Muškarci
HIPSTERI

Zašto treba pustiti bradu?

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Muškarci možda puštaju bradu kako bi ženama bili atraktivniji i dominirali nad drugim muškarcima, pokazalo je znanstveno istraživanje provedeno na majmunima.  Prema… više »

STVARNO?

Za muškarce je loše ako - više zarađuju?

objavljeno prije 8 mjeseci i 10 dana

Muškarce se uvijek gleda kao hranitelje obitelji, a i oni tu ulogu veselo preuzimaju na sebe, no ako je vjerovati rezultatima ovog istraživanja, to je više nego loše za… više »

HE HE

Što sve vole muškarci?

objavljeno prije 8 mjeseci i 11 dana

Muškarci vole mnoge stvari, iako bi se većina žena dala okladiti da zapravo vole samo sport i pivu s frendovima. Ipak, to nije tako, jer kad god se napravi neko istraživanje na tu… više »

SAVJETI

Kako će vas smijeh istaknuti u gomili

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Kažu da je smijeh lijek za dušu, ali ne samo za dušu. Znanstveno je dokazano da smijeh blagonaklono djeluje na naš organizam i zdravlje, a ono što pak je… više »

SAVJETI

Savršeno rukovanje za muškarce

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Rukovanje prilikom upoznavanja, ponovnog susreta, kod srdačnog pozdravljanja bitan je dio komunikacije odnosno odličan je način za uspostavljanje onog prvog početnog kontakta. Osobno sam u… više »

SAVJETI

Kako će humor napraviti muškarca od vas

objavljeno prije 8 mjeseci i 14 dana

Nije nužno da ste stand-up komičar, naprotiv, neki od njih i nisu toliko zabavni i uspješni koliko se smatraju. Kod humora, a ponajviše pri nekom javnom izlaganju ili govoru… više »

SAVJETI

Pravi gentleman zna poštovati tišinu

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Zamislite situaciju u kojoj ste na putovanju s najboljim prijateljem. Vozite se automobilom i u tijekom puta vlada tišina. Radio ne radi, ne razgovarate, samo sjedite i… više »

GOSPODA

Pravi frajeri znaju važnost fizičkog kontakta

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Fzički kontakt može biti opasno oruđe u komunikaciji s okolinom ili nekim društvom. Nećemo govoriti ovdje o kontaktima koje dijelite sa suprugom ili curom u vašoj intimi. Ovdje… više »

SAVJETI

Kako elegantno promijeniti temu razgovora

objavljeno prije 8 mjeseci i 18 dana

Vrlo vjerojatno se slijedeća situacija dogodila svima nama. Situacija kojoj je potrebnaelegantna promjena teme razgovora. Recimo da se nalazimo u nekom društvu, privatno ili poslovno,… više »

ZAPAMTITE

Kako se istaknuti u gomili muškaraca

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Kontakt očima, pogledom, snažan je faktor svakog razgovora, druženja, poslovnog komuniciranja. Izbjegavanje kontakta očima primjetno je i pomalo neugodno iskustvo za sve sudionike razgovora,… više »

ATLAS LJEPOTE

Sve lijepe žene svijeta na jednom mjestu

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Fotografkinja Mihaela Noroc 2013. godine dala je otkaz u Rumunjskoj, da bi s ruksakom na leđima obišla gotovo cijeli svijet fotografirajući ni manje, ni više nego lijepe… više »

SAVJETI

Kako se muškarci trebaju ponašati na prvom spoju

objavljeno prije 8 mjeseci i 24 dana

Prvi spoj prava je mala muka za obje uključene strane, a muškarci osjećaju možda i veću obavezu da se predstave u što boljem svjetlu, pa evo par savjeta koje je stručnjak za… više »

STVARNO?

Muškarci se pomire brže od žena

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Muškarci i žene razlikuju se po vremenu koje im je potrebno za pomirenje nakon neke vrste sukoba, tvrde znanstvenici koji su ustanovili da je muškarcima za to potrebno - manje… više »

HE HE

Gospoda znaju kako treba piti da se ne udebljaju

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Pivski trbuh. Bućkica. Većina nas ili ima ili smo ga u jednom trenutku života imali. Naposljetku kakav je to muškarac koji nije prošao to iskustvo? Navodno postoje odokativni… više »

HE HE

Kako izgledaju savršene ženske grudi?

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Ženske grudi fasciniraju podjednako i muškarce i žene - muškarce iz očitog razloga, dok žene uglavnom zavide onima koje imaju grudi baš onakve kakve bi one same htjele.… više »

skrolaj na vrh