Lifestyle BODY&SOUL
MLJAC?

Prava istina o mesu i zdravlju

objavljeno prije 28 dana

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), srčanožilne bolesti uzrokuju više od polovine svih smrtnih slučajeva u cijeloj europskoj regiji. Loše životne navike… više »

ZAPAMTITE :)

Sve razlike između žena i muškaraca

objavljeno prije 28 dana i 6 sati

Razlike među spolovima najčešće su vidljive na prvu (naravno, sve manje i manje...), no u ponašanju ima toliko velik broj razlika da ih je teško i nabrojati, pa evo jedne… više »

MLJAC

5 načina ubrzavanja metabolizma

objavljeno prije 29 dana

Metabolizam treba ubrzati dolaskom proljeća, jer je uspavan zimskom teškom hranom, pa vam donosimo pet namirnica koje će to vrlo uspješno odraditi. Cimet - ima… više »

LOŠE

Što pomicanje sata radi vašem organizmu

objavljeno prije 29 dana i 3 sata

Pomicanje sata na prvi pogled nije baš nešto - jedan sat unaprijed ne zvuči kao nešto strašno i veliko, no gubljenje jednog sata sna ima razne posljedice na… više »

AHA!

5 znakova emocionalne inteligencije

objavljeno prije 29 dana i 22 sata

Emocionalna inteligencija predstavlja sklop više sposobnosti - sposobnost prepoznavanja, razumijevanja i kontrole vlastitih, ali i tuđih emocija. U praktičnom smislu to… više »

SAZNAJEMO

Tarot majstori daju smjernice za ljubavne probleme

objavljeno prije 1 mjesec

Tarot majstori su osobe koje se profesionalno bave čitanjem tarot karata. Kaže se da su svi budući događaji već zapisani, da se unaprijed zna što će i kako će biti. Pitate se, može li… više »

COOL

Razgovarate sami sa sobom? Evo zašto je to - super!

objavljeno prije 1 mjesec

Razgovor sa samim sobom ponekad se i nama čini čudnim, da ne govorimo o tome da nas okolina prilično čudno gleda ako mumljamo ili to radimo na glas, no izgleda da razgovor koji vodimo sami sa… više »

STVARNO?

Alkohol može biti i dobar za vas

objavljeno prije 1 mjesec

Redoviti unos malih količina alkohola treba gledati potpuno drugačije nego povremeni unos većih, jer je istraživanje na gotovo 2 milijuna Britanaca dalo prilično neočekivane rezultate. Naime,… više »

TII

Simptomi stresa koje trebate znati prepoznati

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Stres zovu i tihim ubojicom, no treba znati da on ne utječe na sve ljude jednako - neki se raspadaju već pri prvim znakovima stresne situacije, dok se drugi uspješno nose s njim.… više »

MITOVI

Hrana koju (ne) treba izbjegavati

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Zdrava hrana postaje sve kompliciranija priča, a svakodnevne komentare sveznalica dobivamo za gotovo sve što stavimo na stol, jer eto, netko je napisao da... No, prava istina vrlo je… više »

LOOL

Znate li što vas čini sretnima? Vjerojatno - nemate pojma!

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Sreća u životu dolazi vrlo često u trenucima kad je najmanje očekujemo, a jedan od glavnih razloga je činjenica da je, zapravo, stigla sa strane s koje je nikad ne bismo potražili. Većina… više »

Uravnotežena prehrana za proljetne dane

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Proteini su izuzetno važni za organizam, pa posljedično predstavljaju neizostavan dio zdrave prehrane. Naime, dio njih tijelo samo proizvodi, a dio moramo svakodnevno unositi kroz hranu.… više »

SAVJETI

Prirodne maske za lice primjerene proljeću

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Njega kože važna je tijekom cijele godine, a nakon što vam je zima isušila lice, vrijeme je za proljetnu hidrataciju i hranjenje kože kako bi ponovno zasjala. Naravno, i ovoga… više »

PROCES

U čemu smo najbolji u dvadesetima, četrdesetima, šezdesetima...

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Starenje je neizbježan proces kojeg se svi, svjesno ili ne, bojimo misleći da s godinama kopne naše sposobnosti. U tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinam samo nebo nam je granica,… više »

FORA

Izračunajte kada trebate otići spavati

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Zdrav san je jedan od ključnih elemenata zdravog života, a ako mislite da je dovoljno spavati barem sedam sati, varate se - stručnjaci tvrde da je potrebno otići na spavanje u pravo vrijeme,… više »

skrolaj na vrh