Lifestlye AUTO
ZVIJERI

Novi BMW M5 - 600 konja i pogon na sva četiri kotača

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Novi BMW M5 odvodi BMW M GmbH na novo područje, s pogonom na sve kotače M xDrive po prvi put u limuzini visokih performansi. Ova promjena smjera omogućuje modelu M5 istraživanje novih… više »

MRCINE

Ferrrari Portofino - nova gama mrcina iz Maranella

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Iz Maranella u Italiji stižu perfektne vijesti. Ferrari će na autosalonu IAA koji se održava od 17. do 24.9.2017. u Frankfurtu pokazati novu V8 GT ergelu prvoklasnih konja pod imenom Ferrari… više »

NOVOSTI

VW I.D. BUZZ kreće u serijsku proizvodnju

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Konceptualno vozilo I.D. BUZZ marke Volkswagen unaprjeđuje se za serijsku proizvodnju. Svoju su odluku obznanili predsjednici uprava marki Volkswagen i Volkswagen gospodarska vozila dr.… više »

NOVOSTI

VW T-Roc - Golf SUV

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Najnovija vijest iz Wolfsburga je kako Volkswagen priprema novi model automobila koji bi se trebao pozicionirati između VW Pola i VW Tiguana. Krajem kolovoza 2017. Volkswagen najavljuje… više »

HMM

Tesla prikupio milijarde za Model 3

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Tesla, najveći svjetski proizvođač električnih vozila prodao je 1,8 milijardi dolara neosiguranih obveznica, ušavši time uspješno po prvi put na tržište tzv. junk… više »

TENK :)

Dartz Prombron Black Shark - tenk za bogatune

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Dartz Prombron Black Shark blindirano je vozilo, moglo bi se reći i pravi oklopnjak, napravljen za super bogataše. Vozilo dolazi iz Rusije, premda je osnova za preradu u tenk… više »

NOVOSTI

MINI John Cooper Works Countryman

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

MINI Countryman druge generacije najveći je i najsvestraniji model u ponudi tradicijom bogatog britanskog branda. Još jedan superlativ sada se odnosi na MINI John Cooper Works… više »

STRUJA

Baojun E100 - mali gradski dvosjed na struju

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Baojun E100 je mali gradski električni automobil dvosjed pod imenom . Rezultat je to zajedničke suradnje General Motorsa (GM) i kineskog partnera Wuling. Pomalo nezgrapnog dizajna koji je… više »

OPREZ!

Opekline od sunca možete dobiti i u - automobilu

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Automobilska stakla štite putnike od štetna sunčeva zračenja - ili ipak ne? Stručnjaci kažu da su obje tvrdnje djelomično točne. Opekline od sunca obično uzrokuje… više »

SAVJETI

Sigurno pakiranje za put

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Krenuti na put nije jednostavno - sve treba prvo potrpati u torbe i kofere, a nakon toga srušiti važeće zakone fizike stavljanjem prtljage u automobil. Stoga, evo par korisnih savjeta… više »

MRCINE

Pagani Huayra Roadster - topless zvjerka

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Pagani Huayra Roadster je super automobil u topless izdanju, dakle 'gore bez'. Pagani Huayra Roadster premda nema čvrsti krov, zadržao je čvrstoću karoserije, na što su u Paganiju… više »

DALEKO, ALI...

Britanija zabranjuje motore s unutrašnjim izgaranjem do 2040.

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Velika Britanija će do 2040. zabraniti prodaju novih vozila s benzinskim i dizel motorima u sklopu plana da se takva vozila u potpunosti uklone iz prometa deset godina nakon toga te da zemlja… više »

NOVOSTI

Mitsubishi Expander - ljubav na prvi pogled

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Mitsubishi je javnosti pokazao svoj novi mali crossover pod imenom Mitsubishi Expander koji objedinjuje prednosti klasičnog jednovolumena i SUV-a. Ovaj novi automobil Mitsubishi planira… više »

NOVOSTI

Hyundai i30 F (Fastback)

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Treća generacija Hyundai i30 tek je nekoliko mjeseci na tržištu, a iz Hyundaija dolaze novi modeli. Tako je Hyundai u Düsseldorfu u Njemačkoj na svjetskoj prezentaciji uz potpuno… više »

MRCINE

Aston Martin Valkyrie

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Već i ptičice na grani naveliko pričaju kako Aston Martin zajedničkim snagama sa Red Bull Advanced Technologies razvija super automobil koji će se značajno razlikovati od slične konkurencije.… više »

skrolaj na vrh