Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Kako se iz negative prebaciti u pozitivu

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Svaka osoba koja želi imati pozitivan život mora razmišljati pozitivno kako bi joj se počele događati pozitivne stvari. Sve što osobu čini nesretnom treba izbjegavati! Nikako se… više »

SAVJETI

Crni čaj - najbolja jutarnja alternativa kavi

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Kava je omiljeni jutarnji napitak većine ljudi, to su pokazale mnoge ankete i istraživanja, no zapravo griješimo - kofein samo kratkotrajno podiže energiju, a raznorazni dodaci poput… više »

erotski snovi san spavanje seks
ZAPAMTITE :)

5 razloga da spavate goli

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Spavati gol je jedna od najboljih stvari koje možete napraviti - ne samo da ćete lakše nagovoriti partnera/icu na seks, već ćete oboje imati velike koristi za zdravlje. Stoga, umjesto… više »

TOOO

Čokoladna dijeta za sladokusce

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Dijeta... riječ koja nas obično duboko uznemiri i, budimo iskreni, naživcira... jer nam odmah pada na pamet odricanje od raznoraznih slastica koje volimo. No, to ne mora biti tako - ukoliko… više »

ZANIMLJIVO

Vježbajte mozak promjenom dnevne rutine

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Ako vam svaki dan nalikuje prethodnom postoji mogućnost da ste upali u rutinu i da je vaš mozak za obavljanje svakodnevnih aktivnosti uključio opciju automatskog pilota. Kao što… više »

STVARNO?

Treba li se tuširati svaki dan?

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Tuširanje je nekima jutarnji, a drugima večernji ritual, no kad se to propusti, obično se osjećamo prilično neugodno i mislimo da će svi oko nas to osjetiti i zamjeriti nam. Ali, ako… više »

SAVJETI

Luk - sjajna namirnica koja se koristi i za ljepotu i zdravlje

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Luk je genijalan u kuhinji, to znaju svi - na prirodan će način dati sjajan okus jelima, a kako dolazi u više vrsta i boja, može se stvarno prilagoditi svakoj hrani. Naravno, svaka… više »

PROBLEM

Tri četvrtine alkoholičara se ne doživljava tako

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Alkoholna pića kroz povijest su uspjela tijekom stoljeća dobiti uglavnom pozitivan prizvuk, jer uvijek postoji neki razlog da nazdravimo - uspjeh, potpisivanje ugovora, rođendani, pobjede...… više »

PRIPAZITE

Zdrava prehrana je super sve dok ne postane - ortoreksija

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Zdrava prehrana postala je gotovo obaveza, barem ako gledamo većinu naslova, članaka i priloga, što je samo po sebi sjajno - ukoliko ne postane svoja suprotnost u praksi. Naime, velika… više »

EH, DA ...

Detoksikacija - mit bez pokrića?

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Detoksikacija je u zadnjih nekoliko godina stalno pri vrhu najtraženijih i najreklamiranijih pojmova, no izgleda da u toj cijeloj priči profitiraju samo proizvođači detoksikacijskih… više »

ZNATE LI

8 razloga zašto kokosova voda nije hir

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Kokosova voda nekima se čini kao novi hir, a kupovanje flaširanih varijanti načinom za mužnju love od naivaca, no u stvarnosti nije tako - radi se o izuzetno kvalitetnoj prirodnoj vodi… više »

SAVJETI

Emocionalna inteligencija je najvažnija

objavljeno prije 1 mjesec i 14 dana

Znate one osobe koje nekako uvijek uspiju biti smirene bez obzira u koliko teškoj situaciji se našle. Takve osobe imaju visoku razinu emocionalne inteligencije. Takva… više »

NO, NO :)

Zašto ne smijete popustiti želji za brzom hranom

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Zdrava hrana je vaša furka, no ponekad ćete se vrlo rado počastiti hamburgerom i krumpirićima? E, to je jaako loša ideja, pokazalo je istraživanje provedeno na… više »

ZAPAMTITE :)

Namirnice koje su zdravije - zamrznute

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Smrznuta hrana ponekad se pogrešno gleda kao manje vrijedna, jer ima cijeli niz namirnica na koje proces zamrzavanja djeluje sjajno i čak ih je zdravije nabaviti smrznute nego… više »

SAVJETI

3 stvari koje odmah morate izbaciti iz kuće

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Stare stvari nisu nešto što bi trebali imati po kući - ne samo da je čine ružnijom (dobro, ne antikviteti, naravno...), a uz to mogu biti izuzetno opasne za vaše… više »

skrolaj na vrh