Lifestyle BODY&SOUL
AHA!

Hrana koja će vam pomoći da skinete višak kilograma

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Skidanje kilograma može se napraviti na relativno jednostavan način - trebali bi jesti što više hrane bogate hranjivim tvarima. Hrana koja pruža proteine i vlakna mogla bi biti… više »

ISPROBAJTE

Vježbe za kralježnicu za svakoga

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Ozljede u kralježnici se mogu prevenirati tako da se očvrsnu zglobovi i mišići zbog čega je najbolje raditi vježbe za kralježnicu kako bi se učvršćavanjem mišića smanjili… više »

K

Vitamin o kojem se najmanje govori

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Vitamini su ključni za zdravlje, to znamo, a najčešće ćemo spominjati vitamine A, B, C i D, zaboravljajući možda da ih ima još, barem jednako važnih - a jedan od njih je i… više »

ZAPAMTITE!

Čudesna aronija i njena ljekovita svojstva

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Aronija je tek zadnjih desetak godina počela stjecati poklonike u našim krajevima, iako je ovaj grm odavno poznat širom svijeta i koristi se prvenstveno kao baza za izradu… više »

HE HE

Znakovi da ste definitivno pametniji od drugih

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Inteligencija nije nešto što je uvijek očigledno promatračima, jer osobine ponekad mogu biti genetske ili satkane iz osobnih izbora, no kad se sve stavi na hrpu, može se pronaći… više »

Sunce se oduvijek povezivalo s boljim raspoloženjem
MA DA?

Zimski višak kilograma nije samo od hrane i manje kretanja

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Zimsko nakupljanje kilograma nije samo rezultat blagdana, jače hrane i manjka kretanja, nego da na njega utječe i sunce, odnosno manjak sunca. Znanstvenici su otkrili da se masne… više »

Oni su jedini kojima se bez straha možemo povjeriti / Pexels
MA DA?

Prijatelje biramo prema - genima?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Prijatelje biramo, a obitelj dobivamo, to će vam svatko reći, no nerijetko se s prijateljima osjećamo čak i ugodnije i opuštenije nego s nekim članovima obitelji. Ova zanimljiva pojava… više »

SAVJETI

Kako pravilno odabrati igračke djeci?

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Roditelji uglavnom kupuju igračke za djecu na temelju onoga što se njihovom djetetu sviđa i na temelju izgleda igračaka. Ali igračke bi se zapravo trebale birati na način da se prvo… više »

ISPROBAJTE

Naučite meditirati, pomoći će vam

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Svrha meditacije je da nam um učini spokojnim i mirnim. Ako nam je um miran bit ćemo oslobođeni briga i mentalne nelagode i tako ćemo doživjeti pravu sreću, ali ako nam um nije miran,… više »

MA DA?!

Nevolje će vam najčešće stvarati drugorođena djeca

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Kaže se da su najstarija djeca najinteligentnija, a drugorođeni su stvoreni da izazivaju nevolje - točno je, sada je i istraživanjem potvrđeno da ćete s mlađom djecom imati… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje će vam produžiti život za sedam godina

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Zdrav život trebao bi podrazumijevati i dulji život, a kad se znanstvenici poduhvate preciznih mjerenja, dobiju se i precizne brojke koje kažu sljedeće - ako želite živjeti sedam godina dulje… više »

SAVJETI

Što su napadaji panike i kako se nositi s njima?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Napad panike manifestira se kao tjelesna reakcija na stvarnu opasnost, mada ona u ovom slučaju ne postoji. Takvi napadaji se javljaju u situacijama kojih se osoba boji od prije i javljaju se… više »

MA DA?

Molitva je čak i ateistima zadnja šansa

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Vjera je osobna stvar svakog čovjeka, da se razumijemo odmah na početku, pa zapravo nema veze vjerujete li vi u Boga, Alaha, Krišnu, sebe ili Veliki hadronski sudarač - u određenom… više »

SUPERHRANA

Hrana koju treba jesti zajedno

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Superhrana je na dohvat ruke - sve što je potrebno jest prava kombinacija namirnica koje će zajedno postati izuzetno zdrave i učinkovite, pa evo primjera... Brokula i rajčice - kada se… više »

SAVJETI :)

Kako hraniti kućne ljubimce?

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Prehrana kućnih ljubimaca nije jednostavna stvar, iako možda imamo drugačije mišljenje - pa to su životinje, daj im komad mesa i sve će biti u redu. No, je li to baš tako?… više »

skrolaj na vrh