Lifestlye AUTO
NAJAVE

Land Rover Discovery

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Land Rover je 2014. godine pokazao studijski koncept automobila pod imenom Discovery Vision Concept, čime je britanski proizvođač nagovjestio novi smjer u kojem će se kretati dizajn njegovih… više »

KORISNO

Savjeti o akumulatorima za svakoga

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Slučajno ste ostavili upaljena svjetla i akumulator vam se ispraznio, ili se vaš automobil ne može upaliti zbog niske temperature okoline, pa ste primorani koristiti mobilni punjač… više »

STUDIJE

BMW Motorrad Vision Next 100

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Studija budućnosti motocikla BMW Motorrad Vision Next 100, još je jedan u nizu studija koje je BMW Grupacija pokazala u kratkom vremenu, pa je tako iza automobila BMW, Mini i… više »

PREPORUKE

Priprema vozila za zimske uvjete u 6 točaka

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Hladnije vrijeme, koje obiluje padalinama, zahtijeva više brige o limenom ljubimcu. Koje su najvažnije stvari koje moramo provjeriti u prvim hladnijim danima kako bismo izbjegli… više »

STVARNO?

Od 2025. godine u Norveškoj će biti zabranjena vozila na fosilna goriva

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Našim vozačima i stanovnicima slabo je poznato kako u Norveškoj već sada oko 24 posto automobila vozi na struju pomoću baterija i elektromotora. Tako visoki udio elektromobila… više »

DOĐITE

AK Siget vas poziva na besplatan pregled vozila

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

S dolaskom hladnih dana potrebno je pripremiti vozila za zimske uvjete vožnje. Autoklub Siget, Siget 17, vas poziva u subotu, 15.10 od 8 do 14 sati na besplatan pregled… više »

KONCEPTI

Rinspeed Oasis - sjajan mali koncept

objavljeno prije 10 mjeseci i 13 dana

Švicarska tvrtka Rinspeed tradicionalno je ekskluzivno svoje atraktivne studije godinama predstavljala na salonu automobila u Ženevi, no od ove godine svoju studiju nije premijerno… više »

COOL

Minibus Olli iz 3D printera

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Minibus Olli je isprintan za 11 sati, nastao je u suradnji s tvrtkom IBM i sturtupom Local Motors. Zanimljivost ovog minibusa nije samo u tome kako je nastao 3D printanjem, već i podatak kako… više »

JURILICE

Rimčev Concept One razvalio Porsche 918

objavljeno prije 10 mjeseci i 14 dana

Concept One, jurilica iz garaže Mate Rimca dobila je još jednu veliku pohvalu i utrku - cestovni okršaj s Porscheom 918 u emisiji Bangin' Gears. U samom uvodu Rimčeva jurilica… više »

NOVOSTI

Renault na Salonu automobila Pariz 2016

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Pariški salon automobila oduvijek je bio važno događanje za Renault. Svake dvije godine prikazuju najbolje što imaju te i predstavljaju svoju viziju automobila budućnosti.… više »

NOVOSTI

Citroën na autosalonu u Parizu 2016

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Citroën ove godine na Salonu automobila u Parizu posjetitelja uvodi u prostor u skladu s identitetom Marke, koji je ugodan i prepun svijetla, s konkretnim dokazima svoje poruke «… više »

SHOPPING

Kvalitetne zimske gume ključne za sigurnost u prometu

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Kako se spuštaju temperature i pogoršavaju uvjeti na cestama, mnogi kreću razmišljati o odabiru odgovarajućih zimskih guma za svoj automobil. Provjerite zašto je… više »

KONCEPTI

Volkswagen Concept Car I.D.

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Volkswagen je na autosalonu u Parizu kao svjetsku premijeru pokazao automobil Volkswagen Concept Car I.D. koji bi u serijskoj verziji trebao biti u prodaji do 2020. godine. To je pravi… više »

KONCEPTI

Renault Trézor koncept

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Renault pokazuje budućnost električnih vozila i dizajna konceptnim automobilom Renault Trézor, autentičnim, suvremenim električnim GT-automobilom. Istovremeno Trézor označava… više »

NOVOSTI

Opel Ampera-e povećala domet

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Njemački proizvođač automobila na Pariškom sajmu automobila donosi revoluciju u svijet električne mobilnosti svojim električnim modelom Ampera-e na baterije. Svojim dometom većim od… više »

skrolaj na vrh