Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI :)

Zašto doručak i gablec u pekari nisu dobra ideja

objavljeno prije 16 dana i 13 sati

Doručak po putu na posao, preciznije, nešto iz obližnje pekare, gablec ili ručak iz dostave - izgleda li i vaš dan tako? Znamo da je vrijeme postalo još dragocjenije nego… više »

ZAPAMTITE!

Zimska depresija - sve što trebate znati

objavljeno prije 17 dana i 4 sata

Što je zimska depresija? Svake zime skoro trećina stanovnika sjevera Europe, a tu su zimi i dani osobito kratki, pate od zimske mrzovolje. Stručno se to ne zove „zimska… više »

ISPROBAJTE!

Tri kratke šetnje dnevno čudesno djeluju na zdravlje

objavljeno prije 17 dana i 6 sati

Šetnja je mnogima omiljena dnevna aktivnost, no ima i onih koji nisu u stanju pješke otići niti do obližnje trgovine. E, upravo za takve je medicinski novinar Michael… više »

COOL

Učenje stranog jezika je tjelovježba za mozak

objavljeno prije 17 dana i 8 sati

Učenje stranog jezika vjerojatno vam iskače kao oglas na sve strane, obećavajući vam savladavanje u nekim nevjerojatnim rokovima, no kad to stavimo na stranu, to je vjerojatno najbolja… više »

SAVJETI :)

Kako prestati bacati hranu

objavljeno prije 17 dana i 13 sati

Bacanje hrane obično nije znak bahaćenja ili nečeg slično - najčešće jednostavno pronalazimo hranu na mjestima gdje smo je "dobro spremili" i nakon toga jednostavno zaboravili da smo… više »

Kosa, krevet, spavanje
ZANIMLJIVO

Kad treba ići spavati, a kada se ustati?

objavljeno prije 18 dana i 4 sata

Ako ste noćna ptica, nije vam strano ići na spavanje debelo nakon ponoći i ustati se rano kako bi stigli na posao na vrijeme, no to je garantiran put prema nedostatku sna, lošoj volji… više »

FORA!

Zašto bi svaki dan trebali popiti - kakao

objavljeno prije 18 dana i 10 sati

Kakao je jedan od onih napitaka koji nam rijetko padaju na pamet - obično ga povezujemo s klincima koji ga jednostavno obožavaju i koji im kupimo u kafiću da nam daju malo mira, no zapravo… više »

EH, DA... :)

Djeca, televizija i - vikend

objavljeno prije 18 dana i 13 sati

Kako to najčešće bude baš kada dođe vikend i vi si poželite malo produljiti san, vaš mališan se probudi već u 7 ujutro. Većina roditelja tada djetetu pali… više »

ZAPAMTITE!

10 stvari koje morate napraviti u tridesetima

objavljeno prije 19 dana i 5 sati

Tridesete možda jesu nove dvadesete kad se uzme u obzir da djeca ostaju sve duže živjeti s roditeljima, pa predstavljaju vrijeme u životu kad je krajnji čas za emancipaciju i samostalan… više »

Zbunjenost, razmišljanje
STVARNO?

Nezdravo je biti - neodlučan

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Donošenje odluka nikad nije pretjerano jednostavno, osim kada birate čokoladicu ili piće koje ćete popiti - no znate li da neodlučnost može biti znak opasne bolesti? Donijeti odluku o… više »

EH, DA... :)

Zašto sve ranije gubimo kosu?

objavljeno prije 19 dana i 11 sati

Stres, prehrana, ali čak i različiti tretmani za kosu, neki su od mogućih razloga zašto mlađe generacije gube kosu sve ranije. Novo istraživanje otkrilo je da ljudi u Kini u… više »

HMMM...

Zašto nije loše raditi - stojećki

objavljeno prije 19 dana i 13 sati

Moderni uredi postaju sve sličniji stanovima, rekli bi neki, a jedan od trendova koji se u zadnje vrijeme pojavljuje je i - stajanje na poslu. Naravno, tu ne mislimo na ljude koji po prirodi… više »

ZAPAMTITE!

Kakva glazba potiče kreativnost

objavljeno prije 20 dana i 5 sati

Kreativnost je ono što nam vrlo često nedostaje kad se suočimo s nekim zaprekama kako u poslovnom, tako i u privatnom životu, a prizvati muzu u trenucima kad vam je stvarno potrebna… više »

EH, DA...

5 razloga zašto ste stalno umorni

objavljeno prije 20 dana i 7 sati

Spavate kvalitetno i dovoljno, no ipak se budite umorni i to se ponavlja iz dana u dan? Možda se među ovih pet točaka krije uzrok vašem umoru. Bolest - problemi sa… više »

ORTOREKSIJA

Koliko treba paziti na zdravu prehranu

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Zdrava prehrana vam je postala toliko važna da opsesivno čitate deklaracije, gnjavite kumice na placu s pitanjima o gnojivima koje koriste, a frendovi vas više ne pozivaju na večere… više »

skrolaj na vrh