Muškarci
MYTHBUSTERS

Mitovi o ženama u koje ne treba vjerovati

objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana

Muškarci su žrtve mnogih mitova, od toga da vole samo nogomet i automobile, da se ponašaju kao djeca i slično, no ni sa ženama situacija nije ništa bolja. Naime, i o… više »

ZLATNI SAVJET

Pravi muškarci o svojim planovima - šute

objavljeno prije 10 mjeseci i 17 dana

Kada se sjetimo neke odlične ideje ili nekog plana naš prvi instinkt je da to i napravimo, no ono što savjetuje Derek Sivers je da o tome upravo šutimo. Prezentirao je i… više »

EH, DA ...

Zašto žene nisu vjerne?

objavljeno prije 10 mjeseci i 18 dana

Neke stvari u životu su jednostavno seksistički postavljene, i to velikom većinom na štetu nježnijeg spola. No, jeste li znali da čak dvije trećine udanih žena nije bilo potpuno vjerno… više »

UPS!

Tri loše navike zbog kojih muškarci gube kosu

objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana

Problem gubitka kose je nešto što svaki muškarac želi izbjeći. Vrlo je često kod muškaraca koji briju kosu, ako to baš nije njihov specifičan stil ili… više »

STVARNO?

Muška karakteristika kojoj žene ne mogu odoljeti

objavljeno prije 10 mjeseci i 20 dana

Popularnost među ženama može se i zaraditi, ne samo dobiti apolonskim izgledom, a u tom procesu najviše će vam pomoći ono što dežurni Apolon možda niti nema -… više »

GENTLEMAN.HR

Otvoreno prvo hrvatsko prvenstvo u puštanju brade i brkova

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Morali smo osmisliti neki pompozni naziv za nešto što se još nije zbilo na našim terenima, odnosno koliko smo uspjeli saznati natječaj je svojevrsni novitet na… više »

HE HE

Obline nikad ne izlaze iz mode ... znate li zašto?

objavljeno prije 10 mjeseci i 23 dana

Obline su se vratile u modu, rekli bi neki, drugi će potiho priznati da nikad nisu niti izašle iz nje, a ono što je neosporna činjenica jest - takve su žene tražene.… više »

IMA I TOGA

Muškarci koji ne žele biti sa ženama?

objavljeno prije 10 mjeseci i 25 dana

Muškarci vole žene, štoviše, obožavaju ih - osim ekipe okupljene u zajednici Men Going Their Own Way iliti MGTOW koji su se zakleli da više nikad u životu neće… više »

HE HE

Zašto muškarci moraju piti pivo?

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Prvo što moramo učiniti je dignuti krigle, pinte i ostale čaše te nazdraviti za švicarske znanstvenike koji su sproveli jedno vrlo zanimljivo, edukativno i naposljetku… više »

EH, DA ...

Zašto svakom muškarcu treba pametna žena

objavljeno prije 10 mjeseci i 28 dana

Muškarci se boje pametnih žena, glasi urbana legenda koja pokušava dokazati svoju teoriju idejom da takve žene ugrožavaju njihovu muškost, dominaciju i slične nebuloze.… više »

GENTLEMANI

50 nijansi pokazivanja ljubavi dragoj

objavljeno prije 11 mjeseci

Česti problemi koji se javljaju u vezama su nerazumijevanje, problem podrazumijevanja, primjerice "pa podrazumijeva se da te volim" te samozadovoljstvo (ne mislimo na samozadovoljavanje) -… više »

STVARNO?

Kako pravi muškarci primaju komplimente

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Kolegica na poslu, slučajni stranac, ako nitko drugi vaša mama, reći će vam nešto laskavo kada izgledate dobro. Problem je, što se ljudi često osjećaju neugodno kada im… više »

OPA!

Što je ženama seksi na muškarcima

objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana

Muškarci bi željeli znati puno toga o ženama, od načina na koji razmišljaju do toga što ih privlači ... kod ovog prvog morat ćemo vas pustiti da se koprcate sami i… više »

WOW!

Ženama monogamija nije urođena?

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Muškarce se obično optužuje da im je monogamija strana, oni koji se vole praviti frajeri i sami tvrde da to nije prirodno, a izgleda da su - u pravu, ali ne na način na koji misle.… više »

SAVJETI

8 stvari koje pale žene

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate doslovno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma. No, ako ste oznojeni sretnik u crvenom koji u garaži ima… više »

skrolaj na vrh