Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Dragocjeno ulje konoplje u njezi kože

objavljeno prije 3 sata i 2 minute

Koliko je vjerojatnosti da postoji biljka koja može zadovoljiti pregršt naših potreba! Da ju možemo koristiti kao hranu, ali i lijek, kao odjeću, čak i građevinski materijal.… više »

SAZNAJEMO

Maca prah - prirodni lijek

objavljeno prije 3 sata i 33 minute

Želite li odabrati najbolji dodatak prehrani s kojim ćete pomoći svom zdravlju, ali isto tako i ljepoti kože, za vas je najbolje rješenje maca prah - prirodni lijek s brojnim… više »

LICE I TIJELO

Zelena glina za cijelo tijelo

objavljeno prije 20 sati i 2 minute

Zelena glina stotinama se godina koristi za tretiranje kožnih nepravilnosti, celulita i čišćenje organizma. Sadrži soli i oligoelemente, eliminira nečistoće iz tkiva, krvi i limfe,… više »

SAVJETI

Koliko stvarno trebate pauze kad radite na računalu?

objavljeno prije 23 sata i 2 minute

Rad na računalu može se činiti kao jednostavna stvar, no prvi ćemo vam mi novinari reći da se gadno varate ako to mislite, a njemački se liječnici slažu s nama u potpunosti. Naime, njihovo je… više »

SAVJETI

Probiotici će vam potaknuti imunitet

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Probiotici imaju puno prednosti za vaše tijelo i mozak - mogu poboljšati zdravlje crijevne flore, srca, smanjiti depresiju, a neki dokazi čak sugeriraju da vam podaruju i… više »

ZNATE LI?

Aerobne vježbe pravo su čudo za zdravlje

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Plivanje, hodanje, trčanje, planinarenje ili bilo koja druga aerobna vježba mijenjaju bakterije u našim crijevima na bolje. Bakterije igraju važnu ulogu u organizmu i ključ su… više »

Ho ho ho!

5 pitanja koja si postavljamo prije Božića

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

U ovih par tjedana prije Božića, svi si postavljamo ista pitanja. Ako ćemo već potrošiti novac na poklone, želimo da bude potrošen na pravi način i da prenese ispravnu poruku.… više »

STVARNO?

Noćni rad može vas ubiti

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Milijuni ljudi rade noću, no o tome baš i nema previše podataka, pa ćemo se za početak osloniti na procjenu istraživanja provedenog na čuvenom Princetonu - oni tvrde… više »

SAVJETI

5 razloga za zimsku šetnju

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Zima i niske temperature nisu vam baš omiljene? Nema veze, svejedno izađite i prošećite, jer one donose višestruke koristi za tijelo i um. Ne vjerujete? Evo vam 5 dobrih… više »

MLJAC

Jedite čokoladu i bademe, dobro je za kolesterol

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Pretilost nosi i povećani rizik od visokih razina lošeg kolesterola, a liječnici su pronašli dobitnu kombinaciju - možete jesti čokoladu i bademe zajedno, jer osim što… više »

SAVJETI

Jutarnje vježbanje - što trebate znati

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Jutarnja rekreacija pruža snagu i energiju za dan koji je pred vama, a njome i potičete metabolizam. Ako se odlučite na jutarnju tjelovježbu važno je da večer prije odete na vrijeme na… više »

ZNATE LI?

Imate li gripu ili običnu prehladu

objavljeno prije 3 dana i 20 sati

Vrhunac sezone i epidemiju gripe koja je ovih dana stigla u Hrvatsku stručnjaci iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo očekuju oko Božića pa nije loše prisjetiti se nekih mjera koje,… više »

SAVJETI

Kako komunicirati s kućnim ljubimcem

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Komunikaciju počnite vježbati s vašim ljubimcem kojeg najbolje poznajete i ne odustajte ukoliko imate mačku jer je normalno daje s njima malo teže komunicirati s obzirom da su one… više »

Zanimljivo!

Kako se ponašati poput rođenog vođe

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Volite li više donositi odluke ili vam to baš ne ide od ruke? Koji god bio vaš odgovor, ispada da uopće nije važno. Stručnjaci kažu da vođa može biti svatko tko to… više »

SAVJETI

Kako ublažiti grlobolju?

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Grlobolja nas uvijek muči u hladnije dane, a po definiciji ćemo posegnuti za nekim napitkom kako bi se riješili boli i počeli lakše kašljati. No, i tu, baš kao i… više »

skrolaj na vrh