Lifestlye MODA&STIL
SAVJETI

Prirodni recepti za lijepu i zdravu kosu

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Lijepa i zdrava kosa želja je svake žene (a i muškarca, ako ćemo pravo), a najbolji način da se riješite problema koji su vas snašli je, kao i uvijek, priroda - napravite… više »

AKO NE ZNATE ...

Savršeni selfie snima se ovako ...

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Selfie je uletio u modu naglavačke i preplavio sve društvene mreže, postajući praktički standard fotografiranja na njima, no kako napraviti savršenu fotku? Naravno, ne trebate… više »

SAVJETI

Kupujete cipele? Napravite to popodne

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Cipele su ženama u najvećem broju slučajeva opsesija koju muškarci nikada neće razumjeti, pogotovo potrebu za brojem parova u ormaru, no taj broj nekad ovisi i o odabiru doba dana za… više »

LJEPOTA

Olivalovi aduti za prekrasnu kosu i kožu

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Zdrava i sjajna kosa najljepši je modni dodatak koji žena može nositi svake sezone. Ljeti, kada nosimo malo odjeće, ovaj detalj još jače dolazi do izražaja. Da bi vaša… više »

PRIRODA DAJE

Prirodna maska za zatezanje kože

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Prirodna maska za lice najbolji je mogući izbor za brzo uljepšavanje kad nemate puno vremena, ili novaca, pa vam posjet kozmetičkom salonu nije u planu. Osim toga, nakon što… više »

NOVOSTI

Savršena.hr - video savjeti za ljepotu

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Savršena, lijepa i prekrasna... Ma jednostavno neodoljiva! Tako je, sada na jednom mjestu možete dobiti sve odgovore koje ste ikada tražili, a niste bili sigurni gdje ih tražiti.… više »

TRENDOVI

Jarki ruževi su hit ljeta

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Ruž za usne nezaobilazni je dio makeupa čak i onih žena koje se trude zadržati prirodni izgled, a već nekoliko sezona glavni hit su vedre, intenzivne i jarke boje koje ovog ljeta dominiraju… više »

SAVJETI

Kako uspješno sakriti par kilograma viška

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Kilogram ili dva viška mogu biti vrlo frustrirajući jer se, po običaju, pokazuju upravo na onim mjestima gdje se najviše vide. Brzinska dijeta rijetko ih može skinuti, a za… više »

MODA

Berlin strahuje za svoj ugled modne metropole

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Karl-Heinz Müller je 2001. osnovao modni sajam "Bread and Butter" kao svježu i atraktivnu alternativu sajmu Interjeans. Njegov cilj je bio: biti uvijek korak ispred. Da bi to doista i… više »

SAVJETI

Kako izgledati savršeno na vrućinama

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Svjež i besprijekoran izgled možda je i najteže sačuvati tijekom ljeta, pa smo vam odlučili predložiti nekoliko vrlo zanimljivih trikova kojima ćete izgledati savršeno i na plus 30… više »

PSIHOLOGIJA ODJEĆE

Saznajte što vaš izbor odjeće govori o vama

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Već se desetljećima govori kako odjeća ne čini čovjeka, ali čini se kako se ta izreka ne stoji kad su žene u pitanju, barem ako je vjerovati rezultatima nedavno završenog istraživanja.… više »

KOJE SU NAJBOLJE?

Japanke - opasna ljetna obuća

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Pred nama je ljet0, pa se među omiljenom obućom obično nalaze i uvijek moderne i za ljeto idealne japanke. Nažalost, obuća koju možemo kombinirati sa svim odjevnim predmetima i koja je… više »

BEAUTY

Korana Gvozdić otkrila je pravo ljetno osvježenje

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Na hrvatskom tržištu odsad su dostupni „čudesni" sprejevi Aussie Miracle Recharge sprejevi koji će vašu kosu u nekoliko sekundi osvježiti i vratiti joj savršen… više »

BIRKENSTOCK

Trijumf njemačkih sandala iz provincije

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Obuća marke Birkenstock se već godinama bori s imidžom modnog detalja za one koji baš ne brinu za izgled. Modno svjesnim građanima Njemačke uglavnom se diže kosa na glavi kada se… više »

SAVJETI

Riješite se mitesera na prirodan način

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Miteseri nas mogu mučiti cijeli život, no ove male crne točkice najveći su trn u oku mladima, pa nije veliko čudo što se oko toga razvila cijela industrija vrijedna stotine milijuna… više »

skrolaj na vrh