Lifestlye AUTO
NOVOSTI

Uber u Hrvatskoj uvodi plaćanje gotovinom

objavljeno prije 10 mjeseci i 24 dana

Uber uvodi plaćanje gotovinom u Hrvatskoj, a razlog jest cilj da putovanje kroz grad na Uberovoj platformi postane dostupno svima, osobito onima koji ne žele koristiti kreditne kartice ili… više »

JURILICE

308 GTi by PEUGEOT SPORT -ultimativni kompakt

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Još od predstavljanja modela 308, javnost željno iščekuje njegovu sportsku izvedbu koja donosi nenadmašno iskustvo za upravljačem. Bio je to velik izazov: osmisliti… više »

NOVOSTI

MINI John Cooper Works Clubman

objavljeno prije 10 mjeseci i 26 dana

Nakon što je osvojila kategoriju malih automobila, najnovija generacija iz obitelji modela John Cooper Works sada hara i premium kompaktnim segmentom. Po pitanju svojih vanjskih… više »

NAJAVE

eVolvo stiže 2019.

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Volvo je u sklopu svoje nove strategije najavio kako će plug-in hibridna vozila uskoro biti dostupna u svakom modelu, a istovremeno je Volvo najavio kako će najkasnije od 2019. godine… više »

NOVOSTI

Audi Q3 - novi izgled

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Audijev bestseller Q3 postaje još atraktivniji. Novi detalji unutrašnjeg dizajna omogućuju još bolje razlikovanje design i sport varijanti opreme kao i S line vanjski… više »

PUNO

Koliko se kradu automobili?

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Vjerujemo kako vam nije poznato kako se svakih 20 sekundi u Europi ukrade jedno vozilo. Statistika govori kako se godišnje u svijetu ukrade vozila u vrijednosti 3 milijarde dolara. U… više »

NOVOSTI

Novi Peugeot 5008

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Naziv ostaje isti, ali koncept je u potpunosti jedinstven: novi Peugeot 5008 osvaja novo područje - područje velikih SUV-ova sa sedam mjesta u segmentu C. Na tom obećavajućem tržištu,… više »

VW Scirocco R 'Black Style'

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Ekipa u Wolfsburgu redovito dorađuje svoje model iz ponude i stvara nove verzije koje se traže, osobito na njemačkom tržištu. Tako je Volkswagen na tržištu ponudio novi… više »

ZVIJER

Škoda Kodiaq predstavljen u Berlinu

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Škoda Kodiaq, novi ogroman češki SUV sa sedam sjedala nije iščekivan s nestrpljenjem samo od strane zaljubljenika u marku Škoda već i ostatak automobilskog… više »

NOVOSTI

Novi DS 3 i DS 3 Cabrio

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Nakon lansiranja DS 3 u 2010., 390.000 kupaca podleglo je šarmu te otmjene i suvremene pariške ikone. DS 3 postao je prava ikona, zahvaljujući snažnoj osobnosti, jedinstvenom… više »

LIJEPO

Fiat 124 Coupé

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Sve je to lutrija i sve se može očekivati suprotno kada vam i službeno nešto potvrde da do toga neće doći. Na prvim novinarskim predstavljanjima Mazde MX-5, odnosno tehničkog brata… više »

SJAJNO

Revolucionarni projekt održive pametne mobilnosti

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Na natječaju ThinkGoodMobility, koji su organizirali korporacija Goodyear i institut ThinkYoung, pobijedio je Artur Ząbczyk, student poljskoga Šlezijskog tehnološkog… više »

ZVIJERI

Corvette V77 Gran Turismo

objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana

Bierstadt Radeberg, diplomirani inženjer, iz Njemačke osnovao je malu tvrtku Vspeed automotive GmbH' s ciljem proizvodnje vrhunskog automobila snova. Tako je nastao super automobil Corvette… više »

MRCINA!

DMC Lamborghini Aventador LP988 Stage3 Edizione GT

objavljeno prije 1 godinu

Jeste li spremni dati 288.888 dolara samo za tuning automobila? To je točan iznos koji tunerska tvrtka DMC traži samo za doradu serijskog super automobila Lamborghini Aventador, pa je jasno… više »

ZVIJERI

BMW CS Coupé

objavljeno prije 1 godinu

Ljubiteljima BMW-a, ali i oni probrani koji vole automobile koji su imali nešto posebno u sebi, vrlo rado pamte BMW-ov cestovni kupe pokretan šestcilindričnim benzinskim motorom… više »

skrolaj na vrh