Muškarci
PRIDRUŽITE SE

Počeo je Movember, jeste li se obrijali jutros?

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Movember pokret osnovan je 2003. godine u Australiji gdje se uzgajaju prvi brkovi i uspješna akcija se polako pokreće po cijelom svijetu; Novi Zeland, Velika Britanija, Irska, SAD,… više »

BAŠ TAKO

Što gospoda NE trebaju raditi svaki dan

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Lista dnevnih, ali i povremenih okupacija, procedura, zadataka, navika je daleko veća od ovih 18. Mnoge od tih procedura  su besmislene i radimo ih zato jer je netko prije recimo 70… više »

SAVJETI

Muškarci sa stilom moraju znati ove stvari

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Tajna dobro odjevenog muškarca, gentlemana je upravo u poznavanju svog stila, njegovanju istoga i nekoliko navika kojih se drži. Isto tako proces odijevanja nikako ne smije postati… više »

WOW!

Deset stvari koje privlače žene

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

U svakome od nas Adamovih potomaka čuči mali znatiželjan gospončić koji se svako malo upita kako biti privlačniji ljepšem i nježnijem spolu? Donosimo deset znanstveno dokazanih… više »

GENTLEMAN

20 znakova da ste upoznali gentlemana

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Bez obzira na moderna vremena, trendove koji se mijenjaju na tjednoj bazi, na razne nove manire ponašanja, pravi gospodin je uvijek bio i uvijek bude gospodin. Njegov bonton i lijepo… više »

GENLEMAN

Kako izvrijeđati nekoga - kao gospodin

objavljeno prije 11 mjeseci i 26 dana

Iako pravi gospodin drži do bontona i lijepog ponašanja, kao i verbalne savršenosti, ponekad je sasvim opravdano upustiti su u poneki verbalni konflikt. Naravno gospodin… više »

NEOČEKIVANO :)

Kako muškarci mogu produžiti život

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci žele duže živjeti, jednako kao i žene, no onaj dio oko zdravog načina života koji uključuje zdrave namirnice, minimum alkoholnih pića i vježbanje malo teže pada na plodno tlo… više »

HE HE

Kako se muškarci grle?

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci se također moraju grliti, zar ne? Naravno da moraju, no kako to napraviti na način koji neće biti neugodan niti jednome od njih? Lako je s frendovima, oni to neće… više »

PRIKLJUČITE SE

Što je Movember, kako sudjelovati te koji su ciljevi ovog pokreta

objavljeno prije 1 godinu

Sve počinje 1. studenog s jutarnjim brijanjem. Zatim slijedi 30 dana puštanja brkova. Zadnjeg dana u studenome participanti se okupljaju, slave svoje brkove te odabiru najbolji i… više »

STVARNO?

Trebaju li muškarci ovome svijetu?

objavljeno prije 1 godinu

Muškarci misle da su važni i potrebni ovome svijetu, dok žene ne misle baš tako, no znanstvenici su ipak pronašli razlog postojanja muških primjeraka vrste -… više »

ZAPAMTITE

Kod žena je ove stvari nemoguće promijeniti

objavljeno prije 1 godinu

Mijenjanje partnera jedna je od najglupljih stvar koje možete raditi u životu, jer ko ste ušli u vezu s tom idejom, možete se odmah oprostiti od nje ... prije nego što dobijete… više »

HE HE

Profilne fotke koje ženama idu na živce

objavljeno prije 1 godinu

Profilne slike na društvenim mrežama postale su važnije od vizitki, jer ih gotovo svatko može vidjeti i na taj se način predstavljate svijetu ... a nekima to definitivno ne ide od… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje žene mrze iz dna duše

objavljeno prije 1 godinu

Loše navike svakom će muškarcu prije ili kasnije doći glave na neki način, a najčešće se to može očekivati u vezi kad neke gluposti koje vole raditi počnu toliko ići na… više »

ZAPAMTITE :)

Što svaki gospodin mora napraviti prije tridesete

objavljeno prije 1 godinu

Barem jednom isprobaj nudizam, partijaj u stranom gradu, popni se na planinu ...neki su ekscentrični, neki su konzervativni, duži ili kraći, ovakvi popisi su gotovo uvijek vezani za privatan… više »

EH, DA ...

Kada i kako muškarac treba reći - volim te

objavljeno prije 1 godinu

"Te tri slatke riječi, ja te volim" početak su općepoznatog šlagera iz 1971. godine, kojim je Kićo Slabinac stekao slavu. No, kad "volim te" treba ozbiljno reći osobi koju zaista… više »

skrolaj na vrh