Lifestlye AUTO
NOVITETI

Stigao superluksuzni Fiat 500 RIVA

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Fiat je, u susret „odišnjici lansiranja modela FIAT 500, pripremio pravu poslasticu sa modelom FIAT 500. U suradnji sa poznatim proizvođačem luksuznih brodova i jahti, tvrkom… više »

MUNJA

Concept One - od 0 do 100 za 2.6 sekundi

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Concept_One je premijerno prikazan na ovogodišnjem autosalonu u Ženevi, a javnost je zaintrigirao vanserijskim performansama. Posebno po pitanju ubrzanja za koje su mnogi posumnjali da… više »

SAVJETI

Kako u trenu rashladiti pregrijan auto

objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana

Koliko ste puta morali ući u pregrijani automobil? Po ljeti, gotovo svakog dana, nekad i više puta, pa ne bi škodilo znati trik kojim ćete ga rashladiti u desetak sekundi, i to… više »

NAJAVE

Renault Mégane Grandcoupé

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Renault širi svoju ponudu u segmentu C posve novom limuzinom Mégane Grandcoupé. Novi Mégane Grandcoupé krase dinamične linije upotpunjene panoramskim… više »

NA MORE!!

Kako se pripremiti za put?

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Prije putovanja- prije polaska na duže putovanje potrebno je provjeriti ispravnost vozila (svjetlosnih uređaja, razinu ulja u motoru, stanje guma i tlak u njima, količinu tekućine u… više »

NOVOSTI

Audi A6 i A7 postaju još atraktivniji

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Audi je napravio A6 i A7 Sportback* serije još ekskluzivnijima. Vanjština modela Limousine i Avant postala je nešto oštrija, dok svi modeli uključuju unaprjeđenja… više »

NAJAVE

Škoda Kodiaq SUV

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Škoda započinje svoju veliku ofenzivu u SUV segmentu - i to s modelom Škoda Kodiaq. SUV sa svestranim kvalitetama dugačak je 4,7 metara. Nudi najveći prtljažni prostor u svojoj… više »

SAVJETI

Kako putovati s psom na ljetne praznike

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Planirate li na godišnji odmor otići osobnim automobilom i sa sobom povesti svog psa? Vjerujemo kako vam je poznato kako većina psa se voli voziti u  automobilu, ali isto tako… više »

SAVJETI

Kako izdržati duga putovanja

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Osnovni preduvjeti za uspješno i sigurno putovanje na dulje relacije automobilom su - da je automobil u dobrom stanju, prtljaga je sigurno smještena i svi su putnici vezani.… više »

SAVJETI

Kako izabrati boju automobila

objavljeno prije 9 mjeseci i 28 dana

Kupujete automobil i pitate se koju boju automobila bi izabrali? Donosimo istraživanje tvrtke Axalta Coatings specijaliste za lakiranje koje su najpopularnije boje automobila novokupljenih… više »

NOVOSTI

Nova Toyota C-HR

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Još na autosalonu u Parizu 2014. godine bio je to koncept, a na ovogodišnjem autosalonu u Ženevi (3.-13.2.2016.) gledali smo serijsku verziju modernog crossovera - Toyota… više »

NOVOSTI

Novi Citroën C3

objavljeno prije 10 mjeseci

Citroën predstavlja novi Citroën C3 i tako obnavlja svoj najprodavaniji model, koji je od 2002. proizveden u više od 3,5 milijuna primjeraka. Svojom osobnošću… više »

SAVJETI

Klima u automobilu - kako prepoznati radi li dobro

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Kod starijih automobila u ove dane kada su visoke dnevne temperature, klima uređaj zna jednostavno prestati laditi, a u biti klima je posustala i prije, ali sad je trebate i uvidjeli ste… više »

SAVJETI

Kako putovati po vrućinama

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Putovanje ljeti prate brojni izazovi - ispitivanja pokazuju da se gotovo trećina kvarova i tehničkih problema s vozilom (32 posto) događa na putu do ciljnoga ljetovališta. Također,… više »

NOVOSTI

Novi Peugeot 3008 GT

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Samo nekoliko tjedana nakon predstavljanja, novi model Peugeot 3008 već nudi svoju najdinamičniju i najluksuzniju izvedbu: GT. izvedba GT kruna je game novog SUV-a Marke. Novi 3008… više »

skrolaj na vrh