Lifestyle BODY&SOUL
COOL

Zašto je trčanje tako dobro za nas?

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Trčanje ima mnoge korisne učinke na naše zdravlje - jača imunitet, skida kilograme, nabija kondiciju i povećava dobro raspoloženje. No, kako je pokazalo istraživanje provedeno na… više »

STVARNO?

Dobro je biti - frustriran?!

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Frustrirani ste jer ništa ne ide onako kako ste zamislili? Vjerovali ili ne, frustracija i nije tako loša emocija, upravo suprotno - može nam biti od koristi. Do tog su saznanja… više »

ZANIMLJIVO

Kreme poslije sunčanja - dobra ili loša stvar?

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Pravilna zaštita kože od sunca važna je za očuvanje zdravlja naše kože, to znaju već i ptice na grani. Korištenje krema i ostalih sredstava za sunčanje, kao i krema… više »

SAVJETI

Loše prehrambene navike u ljetnim danima

objavljeno prije 4 dana i 5 sati

Istraživanja pokazuju poražavajuće rezultate prehrambenih navika Hrvata. Iako smo mediteranska zemlja prehranom naših sugrađana i dalje prevladava svinjetina, masni pečeni krumpir i… više »

JESTE LI ZNALI?

Vježbate mamurni? Ne bismo vam baš preporučili

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

To je zadnje što bi mnogima palo na pamet onih jutra kad se samo želimo pokriti dekom po glavi i zaboraviti da svijet postoji, no ima i onih koji se ne daju tako lako. No jedna je… više »

ZAPAMTITE :)

Nepisana pravila ponašanja na nudističkoj plaži

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Ako planirate svoj odmor na nekoj vama znanoj nudističkoj plaži u našoj ili nekoj drugoj zemlji, ovo svakako imajte na umu... Držite razmak - nemojte se smjestiti u neposrednoj blizini… više »

ZAPAMTITE :)

5 savjeta za najbolji početak dana

objavljeno prije 5 dana i 5 sati

Neka jutra znaju bit teška - jedva se ustajemo iz kreveta, neda nam se na posao, ništa nam ne ide od ruke. Znanstvenici kažu da nije jednostavno popraviti i… više »

ISPROBAJTE :)

Kakav trening najbolje topi kilograme

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Biti mršav i fit u današnje je vrijeme postalo gotovo obavezno, a svi su do sada shvatili osnovni postulat gubljenja kilograma koji se promovira već godinama - izbacite… više »

SAVJETI :)

10 savjeta kako se NE otrovati hranom ljeti

objavljeno prije 6 dana

Ljeto je vrijeme godišnjih odmora, no jednako tako i visokih temperatura koje pogoduju gomilanju osjetljivih namirnica na malom prostoru i brzom razmnožavanju bakterija. Treba imati na… više »

ZANIMLJIVO

Što stopala govore o karakteru?

objavljeno prije 6 dana i 5 sati

Stopala otkrivaju najviše o vašem karakteru, barem tako tvrde samoproglašeni stručnjaci uvjeravajući da o osobi mogu saznati sve iz jednog pogleda na, recimo, njihov… više »

mali genijalci
DOKAZANO JE...

Ljudski rod postaje sve - gluplji

objavljeno prije 6 dana i 20 sati

Svaka generacija vjeruje da je pametnija od one prethodne, no izgleda da je tako bilo do relativno nedavno, a onda je odjednom sve krenulo krivim putem... Naime, prosječni kvocijent… više »

STRAŠNO

Koliko vremena provodimo pred ekranima?

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Ekrani su svugdje oko nas - od smartphona preko računala do televizora, jednostavno je nemoguće pobjeći od njih, ma što vi radili u životu. Britanski psiholozi proveli su istraživanje… više »

SAVJETI :)

Glatke noge bez problema

objavljeno prije 7 dana

Glatke noge ideal su kojem teže mnoge žene, no u tome ih nerijetko sprječavaju dlačice koje vode svoju politiku i rastu pod kožom, bacaju sav vaš trud u vjetar Obrijali ste noge i prvi… više »

MA DA?

Kako nezdravi obrok spašava dijetu?

objavljeno prije 7 dana i 5 sati

Dijeta je obično tlaka - morate se striktno držati režima prehrane u kojem nema mjesta nezdravoj hrani, no nerijetko se ljudi nakon par dana odluče počastiti nečim omiljenim, ma kako nezdravo… više »

SAVJETI

Losion poslije sunčanja: da ili ne?

objavljeno prije 7 dana i 23 sata

Sunce, plaža i more možda zvuče kao idealna ljetna kombinacija, no isto se tako, ako ne zaštitimo kožu, može pretvoriti u noćnu moru. Prvo što trebamo jest pobrinuti se da… više »

skrolaj na vrh