Muškarci
WTF?!

Zašto muškarci žele da im je draga - nevjerna?

objavljeno prije 11 mjeseci

Nevjera je do sada imala samo negativne konotacije, no izgleda da se to mijenja na potpuno smanut način - radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju… više »

ZANIMLJIVO

Zašto muškarci puštaju bradu?

objavljeno prije 11 mjeseci

Muškarci možda puštaju bradu kako bi ženama bili atraktivniji i dominirali nad drugim muškarcima, pokazalo je znanstveno istraživanje provedeno na majmunima. Prema… više »

ŽIVJELI!

Gospodo - sretan vam Međunarodni dan muškaraca!

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Danas je Međunarodni dan muškaraca. Dan koji se slavi 19. studenog, a prvo obilježavanje zabilježeno je 1999. godine na Trinidadu i Tobagu gdje je i službeno… više »

STVARNO?

Kako osvojiti ženu mirisom? Jednostavno - ali čudno!

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Gospodo, želite li više uspjeha kod dama? Mislite da će vam određeni mirisni preparati pomoći privući njihovu pažnju? E pa nema tog mirisa, tog Axe, tog Pino Silvestre koji će odraditi… više »

MA DA?

Muškarci OVO rade bolje od žena

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Muškarci vole misliti da su bolji od žena u gotovo svemu (no, barem u onome što smatraju "muškim" stvarima), no zapravo su pametniji i bolji ispali u jednoj stvari za… više »

EH, DA ...

Muške navike koje žene mrze

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Muškarci ponekad imaju potpuno sumanute ideje o tome što je u vezi dobro, a što ne - pa ne čudi da vrlo često izluđuju žene koje bi ih najradije nalupale po guzici kao… više »

STVARNO?

Muškarci se lickaju više od žena?

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Muškarci novog doba spremni su stvarno puno platiti da bi dobro izgledali - vjerovali ili ne, pripadnici jačeg spola danas na ljepotu troše više novca nego žene.… više »

BUDITE TAKVI!

7 osobina pravog muškarca i gentlemana

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Žene, odnosno dame vole muškarce, odnosno gospodu koja ulažu u sebe i svoju osobnost, odnosno muškarce koji su spremni poduzeti promjene kako bi poradili na sebi. One to… više »

BACITE OKO ...

Što vaša draga sigurno skriva od vas?

objavljeno prije 11 mjeseci i 10 dana

Muškarci se ponekad čine vrlo naivnim spolom, a ako mislite da ne spadate u takve, evo vam jednog zanimljivog podatka - devedeset posto muškaraca misli da im je draga… više »

HE HE

Što prave žene traže u muškarcima?

objavljeno prije 11 mjeseci i 11 dana

Dobar posao, odnosno razvijen poslovni status, ukupna atraktivnost uz dobro njegovan i odabran stil samo su neki od elemenata kojima ćemo privući pažnju buduće nam dame. No, što je ono… više »

EH, DA ...

Kako znati da vam veza završava ...

objavljeno prije 11 mjeseci i 12 dana

Jednom kad se sat koji otkucava posljednje dvije godine zajedničkog života pokrene, on, a često i ona, će vrlo teško primijetiti ikakvu razliku u njihovom odnosu. Naime, glavni problem… više »

ZNATE LI?

Najbolje doba u životu muškarca su ... koje godine?

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Prosječna idealna životna dob, prema istraživanju provedenom ove godine iznosi 50 godina, prenosi NBC koji podsjeća da su u te godine zakoračili neki obožavani glumci poput Deppa ili… više »

MOOLIM??!!

Dekolte nestaje - Vogue šokirao muškarce

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Dekolte je dio ženskog tijela na kojem će svaki muškarac rado odmoriti oči (dobro, ne baš svaki, ali znate što mislimo), a kako je to dokazano dobro za muško… više »

AH, DA!

Jesu li muškarci koji kuhaju muževniji?

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Istraživanje profesora Dana Cassina sa Sveučilišta Fairleigh Dickinson pokazalo je da muškarci, iako izbjegavaju većinu kućanskih poslova kao što je pranje… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o bradi koji su potpuno netočni

objavljeno prije 11 mjeseci i 18 dana

Naslušao sam se svačeg u posljednjih dvadesetak godina, kaže Gentleman Jack Lumber. Od najobičnijih poziva na brijanje, poklona u kojima su se nalazili setovi za brijanje, pa do… više »

skrolaj na vrh