Muškarci
ZAPAMTITE

10 navika gentlemana sa stilom

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Tajna dobro odjevenog muškarca, gentlemana je upravo u poznavanju svog stila, njegovanju istoga i nekoliko navika kojih se drži. Isto tako proces odijevanja nikako ne smije postati… više »

MYTHBUSTERS

Postoji li savršeni muškarac i što je kriza srednjih godina

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Savršen muškarac ne postoji, uvjerena je većina ljudi, a kad su u pitanju najvažnije odlike zrelog muškarca - galantnost i marljivost su na prvom mjestu, pokazala je… više »

ISPROBAJTE :)

Svakodnevne stvari koje napaljuju žene

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate bukvalno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma, kažu naši prijatelji s portala Gentleman.hr. No,… više »

SAVJETI

Što pravi gentleman neće raditi u vezi

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Biti gentleman mnogima nije lako. Jer neke stvari i neki aspekti ponašanja duboko su urezani u muški mozak i nakon izvjesnog vremena to mu postaje normalni stil života. Bez… više »

DIY

Zašto treba biti sam svoj majstor?

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Muškarci koji se redovito preznoje vikendima sami popravljajući po kući ili oko nje u varijanti sam svoj majstor imaju dulji životni vijek, pokazalo je dansko istraživanje koje prenosi… više »

ESTROGEN

Ženski hormon koji muči muškarce

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Muška menopauza nije bajka, već prava pokora za mnoge sredovječne muškarce - počinju dobivati trbuh, prelaze na lakše utege u teretani i nekako naprosto nemaju onaj… više »

GESTE

Kako žene zavode muškarce

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Žene zavode muškarce puno suptilnije nego što je obrnuto, pa se mnogi muškarci nađu u čudu kad im postane jasno da su propustili priliku života. Upravo zato potrebno je… više »

MA DA?!

Dvije trećine udanih žena je - nevjerno?!

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Nevjera se obično veže uz muškarce, no izgleda da se u toj priči kuca na kriva vrata - jedno je recentno istraživanje pokazalo da je čak dvije trećine udanih žena prevarilo supruga ...… više »

HEH

Koliko je važan fizički izgled pri odabiru partnera

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Fizički izgled partnera na prvo će mjesto obično staviti ljudi koje smatramo površnima, no kad se malo bolje razmisli, svi imaju neke preferencije i granice preko kojih ne žele… više »

EH, DA ...

7 stvari koje žene ne vole na muškarcima

objavljeno prije 8 mjeseci

Žene prigovaraju muškarcima na raznim navikama i karakteristikama, no zapravo tada možete biti sretni - vaše loše strane spadaju u one koje se mogu tolerirati i samo se… više »

ZANIMLJIVO

Koja je granica nevjere?

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Nevjera je svakome nešto drugo - ima onih ljubomornih koji će poludjeti već kad njihova draga samo baci pogled u smjeru drugog muškarca ili, nedajbože, porazgovara s njim, no… više »

SAVJETI

5 pravila za upoznavanje "one prave"

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Prava žena rijetko je savršena žena, jer kriteriji koje muškarci postavljaju nisu baš izbalansirani kako treba, pa ako ste bili dovoljno pametni i odustali od… više »

VJEROVALI ILI NE

Koja je tajna muškog seksipila?

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Muškarci vole misliti za sebe da su frajeri koji pršte seksipilom, a za neke su to mišići, drugi vjeruju da je dovoljno pokazati obilan paket među nogama, dok treći… više »

JESTE LI?

20 filmova koje svaki gentleman mora pogledati

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Kao što knjige obogaćuju naš um, tako se smatra da film obogaćuje našu dušu. Pravi gentleman pokazati će svoje filmsko znanje, ali ne o bilo kakvim filmovima.… više »

HIPSTERI

Zašto treba pustiti bradu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Muškarci možda puštaju bradu kako bi ženama bili atraktivniji i dominirali nad drugim muškarcima, pokazalo je znanstveno istraživanje provedeno na majmunima.  Prema… više »

skrolaj na vrh