Lifestyle BODY&SOUL nema prethodne stranice
SAVJETI

Kako zaspati po ovim vrućinama

objavljeno prije 4 sata i 29 minuta

Vrućine su stigle, a s njima ruku pod ruku i problemi sa spavanjem - definitivno nije jednostavno zaspati kad je noć toplija nego što su još nedavno bili dani. Poznato je da je… više »

SAVJETI

Perite ruke običnim sapunom i vodom

objavljeno prije 8 sati i 1 minutu

Antibakterijski sapuni i gelovi mogu napraviti zdravlju više štete, nego koristi. Ustvari, od njih uopće nema koristi, stoji u članku objavljenom u znanstvenom… više »

SAVJETI

Kućni ljubimci - kako spriječiti i liječiti toplinski udar

objavljeno prije 9 sati i 29 minuta

Toplinski udar je česta pojava za ljetnih mjeseci i nije neobično da pogodi i kućne ljubimce. Iako je toplinski udar najbolje spriječiti treba znati i kako pomoći psu ili mački koji su ga… više »

EH, DA ...

Još jedna opasnost uredskog posla

objavljeno prije 13 sati i 29 minuta

Uredski poslovi loši su za držanje i kondiciju zbog cjelodnevnog sjedenja, a novo je istraživanje pokazalo i da uzrokuju još jedan ozbiljan problem - manjak vitamina D u… više »

UPS :)

Kavu vole - psihopati?

objavljeno prije 15 sati i 29 minuta

Kava je omiljen napitak u našim krajevima, no ako je vjerovati novom istraživanju, izgleda da smo zbog toga, najblaže rečeno, malo čudni. Naime, nova studija objavljena u… više »

HE HE

Jeste li dobro odgojeni ili...?

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Dobar odgoj proces je kojem svaki roditelj mora posvetiti puno pažnje. Jesu li vaši roditelji u tome bili revni? Deset sigurnih znakova otkrivaju jeste li dobro odgojeni. 1. Znate… više »

ODLIČNO

Maslinovo ulje čuva pamćenje

objavljeno prije 1 dan i 15 sati

Konzumacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja smanjuje rizik za slabljenje pamćenja, pokazalo je istraživanje provedeno na američkom Sveučilištu Temple. Kod životinja koje su… više »

EH, DA ...

Stvari kojih se trebate riješiti u životu

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

Sigurno doma imate barem jedne traperice koje ne možete odjenuti već koju godinu ili nešto zamjerate kolegi s posla već predugo vrijemena? Budimo realni, iako nismo sakupljači… više »

SAVJETI

Kako zadržati preplanuli ten?

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Preplanuli ten je, možda i više nego ikad, postao statusni simbol - jasno se vidi jeste li ga stekli na suncu ili u solariju, a nije teško pogoditi da se onaj sunčani puno… više »

UVJERAVANJE

Par dobrih načina nagovaranja ljudi

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Kako utjecati na ljude da naprave ono što vi želite? Nećemo se lagati, sigurno ste si par puta u životu postavili ovo pitanje, a mi imamo rješenje - postoji nekoliko suptilnih… više »

SAVJETI

Kako pripremiti kožu za izlaganje suncu

objavljeno prije 2 dana i 15 sati

Sunčanje je postalo prilično opasan sport, a najopasnije u cijeloj priči je naš nemar pri izlaganju suncu - rijetko se sjetimo nanijeti zaštitnu kremu kad "samo idemo u grad" i… više »

EH, DA ...

Znakovi da je krajnje vrijeme za godišnji odmor

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

Stres nas doslovno može pojesti iznutra, a znakovi pregaranja kako na fizičkom tako i na psihičkom planu jasno nam daju do znanja da je došlo vrijeme za ozbiljniji odmor od vikenda ili… više »

MLJAC

Crveni luk je - najbolji!

objavljeno prije 3 dana i 13 sati

Crveni luk često je zanemaren u korist bijeloga ili žutoga, no kako sve verzije sadrže antioksidanse, čini nam se da je svejedno koji koristimo, što jednostavno nije istina -… više »

SAVJETI

3 namirnice koje štite kožu od sunca

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Zaštita od sunca nužna je u ovim ljetnim danima, a preporuke stručnjaka su sljedeće - ne izlazite iz kuće ako niste nanijeli kremu za sunčanje, zaštitni faktor treba biti… više »

SAVJETI

Riješite se stresa zauvijek

objavljeno prije 4 dana i 6 sati

Kreativnost može biti produktivna za naše stanje uma. Može nas opustiti i dozvoliti nam da svoju percepciju pomaknemo iz svakodnevnih briga prema opuštenijem stanju, koje se ne… više »

skrolaj na vrh