Lifestyle BODY&SOUL
POPRILIČNO

Koliko inteligencija utječe na duljinu života?

objavljeno prije 24 dana i 6 sati

Inteligencija nam može u životu donijeti puno dobra, no jednako tako i puno problema ako se ne uspijevamo prilagoditi okolini - emocionalna inteligencija ponekad je nemjerljivo važnija od one… više »

ZAPAMTITE!

Neuobičajeni znakovi stresa

objavljeno prije 24 dana i 8 sati

Stres, taj tihi ubojica koji se šulja svima nama iza leđa ima neke prilično neobične znakove, pa nije zgorega znati o kojima se radi, kako biste na vrijeme prepoznali da je vrijeme za… više »

SAVJETI

Kako sačuvati pamćenje?

objavljeno prije 24 dana i 10 sati

Koktel omega 3 masnih kiselina i vitamina grupe B kod pacijenata treće životne dobi utječe na poboljšanje njihova pamćenja i kognitivnih funkcija. I ovo istraživanje pokazuje da je… više »

PRIMITIVNO? NE!

Emocije je najbolje izraziti - zvukom

objavljeno prije 24 dana i 13 sati

Koliko ste puta reagirali na nešto samo zvukom - samo ispustili neki urlik umjesto psovke, ili se nasmijali od srca jer niste znali kako drugačije reagirati? Ako mislite da vas… više »

gripa prehlada bolest mu
PRIPAZITE

Gripa je stvarno opasna!

objavljeno prije 25 dana i 6 sati

Gripa je bolest koju rijetki shvaćaju ozbiljno - cijepimo se eventualno, više reda radi nego zbog stvarne brige za svoje zdravlje, rijetko ostajemo u krevetu koliko bismo i trebali i,… više »

SAVJETI :)

7 razloga zašto vam kosa nije onakva kakvu želite

objavljeno prije 25 dana i 8 sati

Sedam razloga zbog kojih kosa može biti u lošem stanju ili pojačano opadati.  1. Stalno je čvrsto svezana u rep ili pletenicu Ako vam je kosa često stegnuta u rep ili pletenicu… više »

EH, DA...

Zašto imamo migrene?

objavljeno prije 25 dana i 10 sati

Migrena je prilično proširena bolest koja pogađa svaku sedmu osobu u svijetu, no njezini uzroci još uvijek nisu u potpunosti otkriveni, što komplicira razvoj novih načina… više »

ZNATE LI?

Zdrave i nezdrave masnoće - kako ih konzumirati

objavljeno prije 25 dana i 13 sati

Masti su se, nakon kratkog zatišja, vratile na vodeća mjesta namirnica koje ugrožavaju zdravlje, što je potvrdilo i zadnje istraživanje čiji rezultati nedvojbeno pokazuju da je… više »

ČUDO :)

Riješite se stresa za samo pet minuta

objavljeno prije 26 dana i 5 sati

Stres vas razvaljuje i kad dođete kući s posla ne možete se opustiti? Nema problema, nabavite si peseka ili macu i svi su vaši problemi riješeni, tvrde stručnjaci. Naime, kako… više »

mali genijalci
ZANIMLJIVO

Inteligencija nije samo posljedica genetike

objavljeno prije 26 dana i 7 sati

Inteligencija je jedna od stvari koje priželjkujemo za svoju djecu, nadajući se da će im pomoći u snalaženju po svijetu. Na sreću, osim genetike, na inteligenciju utječu brojni drugi… više »

ZANIMLJIVO!

Boravak u prirodi potiče u nama bolje mišljenje o vlastitom tijelu

objavljeno prije 26 dana i 11 sati

Ako pogledate u ogledalo i niste zadovoljni onime što tamo vidite, pomoći će vam dobra stara Majka priroda. Naime, na tri sveučilišta u Londonu nedavno je istraženo… više »

MA DA?

Kako započeti dan bez kave?

objavljeno prije 26 dana i 13 sati

Kava i jutro su dvije stvari koje su toliko povezane da ih je gotovo nemoguće razdvojiti, no ima onih koji definitivno pretjeruju s unosom kofeina... pa ako ste jedan od tih, evo par savjeta… više »

Zanimljivo!

Zašto se empatične i narcisoidne osobe toliko privlače

objavljeno prije 27 dana i 4 sata

Narcisoidne osobe privlače samo oni iz kojih će moći izvuči najviše koristi. To često znači da se interesiraju za empatične ljude. Empatične osobe njihova su čista suprotnost.… više »

ZAPRAVO...

Što je bolje - brzo hodanje ili trčanje?

objavljeno prije 27 dana i 5 sati

Hodanje ili trčanje? Ovu dilemu ima priličan broj ljudi - vole biti na otvorenom, no koja je od ovih aktivnosti bolja?  Stručnjaci smatraju kako i jogging i rekreativno hodanje nose… više »

UBIJTE OKO... :)

Koliko treba trajati siesta poslije ručka

objavljeno prije 27 dana i 9 sati

Popodnevni odmor, drijemež, siesta, ubijanje oka... sve je to ista stvar - nakon dobrog ručka malo se prilegne ne bi li se odmorilo. Bez obzira koliko se neki smijali drugima koji vole malo… više »

skrolaj na vrh