Lifestyle BODY&SOUL
UPS :)

Kavu vole - psihopati?

objavljeno prije 1 mjesec

Kava je omiljen napitak u našim krajevima, no ako je vjerovati novom istraživanju, izgleda da smo zbog toga, najblaže rečeno, malo čudni. Naime, nova studija objavljena u… više »

HE HE

Jeste li dobro odgojeni ili...?

objavljeno prije 1 mjesec

Dobar odgoj proces je kojem svaki roditelj mora posvetiti puno pažnje. Jesu li vaši roditelji u tome bili revni? Deset sigurnih znakova otkrivaju jeste li dobro odgojeni. 1. Znate… više »

ODLIČNO

Maslinovo ulje čuva pamćenje

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Konzumacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja smanjuje rizik za slabljenje pamćenja, pokazalo je istraživanje provedeno na američkom Sveučilištu Temple. Kod životinja koje su… više »

EH, DA ...

Stvari kojih se trebate riješiti u životu

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Sigurno doma imate barem jedne traperice koje ne možete odjenuti već koju godinu ili nešto zamjerate kolegi s posla već predugo vrijemena? Budimo realni, iako nismo sakupljači… više »

SAVJETI

Kako zadržati preplanuli ten?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Preplanuli ten je, možda i više nego ikad, postao statusni simbol - jasno se vidi jeste li ga stekli na suncu ili u solariju, a nije teško pogoditi da se onaj sunčani puno… više »

UVJERAVANJE

Par dobrih načina nagovaranja ljudi

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Kako utjecati na ljude da naprave ono što vi želite? Nećemo se lagati, sigurno ste si par puta u životu postavili ovo pitanje, a mi imamo rješenje - postoji nekoliko suptilnih… više »

SAVJETI

Kako pripremiti kožu za izlaganje suncu

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Sunčanje je postalo prilično opasan sport, a najopasnije u cijeloj priči je naš nemar pri izlaganju suncu - rijetko se sjetimo nanijeti zaštitnu kremu kad "samo idemo u grad" i… više »

EH, DA ...

Znakovi da je krajnje vrijeme za godišnji odmor

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Stres nas doslovno može pojesti iznutra, a znakovi pregaranja kako na fizičkom tako i na psihičkom planu jasno nam daju do znanja da je došlo vrijeme za ozbiljniji odmor od vikenda ili… više »

MLJAC

Crveni luk je - najbolji!

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Crveni luk često je zanemaren u korist bijeloga ili žutoga, no kako sve verzije sadrže antioksidanse, čini nam se da je svejedno koji koristimo, što jednostavno nije istina -… više »

SAVJETI

3 namirnice koje štite kožu od sunca

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Zaštita od sunca nužna je u ovim ljetnim danima, a preporuke stručnjaka su sljedeće - ne izlazite iz kuće ako niste nanijeli kremu za sunčanje, zaštitni faktor treba biti… više »

SAVJETI

Riješite se stresa zauvijek

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Kreativnost može biti produktivna za naše stanje uma. Može nas opustiti i dozvoliti nam da svoju percepciju pomaknemo iz svakodnevnih briga prema opuštenijem stanju, koje se ne… više »

SAVJETI

Zaštitite se od vrućina - evo odličnih savjeta

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

U zadnjem se desetljeću uočava trend porasta temperature u ljetnom razdoblju što utječe na zdravstveno stanje milijuna ljudi. Zbog toplinskih valova svijet već sada osjeća… više »

FORA :)

Najluđi trik za mršavljenje

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Mršavljenje je ponekad stvarno muka, no zato je tu znanost koja nam otkriva što sve trebamo raditi kako bismo se riješili viška kilograma. Ipak, svi ti dobri… više »

ZANIMLJIVO

Neočekivane stvari koje vas mogu ubiti

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Mnoge su stvari opasne po život i u najmanjim količinama, dok drugih trebamo konzumirati u stvarno ekstremnim količinama da bi nam naškodile, no i tu se krije nekoliko svakodnevnih… više »

WOW!

Manjak sna može se nadoknaditi i - smršaviti pritom?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Manjak sna je problem koji prati većinu ljudi tijekom tjedna, a dulje spavanje vikendom oduvijek se smatralo uzaludnom rutinom koja zapravo nema smisla i kvari nam bioritam. Ipak, izgleda da… više »

skrolaj na vrh