Muškarci
MA DA?

Koje muške nesavršenosti žene obožavaju

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Muškarci su tašti jednako koliko i žene, to valjda svi dobro znamo, tako da ne čudi da se i oni brinu zbog različitih nesavršenosti koje se vide ... no, ove su tri ženama… više »

LOOL

Kako prepoznati napaljenu ženu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Napaljene žene san su svakog muškarca, pogotovo u ljetnim mjesecima kad se ideje o seksu svima stalno motaju po glavi, a nema vjerojatno niti jednoga koji ne bi dao svašta kako… više »

PRIPAZITE :)

Tri blamaže koje svaki muškarac treba izbjeći

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Romantika je krasna stvar i žene je obožavaju, naravno, no problem je u tome što se poimanje te riječi prilično razlikuje kod muškaraca i žena. Naime, žene imaju svoju… više »

NE!

Brada i ljeto - treba li je obrijati?

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Ponovnim povratkom ljeta, tko zna koliko puta nam se ljeto već vraćalo ove godine, podižu se temperature i sve su češće primjedbe te komentari poznatih i nepoznatih ljudi oko nas… više »

dijete roditelj cigareta pu
NEZGODNO

Može li spol djeteta utjecati na razvod?

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Spol djeteta može predvidjeti budućnost vašeg braka ili veze, pokazali su podaci koje su dva znanstvenika dobila opsežnom analizom razvoda u prošlom desetljeću. Naime, rezultati… više »

SAVJETI

Mali vodič za zavođenje u kafiću

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Mislite li da je lako biti džentlmen u baru? Ako inače niste džentlmen u svakodnevnom životu, onda teško da ćete biti i u baru. Slijedeći savjeti odnose na način kako… više »

COOL

Deset gentlemanskih izgovora ako vas uhvate kad igrate Pokémon Go

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Ako imalo pratite medije diljem interneta onda ste sigurni čuli za novu mobilnu igru virtualne realnosti, Pokémon Go. Vrlo vjerojatno će vas igra zaintrigirati pa je možda i… više »

OPA :)

Na kakve se frajere pale žene?

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Žene se pale na jednu vrstu frajera, a vi ako ne spadate u nju nemate baš previše sreće - naime, radi se o visokim frajerima, preciznije, onima koji su barem 13 centimetara… više »

HE HE

Boja kose i seks su povezani?

objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana

Boja kose i seks povezani su na više načina, tvrdi jedna tvrtka koja proizvodi kondome nakon istraživanja koje su proveli na povelikom broju žena pokušavajući saznati kako do… više »

NAUČITE

Kako prepoznati posesivnu ženu

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Posesivna žena sigurno nije prvi izbor većini muškaraca, no kako to već ide u životu - gotovo svaka od njih prije ili kasnije nađe muškarca koji, zapravo, nema pojma da je ona… više »

SAVJETI

5 pravila za kvalitetan san

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Pravi gospodin nije nervozan, barem to ne prikazuje. Nije kronično umoran jer uredno se i dovoljno naspava. Uredan je i društven. Uglavnom ovo je samo dio… više »

ZANIMLJIVO :)

Gdje žive žene s najvećim grudima?

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Velike grudi imaju i velik broj obožavatelja, makar za žene koje su manje obdarene kao utjeha može poslužiti činjenica da su muškarci toliko opsjednuti grudima da apsolutne svake mogu… više »

ZAPAMTITE

Namirnice koje uništavaju libido

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Muškarci se obično tuže da je njihov libido prejak za žene i da prerijetko dolazi do seksa, no to je naravno u većini slučajeva teška bajka koja samo zvuči dobro. U stvarnosti,… više »

BONTON

Kako biti dobar sustanar - pravi gospodin

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Danas sve više Hrvata polako migrira prema urbanim sredinama, te je, što zbog financijskih, što zbog poslovnih obveza, ali i praktičnosti, život u stambenim zgradama… više »

ZAPAMTITE

Kako dobiti broj od žene koja vam se sviđa

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Žene koje se muškarcima sviđaju obično ne daju svoje brojeve baš tako lako, ma koliko šarmantni vi mislite da jeste ... no, i tu ima lijeka za one koji znaju. Naime,… više »

skrolaj na vrh