Lifestyle BODY&SOUL
ZANIMLJIVO!

Što je bolje biti - starije ili mlađe dijete?

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Koliko ste se puta zapitali što bi bilo da ste se rodili prije ili kasnije od svog brata ili sestre? Da niste starije nego mlađe dijete ili obrnuto? Bi li vas roditelji jednako… više »

Ni brinuti o zdravlju nije zdravo / Pixabay
LOGIČNO...

Stalna briga o zdravlju može dovesti do problema - sa zdravljem

objavljeno prije 10 dana i 2 sata

Anksioznost, nezdrava prehrana i premalo kretanja među najpoznatijim su faktorima koji utječu na razvoj kardiovaskularnih bolesti. No može li i opsesivna briga o zdravlju… više »

SAVJETI

Soda bikarbona - čudesan utjecaj na ljepotu

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Soda bikarbona jedna je od onih stvari koje obično imamo u kuhinji, negdje u dnu ormara, a za njom posežemo kod probavnih tegoba ili kad treba očistiti neke tvrdoglave mrlje - no, upotrebu… više »

MA DA!

Porezali ste se? Nadamo se po danu...

objavljeno prije 10 dana i 22 sata

Ako se porežete ili opečete tijekom dana, vaše će rane zacijeliti 60 posto brže nego ako vam se ista nezgoda dogodi tijekom noći, pokazali su rezultati najnovije studije koji ukazuju… više »

Foto: Pexels
MA DA?!

5 stvari koje naše tijelo radi nakon prekida

objavljeno prije 11 dana

Prekidi svima teško padaju, jer su uvijek u igri snažne emocije, a traumatično iskustvo ima itekako moćan utjecaj na naše tijelo. Bright Side otkriva što se to događa u… više »

SAVJETI

Jutarnji napitak za odlično zdravlje

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Kurkuma je odlična za jačanje tijela i grijanje prehlađenog grla zbog čega se preporuča od nje napraviti napitak koji će se piti kroz cijelu zimu. Kurkuma je začin koji dolazi iz Indije te je… više »

OPA!

4 zakona izgradnje mišića

objavljeno prije 11 dana i 21 sat

Mišići nam trebaju - osim što s njima izgledate bolje, lakše vam je u životu i niste stalno krepani, oni su ključni za izgaranje kalorija u mirovanju, pa evo 4 zakona… više »

ZNAKOVI

Kako znati da jedete previše soli

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Sol nam definitivno treba u hrani, no uz onu koju svjesno unosite u organizam, na tanjuru se često "provuče" i zabrinjavajuća količina soli koje uopće nismo svjesni. Sol je u svemu, a u soli… više »

SAVJETI

Stvarno možete sve što poželite - ovako!

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Ne znam da li ste čuli za zakon privlačnosti, ali ako jeste onda znate o čemu govorim - važno je samo da formulirate svoju namjeru ili cilj, a ostatat kako ćete to napraviti i kako će se to… više »

SAVJETI

Povrće koje čuva od hladnog vremena

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Tijelo u zimskim mjesecima treba dodatnu energiju iz hrane i puno vitamina. Na stolovima bi se stoga svakodnevno trebalo nalaziti sezonsko povrće koja nas istovremeno grije i opskrbljuje svim… više »

SAVJETI

Riješite se podočnjaka na prirodan način

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

U današnje vrijeme, kada je užurbani način života potpuno normalan, skoro je nezamislivo imati lice bez podočnjaka. Podočnjake prikrivamo raznim kozmetičkim preparatima, no ono na… više »

SAVJETI

Doručak koji topi višak kilograma

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Doručak je obrok koji će odrediti dan - hoćemo li biti dobre volje, imati energije i koncentracije, biti mirni i staloženi ili ćemo ga provesti u kaosu, sve to ovisi o onome što… više »

EHHH

Kako se učinkovito riješiti prhuti?

objavljeno prije 13 dana i 23 sata

Stres, frustracija i brzi životni tempo uzrokuju pad kvalitete života, a sve to može biti povezano s prhuti, problemom od kojeg pati svaki drugi muškarac i jedna od četiri… više »

sreća
SAVJETI

Kako se donose ispravne odluke?

objavljeno prije 14 dana i 2 sata

Sreća je, neki kažu, stvar izbora, a zapravo se radi o tome da živimo u svijetu u kojem imamo previše izbora - od izabiranja odjeće, hrane, stila života, TV programa, pločica za… više »

ODLIČNO!

Vinom protiv prehlade

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Prehlada je jedna od onih bolesti koje svi dobivamo gotovo svake godine, a lijekovi su obično narodni - čaj, med, limun... no, mi vam predlažemo zanimljiviju varijantu - vino! Naime, crno… više »

skrolaj na vrh