Lifestyle STANOVANJE
BOŽIĆ SE BLIŽI

Kako odabrati najbolje božićno drvce

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Postoje dvije najvažnije stvari na koje morate misliti kad nabavljate božićno drvce: to su njegove dimenzije i mjesto na koje ste ga predvidjeli postaviti. Uvijek je pametno sve pripremiti… više »

OPREZ!

Detektori plina su rješenje za sigurnost u domu

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Znate li da u Velikoj Britaniji i ostalim razvijenim zemljama EU detektor CO posjeduju mnoga kućanstva koje za grijanje i kuhanje plin, drvo, ugljen ili mazut, te da je ovim uređajima stopa… više »

ZBOGOM SVINJCU

Odlični trikovi koji pomažu u pospremanju

objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca

Sklonost pretrpavanja svakog kutka kuće ili stana osobina je s kojom se nose gotovo svi stanovnici planeta Zemlje. Problemi nastaju kad slobodnih mjesta za odlaganje polako ali sigurno… više »

Ocat
KORISNI SAVJETI

Kako sve ocat može biti koristan?

objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca

Ima ga svako normalno domaćinstvo, a najčešće se koristi u pripremi jela. Ocat međutim može biti od velike koristi kod ublažavanja opeklina od sunca i olakšavanja boli i upala… više »

PAMETNO TROŠENJE

Naučite živjeti unutar vlastitih financijskih mogućnosti

objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca

Svakodnevno slušamo o tome kako gospodarska i financijska kriza koja drma svijetom ne pokazuje nikakve znakove da će tako skoro prestati. S druge strane, ponekad nam se čini da se… više »

PRIPREME ZA JESEN

7 jednostavnih načina da spremni dočekate jesen u svom domu

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Već godinama nismo imalo ljeto koje je trajalo praktički do druge polovice devetog mjeseca, gdje su temperature i nakon 15. rujna redovito prelazile 30 stupnjeva. Unatoč tomu što će… više »

VJEČNI DJEČACI

Ultimativni vodič kroz muške brloge, ženama zabranjen pristup

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Ukoliko smatrate da su plazma TV od 82 centimetra i mini frižider prepun pive u vašoj spavaćoj sobi u potkrovlju roditeljske kuće dovoljni da ju kvalificirate kao muški brlog, u… više »

LJEPOTA BOJA

Kako bojama uljepšati dom

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Vratili ste se s ljetovanja i pogled na zapuštene zidove tjera vas u očaj? Imate još dovoljno vremena za pokret i pravac u kupovinu boja. Budite hrabri i dozvolite si malo igre… više »

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Izumljena pegla koja neće spaliti vašu odjeću

objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci

Jedna od najčešćih problema i zezancija s kojima se susreće svatko tko se iole redovito hvata pegle - neprestano namještanje i čekanje prave temperature kako bi mogli opeglati… više »

INTERIJER

Uredite dom u stilu u kojem se odijevate

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Kanadski stručnjak za uređene interijera Karl Lohnes je tijekom godina pomogao brojnim pojedincima da urede svoj životni prostor i iz svog iskustva kaže da je primijetio jednu stvar koja… više »

PAMETNO TROŠENJE

5 proizvoda koje ne trebate kupovati (jer ih već imate u kući)

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Prosječno kućanstvo troši puno novaca na različite vrste proizvoda za čišćenje ili održavanje kuće, a prizor ormarića u kojemu se nalazi i desetak takvih polupotrošenih… više »

BOGATSTVO BOJA

Osvježite dom cvijećem

objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci

Dom će živnuti ako mu dodate zanimljive detalje poput cvjetnih motiva. Biljke u kuću donose život, a vi još malo prirode unesite uz pomoć boja i starih stolnjaka. Evo kako! Boja slika… više »

BOJE

Što vaš ured govori o vama?

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Uredi se razlikuju baš kao i ljudi. Neki su veliki, s nanizanim radnim stolovima odvojenima sivim paravanima, bez ijedne biljke, s malim prozorima i hladnim neonskim svjetlom. Drugi… više »

PROSTOR UTJEČE NA RAD

Ured treba odražavati filozofiju i kulturu tvrtke

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Iako skoro polovicu svog života provedemo na radnom mjestu, za većinu ureda se ne može reći da su wellness-oaze. Oni, naravno, ne bi ni trebali biti kao hoteli, ali u njima bi se čovjek ipak… više »

ZAŠTO NE PROBATI?

Kaktus - vrlo zahvalan za uzgajanje i u kući i u vrtu

objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci

Ako često zaboravljate zaliti kućne biljke ili vrt, možda je za vas najbolja opcija kaktus.  Ta je biljka po definiciji idealna da izdrži dulji period suše. Možda niste znali, ali… više »

skrolaj na vrh