Muškarci
LOOL

Budite muškarac bez stila!

objavljeno prije 19 dana i 1 sat

U ovom ćemo članku malo promijeniti ploću, kak se to kaže, umjesto savjeta kako biti gentleman, kako biti pristojan muškarac sa stilom otkriti ćemo vam nekoliko esencijalnih koraka… više »

STVARNO?

Kako gentleman dolazi na prvi spoj? Bez - cvijeća!

objavljeno prije 19 dana i 4 sata

Iako je cvijeće prilično praktičan znak pažnje prema vašoj dami i nerijetko se poklanja kao znak ljubavi, privrženosti, ali isto tako kao i znak prijateljstva, ono može biti određeni… više »

SAVJETI

Kako prava gospoda biraju poklone

objavljeno prije 20 dana i 1 sat

Proces darivanja i poklanjanja nešto je što vas prati kroz cijeli život, odnosno nešto je bilo, što je i čega će uvijek biti. Stoga nije na odmet i pravilno… više »

STVARNO?

Što muškarci piju u 4 faze života

objavljeno prije 21 dan i 1 sat

U životu prolazimo kroz razne faze opijanja, a što je i sasvim normalno. U mlađim danima, srednjoškolskim i studentskim naš bi organizam bio podnošljiviji tako da… više »

SAVJETI

Pravi gentleman na prvom spoju - osigurava drugi

objavljeno prije 22 dana i 1 sat

Prvi date odnosno prvi izlazak, randevu, spojak, sudar, kako god to nazvali zastrašujuć je i pun nervoze koliko za vas toliko i za nju. Jer upravo taj prvi zajednički izlazak, može… više »

ZAPAMTITE :)

5 tipova prijatelja koje treba svaki muškarac

objavljeno prije 22 dana i 3 sata

Jedan poznati evolucijski biolog ujedno i autor mnogih knjiga Robin Dunbar iznio je svoje mišljene, bazirano na proučavanju i promatranju ljudske populacije, da presječna osoba,… više »

SAVJETI

10 savjeta koji će vas učiniti privlačnijim ženama

objavljeno prije 23 dana i 1 sat

Muškarci se stalno pitaju kako biti privlačniji ženama, to će vam svaki od njih priznati u povjerenju, pa su kolege s portala Gentleman.hr odlučili pobrojati deset znanstveno dokazanih… više »

DA, TAKO JE

Zašto je OK biti sijed i ćelav?

objavljeno prije 28 dana i 1 sat

Pomalo mi postaje nevjerojatna količina odraslih muškaraca koji se odluče da jedan sasvim prirodan proces starenja, a to je ćelavost, krenu skrivati na razne načine. Iako je nama s… više »

PRIPAZITE :)

8 stvari koje ubijaju spermiće

objavljeno prije 28 dana i 8 sati

Muški ponos je, osim očitog, i njihova uloga u dobivanju djece, a tu je pak najvažnija kvaliteta sperme. E, pa ako brinete oko toga, sigurno znate da su ubojice sperme su svugdje oko… više »

SAVJETI

Muškarci trebaju prevladati svoje strahove, evo i kako

objavljeno prije 29 dana i 1 sat

Strah u nama je najčešći razlog koji nas koči u postizanju ciljeva, odnosno u postizanju određene razine uspjeha, a da ne spominjemo prezentaciju nas samih u najboljoj mogućoj inačici.… više »

HE HE

Kako muškarci zavode žene?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Muškarci zavode... neke će se žene na ovo grohotom nasmijati i ispričati barem pet anegdota o tome kako su im "zavodnici" prilazili s nevjerojatno glupim i prizemnim uletima. No, druge… više »

PROVJERE

Brojke na koje treba paziti svaki gospodin

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Pogodite zašto većina redovitih pregleda kod vašeg liječnika kreće s osnovnim pregledima visine, težine, krvnog tlaka, otkucaja srca te popraćeno uz par pitanja na temu kako se… više »

SAVJETI

Kako muškarac može živjeti duže i kvalitetnije?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Naravno da su neki od faktora dugovječnosti prije svega zdrav život, prehrana, rekreacija, izbjegavanje stresa i slične životne sitnice koje pogoduju našem duhu i tijelu. Ne… više »

PRIPAZITE :)

Muške pogreške za Valentinovo

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Valentinovo samo što nije kucnulo, a vjerujemo da velik (ako ne i najveći) broj muškaraca pojma nema što će sutra pokloniti dragoj osim cvijeća i bombonijere... Ako… više »

SAVJETI

Navike pravih džentlmena koje treba vratiti u svakodnevicu

objavljeno prije 1 mjesec i 9 dana

Koliko ima pravih i istinskih džentlmena danas? Onih pravih gospodina koji iz ropotarnica zaborava izvlače džentlmenske navike koje smo znali kao viteštvo, gospodstvo, nešto… više »

skrolaj na vrh