Lifestyle BODY&SOUL
IMA NEŠTO...

Kako organizirati radni stol

objavljeno prije 28 dana i 22 sata

Ako se ugodnije osjećamo u radnoj okolini, s većim ćemo entuzijazmom obavljati posao, a time ćemo i izvršavati više obaveza. Svatko od nas zasigurno želi sve svoje zadatke… više »

CIJENE

Zdrava hrana je skuplja, što da radimo?

objavljeno prije 29 dana

Već smo se naslušali tvrdnji da zdrava, organska hrana ili domaći proizvodi provjerene kvalitete nisu skuplji od 'ostalih' namirica, a onda smo se pred policom u samoposluzi grdo… više »

SAVJETI

Jutarnje navike za uspješan dan

objavljeno prije 29 dana i 2 sata

Jutro će vam odrediti ostatak dana, pa je stoga vrlo važno imati zdrave i pozitivne jutarnje navike kako biste na taj način učinkovito usmjerili svaki dan u pravcu koji vam najviše… više »

MYTHBUSTERS

Spolno prenosive bolesti - mitovi i zablude

objavljeno prije 29 dana i 13 sati

Nije nimalo ugodno ako nas zadese, pa vjerujemo da o njima nikada neće biti previše napisati još pokoji koristan članak. I dalje postoje zablude o spolono prenosivim… više »

SAVJETI

Jutarnje vježbanje za lijenčine

objavljeno prije 1 mjesec

Jutarnje vježbanje najbolji je početak dana - pomoći će vam zadržati željenu liniju i napuniti vas hormonom sreće koji će dan učiniti ljepšim i ugodnijim. Jutarnjom tjelovježbom ćete u… više »

NIJE TEŠKO

Kako pronaći unutarnji mir?

objavljeno prije 1 mjesec

Mir je zapravo najčešća riječ kojom ljudi odgovaraju na pitanje što žele u životu, jer sve ostalo jednostavno proizlazi iz njega - kako pogled na svijet, tako i… više »

EH, DA ...

Misli koje trebate izbaciti iz glave

objavljeno prije 1 mjesec

Čovjek često odlaže stvari koje voli jer misli kako će vrijeme za sreću biti tek kada obavi neke zadane ciljeve, ali to nije tako, vrijeme za sreću je uvijek i sada u ovom trenutku, bez… više »

ZAPAMTITE :)

10 svakodnevnih namirnica koje vas mogu ubiti

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Instikt za preživljavanje duboko je usađen u ponašanje živih bića na našoj planeti, no upravo smo mi, ljudi, jedna od rijetkih vrsta koja ima sposobnost… više »

SJAJNO!

Napitak koji skida salo s trbuha

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Salo na trbuhu ima cijeli niz nedostataka - osim što ne izgleda baš najljepše, radi se o najopasnijem salu koje nam izravno ugrožava zdravlja, pa ne čudi da se… više »

SAVJETI

Imate li vlastiti strateški plan?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Ako sugovornicima postavite pitanje imaju li vlastiti strateški plan, većina će ih odgovoriti da nemaju te da ne znaju zašto bi ga imali. Vrlo vjerojatno će se zapitati i koje… više »

SAVJETI

Najbolji pokazatelj idealne kilaže

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Idealna težina nije nešto što se postiže bez muke, to će vam reći svaka osoba koja je u životu imala problema s viškom kilograma, a kad ih pitate što im je bilo… više »

SAVJETI

Detoksikacijski vikend za fantastičan osjećaj lakoće

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Detoksikacijski vikend je vikend koji trebate posvetiti samo sebi i svome zdravlju. Na taj način ćete popraviti izgled vaše kože, te ukloniti toksine i nečistoće iz tijela. Provedite… više »

NE ODUSTAJ

7 načina da steknemo zdrave navike

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Postoje neke temeljne navike koje sve one druge čine lakšima. Njihovo usvajanje pomaže da brže usvojimo neki drugi oblik ponašanja, a u ovom članku možete pronaći neke od načina… više »

sreća
KAKO STE?

Zašto bismo trebali bilježiti osjećaje

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Uvijek smo pod utjecajem emocija. U svakom trenutku svakog dana naše emocije utječu na naše odluke, radnje i odnose. Kad smo sretni, obično smo i uspješniji, a dok… više »

ZNATE LI

3 osobine važne za uspjeh

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Kada pogledate uspješne ljude oko vas i one koji su vam uzor primijetit ćete da imaju mnogo toga zajedničkog. Svi oni isijavaju samopouzdanjem, povjerenjem i jasnim stavom kuda idu pa… više »

skrolaj na vrh