Lifestyle
SAZNAJEMO

Otkrijte put do savršeno glatkih i njegovanih nogu

objavljeno prije 28 dana i 21 sat

Briga o ljepoti i zdravlju kože dio je dnevne rutine za nježniji spol. Veliku ulogu u tome imaju i dlačice, ženama najgori neprijatelji s kojima se moraju svakodnevno boriti. Kada govorimo o… više »

ZAPAMTITE :)

Savjeti za lakše skidanje viška kilograma

objavljeno prije 28 dana i 22 sata

Savjeta za mršavljenje ima napretek, a mi ćemo vam ovdje izložiti samo neke od njih koje je relativno lako primjeniti, a stručnjaci tvrde da ćete od njih imati velike koristi u… više »

ZNATE LI?

Što se NE radi kad vas bole leđa

objavljeno prije 29 dana

Bol u leđima spada u one koje se daju podnijeti, no toliko nas ograničavaju u svakodnevnim poslovima da bismo mogli poludjeti od muke... i leći u krevet?! Ne, tvrde znanstvenici,… više »

NAVALITE

7 namirnica koje će vas pomladiti

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Mladolik izgled bez pomoći estetske kirurgije sve je traženiji, a recept nije toliko kompliciran kako se može činiti na prvi pogled. Naime, ono smo što jedemo - stoga jedimo hranu koja… više »

MLJAC

Mali Food Hub, treći put

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

Treće izdanje Malog Food Huba održat će se u subotu, 24. ožujka od 10 do 14 sati u Travel&Technology HUB-u Gacka16, a bit će posvećeno planiranju i skiciranju vrta te gradnji… više »

SAVJETI :)

Kako nagraditi samog sebe

objavljeno prije 29 dana i 4 sata

Žene koje rade i uz to su majke imaju malo vremena za sebe te uz taj ubrzani životni tempo žude za malo odmora. E pa zašto ga si ne bi priuštili? Nagradite se jer ste to… više »

SAVJETI

Zaustavite ispadanje kose i potaknite njezin rast

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Ispadanje kose nije ekskluzivno muški problem, štoviše, s tim se tijekom života susreću mnoge žene. Razlozi ovih neugodnih probelma su brojni - od izmjene… više »

STVARNO?!

Zašto bi kava mogla biti suprotnost kanabisu

objavljeno prije 1 mjesec

Kakve veze imaju kava i marihuana, pitate se? Ovdje smo kako bismo odgovorili na to pitanje. Nedavno istraživanje pokazalo je da jutarnja šalica kave uzrokuje pad… više »

SAVJETI

Kako se riješiti glavobolje na prirodan način

objavljeno prije 1 mjesec

Glavobolje i migrene su od svih bolova oni na koje se ljudi u današnje vrijeme najviše žale. Na psihičko i fizičko zdravlje najviše utječu preopterećenost organizma,… više »

PROVJERITE!

6 znakova depresije kod djece

objavljeno prije 1 mjesec

Djeca su puna emocija i nemaju nekog velikog problema s njihovim izražavanjem, tako da je vjerojatno svaki roditelj navikao na potoke suza, ispade bijesa, ludu sreću i sve ostale načine… više »

ZNATE LI?

Zašto nam je toliko teško koncentrirati se na posao

objavljeno prije 1 mjesec

Manjak koncentracije ubojica je produktivnosti. Bez obzira na to učimo li, radimo ili čistimo kupaonicu, ako nismo koncentrirani na zadatak pred nama obavit ćemo ga loše ili ga uopće… više »

SAVJETI :)

Mindfulness ili kako pravilno meditirati

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Uvježbavanje u meditaciji ne podrazumijeva samo promatranje našeg uma već aktivno unapređenje uma time što ga zadržavamo fokusiranog na vrlinski objekt. Ova praksa obuhvaća tri… više »

ZNATE LI?

Kava ne dehidrira naš organizam

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kavu i čaj, kao i sve omiljene stvari na svijetu, okružuje gomila mitova, a jedan od najvećih je ona da nas ta dva napitka zapravo - dehidriraju. Istini za volju, prilično je raširen… više »

KAO KRUH

11 znakova da ste dobra osoba

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Svatko od nas obično za sebe misli da smo osoba osobitih moralnih vrijednosti, no nemojmo zaboraviti da sami o sebi rijetko možemo suditi objektivno. Upravo zato nudimo vam ovih 11… više »

SAVJETI :)

5 odličnih načina opuštanja

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Stres postaje nemilosrdan ako ne pripazimo i naučimo se opuštati kako bismo ga se riješili. Na sreću, postoje mnoge tehnike opuštanja i dobra je vijest što zaista… više »

skrolaj na vrh