Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

Vježbe za vitak struk

objavljeno prije 11 dana i 2 sata

Vitak struk jedan je od ciljeva za sezonu godišnjih odmora i ljetnih haljinica, no kako do njega nakon duge zime i blagdanskih prejedanja? Naravno, zdravom prehranom i vježbanjem. Da… više »

SAVJETI

Dijeta s jabukama za brzo skidanje kilograma

objavljeno prije 11 dana i 4 sata

Dijeta s jabukama nije ona koju bismo vam preporučili otvorena srca u svim situacijama, no ako je neko važno događanje za par dana, a vi ne možete stati u željenu garderobu, ovo je dijeta za… više »

SAVJETI

Namirnice za zdravu i lijepu kožu

objavljeno prije 11 dana i 6 sati

Zdrava koža je ujedno i lijepa, a i jedno i drugo počinje, naravno - u tanjuru. Naime, dokazano je cijelim nizom istraživanja da zdrava prehrana čuva zdravlje kože i usporava pojavu znakova… više »

SAVJETI

9 savjeta za izvlačenje iz depresije

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Depresija je jedan od najčešćih poremećaja raspoloženja današnjice, a može se uspješno liječiti i bez uzimanja antidepresiva. Kako se izvući iz depresije? Stručnjaci… više »

SAVJETI

Vježbe istezanja za one koji stalno sjede

objavljeno prije 12 dana

Vježbe istezanja jedne su od onih oko kojih se uvijek lome koplja - istezati se prije vježbanja ili nakon? Prevladava mišljenje da bi se trebalo istezati nakon početnog… više »

MA DA?

Smijeh je sjajna stvar, ali ne i za - izgled

objavljeno prije 12 dana i 4 sata

Smijeh liječi, pa ga upravo iz tog razloga preporučuju kao svakodnevnu terapiju protiv stresa i depresije, no ipak postoji i jedna stvar zbog koje će ga neki izbjegavati - zbog smijanja… više »

MA DA?

Sve ide kroz želudac, ne samo ljubav

objavljeno prije 12 dana i 23 sata

Ljubav ide kroz želudac, kaže ona stara koju smo svi čuli bezbroj puta, no stvarnost je još zanimljivija - crijeva su zapravo drugi ljudski mozak, tvrde znanstvenici. Najnovija… više »

EH, DA ...

3 razloga zbog kojih prekidamo dijete

objavljeno prije 13 dana i 4 sata

Dijeta je vrlo često tražen pojam u bilo koje doba godine, jer razloga za nju u ovoj epidemiji pretilosti ima napretek - razni blagdani, zima, depresija, približavanje ljeta ili datuma nekih… više »

ZAPAMTITE

Očuvajte kosti na jednostavan način

objavljeno prije 13 dana i 6 sati

Kosti obično zaboravljamo kad govorimo o zdravom načinu života i prehrane, a upravo su one dio našeg tijela koji nam može zadati najviše problema u starijim godinama - ako… više »

ŽIVILI!

Zašto je čaša dobrog viskija prava stvar za vas

objavljeno prije 13 dana i 21 sat

Većina današnjeg alkohola na tržištu je nezdrava i nikako se ne preporučuje za svakodnevnu upotrebu, ponajviše ukoliko želite biti zdravi i poživjeti duže. Razlog tome je… više »

SAVJETI

Što se NE jede za ravan trbuh

objavljeno prije 14 dana i 4 sata

Ravan trbuh je imperativ za ljeto i kupaće kostime, no možete vi vježbati koliko želite, niđšta se neće promijeniti ako jedete ove namirnice Hrana bogata natrijem  - prirodna… više »

Jeste li znali da češljanje oštećuje kosu?
SAVJETI

Zdrava prehrana = zdrava kosa

objavljeno prije 14 dana i 21 sat

Zdravlje kose ovisi o onome što svakodnevno stavljate na tanjur, odnosno o uravnoteženom načinu prehrane te zdravom načinu života. Iako je više uzroka alopecije (opadanja i… više »

ISPROBAJTE

Dijeta s jajima skida kile kao od šale

objavljeno prije 15 dana

Skidanje kilograma je proces koji jednostavno mora trajati određeno vrijeme, jer smo dovoljno shvatili o tijelu i zbivanjima u njemu da dobro znamo kako bilo koja vrsta brze dijete nije… više »

ZAPAMTITE :)

7 namirnica koje brinu za vaš tlak

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Visoki krvni tlak jedna je od bolesti koje se šire velikom brzinom, a takvom trendu umnogome pridonosi i nezdrava prehrana. No, na sreću, osim lijekovima tlak uspješno možete… više »

SAVJETI

Zdrav doručak ne mora biti skup

objavljeno prije 15 dana i 4 sata

Nije svejedno koju hranu ćemo odabrati za doručak. U prosjeku noću spavamo 8 sati te u tom periodu ne unosimo hranu i vodu. Stoga je nakon buđenja tijelu i mozgu potrebno osigurati kvalitetne… više »

skrolaj na vrh