Lifestyle BODY&SOUL
MA DA?

Mršavljenje uz pomoć - soli?!

objavljeno prije 7 dana i 4 sata

Sol je obično na vrhu liste namirnica koje treba izbjegavati ako želite skinuti višak kilograma, no novo istraživanje baca potpuno drugačiju sliku na ovu temu - sol je zapravo saveznik… više »

EH, DA ...

Loše jutarnje navike koje kvare dan

objavljeno prije 7 dana i 6 sati

Jutarnje navike umnogome određuju kakav će nam biti dan, a ako usvojimo neke koje se ne mogu nazvati dobrima, sve do večeri nećemo biti pretjerano zadovoljni sobom. Stoga, evo sedam navika… više »

EH, DA ...

Kako se uspješno riješiti crnih misli

objavljeno prije 8 dana i 1 sat

Crne misli, tjeskoba, anksioznost, depresija - sve su to nazivi za normalnu psihičku reakciju zbog teške životne situacije u kojoj se nalazimo, a koja je naročito aktualna u… više »

SAVJETI

Prehranom sredite probleme sa željezom

objavljeno prije 8 dana i 2 sata

Anemija iliti manjak željeza pogađa gotovo četvrtinu svjetske populacije, prema podacima WHO-a. Anemična su najčešće djeca i žene u preproduktivnoj dobi. Anemija može biti bolest, ali… više »

VJEŽBANJE

Vitke noge za mjesec dana

objavljeno prije 8 dana i 4 sata

Vježbe za noge jedan su od dijelova vježbanja koji obično zanemarujemo, iako iziskuju tek četiri minute vremena dnevno. U slučaju da ih kombinirate s vježbama za ostatak tijela,… više »

SAVJETI

7 namirnica za lakše odvikavanje od pušenja

objavljeno prije 8 dana i 6 sati

Prestanak pušenja nije lak zadatak, to vam može potvrditi svaki pušač koji je to pokušao i vratio se ovoj lošoj navici, jer osim činjenice da nikotin izazova… više »

SAVJETI

Alergija na sunce - kako je spriječiti, a kako liječiti

objavljeno prije 8 dana i 23 sata

Alergije na sunce mogu uspješno pokvariti i najbolji godišnji odmor, stoga je krajnje vrijeme da se počnete pripremati za žestoko sunčanje i napunite svoju kožu svim potrebnim… više »

SAVJETI

Mršavljenje bez dijete - što je sve potrebno

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Mršavljenje bez dijete uvjerljivo je najkvalitetnije rješenje za gubitak viška kilograma, jer ako primjerice tijelo podvrgavate rigoroznim dijetama, radite sami sebi dva… više »

SAZNAJEMO

Kako se pripremiti za bezbrižno uživanje u suncu?

objavljeno prije 9 dana i 5 sati

Uživanje u ljetu i sunčanim danima vrlo lako može izgubiti notu bezbrižnosti ukoliko dođe do crvenila kože uslijed neopreznog izlaganja suncu ili neadekvatne zaštite. Zaštita… više »

STAVOVI

Uspjeh ovisi o dvije stvari

objavljeno prije 9 dana i 6 sati

Stavovi imaju ogroman utjecaj na uspjeh, a kad govorimo o njima, radi se zapravo o vjerovanjima o sebi samima i kvalitetama koje imamo. Stavove možemo podijeliti na dva koja su nam urođena -… više »

FIT DO LJETA

Vježbe za stražnjicu i trbušnjake

objavljeno prije 10 dana

Vježbe za stražnjicu sve su popularnije, jer nakon desetljeća promicanja žena bez oblina iste su napokon vraćene na pijedestal, tako da je i više nego poželjno imati čvrstu i zategnutu… više »

PRIPAZITE

Visoki tlak najopasniji je u - Hrvatskoj

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Svaki treći stanovnik Hrvatske ima povišeni krvni tlak, koji se danas u svijetu smatra ubojicom broj jedan, a kardiovaskularne bolesti su vodeći uzrok smrtnosti u gotovo svim zemljama,… više »

SAVJETI

Zašto nam toliko trebaju proteini?

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Proteini su, uz vodu, najvažnije tvari u tijelu koje imaju presudan utjecaj na rast i razvoj organizma, a to se naročito odnosi na imuniteti  - mišiće.  Hrana bogata… više »

ZAPAMTITE :)

Četiri faze života C. G. Junga

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Carl Gustav Jung, poznati švicarski psiholog i psihijatar začetnik je analitičke psihologije, a jedna od najvažnijih postavki njegovih teorija je teza o četiri faze života koje… više »

DRASTIČNO

Kruh od žitarica je - nezdrav?

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Kruh je, možemo to mirno reći, osnova prehrane većine ljudi i simbol hrane općenito, a kad o govorimo o njemu obično mislimo na neki koji je napravljen od žitarica. Gluten je u zadnje vrijeme… više »

skrolaj na vrh