Lifestyle BODY&SOUL
PRIPAZITE

Usamljenost je izuzetno loša za zdravlje

objavljeno prije 14 dana i 6 sati

Usamljenost je ne samo loša za naše psihičko zdravlje, već i za fizičko - jednako je štetna kao pušenje i pretilost, a iz godine u godinu sve je više… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
SAVJETI

5 savjeta za dug i uspješan život

objavljeno prije 15 dana

Catherine Russell kaže da ne pije ni ne puši, ali to nije razlog zašto ova kazališna glumica nije iuzela dan bolovanja 30 godina. Nije bila bolesna, imala gripu niti… više »

SAVJETI

5 vježbi koje možete raditi kod kuće

objavljeno prije 15 dana i 2 sata

Vježbe koje je moguće izvoditi kod kuće su brojne. Stoga, ujutro bi bilo poželjno odraditi vježbe razgibavanja i jačanja, kako biste pripremili tijelo za aktivnosti koje nas čekaju tijekom… više »

Foto: Pexels
SAVJETI

5 domaćih pripravaka za gušću kosu

objavljeno prije 15 dana i 6 sati

Zdrava, gusta kosa nešto je čime se svi ponose, no prorijeđena i stanjena kosa nije rijetkost, kod oba spola. Razloga je više - od genetike i loše prehrane do bolesti ili… više »

ZANIMLJIVO!

7 loših namirnica koje su - dobre za vas

objavljeno prije 15 dana i 23 sata

Nezdrava hrana je svuda oko nas, toliko prisutna da je stvarno postalo teško pojesti nešto stvarno zdravo, no jednako tako neke se namirnice poprilično neselektivno stavljaju na… više »

Banane će vas iznenaditi / Pexels
Savjeti

Nevjerojatni načini za korištenje kore banane

objavljeno prije 16 dana

Banane su bogate kalijem i vitaminom B. Ublažavaju otekline, dijabetes tipa 2, povećavaju mentalni kapacitet i pomažu osobama koje pate od osteoporoze i bolesti bubrega. Banane su zakon. No… više »

MLJAC!

Jesenski tonik za sprječavanje viroza

objavljeno prije 16 dana i 4 sata

Održavanje zdravlja, razine energije i imuniteta u tmurne, hladne i kišne dane jeseni, baš kao i u zimskim mjesecima prava je umjetnost na prvi pogled, no zapravo je prilično… više »

EH, DA...

Zašto se ne možete ustati iz kreveta?

objavljeno prije 16 dana i 6 sati

Ustajanje je nekima novi početak, sjajan novi dan u kojem treba iskoristiti sve prilike i uživati u životu, dok je drugima teška tlaka - ne da im se napustiti svoj topli krevet i otići… više »

Prijatelji ili supružnici? Ili oboje? / Pixabay
FORA!

Bi li supružnici trebali biti najbolji prijatelji?

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

"Svatko treba prijatelja", tvrdi John Helliwell, sveučilišni profesor i urednik časopisa "World Happiness Report". No unatoč tome što ga svatko treba, njegovo istraživanje… više »

Trešnjih sok za kvalitetniji san / Pexels
NJAM!

Sok od trešnje za zdraviji san

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Ako noći provodite ležeći u krevetu i brojeći ovce kojima nema kraja na vidiku, možda je vrijeme da isprobate sok od trešnje. Studija provedena na Sveučilištu u Louisiani bavila… više »

SAVJETI

Vježbajte u grupi, zdravije je

objavljeno prije 16 dana i 23 sata

Vježbanje u grupi, s prijateljima i kolegama pomaže u suzbijanju visokoga krvnog tlaka te smanjuje stres za četvrtinu, a kod onih koji vježbaju sami takvih promjena nema. Rezultati… više »

Svaki dan tanjur obojim s 5 serviranja voća i povrća

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

Pravilna prehrana i redovita tjelesna aktivnost dragocjeni su čuvari zdravlja i dobre forme. U planiranju uravnotežene prehrane važnu ulogu imaju voće i povrće, zbog čega nutricionisti diljem… više »

Fuj, kile!
FUJ, KILE!

Jednostavan napitak za mršavljenje

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Trebat će vam samo nekoliko minuta da pripremite ovaj napitak - a on uistinu djeluje. Ponekad je najučinkovitije upravo ono najjednostavnije. Sastojci: litra vode, 2 žlice mljevenog… više »

EH, DA...

Pomaže li glazba u radu?

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Slušanje glazbe u uredu obično izgleda tako da netko pušta za sve, a oni kojima se to ne sviđa stavljaju slušalice i slušaju nešto svoje. Kako i buka u… više »

SJAJNO!

Zašto treba piti tri šalice kave dnevno?

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Kava ima mnoge blagotvorne učinke na zdravlje ako se konzumira u preporučenim količinama, a pokazalo se i da može pomoći kod kroničnih bolesti - tri šalice kave na dan mogu pomoći… više »

skrolaj na vrh