Lifestyle BODY&SOUL
SAVJETI

5 načina samomotivacije

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Samomotivacija je vještina koja nam omogućuje da učinimo što je potrebno bez pomoći i utjecaja drugih. Osobe koje se same motiviraju uspješno dovršavaju ono… više »

ČUJ OVO!

Organsko vino - izvor užitka

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Ako se držimo tvrdnje da čaša vina prije spavanja pomaže našem zdravlju, nema nam druge nego da se dobro opskrbimo da koju večer ne ponestane zaliha. A organsko vino ima… više »

EH, DA ...

Koliko godišnjeg odmora je - dovoljno?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Godišnji odmor doba je godine koje svi iščekuju s nestrpljenjem, želeći napokon zaboraviti na svakodnevnicu i neko vrijeme pustiti mozak na pašu. No, koliko je odmora… više »

ZAPAMTITE :)

Komplimenti se isplate

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Lijepa riječ otvara sva vrata, kaže stara narodna, a da ima nešto u tome dokazali su austrijski ekonomisti i to na prilično neuobičajen način - kupovinom 100 kuglica sladoleda i 800… više »

DOKAZANO! :)

Čaša vina prije spavanja mogla bi vam produljiti život

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Čaša vina svake večeri prije spavanja mogla bi smanjiti rizik od razvijanja različitih bolesti i do 25%, dokazalo je jedno američko istraživanje. Istraživanje tvrdi da oni koji… više »

ZANIMLJIVO

Koliko je soja stvarno zdrava?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Soja se već dugo smatra izuzetno zdravim izvorom proteina, barem ako pitate vegetarijance i dobar broj nutricionista, no izgleda da se radi o zabludi i da prevelika konzumacija soje može… više »

EH, DA ...

Kako dobiti ono što želite?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Kako bi u životu bili zadovoljni i ostvarivali ono što vas čini sretnima i što vas ispunjava, važno je da živite po određenim pravilima, da razmišljate pozitivno i da… više »

DA?

Skinite višak kilograma - večerom

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Prvo, večera bi trebala biti oko 19.30, zapravo dva do tri sata nakon poslijepodnevnog međuobroka, a uz to bi trebala imati oko 450 kalorija, kako bi ravnomjerno rasporedili unos… više »

ISPROBAJTE :)

Velika moć poljubaca i zagrljaja

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Poljubac i zagrljaj gotovo su obavezan dio komunikacije među bliskim ljudima, a i vi vjerojatno imate neke ljude s kojima se obavezno pozdravljate na taj način. No, osim što je to… više »

ISPROBAJTE

Ulje čajevca - tri načina upotrebe ovog dara prirode

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Ulje čajevca jedno je od skrivenih blaga prirode - samo dva se eterična ulja mogu izravno nanositi na kožu, a upravo ovo je takvo, uz ulje lavande. Sjajan je saveznik u borbi protiv akni,… više »

SAVJETI

Savjeti za čišćenje organizma

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Čišćenje oganizma najbolje je napraviti uz detoksikaciju, a u nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći u tome. Za početak počnite sa vodom, koju trebate… više »

OPET PONEDJELJAK

15 citata za motivaciju

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

1. "Ljudi često kažu da motivacija nije trajna. Nije ni tuširanje - zato se preporučuje da se svakodnevno perete." (Zig Ziglar, pisac) 2. "U tišini je očekivala da joj se dogode… više »

JEDNOSTAVNO, ZDRAVO

Ulja za rast kose, obrva i trepavica

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Često korištenje kemikalija na našoj kosi s ciljem da je učinimo zdravijom, sjajnijom ili gušćom može rezultirati upravo suprotnim rezultatima. Različite vrste sredstava… više »

MLJAC

Voće i povrće bez škroba - zasitno, a ne deblja

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Hrana bez kalorija ne postoji, baš kao ni ona s "negativnim kalorijama", no američka nutricionistkinja dr. Lisa Young podsjeća na 14 namirnica koje možete jesti u velikim količinama, a… više »

sa

Kako uspješno smanjiti bore na prirodan način

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Bore oko očiju pojavljuju se među prvima, jer njima starenje kože nije jedini razlog nastanka. Naime, bore oko očiju može uzrokovati i pogrešna njega kože, a ukoliko ne vodite redovitu… više »

skrolaj na vrh