Lifestlye AUTO
NA MORE!!

Kako se pripremiti za put?

objavljeno prije 10 mjeseci i 15 dana

Prije putovanja- prije polaska na duže putovanje potrebno je provjeriti ispravnost vozila (svjetlosnih uređaja, razinu ulja u motoru, stanje guma i tlak u njima, količinu tekućine u… više »

NOVOSTI

Audi A6 i A7 postaju još atraktivniji

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Audi je napravio A6 i A7 Sportback* serije još ekskluzivnijima. Vanjština modela Limousine i Avant postala je nešto oštrija, dok svi modeli uključuju unaprjeđenja… više »

NAJAVE

Škoda Kodiaq SUV

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Škoda započinje svoju veliku ofenzivu u SUV segmentu - i to s modelom Škoda Kodiaq. SUV sa svestranim kvalitetama dugačak je 4,7 metara. Nudi najveći prtljažni prostor u svojoj… više »

SAVJETI

Kako putovati s psom na ljetne praznike

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Planirate li na godišnji odmor otići osobnim automobilom i sa sobom povesti svog psa? Vjerujemo kako vam je poznato kako većina psa se voli voziti u  automobilu, ali isto tako… više »

SAVJETI

Kako izdržati duga putovanja

objavljeno prije 10 mjeseci i 21 dan

Osnovni preduvjeti za uspješno i sigurno putovanje na dulje relacije automobilom su - da je automobil u dobrom stanju, prtljaga je sigurno smještena i svi su putnici vezani.… više »

SAVJETI

Kako izabrati boju automobila

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Kupujete automobil i pitate se koju boju automobila bi izabrali? Donosimo istraživanje tvrtke Axalta Coatings specijaliste za lakiranje koje su najpopularnije boje automobila novokupljenih… više »

NOVOSTI

Nova Toyota C-HR

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Još na autosalonu u Parizu 2014. godine bio je to koncept, a na ovogodišnjem autosalonu u Ženevi (3.-13.2.2016.) gledali smo serijsku verziju modernog crossovera - Toyota… više »

NOVOSTI

Novi Citroën C3

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Citroën predstavlja novi Citroën C3 i tako obnavlja svoj najprodavaniji model, koji je od 2002. proizveden u više od 3,5 milijuna primjeraka. Svojom osobnošću… više »

SAVJETI

Klima u automobilu - kako prepoznati radi li dobro

objavljeno prije 11 mjeseci

Kod starijih automobila u ove dane kada su visoke dnevne temperature, klima uređaj zna jednostavno prestati laditi, a u biti klima je posustala i prije, ali sad je trebate i uvidjeli ste… više »

SAVJETI

Kako putovati po vrućinama

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Putovanje ljeti prate brojni izazovi - ispitivanja pokazuju da se gotovo trećina kvarova i tehničkih problema s vozilom (32 posto) događa na putu do ciljnoga ljetovališta. Također,… više »

NOVOSTI

Novi Peugeot 3008 GT

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Samo nekoliko tjedana nakon predstavljanja, novi model Peugeot 3008 već nudi svoju najdinamičniju i najluksuzniju izvedbu: GT. izvedba GT kruna je game novog SUV-a Marke. Novi 3008… više »

KONCEPTI

BMW Vision Next 100

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

BMW Vision Next 100 je koncept kojim marka BMW pokazuje kako bi trebao izgledati njemčki luksuzni i sportski automobil sa 'zero emissions', dakle koncept koji koristi najnoviju… više »

ZVIJERI

BMW X4 M40i

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Uvođenjem BMW X4 M40i, uspješna linija vozila BMW X4 obogaćena je za još jedan top model. U segmentu Sports Activity Coupe (SAC), BMW X4 M40i postavlja nove standarde s… više »

FUTURIZAM

Valkyrie Electric Motorcycle Concept

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Valkyrie Electric Motorcycle Concept je futuristički motocikl koji postoji samo na crtežima i skicama na kompjutorskom ekranu. Radi se o budućem motociklu koji bi trebao raspolagati… više »

NAJAVE

Novi MINI Cabrio - stil na kvadrat

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Novo izdanje prvog i još uvijek jedinog premium kabrioleta u segmentu malih automobila; smjena generacija u paleti modela britanskog branda koji odiše tradicijom nastavlja se s… više »

skrolaj na vrh