Muškarci
HE HE

Što će pravi gospodin napraviti prije spavanja

objavljeno prije 4 mjeseca

Jeste li ugodno spavali noćas? Odmoreni? Naspavani? U slučaju da niste i da ste se probudili, kako se ono kaže, umorni možda je razlog tome to što ste prije spavanja, ali i cijeli… više »

ZAPAMTITE :)

Zašto je seksizam loš za muškarce

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Muškarci koji se ponašaju kao promiskuitetni ženskaroši i vjeruju u mušku nadmoć nad ženama vjerojatnije će imati probleme s mentalnim zdravljem, pokazala je… više »

ZAPAMTITE :)

Karakterna osobina koju žene obožavaju

objavljeno prije 4 mjeseca i 1 dan

Već sam si polako dosadan raznim istraživanja znanstvenika diljem svijeta koja mi dokazuju manje više ono što sam znao i što znam, kaže Gentleman Jack Lumber s… više »

WTF?!

Zašto muškarci žele da im je draga - nevjerna?

objavljeno prije 4 mjeseca i 2 dana

Nevjera je do sada imala samo negativne konotacije, no izgleda da se to mijenja na potpuno smanut način - radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju… više »

ZANIMLJIVO

Zašto muškarci puštaju bradu?

objavljeno prije 4 mjeseca i 3 dana

Muškarci možda puštaju bradu kako bi ženama bili atraktivniji i dominirali nad drugim muškarcima, pokazalo je znanstveno istraživanje provedeno na majmunima. Prema… više »

ŽIVJELI!

Gospodo - sretan vam Međunarodni dan muškaraca!

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Danas je Međunarodni dan muškaraca. Dan koji se slavi 19. studenog, a prvo obilježavanje zabilježeno je 1999. godine na Trinidadu i Tobagu gdje je i službeno… više »

STVARNO?

Kako osvojiti ženu mirisom? Jednostavno - ali čudno!

objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana

Gospodo, želite li više uspjeha kod dama? Mislite da će vam određeni mirisni preparati pomoći privući njihovu pažnju? E pa nema tog mirisa, tog Axe, tog Pino Silvestre koji će odraditi… više »

MA DA?

Muškarci OVO rade bolje od žena

objavljeno prije 4 mjeseca i 5 dana

Muškarci vole misliti da su bolji od žena u gotovo svemu (no, barem u onome što smatraju "muškim" stvarima), no zapravo su pametniji i bolji ispali u jednoj stvari za… više »

EH, DA ...

Muške navike koje žene mrze

objavljeno prije 4 mjeseca i 7 dana

Muškarci ponekad imaju potpuno sumanute ideje o tome što je u vezi dobro, a što ne - pa ne čudi da vrlo često izluđuju žene koje bi ih najradije nalupale po guzici kao… više »

STVARNO?

Muškarci se lickaju više od žena?

objavljeno prije 4 mjeseca i 8 dana

Muškarci novog doba spremni su stvarno puno platiti da bi dobro izgledali - vjerovali ili ne, pripadnici jačeg spola danas na ljepotu troše više novca nego žene.… više »

BUDITE TAKVI!

7 osobina pravog muškarca i gentlemana

objavljeno prije 4 mjeseca i 11 dana

Žene, odnosno dame vole muškarce, odnosno gospodu koja ulažu u sebe i svoju osobnost, odnosno muškarce koji su spremni poduzeti promjene kako bi poradili na sebi. One to… više »

BACITE OKO ...

Što vaša draga sigurno skriva od vas?

objavljeno prije 4 mjeseca i 12 dana

Muškarci se ponekad čine vrlo naivnim spolom, a ako mislite da ne spadate u takve, evo vam jednog zanimljivog podatka - devedeset posto muškaraca misli da im je draga… više »

HE HE

Što prave žene traže u muškarcima?

objavljeno prije 4 mjeseca i 13 dana

Dobar posao, odnosno razvijen poslovni status, ukupna atraktivnost uz dobro njegovan i odabran stil samo su neki od elemenata kojima ćemo privući pažnju buduće nam dame. No, što je ono… više »

EH, DA ...

Kako znati da vam veza završava ...

objavljeno prije 4 mjeseca i 14 dana

Jednom kad se sat koji otkucava posljednje dvije godine zajedničkog života pokrene, on, a često i ona, će vrlo teško primijetiti ikakvu razliku u njihovom odnosu. Naime, glavni problem… više »

ZNATE LI?

Najbolje doba u životu muškarca su ... koje godine?

objavljeno prije 4 mjeseca i 17 dana

Prosječna idealna životna dob, prema istraživanju provedenom ove godine iznosi 50 godina, prenosi NBC koji podsjeća da su u te godine zakoračili neki obožavani glumci poput Deppa ili… više »

skrolaj na vrh