Lifestlye AUTO
NOVOSTI

Audi Q3 - novi izgled

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Audijev bestseller Q3 postaje još atraktivniji. Novi detalji unutrašnjeg dizajna omogućuju još bolje razlikovanje design i sport varijanti opreme kao i S line vanjski… više »

PUNO

Koliko se kradu automobili?

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Vjerujemo kako vam nije poznato kako se svakih 20 sekundi u Europi ukrade jedno vozilo. Statistika govori kako se godišnje u svijetu ukrade vozila u vrijednosti 3 milijarde dolara. U… više »

NOVOSTI

Novi Peugeot 5008

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Naziv ostaje isti, ali koncept je u potpunosti jedinstven: novi Peugeot 5008 osvaja novo područje - područje velikih SUV-ova sa sedam mjesta u segmentu C. Na tom obećavajućem tržištu,… više »

VW Scirocco R 'Black Style'

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Ekipa u Wolfsburgu redovito dorađuje svoje model iz ponude i stvara nove verzije koje se traže, osobito na njemačkom tržištu. Tako je Volkswagen na tržištu ponudio novi… više »

ZVIJER

Škoda Kodiaq predstavljen u Berlinu

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

Škoda Kodiaq, novi ogroman češki SUV sa sedam sjedala nije iščekivan s nestrpljenjem samo od strane zaljubljenika u marku Škoda već i ostatak automobilskog… više »

NOVOSTI

Novi DS 3 i DS 3 Cabrio

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Nakon lansiranja DS 3 u 2010., 390.000 kupaca podleglo je šarmu te otmjene i suvremene pariške ikone. DS 3 postao je prava ikona, zahvaljujući snažnoj osobnosti, jedinstvenom… više »

LIJEPO

Fiat 124 Coupé

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Sve je to lutrija i sve se može očekivati suprotno kada vam i službeno nešto potvrde da do toga neće doći. Na prvim novinarskim predstavljanjima Mazde MX-5, odnosno tehničkog brata… više »

SJAJNO

Revolucionarni projekt održive pametne mobilnosti

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Na natječaju ThinkGoodMobility, koji su organizirali korporacija Goodyear i institut ThinkYoung, pobijedio je Artur Ząbczyk, student poljskoga Šlezijskog tehnološkog… više »

ZVIJERI

Corvette V77 Gran Turismo

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Bierstadt Radeberg, diplomirani inženjer, iz Njemačke osnovao je malu tvrtku Vspeed automotive GmbH' s ciljem proizvodnje vrhunskog automobila snova. Tako je nastao super automobil Corvette… više »

MRCINA!

DMC Lamborghini Aventador LP988 Stage3 Edizione GT

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Jeste li spremni dati 288.888 dolara samo za tuning automobila? To je točan iznos koji tunerska tvrtka DMC traži samo za doradu serijskog super automobila Lamborghini Aventador, pa je jasno… više »

ZVIJERI

BMW CS Coupé

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Ljubiteljima BMW-a, ali i oni probrani koji vole automobile koji su imali nešto posebno u sebi, vrlo rado pamte BMW-ov cestovni kupe pokretan šestcilindričnim benzinskim motorom… više »

COOL

Concept_One razvalio Teslu i Ferrari

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Rimac Automobili rijetko objavljuju video snimke svojih mrcina u pokretu, tako da je ova izazvala priličnu veliko zanimanje fanova. Rimac Concept_One, Tesla P90D i Ferrari LaFerrari odmjerili… više »

ZVIJER

Fiat 500 Lamborghini

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Talijanski stari mehaničar Dini Gianfranco oplemenio  je Fiat 500 pomoću čudesnog motora od 500 KS iz automobila Lamborghini Murcielago s kojim juri najvećom brzinom 300 km/h. Talijanski… više »

KONCEPTI

VW BUDD-e ispred svoga vremena

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Model BUDD-e odlikovan je na dodjeli nagrada „North American Concept Vehicle of the Year Awards" u Plymouthu (Michigan/SAD) za njegov futuristički ukupni koncept. Njime se, prema… više »

COOL

911 DS - čudnovati križanac

objavljeno prije 10 mjeseci i 22 dana

Automobil 911 DS! Sigurno ste pomislili kako smo pogrešno napisali? Ne, nismo. Točno smo napisali - 911 DS. Samo ime nastalo je spajanjem dijelova imena dva poznata automobila, a u… više »

skrolaj na vrh