Lifestyle BODY&SOUL
ZAPAMTITE!

Zašto se zbog boravka na vrućini osjećamo umorno?

objavljeno prije 18 dana i 12 sati

Ako se spremate na dugotrajniji boravak na suncu, vjerojatno vam neće trebati dugo prije nego što se počnete osjećati umorno. Zašto se zbog boravka na vrućini osjećamo… više »

PRIJEDLOG ZA PET

Zvuči li ti ovo kao godišnji odmor iz snova?

objavljeno prije 18 dana i 14 sati

Regeneracija, relaksiranje i punjenje energijom, meditacija i detoks tijela, najbolja organska hrana i osvježavajući vitaminski napici, potpuni odmor tijela, uma i duha u netaknutoj prirodi i… više »

SAVJETI

Jutarnjom tjelovježbom do zdravlja

objavljeno prije 18 dana i 18 sati

Jutarnja tjelovježba potiče metabolizam, a za gubljenje težine najbolje su dugotrajne i niskointenzivne vježbe. Ti uvjeti pružaju okruženje koje je idealno za potrošnju masnoće koja je… više »

PRESTANITE!

Kako se tijelo oporavlja nakon prestanka pušenja

objavljeno prije 19 dana i 9 sati

Prestanak pušenja najbolja je odluka koju možete napraviti za svoje zdravlje, jer će vam se u tijelu dogoditi toliko pozitivnih promjena da ćete jednostavno uživati.   Što… više »

SAVJETI

Prirodna zaštita od krpelja i komaraca

objavljeno prije 19 dana i 12 sati

Toplije vrijeme i dulji dani ne znače samo uživanje na svježem zraku i kupanje u moru, rijekama i jezerma, nego i ubode i ugrize raznih nametnika. Na sreću, postoje učinkoviti prirodni… više »

JESTE LI ZNALI?

Utječu li geni na našu kilažu?

objavljeno prije 19 dana i 16 sati

Genetika utječe na veliki dio našeg izgleda, poput boje očiju, oblika ušiju ili boje kose. No nedavnim se istraživanjem uspjelo dokazati da geni ne određuju kakva će biti… više »

SAVJETI

Jabučni ocat za ljepotu i zdravlje

objavljeno prije 19 dana i 18 sati

Jabučni ocat je sve samo ne običan začin za salate - on je prava mala prirodna riznica zdravlja i ljepote koju treba iskoristiti na sve moguće načine, pa evo nekoliko savjeta... Zbog svojih… više »

PRIPAZITE

Jedno piće dnevno - pola godine života manje

objavljeno prije 20 dana i 11 sati

Koliko ste puta čuli izreku o čaši vina ili rakijici dnevno koji tjeraju bolesti i produžavaju život? Vjerojatno puno puta, možda ste i sami to izrekli mnogo puta, no na taj način samo… više »

ZNATE LI?

Namirnice koje su samo naizgled zdrave

objavljeno prije 20 dana i 13 sati

Većina roditelja ne zna nutritivnu vrijednost ni količinu šećera sadržanu u pojedinim obrocima što ih nude svojoj djeci. Naime, nedavno provedeno istraživanje pokazalo je i da… više »

STVARNO?

Što možemo doznati o osobnosti po - obrvama?

objavljeno prije 20 dana i 15 sati

Debele obrve vratile su se u modu, no ima i onih koji imaju takve obrve prirodno, a psiholozi tvrde da se po njima, u slučaju da su asimetrične, lako prepoznaje jedna karakteristika osobnosti… više »

MA DA?

5 stvari kojima sami sebi kvarimo sreću

objavljeno prije 20 dana i 18 sati

Sreća nam je užasno važna u životu, barem tako kažemo, no ipak mnogi od nas nesvjesno rade stvri koje nam taj osjećaj radosti odnose u nepovrat, ponavljajući postupke koji nas čine janima.… više »

MA DA?

Zašto je cool nositi naočale?

objavljeno prije 21 dan i 13 sati

Stručnjaci sa sveučilišta u Edinburghu objavili su rezultate opsežnog projekta kojemu je cilj bio otkriti koji geni utječu na "opću kognitivnu funkciju", ključni pokazatelj… više »

ZNATE LI?

Kad se klince uče nove vještine?

objavljeno prije 21 dan i 15 sati

Svaki roditelj brine o važnim prekretnicama u razvoju djeteta. Svejedno, što djeca postaju starija, tako se i ta briga postepeno smanjuje. Kod djece predškolske dobi,… više »

MLJAC

Recept za sok od bazge

objavljeno prije 21 dan i 18 sati

Sok od bazge je jedan od najzdravijih sokova, a najpoznatiji je po svom posebnom mirisu i okusu. Bazga je ljekovita biljka koja se najčešće koristi za pripremu čaja ili soka, a može… više »

SAVJETI :)

9 koraka do predivne kože lica

objavljeno prije 22 dana i 9 sati

1. Započnite s uljem za čišćenje lica Početak rutine, naravno, započinje s uklanjanjem šminke s lica. U tome će vam najbolje poslužiti cleanseri na bazi ulja. Nanesite ih preko… više »

skrolaj na vrh