Lifestyle
ZAPAMTITE :)

9 karakteristika najboljih roditelja

objavljeno prije 1 mjesec

Roditelji žele da im djeca budu dobra, pristojna i uspješna, no to jednostavno ne ide samo od sebe - oni se trebaju itekako potruditi da to bude tako. No, to neće biti moguće ukoliko… više »

SAVJETI

Aviva vježbe za sve žene

objavljeno prije 1 mjesec

Aviva vježbe zovu se po liječnici koja ih je 1966. patentirala, Avivi Steiner. Riječ je o jednostavnim fizičkim vježbama koje svatko može savladati, a djeluju tako da… više »

SAVJETI

Kombinacije hrane koje ubrzavaju skidanje kilograma

objavljeno prije 1 mjesec

Mršavljenje nekima može biti prilično zahtjevan zadatak koji se u nekim trenucima čini nemogućim jer jednostavno ne mogu podnijeti glad, pa brzo odustaju od svake dijete. No, i tome se… više »

EHHH...

Slobodna volja je čisti privid, zapravo smo jako predvidljivi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Veliki prosvijetiteljski filozof Immanuel Kant preoblikovao je ovu vezu između slobode i dobrote. Ako smo slobodni birati što želimo, rekao je, nema smisla tvrditi da bismo… više »

bu?enje nesanica
OPREZNO :)

Kronična neispavanost opasna je za mozak

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kronična neispavanost opasna je za mozak. Znanstvenik Michele Bellesi i njegov tim s Politehničkog sveučilišta u Anconi, u Italiji, pronašao je dokaze da mozak… više »

MLJAC

Čokolada je odlična za srce!

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Umjereno konzumiranje čokolade za petinu smanjuje rizik od nepravilnog rada srca, objavili su američki znanstvenici temeljem analize podataka o 55 tisuća odraslih Danaca. Naime, znanstvenici… više »

SAVJETI

5 jutarnjih vježbi koje će vas probuditi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Jutarnje vježbanje dokazano je najbolja stvar koju možete napraviti za dobar početak dana, jer osim što ćete se na taj način probuditi bez kave, napunit ćete se energijom i krenuti na… više »

SVEZNADAR

Alergeni - što su zapravo i gdje ih nalazimo

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Alergeni su tvari koje u organizmu aktiviraju određena protutijela i izazivaju alergiju, odnosno preburno reagiranje imuniteta na podražaje. Alergeni se nalaze svuda oko nas - u… više »

DOMAĆE I PRIRODNO

Superhrana iz domaćih vrtova

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Superhrana je nova kovanica kojom nas obasipaju marketingaši i PR-ovci pokušavajući nam uvaliti raznorazne bobice i čudesa s raznih krajeva svijeta - no, jednake učinke možete… više »

WOW!

Produžite život za čak 9 godina - trčanjem

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Trčanje je jedna od najjednostavnijih tjelesnih aktivnosti za koju vam ne treba puno - tenisice i komadić prirode, a poslužit će i atletska staza obližnje škole, no koristi koje donosi… više »

ISPROBAJTE

Tri biljke koje će vam donijeti ljubav, sreću i uspjeh

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo privlačenjem pozitivne životnu sile Chi u svoje domove i život kako bi… više »

STVARNO?

Imate li i vi napade panike kao Tony Soprano?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Napad panike nije toliko neuobičajena stvar koliko bismo mi to željeli, naime, samo djelić ljudi koji ih doživljava zapravo zna o čemu se radi i što im je bilo.  Napad… više »

DIJETE

Dukan dijeta - prehrana na koju vrijedi podsjetiti

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Dukan dijeta spada među najpopularnije dijete današnjice, jer ovo čedo francuskog nutricionista dr. Pierrea Dukana omogućava gubitak i do 15 kilograma u dva mjeseca u slučaju da… više »

ZAPAMTITE

Alergija na gluten - simptomi koje morate znati

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Gluten je postao neprijatelj broj jedan modernog doba, iako ima i drugih mišljenja o tome, no nepobitne su dvije činjenice - moderne žitarice imaju nekoliko desetaka puta više… više »

STVARNO?

Pametni telefoni opasni su za vid?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Pametni telefoni donijeli su puno dobrih stvari, no jednako tako i neke loše - sve veću ovisnost, no i sve veći broj kratkovidnih među mlađom populacijom, osobito u razvijenim… više »

skrolaj na vrh