Muškarci
STVARNO?

Kako pravi muškarci primaju komplimente

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Kolegica na poslu, slučajni stranac, ako nitko drugi vaša mama, reći će vam nešto laskavo kada izgledate dobro. Problem je, što se ljudi često osjećaju neugodno kada im… više »

OPA!

Što je ženama seksi na muškarcima

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Muškarci bi željeli znati puno toga o ženama, od načina na koji razmišljaju do toga što ih privlači ... kod ovog prvog morat ćemo vas pustiti da se koprcate sami i… više »

WOW!

Ženama monogamija nije urođena?

objavljeno prije 9 mjeseci i 7 dana

Muškarce se obično optužuje da im je monogamija strana, oni koji se vole praviti frajeri i sami tvrde da to nije prirodno, a izgleda da su - u pravu, ali ne na način na koji misle.… više »

SAVJETI

8 stvari koje pale žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate doslovno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma. No, ako ste oznojeni sretnik u crvenom koji u garaži ima… više »

metar mjerenje visina
HMM :)

Koji je najveći muški problem

objavljeno prije 9 mjeseci i 9 dana

Centimetri su glavni muški problem, no ne oni na koje biste odmah pomislili - duljina penisa jest stalno na tapeti, ali zapravo većinu muči - visina! Muškarci najviše… više »

WOW!

7 oblika ženskih grudi za početnike

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Ženske grudi fasciniraju muškarce cijeli život, a dokazano je da je i sam pogled na njih ljekovit za jači spol, pa smo čitateljima odlučili dati terapiju za kraj radnog tjedna koja će… više »

HE HE

Kako postati savršen muškarac

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Savršen muškarac je ženama kao jednorog - čule su da postoji, pričaju se bajke o njemu, ali ga nitko nije vidio. E, pa ako želite postati takav, evo što vam je činiti:… više »

HE HE

Kako usrećiti ženu bez komplikacija

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Sretna veza san je svakog muškarca jer će onda i on biti sretan, smiren i uživati u životu ... pa što vam onda stoji na putu da tako i bude? Najčešće - lijenost, tvrde… više »

HIP ILI NE?

Zanimljivosti o bradama koje niste znali

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Brade su se kroz povijest mijenjale, baš kao i njihova značenja, pa su tako bile i ponos i statusni simbol, no jednako tako i znak manje sreće u životu ili zakletve. Zanimljivosti o… više »

IZBJEGAVATI

Muškarci opsjednuti bodybuildingom - nisu baš svoji

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Mišićavi frajeri obično posvećuju svom tijelu previše pažnje, no to i nije glavni problem u cijeloj priči - neki od njih mogli bi biti ozbiljno bolesni.  Naime, kako je… više »

ZAPAMTITE

10 navika gentlemana sa stilom

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Tajna dobro odjevenog muškarca, gentlemana je upravo u poznavanju svog stila, njegovanju istoga i nekoliko navika kojih se drži. Isto tako proces odijevanja nikako ne smije postati… više »

MYTHBUSTERS

Postoji li savršeni muškarac i što je kriza srednjih godina

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Savršen muškarac ne postoji, uvjerena je većina ljudi, a kad su u pitanju najvažnije odlike zrelog muškarca - galantnost i marljivost su na prvom mjestu, pokazala je… više »

ISPROBAJTE :)

Svakodnevne stvari koje napaljuju žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate bukvalno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma, kažu naši prijatelji s portala Gentleman.hr. No,… više »

SAVJETI

Što pravi gentleman neće raditi u vezi

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Biti gentleman mnogima nije lako. Jer neke stvari i neki aspekti ponašanja duboko su urezani u muški mozak i nakon izvjesnog vremena to mu postaje normalni stil života. Bez… više »

DIY

Zašto treba biti sam svoj majstor?

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Muškarci koji se redovito preznoje vikendima sami popravljajući po kući ili oko nje u varijanti sam svoj majstor imaju dulji životni vijek, pokazalo je dansko istraživanje koje prenosi… više »

skrolaj na vrh