Muškarci
ZANIMLJIVO

Što pravi muškarci više ne moraju raditi

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Lista dnevnih, ali i povremenih okupacija, procedura, zadataka, navika je daleko veća od ovih 18. Mnoge od tih procedura  su besmislene i radimo ih zato jer je netko prije recimo 70… više »

ZAPAMTITE :)

Što žene stvarno misle o izgledu muškaraca?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Djevojke okupljene oko lifestyle portala namijenjenog muškarcima, a kojeg vode djevojke, Style Girlfriend porazgovarale su o muškom sređivanju, muškom… više »

SAVJETI

Kako se najlakše veže kravata

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Kravata je gotovo pa obavezni dio odjeće poslovnih ljudi, no mnogi na početku svoje karijere muku muče s vezanjem kravate... Najjednostavniji i najpraktičniji način vezanja kravate je… više »

SAVJETI :)

Kako biti muljator bez premca?

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Čak je i Platon jednom izjavio: "Iskrenost i poštenje je u većem dijelu manje profitabilno od nepoštenja." A što svakako drži vodu danas jer većina uspješnih ljudi… više »

ZAPAMTITE :)

Kako postati sjajan tata?

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Uloga oca mijenja se kroz stoljeća, zapravo, moglo bi se reći i kroz desetljeća s obzirom na to što se sve dogodilo na tom planu u zadnjih pedesetak godina. Naime, očevi novog doba ne… više »

19. 3.

Danas je Dan očeva - čestitamo!

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Dan očeva je danas, 19. ožujka za nekoliko zemalja - Lihtenštajn, Italiju i Hrvatsku između ostalih, dok se u većini zemalja svijeta slavi treće nedjelje u lipnju. U navedenim… više »

STVARNO?

Konačni dokaz - žene obožavaju bradate muškarce, evo i zašto

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Iako smo se o ovome već toliko puta raspisali da imam osjećaj da se pomalo ponavljamo. No, kako kažu, ponavljanje je majka mudrosti, stoga nije na odmet spomenuti još jednom da su… više »

UŽIVAJTE! :)

Gospodo, danas je - Steak and Blowjob Day!

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Imamo Valentinovo kad se svi raspekmeze oko poklona, oko ljubavi i svega romantičnog. Dan je to kada je ona najbitnija u našem životu (kao da drugih dana nije). No, što je s… više »

EH, DA ...

Kako se nakon pada vratiti u život

objavljeno prije 1 mjesec i 13 dana

Svima nam je poznata fraza "U životu ima uspona i padova", i predobro poznajemo i jedno i drugo. Ali nas smetaju trivijalne stvari i izluđuju nas jednako nebitni događaji. Jesmo li stvarno… više »

EH, DA ...

Kako se zovu godišnjice braka i što se poklanja?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Jeste li znali da je svaka godišnjica braka dobila ime po tradicionalnim darovima kojima bi se darivali slavljenici za određenu godišnjicu? Kroz život tako možete, ako se držite… više »

MLJAC!

Zašto je whiskey piće prave gospode?

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

James Bond je poznat po tome da je obožavatelj samo finih alkoholnih pića. U filmu "Skyfall" je tako s antagonistom filma Silvom uživao u finom viskiju Macallan. U tom filmu pak izgleda da se… više »

SAVJETI

6 iskonskih pokreta koje treba uvježbati svaki muškarac

objavljeno prije 1 mjesec i 17 dana

Kroz godine ljudskog razvoja, odnosno razvijanja same civilizacije polako zaboravljamo one stare iskonske pokrete i situacije koje su naši preci svakodnevno koristili i prakticirali.… više »

SAVJETI

10 iznenađujućih sitnica kojima ćete garantirano osvojiti vašu damu

objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana

Gospodo, zaboravite na Cosmopolitan, zaboravite na traženje savjeta kod majki, sestara, prijateljica. Sve što vam je potrebno za uspjeh i postizanje apsolutnog poštovanja i… više »

EH, DA ...

Kako istaknuti svoj poklon u gomili drugih

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Ne postoji neka univerzalna formula koje ćemo se držati ili koju možemo primijeniti kako bi naš poklon uvijek bio skoro pa savršen poklon. Stvar je mnogo kompleksnija jer ipak… više »

EH, DA ...

Zašto muškarci ćelave?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Lijek za ćelavost reklamira se na raznorazne načine, no zapravo do sada nismo dobili niti jedan koji je 100 posto učinkovit, ili barem blizu - na veliku sreću industrije estetskih operacija… više »

skrolaj na vrh