Muškarci
GENLEMAN

Kako izvrijeđati nekoga - kao gospodin

objavljeno prije 9 mjeseci i 24 dana

Iako pravi gospodin drži do bontona i lijepog ponašanja, kao i verbalne savršenosti, ponekad je sasvim opravdano upustiti su u poneki verbalni konflikt. Naravno gospodin… više »

NEOČEKIVANO :)

Kako muškarci mogu produžiti život

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Muškarci žele duže živjeti, jednako kao i žene, no onaj dio oko zdravog načina života koji uključuje zdrave namirnice, minimum alkoholnih pića i vježbanje malo teže pada na plodno tlo… više »

HE HE

Kako se muškarci grle?

objavljeno prije 10 mjeseci

Muškarci se također moraju grliti, zar ne? Naravno da moraju, no kako to napraviti na način koji neće biti neugodan niti jednome od njih? Lako je s frendovima, oni to neće… više »

PRIKLJUČITE SE

Što je Movember, kako sudjelovati te koji su ciljevi ovog pokreta

objavljeno prije 10 mjeseci i 1 dan

Sve počinje 1. studenog s jutarnjim brijanjem. Zatim slijedi 30 dana puštanja brkova. Zadnjeg dana u studenome participanti se okupljaju, slave svoje brkove te odabiru najbolji i… više »

STVARNO?

Trebaju li muškarci ovome svijetu?

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Muškarci misle da su važni i potrebni ovome svijetu, dok žene ne misle baš tako, no znanstvenici su ipak pronašli razlog postojanja muških primjeraka vrste -… više »

ZAPAMTITE

Kod žena je ove stvari nemoguće promijeniti

objavljeno prije 10 mjeseci i 3 dana

Mijenjanje partnera jedna je od najglupljih stvar koje možete raditi u životu, jer ko ste ušli u vezu s tom idejom, možete se odmah oprostiti od nje ... prije nego što dobijete… više »

HE HE

Profilne fotke koje ženama idu na živce

objavljeno prije 10 mjeseci i 4 dana

Profilne slike na društvenim mrežama postale su važnije od vizitki, jer ih gotovo svatko može vidjeti i na taj se način predstavljate svijetu ... a nekima to definitivno ne ide od… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje žene mrze iz dna duše

objavljeno prije 10 mjeseci i 5 dana

Loše navike svakom će muškarcu prije ili kasnije doći glave na neki način, a najčešće se to može očekivati u vezi kad neke gluposti koje vole raditi počnu toliko ići na… više »

ZAPAMTITE :)

Što svaki gospodin mora napraviti prije tridesete

objavljeno prije 10 mjeseci i 6 dana

Barem jednom isprobaj nudizam, partijaj u stranom gradu, popni se na planinu ...neki su ekscentrični, neki su konzervativni, duži ili kraći, ovakvi popisi su gotovo uvijek vezani za privatan… više »

EH, DA ...

Kada i kako muškarac treba reći - volim te

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

"Te tri slatke riječi, ja te volim" početak su općepoznatog šlagera iz 1971. godine, kojim je Kićo Slabinac stekao slavu. No, kad "volim te" treba ozbiljno reći osobi koju zaista… više »

NO BRA DAY

Danas je Dan bez grudnjaka, uživajte!

objavljeno prije 10 mjeseci i 7 dana

Dan bez grudnjaka obilježava se kao dan kada se žene oslobađaju okova i budu nesputane, no ne samo zato da bi muškarci uživali u pogledu na gole grudi i pritom pazili na svoje… više »

SAVJETI

Kako ubrzati rast brade i kose?

objavljeno prije 10 mjeseci i 8 dana

Sasvim je normalno je da svi želimo gustu, čvrstu, zdravu i prekrasnu kosu. Uz to sigurno želimo i gustu, čvrstu, zdravu i prekrasnu bradu. Tu želju ćemo jednog dana možda i ostvariti, ali… više »

LOOL

Što kad muškarci razmišljaju "donjom glavom"

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Muškarce se često optužuje da ne misle svojom glavom već da njihov "veseljko" donosi odluke mjesto njih, a to nije neutemeljeno - pokazalo se da napaljenost ima vrlo velik utjecaj na… više »

ZAPAMTITE :)

Što muškarci moraju nastaviti raditi u braku

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Muškarci dočekuju brak raširenih ruku, baš kao i žene ... ne vjerujete? Razmislite malo - prije braka uvijek moraju biti tip-top, što sređeni, što u formi,… više »

ZNATE LI?

Vještine koje svaki muškarac treba znati

objavljeno prije 10 mjeseci i 12 dana

Unazad samo pedesetak godina, društvo, gospodarstvo, tehnologija, odnosi, sve se promijenilo gotovo u potpunosti. Jesu li te promjene promijenile i percepciju što pravog… više »

skrolaj na vrh