Lifestlye MODA&STIL
POHLEPA

Odjeća svjetskih brandova je otrovna?

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Greenpeace se ponovno okomio na najpoznatije svjetske brandove odjeće, jer je u dječjoj odjeći i obući pronađen otrovni nonilfenol etoksilat koji uzrokoje poremećaje u radu hormona. … više »

COOL

Stižu haljine koje same mijenjaju boju

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Londonska modna dizajnerica Amy Rainbow Winters izlaže u salonu visoke tehnologije International CES u Las Vegasu haljinu izrađenu od tkanine koja sadrži optička vlakna. Haljina… više »

ESQUIRE

Papa Franjo je najbolje odjeveni muškarac, kaže Esquire

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Papa Franjo je u izboru eminentnog časopisa Esquire dobio titulu najbolje odjevenog muškarca godine, što je sigurno nešto što nitko na svijetu nije očekivao.… više »

WOW!

TAG Heuer dobio nagradu Sat godine

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

TAG Heuer nagrađen je na ceremoniji 'Watch of the Year'. Carrera Mikropendulum i MikropendulumSA osvojili nagradu 'Coup de Coeur'. Na ovogodišnjoj ceremoniji 'Watch of the Year', Tag… više »

HE HE

Sto ljudi, sto ćudi i - sto frizura!

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Kada bi neki izvanzemaljac znanstvenik posjetio planet Zemlju, on bi najvjerojatnije svoje kolege ovako izvijestio: Na ovom planetu živi više od sedam milijardi osoba. Gotovo svi na… više »

WTF?!

Žene će riskirati zdravlje zbog novih cipela

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Imate puno cipela i jednostavno ne možete odoljeti kad vidite neke koje smatrate božanskima? To je sasvim u redu, osim ako ne spadate u onih 37 posto žena koje su spremne na sve da bi imale… više »

SHOPPING

Palmanova Outlet Village - talijanska moda nadomak Hrvatskoj

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Danas je povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana organizirano studijsko putovanje hrvatskih novinara u jedan od najpoznatijih talijanskih trgovačkih centara, Palmanova… više »

NOVOSTI

Aussie - čudesna njega za obojanu kosu

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Jesen i zima više neće kvariti tvoju frizuru! Mi znamo kako postići da tvoja kosa bude živahna i blistava, baš kao ti. Za nju će se pobrinuti Aussie Colour Mate - kolekcija uz… više »

PRIRODA DAJE

Voćem i povrćem do atraktivnog izgleda

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Voće i povrće ne nalazi se baš svima na meniju, a oni koji ga izbjegavaju, naročito ako su ženskog roda, trebali bi još jednom razmisliti od svom načinu prehrane. Naime,… više »

WTF?!

Najluđi tretmani ljepote

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Što se sve radi za ljepotu? Stvarno svašta, ako nas pitate, jer ovi tretmani koje ćemo predstaviti stvarno nisu za ekipu iz kvarta, potrebno je imati neku drugu razinu ludila da… više »

KARAKTER

Što vaša obuća govori o vama

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

O ženama i cipelama ima dovoljno šala, viceva i ozbiljnih studija da se može reći da se radi o vrlo specifičnom odnosu koji vrijedi istražiti. No, uz to, psiholozi su se pozabavili i… više »

HE HE

Najzadovoljnije žene nose konfekcijski broj ...

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Modu i poželjan izgled diktiraju mediji i tu se rijetko može pronaći neka žena koja je baš svima po ukusu, no uz to, takvi nametnuti standardi utječu i na žene koje su prilično blizu… više »

KAKO?

Modni trikovi za žene u četrdesetim

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Svaka dob nosi neka ograničenja u odijevanju koja, ako prekršimo, upadaju u oko i najednom postajemo meta zlobnih komentara. Kako bi to izbjegle žene u četrdesetima, evo što i… više »

SAVJETI

Što ne smijete odjenuti na posao

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Svako jutro složiti neku odjevnu kombinaciju za posao je tlaka nad tlakama, pogotovo ako ste žena i želite izgledati lijepo. Muškarci su tu u velikoj prednosti u slučaju da nose… više »

SAVJETI

Pomladite lice nakon tridesete

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Za početak, da biste ispravno brinuli o koži, morate biti sigurni da znate koji tip kože imate pa tako, primjerice, ako imate suhu kožu i zanemarujete korištenje hidratantne kreme,… više »

skrolaj na vrh