Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
SAVJETI

Imate li vlastiti strateški plan?

objavljeno prije 7 sati i 9 minuta

Ako sugovornicima postavite pitanje imaju li vlastiti strateški plan, većina će ih odgovoriti da nemaju te da ne znaju zašto bi ga imali. Vrlo vjerojatno će se zapitati i koje… više »

SAVJETI

Najbolji pokazatelj idealne kilaže

objavljeno prije 9 sati i 24 minute

Idealna težina nije nešto što se postiže bez muke, to će vam reći svaka osoba koja je u životu imala problema s viškom kilograma, a kad ih pitate što im je bilo… više »

SAVJETI

Detoksikacijski vikend za fantastičan osjećaj lakoće

objavljeno prije 11 sati i 37 minuta

Detoksikacijski vikend je vikend koji trebate posvetiti samo sebi i svome zdravlju. Na taj način ćete popraviti izgled vaše kože, te ukloniti toksine i nečistoće iz tijela. Provedite… više »

NE ODUSTAJ

7 načina da steknemo zdrave navike

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Postoje neke temeljne navike koje sve one druge čine lakšima. Njihovo usvajanje pomaže da brže usvojimo neki drugi oblik ponašanja, a u ovom članku možete pronaći neke od načina… više »

sreća
KAKO STE?

Zašto bismo trebali bilježiti osjećaje

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Uvijek smo pod utjecajem emocija. U svakom trenutku svakog dana naše emocije utječu na naše odluke, radnje i odnose. Kad smo sretni, obično smo i uspješniji, a dok… više »

ZNATE LI

3 osobine važne za uspjeh

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Kada pogledate uspješne ljude oko vas i one koji su vam uzor primijetit ćete da imaju mnogo toga zajedničkog. Svi oni isijavaju samopouzdanjem, povjerenjem i jasnim stavom kuda idu pa… više »

SAVJETI

5 načina samomotivacije

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Samomotivacija je vještina koja nam omogućuje da učinimo što je potrebno bez pomoći i utjecaja drugih. Osobe koje se same motiviraju uspješno dovršavaju ono… više »

ČUJ OVO!

Organsko vino - izvor užitka

objavljeno prije 2 dana i 4 sata

Ako se držimo tvrdnje da čaša vina prije spavanja pomaže našem zdravlju, nema nam druge nego da se dobro opskrbimo da koju večer ne ponestane zaliha. A organsko vino ima… više »

EH, DA ...

Koliko godišnjeg odmora je - dovoljno?

objavljeno prije 2 dana i 9 sati

Godišnji odmor doba je godine koje svi iščekuju s nestrpljenjem, želeći napokon zaboraviti na svakodnevnicu i neko vrijeme pustiti mozak na pašu. No, koliko je odmora… više »

ZAPAMTITE :)

Komplimenti se isplate

objavljeno prije 2 dana i 11 sati

Lijepa riječ otvara sva vrata, kaže stara narodna, a da ima nešto u tome dokazali su austrijski ekonomisti i to na prilično neuobičajen način - kupovinom 100 kuglica sladoleda i 800… više »

DOKAZANO! :)

Čaša vina prije spavanja mogla bi vam produljiti život

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Čaša vina svake večeri prije spavanja mogla bi smanjiti rizik od razvijanja različitih bolesti i do 25%, dokazalo je jedno američko istraživanje. Istraživanje tvrdi da oni koji… više »

ZANIMLJIVO

Koliko je soja stvarno zdrava?

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Soja se već dugo smatra izuzetno zdravim izvorom proteina, barem ako pitate vegetarijance i dobar broj nutricionista, no izgleda da se radi o zabludi i da prevelika konzumacija soje može… više »

EH, DA ...

Kako dobiti ono što želite?

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Kako bi u životu bili zadovoljni i ostvarivali ono što vas čini sretnima i što vas ispunjava, važno je da živite po određenim pravilima, da razmišljate pozitivno i da… više »

DA?

Skinite višak kilograma - večerom

objavljeno prije 4 dana i 2 sata

Prvo, večera bi trebala biti oko 19.30, zapravo dva do tri sata nakon poslijepodnevnog međuobroka, a uz to bi trebala imati oko 450 kalorija, kako bi ravnomjerno rasporedili unos… više »

ISPROBAJTE :)

Velika moć poljubaca i zagrljaja

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

Poljubac i zagrljaj gotovo su obavezan dio komunikacije među bliskim ljudima, a i vi vjerojatno imate neke ljude s kojima se obavezno pozdravljate na taj način. No, osim što je to… više »

skrolaj na vrh