Metro World News
EKSKLUZIVNO

Michael Stipe Glazbeni metak u politiku

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Oprostite, ali ja sam opsjednut svjetlom’, kaže Michael Stipe dok prigovara zbog zavjesa u svojoj pariškoj hotelskoj sobi. Soba je inače loše osvijetljena, a vani se kroz… više »

Fox Mulder se vraća na ekrane

objavljeno prije 10 godina

Šest godina nakon završetka jedne od najpopularnijih američkih SF serija ‘Dosjei X’, David Duchovny, poznatiji kao Fox Mulder, vratio se na male ekrane. U seriji… više »

METRO&CNN

Koktel od novca i politike konzumirati umjereno!

objavljeno prije 10 godina

Ovog tjedna Hillary Clinton je degradirala glavnog stratega svoje kampanje nakon što je utvrđeno da je njegovo kombiniranje javnog života i privatnih financijskih interesa postalo… više »

EKSKLUZIVNO

Hollywood ne zna smisliti kvalitetnu ulogu za ženu

objavljeno prije 10 godina

Premda će uskoro postati majka, Jessica Alba ne provodi vrijeme kao većina trudnica, u kući, nego vrijedno promovira po svijetu svoj posljednji uradak, američku verziju hongkonškog… više »

EMO - Žrtve brutalnih napada

objavljeno prije 10 godina

Ogroman fenomen među meksičkom mladeži - emo, postao je predmet strašnih progona. Nakon što su članovi tog društvenog plemena pretučeni u tri navrata od neidentificiranih… više »

Marihuana i kokain prve droge Meksika

objavljeno prije 10 godina

Prema izjavi policije Mexico Cityja, najpopularnije droge u tom gradu su marihuana i kokain i to upravo tim redoslijedom. Do 15. ožujka ove godine policija je zaplijenila 14 kilograma kokaina… više »

EKSKLUZIVNO

Prošlo je vrijeme rock&roll zvijezda

objavljeno prije 10 godina

Glavna razlika između Mobyja i ostalih autora elektronske glazbe je u tome što njegove različite i originalne instrumentale prepoznaje širok krug obožavatelja glazbe. Deveti po… više »

Privatna praksa K. Walsh

objavljeno prije 10 godina

Od svih zvijezda serije ‘Uvod u anatomiju’ najsretnija je Kate Walsh. Uloga dr. Addison Shepherd u toj je seriji bila gostujuća, a prerasla je u njezin novi show ‘Privatna… više »

Europa mora slijediti Britance

objavljeno prije 10 godina

Prema podacima iz 2005. godine, 6 posto Britanaca su homoseksualci ili lezbijke. Bilo je to prvo takvo istraživanje u Velikoj Britaniji i prva godina u kojoj je organiziran LGBT History… više »

metro world news

‘Mrzim tabloidne novine, osobito u Velikoj Britaniji’

objavljeno prije 10 godina

On mrzi tabloide, a želi ujediniti ljude svojom glazbom. James Blunt trenutačno je na turneji kojom promovira svoj novi album, a show na stageu, kazao je za Metro Express, veći je nego… više »

INTERVIEW

Patricia Arquette: S vidovnjacima oprezno!

objavljeno prije 10 godina

S Patricijom Arquette razgovarali smo o njezinom životu i ulozi u seriji ‘Medij’. Zbog čega ste prihvatili ulogu u toj seriji? - Neko sam vrijeme izbivala s posla, jer sam željela… više »

METRO WORLD NEWS

‘Obožavam gledati porniće jer me opuštaju, a uče i korisnim stvarima’

objavljeno prije 10 godina

Seksepilna Carmen Electra u novoj britanskoj komediji ‘I Want Candy’ glumi Candy Fiveways, svjetski poznatu pornozvijezdu. Glumica koju često mediji i obožavatelji svrstavaju u… više »

interview

Priroda nam daje sve što nam treba

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

U novoj TV emisiji i knjizi naziva ‘Jamie at Home’, najpoznatiji britanski kuhar Jamie Oliver predstavlja javnosti jednostavne recepte koji se, kako sam kaže, nalaze na svakom… više »

Od malih nogu učiti strane jezike

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Lynn i Donn Schoenmann iz San Francisca ne govore kineski. Dapače, u Kini nisu nikada ni bili. No, kada je došao trenutak da upišu svoje 4-godišnje blizance Jasona i Annu… više »

Padma Lakshmi

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Kako kuharica može imati tako usku haljinu?! -često se pitaju ljubitelji popularne emisije ‘Top Chef’ kada ugledaju domaćicu Padmu Lakshmi.- Kada čuju da netko voli hranu i da se… više »

skrolaj na vrh