Lifestyle BODY&SOUL
JEDVA ČEKAMO

Koliko kave trebamo popiti kako bismo postigli učinak najveće pozornosti

objavljeno prije 11 dana i 16 sati

Stručnjaci su se pozabavili pitanjem kave i količine koju bismo morali popiti kako bismo postigli optimalnu razinu pozornosti. Kava je najpoznatiji i najrašireniji napitak na svijetu… više »

SAVJETI

7 ljekovitih začina

objavljeno prije 11 dana i 18 sati

Začini čine naša jela ukusnijima i svaka domaćica ima neki svoj, omiljeni koji dodaje u najbolja jela koja kuha... no osim toga, začini su zapravo ljekoviti i mogu nam ublažiti cijeli… više »

KOPIRAJTE

Što rade emocionalno inteligentni ljudi?

objavljeno prije 12 dana i 9 sati

Emocionalna inteligencija je sposobnost prepoznavanja i upravljanja svojim emocijama, kao i učinkovito reagiranje na emocije drugih. Ma koliko to knjiški i učeno zvučalo, kad… više »

SAVJETI :)

Sve koristi od vožnje biciklom

objavljeno prije 12 dana i 10 sati

Bicikl je savršeno prijevozno sredstvo - em brže stižete tamo gdje trebate, em pritom donosite razne korisne učinke svom tijelu i zdravlju. Naravno da ne bi bilo zgorega da su… više »

COOL

Ispeglajte bore na prirodan način

objavljeno prije 12 dana i 12 sati

Bore i starenje idu ruku pod ruku... ili možda ipak ne? Godinama nije baš moguće pobjeći, no bore su druga priča - tu je botoks, estetska kirurgija, skupe kreme od bogtepitaj čega... A… više »

ZNATE LI?

5 načina kako vam kolagen pomaže

objavljeno prije 12 dana i 14 sati

Kolagen nije samo sastojak kojim vas privlače da kupite raznorazne proizvode za ljepotu - to je protein koji se nalazi u vezivnom tkivu i kostima. Kako se radio o jednom od najvažnijih… više »

BRRR

Kako se riješiti straha od javnog nastupa

objavljeno prije 12 dana i 16 sati

Javni nastup nekima je kao popiti čašu vode, nekima se javlja lagana nelagoda, dok ima i onih kojima sama pomisao na to izaziva navalu anksioznosti. Ovdje se čak ne radi o tome da… više »

MMMM

Dobar razlog za jutarnju kavu

objavljeno prije 12 dana i 18 sati

Jutarnja kava većini je ljudi obavezan ritual, iako znamo da je nije dobro piti na prazan želudac, a i nema nekog velikog učinka prvih sat vremena nakon buđenja što se tiče davanja… više »

MLJAC

Zašto nam trebaju proteini?

objavljeno prije 13 dana i 11 sati

Koja je uopće funkcija proteina? Sama riječ potječe od grčke riječi „protos" što znači prvi element. Oni su osnova mišića, kože, kose, noktiju, mozga, krvi, odnosno… više »

EH, DA... :)

Zašto nam je na moru toliko lijepo?

objavljeno prije 13 dana i 15 sati

More sanjamo cijele godine - zašto? Zato što podsvjesno znamo da će nam biti dobro i da ćemo, barem na kratko, uživati. No, ne samo zato što tada nećemo raditi, već zato… više »

MA DA?

5 minuta vježbanja dnevno je - sjajno!

objavljeno prije 13 dana i 18 sati

Vježbanje je stalna tema koja zanima sve koji imaju dovoljno svijesti da se brinu o sebi i trude se živjeti zadravo, no ostaje jedno vječno pitanje - koliko treba vježbati da bi to imalo… više »

7 KORAKA

Stres - kako ga otjerati od sebe

objavljeno prije 14 dana i 11 sati

Stres nas ubija na mali milijun različitih načina, zato ga i zovemo tihim ubojicom - negativni utjecaji na naše psihofizičko zdravlje su toliko različiti da ponekad možemo pomisliti da… više »

ZNATE LI?

Zašto treba jesti za stolom

objavljeno prije 14 dana i 13 sati

Obrok je ozbiljna stvar, ma koliko vi mislili da možda i nije baš svaki - treba sjesti za stol, staviti hranu na tanjur i mirno i polako je pojesti... zašto, pitate se? E, pa… više »

MMMM

Lavanda - čudesni lijek s polja

objavljeno prije 14 dana i 18 sati

Lavanda je biljka koja oduvijek fascinira svojim izgledom i mirisom - vidjeti polje lavande u punom cvatu predivna je slika, a očaravajući miris čest je saveznik mirisnih šampona za… više »

DOBRO JE ZNATI

Trebamo li jesti prije ili nakon vježbanja?

objavljeno prije 15 dana i 12 sati

Postoje brojne polemike oko toga je li pametnije jesti prije ili nakon vježbanja. Važno je jesti prije vježbanja kako bismo se pripremili na fizičku aktivnost, pogotovo ako se bavimo… više »

skrolaj na vrh