Lifestyle BODY&SOUL
ra?unalo laptop
OPREZNO...

Neodlučnost može postati - bolest

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Donošenje odluka ponekad je, razumljivo, prilično težak proces koji traje, kao primjerice kod odabira fakulteta, životnog partnera, automobila ili kuće, no to je normalno - odluke o… više »

Foto: Pexels
NAJBOLJI

Od nule do maksimalnog samopouzdanja

objavljeno prije 14 dana i 22 sata

Kad smo bili djeca, nismo ni znali što taj pojam znači. Brinuli smo svoje (ne)brige, igrali se, išli za onim što smo željeli i nismo razmišljali ni o čemu osim tog… više »

LAKŠE SE...

8 prirodnih laksativa

objavljeno prije 15 dana i 17 sati

Ako često osjećate nadutost ili patite od zatvora, razlozi za to mogu biti brojni, no jedno je sigurno - nije vam nimalo ugodno. Zasigurno ste već isprobali neke od načina na koje si možete… više »

SAVJETI

Zdrava hrana za zdravu djecu

objavljeno prije 15 dana i 20 sati

Za uspjeh u školi, uz učenje, važne su i prehrambene navike. Kako bi vaš školarac bio dobar učenik, učite ga već od malih nogu zdravoj prehrani koja će dugoročno… više »

Zbunjenost, razmišljanje
Magla svuda...

'Brain Fog' ilitiga magla u glavi i što joj je uzrok

objavljeno prije 16 dana

Brain Fog klinički je simptom koji se očitava u problemima s učenjem, pamćenjem i prisjećanjem. Ako imate problema s koncentracijom, gubitkom pamćenja ili poteškoćama u… više »

SAVJETI

Aerobne i anaerobne vježbe - razlike i koristi

objavljeno prije 16 dana i 2 sata

Intezitet vježbanja određuje jesu li vježbe aerobne ili anaerobne. Aerobne vježbe su vježbe niskog ili umjerenog intenziteta kod kojih se disanje ubrzava, i znojite se, no morate… više »

MLJAC

Plava riba i zdravlje

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Plava riba kao namirnica donosi mnogo dobrobiti važnih za vaše zdravlje, a ujedno je i odličnog okusa. Za vas smo izdvojili sve prednosti konzumiranja plave ribe. Plava riba… više »

SAVJETI

Čarobna sol za ljepotu

objavljeno prije 16 dana i 21 sat

Sol je namirnica koju ćemo rijetko spomenuti u kontekstu ljepote, jer često se spominju maslinovo ulje, med i limun. No, morska sol sjajna je stvar koju možete iskoristiti za razne tretmane… više »

RELAX

Video za opuštanje bez premca

objavljeno prije 17 dana

Stres vas jede? Neće, ako stavite slušalice na uši, udobno se zavalite i pustite si ovaj video, garantiramo! John Wells, Amerikanac koji je prije nekoliko godina… više »

SAVJETI

Digitalna detoksikacija - pravo je vrijeme za to

objavljeno prije 17 dana i 2 sata

U današnje vrijeme nezamislivo je živjeti bez mobitela, a gdje god da se okrenete nema osobe koja uz sebe nema pametni telefon. Istraživanja su pokazala kako je pretjerana upotreba… više »

sreća
STVARNO?

Što nam treba za pravu sreću u životu?

objavljeno prije 17 dana i 17 sati

Sreća je uvijek negdje pri vrhu stvari koje želimo u životu, odmah uz zdravlje i dobrobit obitelji, no u isto je vrijeme često optužujemo da nas je napustila i da nam je život bez nje mizeran… više »

MA DA?

Masna hrana produžuje život?

objavljeno prije 17 dana i 19 sati

Masna hrana stalno je na vrhu popisa one koju treba izbjegavati po svaku cijenu, no izgleda da se i tu stvari mijenjaju - sve više stručnjaka savjetuje ljudima da jedu masnu hranu jer… više »

MMM

Kava - sve koristi od čarobnog crnog napitka

objavljeno prije 17 dana i 21 sat

Kava je, naravno, omiljeni jutarnji napitak velikog broja ljudi, no osim što je ukusna, donosi mnoge koristi zdravlju (ako se pije umjereno), a i ljepoti i čistoći doma. Pa da vidimo… više »

IDEMO!

Jutarnje istezanje - najbolji način da započnete dan

objavljeno prije 18 dana i 2 sata

Jutarnje istezanje može biti i bolja stvar od vježbanja - radit ćete ga polako, nježno ćete razbuditi sve mišiće u tijelu, pokrenuti krv i ustati se svježi i puni energije. Pa da… više »

SAVJETI

5 bolesti koje sprječavamo svakodnevnim vježbanjem

objavljeno prije 18 dana i 17 sati

Svakodnevna tjelesna aktivnost dobra je za zdravlje, a znanstvenici su nedavno istraživanjem ustanovili da za 20 posto smanjuje opasnost od razvoja pet bolesti: raka debelog crijeve i raka… više »

skrolaj na vrh