Lifestyle GASTRO nema prethodne stranice
MLJAC

Kultna Pivana predstavila novi jelovnik

objavljeno prije 1 dan

U Pivani, popularnom okupljalištu pivskih i gurmanskih znalaca, održano je predstavljanje novog jelovnika koji 'potpisuju' chef kuhinje Pivane Marko Jovanović, gastronomski stručnjak… više »

MLJAC

Mali Food Hub - Uvod u permakulturu

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Ako vas zanima permakultura i permakulturni dizajn, onda nikako nemojte propustiti Mali Food Hub #4 koji se bavi upravo tom temom. Novo izdanje Malog Food Huba održat će se u subotu, 28.… više »

MLJAC

Ne propustite Okuse Zlatne Slavonije

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Vinoljupci i gurmani je obožavaju, a pred njezinom bogatom trpezom pokleknu i najjači karakteri. Požeško-slavonska županija oduvijek mami mirisima i okusima i oduševljava… više »

SAVJETI :)

Kako spasiti hranu koju smo presolili

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Unos soli je škakljiva stvar, no neka jela jednostavno moraju biti slana... ali ni ona nisu dobra ako nam pri kuhanju pobjegne previše soli. Kada se to dogodi vjerojatno… više »

COOL

CookUp - revolucija u kuhanju kreće iz Hrvatske

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Pratimo food blogove, ali nemamo vremena za pripremanje hrane. U potrazi smo za brzim i praktičnim obrokom pa sve više naručujemo hranu bez da pazimo na kvalitetu. U isto vrijeme… više »

ISTRAŽIVANJE

Što jedemo, a što bismo trebali?

objavljeno prije 12 dana i 5 sati

Hrvati vole dobro pojesti i popiti, a samim time da se to vidi i na njihovoj tjelesnoj masi. No sada je prvi put provedeno istraživanje Agencije za hranu koje pokazuje kako se to… više »

SAZNAJEMO

OL Maslina – novo vrhunsko ulje iz Zvijezde od ručno branih plodova domaće masline

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Zvijezda u travnju potrošačima predstavlja novi proizvod - vrhunsko ekstra djevičansko maslinovo ulje OL Maslina, u koje je pretočena ručno brana maslina, odnjegovana na hrvatskom… više »

MLJAC

Janjetina sa začinima za uskrsni ručak

objavljeno prije 18 dana i 8 sati

Janjetina se tradicionalno najčešće nalazi na stolu za Uskrs, a kako se radi o blagdanskom jelu, svaka domaćica (ili domaćin) ima svoj najbolji recept u kojem je uvijek neki… više »

MLJAC

Recept za pincu

objavljeno prije 20 dana i 2 sata

Slatki uskrsni kruh ima mnoga imena u Hrvatskoj - pinca, simica, pinka ili pogača samo su neka od njih, no ma kako god ga zvali, ova tradicionalna slastica jedan… više »

SAVJETI :)

Bojanje uskrsnih pisanica prirodnim bojama

objavljeno prije 20 dana i 10 sati

Ove godine smo odlučili prirodno bojati jaja i isprobati sva prirodna bojila za koja kažu da je bojanje uspješno. Ono što mi se svidjelo kod takvog bojanja… više »

ZAPAMTITE!

Kako paziti na sigurnost hrane tijekom Uskrsa?

objavljeno prije 21 dan i 10 sati

Uskrs je blagdan punih stolova, kako god mi gledali na to, a tolika količina namirnica treba se pažljivo nabaviti i čuvati tijekom blagdana kako bi se maksimalno smanjila mogućnost zaraze… više »

USPJEH

S ProWeina odlične najave za Feravino

objavljeno prije 22 dana i 4 sata

Sa sajma u Düsseldorfu predstavnici Feravina vratili su se sa sjajnim vijestima. Narudžbe stižu od novih partnera iz Njemačke, Danske, Belgije i Nizozemske. Ovaj najveći europski sajam… više »

MLJAC

Gault&Millau upisuje Hrvatsku na svjetsku gastronomsku scenu

objavljeno prije 24 dana i 5 sati

Predstavljanjem lokalne verzije međunarodnog vodiča Gault&Millau, autoriteta u svijetu gastronomije, Hrvatska ulazi u krug zemalja koje svake godine s velikim uzbuđenjem čekaju nagrade za… više »

MMMM

Franck lansirao Nougat Cream

objavljeno prije 27 dana i 7 sati

Franck je za sve ljubitelje desertnih napitaka pripremio novi okus Nougat Cream, neodoljivu kombinaciju lješnjaka i čokolade te poboljšanu recepturu okusa Vanilla Cream s… više »

MLJAC

Mali Food Hub, treći put

objavljeno prije 28 dana i 7 sati

Treće izdanje Malog Food Huba održat će se u subotu, 24. ožujka od 10 do 14 sati u Travel&Technology HUB-u Gacka16, a bit će posvećeno planiranju i skiciranju vrta te gradnji… više »

skrolaj na vrh