Lifestyle BODY&SOUL
MANJE JE VIŠE

Igrajmo se začinima i smanjimo unos soli

objavljeno prije 9 dana i 2 sata

Hraniti se zdravije i raznovrsnije danas je prehrambeni trend pa tako većina smjernica, uz stručne preporuke sadrži i određene recepte i upute kako izabrati i pripremiti zdraviju hranu.… više »

LOOL

7 navika koje dokazuju inteligenciju

objavljeno prije 9 dana i 4 sata

Inteligencija oduvijek fascinira znanstvenike i stalno pokušavaju otkriti znakove inteligencije i definirati ih jednom zauvijek kako bi se takve osobe mogle prepoznati što… više »

STVARNO?

Zdrava prehrana ovisi o - cijeni?

objavljeno prije 9 dana i 21 sat

Zdrava prehrana stalna je tema članaka i analiza zdravstvenih radnika, a na kraju cijele priče sve se svodi na jednu jednostavnu stvar - cijenu. Cijeli je niz istraživanja, uključujući i… više »

selo sre?a priroda
SAVJETI

7 stvari za savršen prirodan izgled

objavljeno prije 10 dana

Prirodan izgled uvijek je najbolji izbor kad ne znate kako bi se sredili za izlazak, a na sreću današnjih žena i muškarci to vole - nebrojena su istraživanja pokazala da… više »

MLJAC

Slatkiši koji su zdravi za vas

objavljeno prije 10 dana i 4 sata

Datulje ili urme su stavljene u kategoriju superhrane - naime, radi se o voću koje je jedna od prvih kultura koju naši davni preci počeli uzgajati, a slovi kao najhranjivije na… više »

EH, DA ...

Povrće i voće s najviše pesticida

objavljeno prije 10 dana i 6 sati

Pesticidi su i dalje najjednostavniji način za borbu protiv štetnika koji uništavaju plodove, ali unatoč svim do sada razvijenim alternativama koje su gotovo jednako učinkovite,… više »

SAVJETI

Cvijeće - što znači kad ga poklanjamo

objavljeno prije 10 dana i 23 sata

Cvijeće je omiljen poklon kad niste sigurni što biste kupili osobi, a često ga nosimo sa sobom i kao izraz poštovanja prema osobi koju posjećujemo. Vjerovali ili ne, cvijeće se… više »

ZAPAMTITE :)

Povrće i voće s najmanje pesticida

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Pesticidi su i dalje gotovo nezaobilazan dio uzgoja voća i povrća, jer utrka za zaradom nameće potrebu što veće proizvodnje i što savršenijeg izgleda plodova. Naravno,… više »

LJETNO VRIJEME

Zašto je pomicanje sata loše za organizam

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Prelazak na ljetno računanje vremena kratkoročno znači sat vremena kraći san, no dugoročno donosi dulje trajanje dana tijekom šest mjeseci od konca ožujka do konca listopada. Međutim,… više »

ISPROBAJTE

Masažom Yintang točke do boljeg raspoloženja

objavljeno prije 12 dana i 1 sat

Stres vas ubija, nervozni ste, živci su debljine konca, režite na sve oko sebe - ovo nije ništa čudno, svakodnevno se barem u jednom trenutku osjećamo upravo tako... i što sada?… više »

SAVJETI

20 savjeta psihološkog aikida za sretan život

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Sretan život svima je cilj, željeli vi to priznati ili ne (mrgudi to obično ne žele), a ako želite stvarno stići do njega, jedna od mogućnosti je primjena - psihološkog aikida. Rus… više »

SAVJETI

Kava se ne pije na prazan želudac

objavljeno prije 12 dana i 6 sati

Kava na prazan želudac ne bi se smjela piti nikada, ni ujutro ni tijekom dana kada osjetite glad pa ručak zamijenite šalicom kave kako biste se barem privremeno zasitili i povratili… više »

SJAJNO

Obrišimo bore u 5 minuta

objavljeno prije 13 dana i 2 sata

Prvi znakovi starenja kože pojavljuju se već nakon dvadesete godine, na tankoj i osjetljivoj koži u području oko očiju. Ulaskom u tridesete na licu se pojavljuju i prve bore povezane s… više »

ISPROBAJTE

Kako do superpamćenja? Lako!

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Pamćenje nam treba od malih nogu pa do kraja života, a svi se grozimo vremena kad nam počne popuštati i tada se osjećamo nemoćno i jadno... no, to ne mora biti tako, tvrde… više »

SAVJETI

Mjesečeva dijeta - prirodan način skidanja viška kilograma

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Mjesečeva dijeta jedna je od onih čija privlačnost ne prestaje s godinama i novim trendovima, a teško je i procijeniti koliko je stara. No, bez obzira na sve dijete koje su se u… više »

skrolaj na vrh