Lifestyle BODY&SOUL
JACK LALANNE

Zdravstveni savjeti koji su izdržali test vremena

objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci

I dok mnogi prehrambeni i fitness trendovi dođu i prođu, LaLanneovi savjeti izdržali su test vremena. A njegov strogi fitness program održao ga je u fizičkoj kondiciji čak i u starijoj dobi.… više »

CHANGE

Osam tjedana meditacije za zdraviji mozak

objavljeno prije 7 godina

Stručni tim Massachusetts General Hospital napravio je istraživanje pod vodstvom Sare Lazar, koja tvrdi da iako je meditacija obično povezana s osjećajem mira i fizičke relaksacije, već duže… više »

MALI TRIKOVI

Postanite neodoljivi uz savjete poznatih i slavnih

objavljeno prije 7 godina

Pogledajte savjete slavnih glumica koji vam mogu pomoći kako da izgledate dobro u svakoj situaciji. Beyonce: "Žena je najljepša kada se smije. Osim toga, najbolji savjet koji sam… više »

ŠTO JESTI?

Superhrana s niskim glikemijskim indeksom

objavljeno prije 7 godina

Glikemijski indeks (GI) numerički pokazuje u kojoj mjeri neka namirnica povećava razinu šećera u krvi. Hrana koja posjeduje nisku vrijednost glikemijskog indeksa uzrokuje mali porast… više »

NICHOLAS KING

Nakit za kojim luduju žene od New Yorka do Dubaija

objavljeno prije 7 godina

"Odlično prolazi sve što svjetluca", kaže dizajner Nicholas King u svom domu u Londonu. Govori o kolekciji sve popularnijih ručno rađenih narukvica koje imaju poseban sloj napravljen… više »

Umjerena prehrana najzdravija je za tijelo i dušu
S RECEPTIMA

Dijeta 5 faktora - pet obroka dnevno, pet treninga tjedno

objavljeno prije 7 godina

Mnogi vjeruju da mogu "uštedjeti" nekoliko kalorija ako preskoče doručak. "To je potpuno pogrešno", tvrdi Harley Pasternak koji je osmislio "Dijetu 5 faktora". Svaki dan bi nam… više »

APSURD

Tko razmišlja o vježbanju jede dvostruko više hrane

objavljeno prije 7 godina

Razmišljanje o vježbanju natjerat će vas da pojedete 50 posto više hrane nego inače, a istraživači to objašnjavaju takozvanom teorijom podsvjesnog nagrađivanja koja se… više »

JEDNOSTAVNO I EFEKTNO

Mali trikovi koji vas čine atraktivnijima

objavljeno prije 7 godina

1. Želite da vam oči izgledaju veće? Onda nemojte koristiti tamna sjenila. Počnite s bazom boje kože, a zatim nanesite sjenilo koje je za nijansu ili dvije tamnije od baze. Prstima… više »

VRUĆA YOGA

Bikram yoga - vježbe na +38 za mršavljenje i detoksikaciju

objavljeno prije 7 godina

Bikram yoga je vrsta yoge koju je na temelju klasičnih vježbi osmislio Bikram Choudhury. Treninzi, koji su po prvi puta postali popularni 70-ih godina, traju ukupno 90 minuta, a sastoje se od… više »

ŽIVOTNA ENERGIJA

5 savjeta za brzo punjenje baterija

objavljeno prije 7 godina

U trenucima iscrpljenosti najvažnije je ponovno napuniti baterije kako bi se izbjegao krončan umor, pad imuniteta i druge, ozbiljnije posljedice po zdravlje. Slijedi pet savjeta kako tijelu… više »

ZASITNO, ZDRAVO, FINO

Superhrana: krumpir

objavljeno prije 7 godina

Držite se jednostavnih stvari i jedite krumpir. Radi se o vrlo povoljnoj i zasitnoj namirnici koja se može pripremiti na mali milijun načina. Krumpire često prati glas nezdrave hrane, iako su… više »

KASNE DVADESETE

Idealno vrijeme da krenete na dijetu je u 28. godini

objavljeno prije 7 godina

Evo još jedne genijalne ideje stručnjaka i znanstvenika koji nas iz dana u dan ne prestaju iznenađivati svojim otkrićima i saznanjima vezanim za prehranu, prekomjernu težinu, dijete i… više »

SKIDANJE BOŽIĆNIH KILOGRAMA

Najbolji dan da započnete postblagdansku dijetu je 15. siječnja

objavljeno prije 7 godina

Ljudi koji s dijetom započnu na samom početku nove godine najlakše odustaju od nje. Čak 80 posto njih ima poteškoća s disciplinom u smislu zdrave prehrane, a oko 40 posto uopće… više »

SMRT ZA LINIJU

Izbjegnite kalorične i masne zamke u trgovinama

objavljeno prije 7 godina

Mršavljenje počinje nabavom namirnica jer kalorične bombe koje nemamo kod kuće nećemo ni pojesti. Međutim, upravo je taj prvi korak često puta i najteži - nije lako odoljeti svemu… više »

ISKRIVLJENA SLIKA

Zdrave žene kad se vide u ogledalu misle da su debele

objavljeno prije 7 godina

Usprkos činjenici da su sasvim zdrave i normalne težine, oko 17 posto žena se smatra debelima, a gotovo isti postotak njih pada u depresiju nakon što se pogleda u ogledalo. Partneru,… više »

skrolaj na vrh