Lifestyle
EHHH

Kako se učinkovito riješiti prhuti?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Stres, frustracija i brzi životni tempo uzrokuju pad kvalitete života, a sve to može biti povezano s prhuti, problemom od kojeg pati svaki drugi muškarac i jedna od četiri… više »

sreća
SAVJETI

Kako se donose ispravne odluke?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Sreća je, neki kažu, stvar izbora, a zapravo se radi o tome da živimo u svijetu u kojem imamo previše izbora - od izabiranja odjeće, hrane, stila života, TV programa, pločica za… više »

WOW!

Uber i NASA razvijaju leteće taksije

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Uber u suradnji s NASA-om sudjeluje u zajedničkom pothvatu javnog i privatnog sektora u razvijanju softwarea koji će ta tvrtka koristiti kako bi upravljala "letećim taxi" rutama koje bi mogle… više »

ODLIČNO!

Vinom protiv prehlade

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Prehlada je jedna od onih bolesti koje svi dobivamo gotovo svake godine, a lijekovi su obično narodni - čaj, med, limun... no, mi vam predlažemo zanimljiviju varijantu - vino! Naime, crno… više »

PRIPAZITE

Usamljenost je izuzetno loša za zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Usamljenost je ne samo loša za naše psihičko zdravlje, već i za fizičko - jednako je štetna kao pušenje i pretilost, a iz godine u godinu sve je više… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
SAVJETI

5 savjeta za dug i uspješan život

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Catherine Russell kaže da ne pije ni ne puši, ali to nije razlog zašto ova kazališna glumica nije iuzela dan bolovanja 30 godina. Nije bila bolesna, imala gripu niti… više »

SAVJETI

5 vježbi koje možete raditi kod kuće

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Vježbe koje je moguće izvoditi kod kuće su brojne. Stoga, ujutro bi bilo poželjno odraditi vježbe razgibavanja i jačanja, kako biste pripremili tijelo za aktivnosti koje nas čekaju tijekom… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

5 domaćih pripravaka za gušću kosu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Zdrava, gusta kosa nešto je čime se svi ponose, no prorijeđena i stanjena kosa nije rijetkost, kod oba spola. Razloga je više - od genetike i loše prehrane do bolesti ili… više »

ZANIMLJIVO!

7 loših namirnica koje su - dobre za vas

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Nezdrava hrana je svuda oko nas, toliko prisutna da je stvarno postalo teško pojesti nešto stvarno zdravo, no jednako tako neke se namirnice poprilično neselektivno stavljaju na… više »

Banane će vas iznenaditi / Pexels
Savjeti

Nevjerojatni načini za korištenje kore banane

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Banane su bogate kalijem i vitaminom B. Ublažavaju otekline, dijabetes tipa 2, povećavaju mentalni kapacitet i pomažu osobama koje pate od osteoporoze i bolesti bubrega. Banane su zakon. No… više »

MLJAC!

Jesenski tonik za sprječavanje viroza

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Održavanje zdravlja, razine energije i imuniteta u tmurne, hladne i kišne dane jeseni, baš kao i u zimskim mjesecima prava je umjetnost na prvi pogled, no zapravo je prilično… više »

EH, DA...

Zašto se ne možete ustati iz kreveta?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Ustajanje je nekima novi početak, sjajan novi dan u kojem treba iskoristiti sve prilike i uživati u životu, dok je drugima teška tlaka - ne da im se napustiti svoj topli krevet i otići… više »

Prijatelji ili supružnici? Ili oboje? / Pixabay
FORA!

Bi li supružnici trebali biti najbolji prijatelji?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

"Svatko treba prijatelja", tvrdi John Helliwell, sveučilišni profesor i urednik časopisa "World Happiness Report". No unatoč tome što ga svatko treba, njegovo istraživanje… više »

Trešnjih sok za kvalitetniji san / Pexels
NJAM!

Sok od trešnje za zdraviji san

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Ako noći provodite ležeći u krevetu i brojeći ovce kojima nema kraja na vidiku, možda je vrijeme da isprobate sok od trešnje. Studija provedena na Sveučilištu u Louisiani bavila… više »

SAVJETI

Vježbajte u grupi, zdravije je

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Vježbanje u grupi, s prijateljima i kolegama pomaže u suzbijanju visokoga krvnog tlaka te smanjuje stres za četvrtinu, a kod onih koji vježbaju sami takvih promjena nema. Rezultati… više »

skrolaj na vrh