Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
ZAPAMTITE :)

Masaža - kakve postoje i za što su dobre

objavljeno prije 2 sata i 54 minute

Masaža je nešto što se vrlo često zaziva nakon teškog radnog dana ili iscrpljujuće fizičke aktivnosti, a ako želite znati kakvih sve ima i čemu služe, pripremili smo vam… više »

SAVJETI

Kako ubrzati metabolizam?

objavljeno prije 5 sati i 26 minuta

Brz metabolizam jedan je od ključeva zdravlja i dobre probave, a vrlo brzo možete saznati je li vam uspjelo - kilogrami će se početi topiti. Naravno, svima koji vode sjedilački način života… više »

ZAPAMTITE :)

9 karakteristika najboljih roditelja

objavljeno prije 7 sati i 54 minute

Roditelji žele da im djeca budu dobra, pristojna i uspješna, no to jednostavno ne ide samo od sebe - oni se trebaju itekako potruditi da to bude tako. No, to neće biti moguće ukoliko… više »

SAVJETI

Aviva vježbe za sve žene

objavljeno prije 9 sati i 53 minute

Aviva vježbe zovu se po liječnici koja ih je 1966. patentirala, Avivi Steiner. Riječ je o jednostavnim fizičkim vježbama koje svatko može savladati, a djeluju tako da… više »

SAVJETI

Kombinacije hrane koje ubrzavaju skidanje kilograma

objavljeno prije 11 sati i 54 minute

Mršavljenje nekima može biti prilično zahtjevan zadatak koji se u nekim trenucima čini nemogućim jer jednostavno ne mogu podnijeti glad, pa brzo odustaju od svake dijete. No, i tome se… više »

EHHH...

Slobodna volja je čisti privid, zapravo smo jako predvidljivi

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Veliki prosvijetiteljski filozof Immanuel Kant preoblikovao je ovu vezu između slobode i dobrote. Ako smo slobodni birati što želimo, rekao je, nema smisla tvrditi da bismo… više »

bu?enje nesanica
OPREZNO :)

Kronična neispavanost opasna je za mozak

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Kronična neispavanost opasna je za mozak. Znanstvenik Michele Bellesi i njegov tim s Politehničkog sveučilišta u Anconi, u Italiji, pronašao je dokaze da mozak… više »

MLJAC

Čokolada je odlična za srce!

objavljeno prije 1 dan i 9 sati

Umjereno konzumiranje čokolade za petinu smanjuje rizik od nepravilnog rada srca, objavili su američki znanstvenici temeljem analize podataka o 55 tisuća odraslih Danaca. Naime, znanstvenici… više »

SAVJETI

5 jutarnjih vježbi koje će vas probuditi

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Jutarnje vježbanje dokazano je najbolja stvar koju možete napraviti za dobar početak dana, jer osim što ćete se na taj način probuditi bez kave, napunit ćete se energijom i krenuti na… više »

SVEZNADAR

Alergeni - što su zapravo i gdje ih nalazimo

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Alergeni su tvari koje u organizmu aktiviraju određena protutijela i izazivaju alergiju, odnosno preburno reagiranje imuniteta na podražaje. Alergeni se nalaze svuda oko nas - u… više »

DOMAĆE I PRIRODNO

Superhrana iz domaćih vrtova

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Superhrana je nova kovanica kojom nas obasipaju marketingaši i PR-ovci pokušavajući nam uvaliti raznorazne bobice i čudesa s raznih krajeva svijeta - no, jednake učinke možete… više »

WOW!

Produžite život za čak 9 godina - trčanjem

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Trčanje je jedna od najjednostavnijih tjelesnih aktivnosti za koju vam ne treba puno - tenisice i komadić prirode, a poslužit će i atletska staza obližnje škole, no koristi koje donosi… više »

ISPROBAJTE

Tri biljke koje će vam donijeti ljubav, sreću i uspjeh

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Feng shui je drevna kineska vještina uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem u kojem obitavamo privlačenjem pozitivne životnu sile Chi u svoje domove i život kako bi… više »

STVARNO?

Imate li i vi napade panike kao Tony Soprano?

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Napad panike nije toliko neuobičajena stvar koliko bismo mi to željeli, naime, samo djelić ljudi koji ih doživljava zapravo zna o čemu se radi i što im je bilo.  Napad… više »

DIJETE

Dukan dijeta - prehrana na koju vrijedi podsjetiti

objavljeno prije 3 dana i 4 sata

Dukan dijeta spada među najpopularnije dijete današnjice, jer ovo čedo francuskog nutricionista dr. Pierrea Dukana omogućava gubitak i do 15 kilograma u dva mjeseca u slučaju da… više »

skrolaj na vrh