Lifestyle BODY&SOUL
ISPROBAJTE

Čudesni napitak Amiša za zdravlje i dug život

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Zdravlje je ono čega se najlakše odričemo stilom života i prehrane, što se jasno vidi u porastu broja karcinoma i kroničnih bolesti, kao i pretilosti... i znajući te brojke, i… više »

SAVJETI

Smoothie doručak - brz i zdrav

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Doručak je izuzetno važan obrok od kojeg umnogome ovisi kakav će vam biti dan - treba vas probuditi, dati vam energije za ostatak dana i, naravno, mora biti hranjiv. Stoga, započnite dan sa… više »

SAVJETI

Cimet dijeta za one koji stvarno žele smršaviti

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Cimet dijeta jedna je od onih koje se oslanjaju isključivo na kvalitetne prirodne sastojke i ne zahtijevaju puno pripreme - dovoljno je vakodnevno na prazan želudac popiti toplu vodu… više »

SJAJNO!

Pivo potiče i kreativnost

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Pivo je omiljeno piće mnogih još od starih Sumerana, a osim što ga se nepravedno optužuje za pivski trbuh, pivo ima mnoge pozitivne učinke na organizam - osvježava, daje… više »

hrkanje
BEZ PROBLEMA

Kako zaustaviti hrkanje

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Kad hrčemo, usta su nam otvorena, a grlo suho i može čak i peckati, što može biti znak niske razine kisika u krvi, kroničnih glavobolja, pretilosti, srčane mane ili začepljenih… više »

DA TI PAMET STANE

5 stvari koje muče visokointeligentne ljude

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Inteligencija nije sve, važnu ulogu imaju i odgoj i razvoj, no postoji nekoliko izazova koji će iskusiti samo visoko inteligentni ljudi. Mi vam donosimo njih 5: 1. Stalno su pod pritiskom da… više »

Pinokio, laž
PINOKIO

Što ranije dijete počne lagati, to će biti - pametnije

objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana

Laganje je loše i ne bismo smjeli lagali. No je li zbilja tako? Ispada da laganje uopće nije tako loše kao što vjerujemo. Društvo lažljivce proglašava… više »

ZAPAMTITE :)

Najbolje namirnice za preplanuli ten

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Preplanuli ten pokazatelj je jedne vrlo važne stvari - bili ste na moru dovoljno dugo da zaradite lijepu boju, no nakon povratka kući stiže očekivani problem: kako zadržati lijepu boju kože… više »

Kosa, krevet, spavanje
BAPSKE PRIČE?

Je li loše spavati s mokrom kosom?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

"Ne izlazi iz kuće s mokrom kosom", savjet je koji smo svi barem jednom čuli od svojih baka. Taj i "Ne odlazi u krevet sa svježe opranom kosom." No, ima li istine u bakinim pričama? I ima i… više »

KOKOOOS

Odgovara li kokosovo ulje vašem tipu kože?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Mnoge poznate face tvrde da je kokosovo ulje njihov tajni recept za održavanje kože mladenačkom, čistom i zdravom. Ne može se zanijekati da mu puno toga ide u korist. Puno je vitamina E,… više »

OČI BOJE MORA

Plave oči - što govore o vama?

objavljeno prije 1 mjesec i 11 dana

Svi smo se već šalili na račun boje kose. Neki inzistiraju na tome da plavuše nisu baš najbistrije, da su brinete preozbiljne, a crvenokose imaju oštru narav. Iako… više »

SAZNAJEMO

Njega kože ljeti - korisni savjeti

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Posljedice ljetnog izlaganja kože suncu i moru vide se već nakon kraćeg boravkana moru, a ljeto još uvijek traje. Vidljive su na koži cijelog tijela, ali ipak najviše na koži… više »

WOW!

Omiljena kava pokazuje jeste li - psihopat

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Kava, omiljeni napitak velikog dijela čovječanstva ima određene povezanosti s psihološkim karakteristikama, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Innsbruck koji su proveli… više »

PRIPAZITE

Dehidracija ljeti nije jedini neprijatelj

objavljeno prije 1 mjesec i 12 dana

Vrućina, sunce, znojenje... ljeto je vrijeme kad najviše razmišljamo o tome koliko vode smo popili i češće posežemo za čašom ili bočicom. Čak i ako se ne bavite… više »

Voćno i korisno

7 vrsta voća za dijabetičare

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Voće je pravi izbor kad nam želudac traži nešto za grickanje, no nije tajna da obiluje šećerima, što bi mogao biti problem za one koji se bore s dijabetesom. Zato… više »

skrolaj na vrh