Lifestlye MODA&STIL
ZONA 45

Uzbudljiv modni vikend u Zagrebu

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Peti po redu regionalni sajam mode Samsung Zona 45 oduševio je posjetitelje i još jednom potvrdio kako Zagreb s pravom nosi titulu regionalne modne prijestolnice. Na više… više »

COOL

Kako se pomladiti za 0 kuna

objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca

Kao i u svemu drugome, u procesu pomlađivanja treba iskoristiti sve što nam priroda daje, a upravo u tom slučaju postoji velik broj raznih stvari koje možemo napraviti kako bismo… više »

MODA

Pervoi Boutiques predstavio proljetne kolekcije

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Pervoi Boutiques predstavili su u sumrak prvog dana proljeća nove kolekcije u boutiqueu Ekskada u Gotovčevom prolazu.  Prepun prostor boutiquea i Gotovčevog prolaza mogao je uživati u… više »

OPA

Ženska frizura koju muškarci najviše vole

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Priče, vicevi i pošalice na račun muškaraca koji ne vide niti jednu promjenu na svojoj ženi već su se pomalo i ofucale, a zapravo nisu baš istinite. Pogotovo se to odnosi… više »

COOL

Priče iz davnine - unikatne tkanine

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Ideja je bila posuditi priču iz vlastitoga djetinjstva, te je utkati u kolekciju koja ne slijedi trendove i napraviti unikatne visokokvalitetne tekstilne tvorevine koje mogu zadovoljiti… više »

VELESAJAM

Veselimo se sajmu! Dani ljepote stižu s proljećem ..

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Na sajmu će se održati seminari, radionice, prezentacije i edukacije. Mnoštvo je mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa… više »

FASHION WEEK

H&M Studio donosi opuštenu eleganciju u Pariz za jesen 2014

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Prošle je večeri H&M Studio, novi naziv za H&M-ovu sezonsku kolekciju ključnih odjevnih predmeta, predstavio svoju modnu reviju za jesen 2014. za vrijeme pariškog tjedna… više »

HE HE

Što o vama govori vaš lak za nokte?

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Boja laka za nokte otkriva dosta o karakteru žene koja ga nosi, pa tako već tradicionalno znamo da je crveni lak za nokte rezerviran za strastvene žene pune romantike koje vole flert, no… više »

SAVJETI

Kako obojati kosu prirodnim bojama

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Teško je naći osobu koja je zadovoljna svojom bojom kose u potpunosti, a upravo na tom sujetnom pristupu svom izgledu kozmetička je industrija zaradila (i još zarađuje) stotine… više »

MAMICU IM ...

Kako se šećer i sol skrivaju na deklaracijama

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Deklaracije na namirnicama trebale bi nam pomoći pri odluci o kupovini, no i tu su prehrambeni lobbyji pronašli način da nam pokušaju sakriti sve što su utrpali u neki… više »

SAVJETI

Koje boje muškarci vole na ženama

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Moda diktira trendove u oblačenju, no osim nekih iznimaka, muškarci kao da ne znaju što se zapravo zbiva. To možemo zaključiti po njihovom odabiru omiljenih boja odjeće koje… više »

SUPER!

Jednostavno je biti posebna - i postati zaštitno lice nove kampanje Hippy Gardena

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Djevojke i žene koje su oduvijek željele doživjeti kako se osjećaju fotomodeli u novom natječaju P&G-a i dm-a konačno mogu doći na svoje. Kampanja Jednostavno je biti posebna, započeta… više »

TJEDAN MODE

Berlin ponovno stvara modu

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

U malenom ateljeu Karlotte Wilde u jednom dvorištu u središtu Berlina gomilaju se crteži, vješalice za odjeću zakrčuju put. Na njima vise skupocjeni kaputi od… više »

POHLEPA

Odjeća svjetskih brandova je otrovna?

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Greenpeace se ponovno okomio na najpoznatije svjetske brandove odjeće, jer je u dječjoj odjeći i obući pronađen otrovni nonilfenol etoksilat koji uzrokoje poremećaje u radu hormona. … više »

COOL

Stižu haljine koje same mijenjaju boju

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Londonska modna dizajnerica Amy Rainbow Winters izlaže u salonu visoke tehnologije International CES u Las Vegasu haljinu izrađenu od tkanine koja sadrži optička vlakna. Haljina… više »

skrolaj na vrh