Lifestyle STANOVANJE
KULTURA ŽIVLJENJA

Što ne smijete bacati u odvod i slivnike

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Kruti otpad je naša svakodnevica i nemamo izbora nego pozabaviti se njime bilo da se radi o odlaganju il recikliranju. međutim, kad je u pitanju tekući otpad, naše brige… više »

SAZNAJEMO

Zabavno i mirisno proljetno čišćenje uz Philips

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Nakon zimskog sivila mnogi će poželjeti primiti se u koštac s već tradicionalnim proljetnim čišćenjem. Kako bi ta zamorna aktivnost bila što zabavnija i mirisnija,… više »

TUŠIRANJE

Kako mačku držati podalje od namještaja?

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Što morate učiniti da biste spriječili mačku da boravi na bilo kojem dijelu namještaju kojeg želite zaštititi bez kemikalija? Morate uzeti u obzir činjenicu da je miris… više »

Spavanje je cool

Kad je vrijeme za kupnju novog madraca

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Pravu vrijednost okrepljujućeg sna često shvatimo tek nakon što se probudimo neispavani. Nesanica, često prevrtanje, bol u leđima, osjećaj da nas je „zgazio vlak" nakon… više »

IDEJE ZA DOM

Prirodna rješenja za problem neugodnih mirisa

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Umjetni osvježivači zraka mogu biti skupocjeni i poprilično toksični no ovoga puta vas nećemo daviti podatcima o količini štetnih kemikalija u njima i eventualnim posljedicama ako im… više »

LAKO ODRŽAVANJE

Najbolje ribice za akvarij

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Na popisu se nalaze vrste koje od vlasnika ne zahtijevaju veliki napor pri održavanju i koje se međusobno dobro podnose. Prve dvije vrste čak ne traže grijanje. Najvažnije je ribice redovito… više »

Stari šampon za kosu, nova uporaba

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Pretpostavimo da u kupaonici imate nekoliko bočica šampona za kosu. Neke od njih stoje već duže vrijeme i malo je vjerojatno da ćete ih iskoristiti do kraja. To ipak nije razlog da te… više »

MALO JE POTREBNO

Brzo i lako do savršeno čistog doma

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

1. Napravite krevet - urednost potiče urednost. Lijepo složen krevet cijeloj sobi daje više reda, zbog čega vjerojatno postoje manje šanse da ćete dopustiti nakupljanje drugih… više »

KANCEROGENE TVARI

Potencijalni uzročnici raka u vašem domu - uklonite ih

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Niste zaštićeni. Brojna sredstva za čišćenje dostupna danas na tržištu sadrže „svakodnevne" kancerogene poput formaldehida, nitrobenzena, metil-klorida i naftalina… više »

JEDNOSTAVNO I EFEKTNO

5 savjeta za brzo čišćenje

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

1. Čistite u smjeru kazaljke na satu - počnite od štednjaka i pomičite se u smjeru kazaljke na satu u vašoj kuhinji. 2. Čistite od vrha prema dolje - obrišite napu iznad… više »

TIPS&TRICKS

Je li vaš dom spreman za zimu?

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Surovi zimski uvjeti već su zavladali i ako vam dom nije spreman za njih, sigurno ćete imati problema s hladnoćom. U najmanju ruku, bacit ćete puno novca. Metro iz New Yorka potražio je… više »

u recesiji

Super ideja: Origami ukrasi za bor

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Japanska vještina izrade malih bića i stvarčica od papira već stoljećima fascinira svijet. Radionice origamija uvijek su dobro posjećene, a kako zapadnjački običaji sve više… više »

SAVJETI DIZAJNERA

Kako pomoću jednostavnih trikova lakše prodati stan

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Kriza nije vrijeme za prodavanje stana, znaju svi koji to pokušavaju, međutim to ne znači da se ne treba potruditi da bi se za stan ili kuću ipak pronašao kupac. Ryan Brown,… više »

ULJEPŠAJTE ŽIVOTNI PROSTOR

Zavjese i dekori čarobno uljepšavaju svaki dom

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

U interijeru u kojem živimo se ne bi se trebali osjećati anonimno, jer tada bismo mogli biti bilo gdje. U domu bismo trebali imati poseban ugođaj koji nam sugerira intimu, bez obzira na to… više »

LIJEPE I OTPORNE

Idealne biljke za ured

objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci

Nije lako odabrati biljke za vlastiti dom, a odluka postaje još teža kad se radi o uredu gdje smo ograničeni količinom svjetla, prostora i pažnje koju možemo posvetiti biljci. Uredske… više »

skrolaj na vrh