeme, no i dalje mnogi i ne znaju da su alergični. Ipak, postoje znakovi koji će uputiti upravo na taj oblik alergije, a ako se… više »

MLJAC!

A najbolji sladoled na svijetu je...

objavljeno prije 28 dana i 9 sati

Sladoled okusa pistacije najbolji je na svijetu, proglasila je organizacija The Gelato World Tour u Italiji, a novo čudo osmislio je  slastičar iz Gelaterije Crispini u talijanskom gradu… više »

MYTHBUSTERS

8 mitova o šećeru u koje trebate prestati vjerovati

objavljeno prije 28 dana i 10 sati

Debljina, srčane i jetrene bolesti navode se kao direktne posljedice prekomjerne konzumacije šećera. Upravo iz tog razloga čuli smo brojna upozorenja različitih stručnjaka koji… više »

DA ZNATE...

Koliko je potrebno vježbati?

objavljeno prije 28 dana i 12 sati

Tjelovježba je ključna za dug i zdrav život, to je do sada vjerojatno shvatio i najzadrtiji protivnik kretanja i znojenja, a svakodnevno stižu novi podaci koji daju odgovor na vječno pitanje… više »

MA DA?

Sreća i novac ipak nemaju veze?

objavljeno prije 29 dana i 9 sati

Dobar san i dobar seks dvije su stvari koje će svi rado imati, a razlog je, prema britanskom Nacionalnom centru za društvena istraživanja, vrlo jednostavan - one donose osjećaj sreće.… više »

ZAPAMTITE :)

7 pravila vitke linije

objavljeno prije 29 dana i 12 sati

Vitka linija mnogima je nedosanjani san, a ujedno i noćna mora - nakon svih mogućih dijeta i vježbanja, stanje se ne mijenja... Tajna vitke linije zapravo je puno jednostavnija, a počiva na… više »

ŽIVJELI!

Alkoholna pića koja su dobra za vas

objavljeno prije 29 dana i 14 sati

Alkoholna pića obično su pri vrhu namirnica koje bi trebali zaobilaziti u širokom luku, no piti u umjerenim količinama ima neke iznenađujuće zdravstvene dobrobiti. Ako želite povremeno… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

Zanimljivi načini za čišćenje tepiha

objavljeno prije 1 mjesec

Ima li veće muke od odvlačenja tepiha na čišćenje? Najprije treba odmaknuti sav namještaj, pa ga narolati tako da se ne raspadne čim ga podignete s poda i još ga… više »

Foto: Pexels
EH, DA ...

7 navika za čisti dom

objavljeno prije 1 mjesec

Iako se zaista trudimo dom održavati čistim i urednim, ponekad nam se čini da nikakvo pospremanje neće pomoći. Ako posjedujemo kućnog ljubimca ili imamo malu djecu, vrlo je vjerojatno da… više »

Foto: Pexels
Savjeti

Održavanje doma - kako sve stići na vrijeme

objavljeno prije 1 mjesec

Kao i u svakom drugom poslu tako i u vođenju kućanstva, najvažnije je znati dobro rasporediti vrijeme. Jeste li ikada pokušali napraviti plan čišćenja i pospremanja ili se… više »

skrolaj na vrh