Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Kako i zašto skinuti višak oko struka

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Višak kilograma u području trbuha može, osim na nezadovoljstvo fizičkim izgledom, utjecati i na zdravlje. Naime, viškom masnoća na području trbuha uzrokuje se hormonalne… više »

MA DA?

Zdravo srce čuva i - mozak

objavljeno prije 8 dana i 14 sati

Zdravo srce je ključno za zdravlje, no ne samo da je to važno samo po sebi, već će takvo stanje srca imati snažan utjecaj na zdravlje mozga. Naime, mnoge stvari koje činimo za zdravo srce… više »

bu?enje nesanica
PRIPAZITE

Jutarnja navika koja vas može ubiti

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Jutarnje navike određuju kakav će vam biti dan, a imaju i velik utjecaj na vaše zdravlje, pogotovo ako su loše.  Jedna je naročito opasna - ako skačete ujutro na prvi zvuk… više »

EH, DA ...

10 zdravih namirnica koje nisu tako sjajne

objavljeno prije 9 dana i 10 sati

Proizvođači hrane i proizvoda vezanih uz zdrav život često skloni pretjeranoj samohvali, a sve u svrhu što bolje prodaje. Budući da redovito to znaju upakirati u vrlo dobre i… više »

SAVJETI

Tretman od kojeg vaša koža doslovce zablista

objavljeno prije 9 dana i 14 sati

Zanimljivo je da se koža, kao najveći organ tijela, neprestano obnavlja i ljušti. Novonastale stanice kože su stalno u diobi i potiskuju one iz dubljih slojeva pa na samu… više »

SAVJETI

Kako ostarjeti snažan

objavljeno prije 9 dana i 16 sati

Mišići su jedan od dijelova tijela koje često zanemaruju kako idu godine, a upravo se to pokazuje kao najveći problem kadu uđemo u srednje godine.  Naime, prema rezultatima novog… više »

SJAJNO!

Riješite se bora bez i jedne kune troška

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Zdrav život koji podrazumijeva dovoljno sna i najmanje 1,5 litre vode dnevno prva je linija obrane od bora, po pisanju njemačkog časopisa za zaštitu potrošača Test.… više »

STVARNO?

Gdje nas najviše udaraju koji osjećaji

objavljeno prije 10 dana i 8 sati

Osjećaji su ponekad toliko snažni da ih možemo osjetiti, to smo svi doživjeli barem jednom u životu, pa ne čudi da se netko sjetio napraviti istraživanje na tu temu. Sreću i ljubav osjećamo u… više »

Foto: Pexels
Minus i plus

Što radi mozak kad igramo igrice

objavljeno prije 10 dana i 10 sati

Jeste li obožavatelj video igri ili poznajete nekoga tko jest? Zasigurno ste već čuli svakojake prigovore na ovakvu vrstu zabave, a kritike su oštre pogotovo kad se radi o djeci koja… više »

No description
SAVJETI

Kako unositi manje šećera

objavljeno prije 10 dana i 13 sati

Slatko je zarazno, štoviše, dokazano je i da izaziva ovisnost - a kako niti jedna ovisnost nije dobra, nije ni ona o šećeru. Osim što time štetite svom… više »

SJAJNO!

Moringa - prirodni lijek protiv upala

objavljeno prije 10 dana i 15 sati

Moringa, drvo koje raste u Africi, Indiji i Južnoj Americi pretekla je kurkumu kao najbolje moguće holističko rješenje za upale. Bez obzira na to radi li se o aknama, problema s… više »

Foto: Pexels
ZABLISTAJTE!

Pet navika za prekrasnu kožu

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Svaka bi se žena za kožu lica trebala početi brinuti već u svojim dvadesetima održavajući je čistom, toniranom i vlažnom. No s vremenom i prvim znakovima starenja, kožu je potrebno… više »

Foto: Pexels
SAVJETI?

Najgori savjeti o prehrani koje smo ikada čuli

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Ako se trudimo prehranu održavati zdravom i uravnoteženom, okrenut ćemo se različitim izvorima informacija kako bismo se pobrinuli da novi način prehrane ima najbolje učinke za… više »

BAŠ TAKO!

8 dobrih razloga za čašu crnog vina

objavljeno prije 11 dana i 10 sati

Crno vino i njegov utjecaj na zdravlje su već legendarni i opjevani u narodnim mudrostima, no ako mislite da su naši stari to govorili samo zato što su voljeli popiti - varate… više »

Foto: styletips101.com
ZDRAVA I LIJEPA

Peeling za lice od krastavca i aloe vere

objavljeno prije 11 dana i 13 sati

Jednom tjedno trebali bismo kožu lica očistiti peelingom ili maskom, a pritom možda ne moramo odlaziti dalje od vlastite kuhinje. Kako bismo napravili ovaj zanimljivi peeling za lice… više »

skrolaj na vrh