Lifestlye MODA&STIL
SAZNAJEMO

5 situacija u kojima je Olival serum za hiperpigmentaciju izvrstan odabir

objavljeno prije 3 mjeseca i 11 dana

Svaka žena želi jedru, glatku kožu lica, lijepu boju obraza i onaj zdravi sjaj. No naša koža uvijek i bez zadrške signalizira svako opterećenje, stres i neravnotežu u tijelu. Te… više »

OPREZ

Koliko je šminka opasna za zdravlje?

objavljeno prije 3 mjeseca i 17 dana

Šminka uljepšava, barem u nekim detaljima i uz razumnu upotrebu, no pritom može napraviti i štetu našem tijelu, pokazalo je američko istraživanje nad kojim bi se… više »

Grickanje noktiju nije nimalo bezopasno (Pexel)
SAVJETI

Ljepota bez šminke - moguća i stvarna

objavljeno prije 3 mjeseca i 20 dana

Ljepota je u oku promatrača, kažu neki, no većina žena ipak želi malo pomoći tom oku i stoga - stavlja šminku. No, i lice bez šminke, sa svim svojim nesavršenostima, može… više »

ODLIČNO!

(Hiper)pigmentacijske mrlje postaju stvar prošlosti

objavljeno prije 3 mjeseca i 22 dana

Koža pamti svako naše sunčanje, uzimanje lijekova i kontraceptiva, ali i hormonalne promjene u trudnoći i menopauzi. Izlaganje svim tim utjecajima, pa čak i svakodnevnom stresu,… više »

BRAVO!

Modeli bez Photoshopa u Francuskoj

objavljeno prije 4 mjeseca i 19 dana

Bulimija, anoreksija i ostali poremećaji u prehrani sve su češći, osobito kod mladih. Kako bi smanjila broj oboljelih, Francuska je odlučila stati na kraj obmanjivanja javnosti jažnim… više »

PRIPAZITE

Šminka donosi ljepotu, ali može i - bolesti

objavljeno prije 4 mjeseca i 21 dan

Šminka uljepšava, barem u nekim detaljima i uz razumnu upotrebu, no pritom može napraviti i štetu našem tijelu, pokazalo je američko istraživanje nad kojim bi… više »

Foto: Pexels
Opa!

Spremate se u šoping? Kupujte pametno!

objavljeno prije 4 mjeseca i 28 dana

Svi mi već imamo svoje omiljene trgovine odjeće i modnih dotataka kojima smo vjerni i koje dobro poznajemo, no unatoč tome volimo zaviriti na neko novo mjesto kako bismo provjerili ima li… više »

SAVJETI

Prirodna ljepota - kako izgledati sjajno bez šminke

objavljeno prije 4 mjeseca i 29 dana

Svaka bi žena voljela izgledati lijepo bez trunkice šminke na licu, a to je itekako moguće samo ako se prate neka jednostavna pravila vezana za ljepotu koja će vam pomoći izgledati… više »

Foto: Pexels
Vječni problemi

Tanka ili debela kosa – i kako na kraj sa svakom

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Kakva god bila naša kosa, prije ili kasnije svatko od nas našao je barem jedan razlog da bude nezadovoljan. Oni s tankom kosom žale se na masnu kosu, oni s debljom tvrde da ju… više »

SAZNAJEMO

Otkrijte tajnu uvijek sjajne i životne kose

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Kako beživotnu, krhku i oštećenu kosu vratiti u top formu? Probajte uz pomoć specijaliziranih silikonskih seruma za kosu koji brzo i efektno daju rezultate! Silikonski serum iz Olivala… više »

BRAVO!

Kering i LVMH bez premršavih manekenki

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Francuske modne kuće Kering i LVMH odlučile su širom svijeta više ne zapošljavati vrlo mršave manekenke kao odgovor na kritike da modna industrija potiče… više »

Kosa, krevet, spavanje
SAVJETI

Riješite se masne kose na prirodan način

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Kako bi prikrili masni sjaj na kosi savjetuje se nanošenje suhog šampona koji se nanosi poput laka za kosu, a ukoliko koristite šampon u prahu potrebno ga je nanijeti na… više »

SAVJETI

Kako pravilno našminkati oči?

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Boja očiju i makeup moraju biti usklađeni kako ne bi izgledali... recimo loše, da ne upotrijebimo neku grublju riječ, a u tome će vam pomoći trik profesionalnih vizažista -… više »

SAVJETI

Njega kose ljeti

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Sunce, sol i nedovoljna hidratacija neki su od čimbenika koji mogu isušiti i oštetiti našu kosu ljeti. Uz pravilnu prevenciju i njegu, ona može ostati nepromijenjena iako… više »

EH, DA ...

Koliko često trebamo prati kosu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Da ne duljimo, sve ovisi o vašem tipu kose, stilu života i tome koliko čisti želite biti. Ako vodite aktivan život, vježbate, plivate, puno se krećete ili boravite u okolini u kojoj je… više »

skrolaj na vrh