Lifestyle BODY&SOUL
NUSPOJAVA

Zašto dobivamo kilograme nakon prestanka pušenja

objavljeno prije 24 dana i 14 sati

Prestanak pušenja prilično je nezgodna stvar - to će vam reći svaki bivši (a bogami i sadašnji) pušač jer ključna stvar za uspjeh je motivacija, koju nije… više »

ZNATE LI?

Ovakva vrsta prehrane korisnija je čak i od vježbanja

objavljeno prije 24 dana i 16 sati

Prehrana koja sadrži 40% manje kalorija od preporučene doze pozitivno je utjecala na smanjenje upala u mišjim stanicama mozga i pripomogla očuvanju moždanog tkiva, otkriveno je na… više »

IZNENAĐENJE?

Koliko je velika uloga očeva u odgoju

objavljeno prije 24 dana i 19 sati

Uloga oca kao roditelja ide puno dalje od toga da je jednostavno hranitelj. Empirijski dokazi važan su podsjetnik da svaki otac ima veliku odgovornost za brigu o vlastitom… više »

SAVJETI :)

Kako povećati grudi na prirodan način

objavljeno prije 24 dana i 23 sata

Žene uglavnom maštaju od čvrstim i velikim grudima, a mnoge su čak i spremna za estetsku operaciju kako bi svoju želji i ostvarile. Za plastičnu operaciju je potrebna veća svota… više »

SAVJETI :)

Aloe vera - 6 načina kako vam može pomoći koži

objavljeno prije 25 dana i 16 sati

Aloe vera čudesna je biljka raznih primjena, a jedna od njih posebno je zanimljiva tinejdžeria - zbog svoje sposobnosti rješavanja problema akni. Naime, ova se biljka može koristiti… više »

PRIPAZITE

Nezgodne posljedice promjene sata

objavljeno prije 25 dana i 23 sata

Promjena sata nije tako bezazlena stvar kako se čini birokratima koji je uporno provode. Naime, naša se tijela znatno mijenjaju tijekom dana u skladu s količinom sunčeve svjetlosti… više »

ZNATE LI?

Voćni sokovi mogu biti itekako štetni za zdravlje

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

Voćni sokovi najčešće se smatraju zdravima, no to je prilično opasna varka - u njima obično ima gomila dodanog šećera, a kako su utvrdili američki znanstvenici, u većim… više »

SAVJETI :)

Strije - kako nastaju i kako ih se riješiti

objavljeno prije 26 dana i 18 sati

Strije su oštećenje vezivnog tkiva, a nastaju pri naglom rastezanju kože - u pubertetu kada tijelo naglo raste u visinu, u trudnoći ili kod radikalnih dijeta u kojima gubimo u kratkom… više »

TREBA ZNATI

Kako se depresija očituje u govoru

objavljeno prije 27 dana i 13 sati

Depresija je ozbiljan problem koji zahvaća našu interakciju s drugima, a ne ogleda se samo u načinu ponačanja, već i u govoru i pisanju. Dugo se pokušavala pronaći povezanost… više »

ZNATE LI?

Zašto moramo izbjegavati zašećerene voćne sokove?

objavljeno prije 27 dana i 20 sati

Zašećereni voćni sokovi u većim količinama opasni su za srce i znatno povećavaju rizik od smrti od srčanih i drugih oboljenja, objavili su američki znanstvenici, a prenosi časopis… više »

O, DA!

Domaća maska protiv bora

objavljeno prije 27 dana i 22 sata

Bore jednostavno ne možemo izbjeći, ma koliko se trudili - one su normalni svjedoci naših godina koji se nekome pojave ranije, a drugima kasnije. Naravno, možete se baciti pod nož… više »

ZAPAMTITE :)

Savjeti za lakše skidanje viška kilograma

objavljeno prije 28 dana i 16 sati

Savjeta za mršavljenje ima napretek, a mi ćemo vam ovdje izložiti samo neke od njih koje je relativno lako primjeniti, a stručnjaci tvrde da ćete od njih imati velike koristi u… više »

ZNATE LI?

Što se NE radi kad vas bole leđa

objavljeno prije 28 dana i 18 sati

Bol u leđima spada u one koje se daju podnijeti, no toliko nas ograničavaju u svakodnevnim poslovima da bismo mogli poludjeti od muke... i leći u krevet?! Ne, tvrde znanstvenici,… više »

NAVALITE

7 namirnica koje će vas pomladiti

objavljeno prije 28 dana i 20 sati

Mladolik izgled bez pomoći estetske kirurgije sve je traženiji, a recept nije toliko kompliciran kako se može činiti na prvi pogled. Naime, ono smo što jedemo - stoga jedimo hranu koja… više »

SAVJETI :)

Kako nagraditi samog sebe

objavljeno prije 28 dana i 22 sata

Žene koje rade i uz to su majke imaju malo vremena za sebe te uz taj ubrzani životni tempo žude za malo odmora. E pa zašto ga si ne bi priuštili? Nagradite se jer ste to… više »

skrolaj na vrh