Lifestlye MODA&STIL
ODLIČNO!

Boja ne uzrokuje opadanje kose

objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci

Bojanje kose postao je gotovo standard, a svi prigovori majki i baka da se na taj način uništava kosa i pojačano opada - nisu na mjestu, tvrde njemački dermatolozi. Bojanje kose može… više »

DANI LJEPOTE

Profokusovo make up natjecanje ostvaruje vizažistima snove

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Recept za uspjeh vizažista amatera u današnjoj sve većoj konkurenciji na tržištu nažalost ne postoji, ali pobjeda na prestižnom make up natjecanju definitivno je odskočna daska… više »

PROVJERITE

Boja odjeće odaje vaš karakter

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Boja odjeće može puno reći o vašem karakteru, pa predlažemo da nakon čitanja ovog članka otvorite ormar i pogledate što ste zapravo stavili u njega ....… više »

SAVJETI

Kako izgledati sjajno unatoč gripi ili prehladi

objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci

Pripremanje za izlazak može biti prilično traumatično ako niste sigurni hoćete li se razboliti ili ne, kao i u slučaju da ste tek preboljeli gripu ili prehladu. Bolest je na vama ostavila… više »

ZANIMLJIVO

Odijelo ipak čini čovjeka - bojom

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Na razgovoru za posao ili poslovnom sastanku s potencijalnim klijentom važno je ostaviti dobar prvi dojam. Ono što ljudi često zaboravljaju jest činjenica da njihovi sugovornici… više »

ZANIMLJIVO

Zašto treba nositi crnu odjeću?

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Crna odjeća nekad se smatrala prikladnom samo u periodu žalovanja za pokojnim bliskim rođacima i članovima obitelji, no od nastanka famozne male crne haljine crna se boja na velika vrata… više »

MODA

Uskoro najveći modni događaj sezone BIPA FASHION.HR

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Zagreb će uskoro postati modna prijestolnica regije jer sredina ožujka uobičajeno je rezervirana za najiščekivaniji modni događaj sezone BIPA FASHION.HR koji i ovog puta tijekom pet… više »

SAVJETI

Olivalov Avokadov šampon i ulje – spas za suhu i oštećenu kosu

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Isušena i ispucala kosa učestala je pojava, a razlozi tome su višestruki, od pretjerane uporabe uređaja za oblikovanje kose, učestalog tretiranja bojama, do stresa, loše… više »

POČISTITE

9 stvari koje vam ne trebaju u ormaru

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Proljeće je sve bliže, a s njim i proljetno čišćenje ormara koji su se od prošle godine ponovno magično napunili do vrha, iako ste se zakleli da vam se to više nikada… više »

COOL

Legendarne tenisice Air Force 1 u novom ruhu

objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci

Air Force 1 tenisice prvotno su se proslavile u košarci, a vrlo brzo i kao legendarni model hip hop kulture. Nakon 34 godine i 2000 varijacija model je zadržao prepoznatljiv oblik te… više »

MLJAC

Najvažnija hrana za zimu

objavljeno prije 1 godinu i 11 mjeseci

Zimska hrana teža je i nezdravija nego u ostalim dijelovima godine, prvenstveno iz razloga što ne pazimo na raznolikost namirnica. Evo što nikako ne smijete zanemariti: Agrumi… više »

SAZNAJEMO

Novo iz Olivala – Čarobni poklon set

objavljeno prije 2 godine

Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će… više »

MODA

Boja koja će vladati 2016. godinom

objavljeno prije 2 godine

Boja godine koju svakog prosinca predstavlja Pantone s nestrpljenjem se očekuje u modnim krugovima, koji onda znaju kako će urediti izloge, dizajnirati predmete za uređenje doma,… više »

SAVJETI

Kako da vam kosa izgleda savršeno

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Frizura može biti itekakav problem, ako morate na brzaka van iz kuće, a kosu niti ste oprali, a još manje napravili frizuru. Ovaj će vas video riješiti muka - Melisa Kayley… više »

HE HE

Kozmetika je puno opasnija od špeka i kobasa

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Špek i kobase prvo su bili anatemizirani od svih medija (ne bi se hvalili, ali nismo podlegli tom senzacionalizmu), pa su dan kasnije svi počeli objavljivati kako to baš nije… više »

skrolaj na vrh