Muškarci
HE HE

5 znakova da će vam draga uvijek biti zgodna

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Izgled je, onako na prvu, važniji ženama nego muškarcima - što zapravo nije istina, jer ne bi inače muškarci u srednjim godinama "mijenjali" svoju dugogodišnju za… više »

SAVJETI

20 stvari koje mora znati svaki muškarac

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

Moderan muškarac ima puno širi popis vještina nego što je imao onaj pred stotinu ili tisuću godina - treba istovremeno biti diplomat i ratnik, intelektualac… više »

EH, DA ...

Jeste li u lažnoj ili pravoj vezi?

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Zdrava veza između dvije osobe podrazumijeva odnos u kojem su obje strane slobodne biti ono što jesu, a pri tome ne nedostaje intimnosti. U pravoj vezi nema straha od toga da će vas,… više »

ZNATE LI?

Kako izgleda gentleman 21. stoljeća?

objavljeno prije 1 mjesec i 25 dana

Današnje gentlemanstvo te ono tradicionalno gentlemanstvo dva su prilično različita životna stila, odnosno modela ponašanja i življenja u muškaraca. Ono jedino što… više »

EH, DA ...

Kako dostojanstveno prekinuti vezu?

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Veze i brakovi često se raspadaju iz mnogih, a vrlo rijetko bez ikakvog razloga. Ako razlozi nisu jasni i ne razumiju ih obje strane, uključujući i onu koja je odabrala otići, zamjerke i… više »

HE HE

Muške navike koje oni ne žele priznati - ni za živu glavu

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Svaki je prosječni macho muškarac uvijek asociran s pivom, frendovima, nogometom i Jean-Claude van Dammeom ili Stevenom Seagalom, dok su za cure koktelčići, frendice, šminkanje… više »

EH, DA ...

Što to žene ne mogu podnijeti kod muškaraca

objavljeno prije 2 mjeseca i 4 dana

Žene apsolutno polude kad im muškarac kaže da će ih nazvati nakon spoja, a onda to ne napravi. Rijetko kad je to namjerno zločesto ponašanje, obično im se žena nije… više »

STVARNO?

Muški snovi o idealnoj ženi

objavljeno prije 2 mjeseca i 5 dana

Muškarci obično zamišljaju idealnu ženu kao spoj određenih slavnih žena, uzimajući malo od jedne, malo od druge, no ima i onih kojima su pronašli svoj savršen tip.… više »

EH, DA ...

Muška navika koja stvarno ubija žene

objavljeno prije 2 mjeseca i 6 dana

Muškarci izluđuju žene raznim stvarima, ali ova situacija koja se događa vrlo često uvjerljivo drži prvo mjesto, pokazala su istraživanja. Situacija je sljedeća: s partnerom ste se… više »

HE HE

Što to žene bacaju muškarcima u smeće?

objavljeno prije 2 mjeseca i 7 dana

Muškarci često traže neke stvari i nikako ih ne mogu pronaći - recimo, omiljena majica (s par rupa i flekova), tenisice za nogomet i slično.... Većina muškaraca zasigurno će se… više »

EH, DA :)

Ćelavi su privlačniji ženama, zašto?

objavljeno prije 2 mjeseca i 8 dana

Ćelavi muškarci su, vjerovali ili ne, u prednosti kod ljepšeg spola kada jse radi o privlačnosti i uspješnosti, pokazali su podaci tri povezana istraživanja koja je… više »

STVARNO?

Što je ženama najvažnije na muškarcu?

objavljeno prije 2 mjeseca i 9 dana

Privlačnost je čudna stvar, to ste vjerojatno i sami iskusili barem nekoliko puta u životu, no i dalje bi svaki muškarac dao jako puno toga da zna što je ženama poželjno na… više »

ZANIMLJIVO

Kada žene postaju nevjerne?

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Nevjera se obično veže uz muškarce, što baš i nije neka pravda jer, naravno, oni to rade s nekom drugom - ženom (OK, ima i drugih varijanti, no sad ćemo se koncentrirati… više »

HE HE

5 muških osobina koje žene obožavaju

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Privlačnost je definitivno subjektivna kategorija, pa će tako svaka žena imati neke svoje ideje o tome kakav mora biti savršen muškarac. Ipak, neke karakteristike osobnosti… više »

EH, DA ...

Zašto su tetovaže toliko zanimljive

objavljeno prije 2 mjeseca i 17 dana

Bilo da se radi o tematikama vulkana i vulkanskih erupcija, odnosno tekovina vrele lave, zelenih otrova, bočica, žaba krastača, morževa, pa sve do oluja, satelita i svemirskih prostranstava,… više »

skrolaj na vrh