Muškarci
HE HE

Što to žene bacaju muškarcima u smeće?

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Muškarci često traže neke stvari i nikako ih ne mogu pronaći - recimo, omiljena majica (s par rupa i flekova), tenisice za nogomet i slično.... Većina muškaraca zasigurno će se… više »

EH, DA :)

Ćelavi su privlačniji ženama, zašto?

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Ćelavi muškarci su, vjerovali ili ne, u prednosti kod ljepšeg spola kada jse radi o privlačnosti i uspješnosti, pokazali su podaci tri povezana istraživanja koja je… više »

STVARNO?

Što je ženama najvažnije na muškarcu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Privlačnost je čudna stvar, to ste vjerojatno i sami iskusili barem nekoliko puta u životu, no i dalje bi svaki muškarac dao jako puno toga da zna što je ženama poželjno na… više »

ZANIMLJIVO

Kada žene postaju nevjerne?

objavljeno prije 7 mjeseci

Nevjera se obično veže uz muškarce, što baš i nije neka pravda jer, naravno, oni to rade s nekom drugom - ženom (OK, ima i drugih varijanti, no sad ćemo se koncentrirati… više »

HE HE

5 muških osobina koje žene obožavaju

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Privlačnost je definitivno subjektivna kategorija, pa će tako svaka žena imati neke svoje ideje o tome kakav mora biti savršen muškarac. Ipak, neke karakteristike osobnosti… više »

EH, DA ...

Zašto su tetovaže toliko zanimljive

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Bilo da se radi o tematikama vulkana i vulkanskih erupcija, odnosno tekovina vrele lave, zelenih otrova, bočica, žaba krastača, morževa, pa sve do oluja, satelita i svemirskih prostranstava,… više »

ZAPAMTITE :)

Što bi muškarci trebali mijenjati u krevetu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Prvo i osnovno što mnogi muškarci moraju shvatiti jest da dame, da žene, majke, kraljice uživo nisu toliko fleksibilne, a kako to izgleda u njihovim maštarijama i… više »

EH, DA ...

Ljubavnice - što muškarci propuštaju zbog njih?

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Ljubavnice su kategorija u koju većina žena odbija spadati, no ipak su tu, postoje i muškarci im posvećuju poveliku količinu pažnje - znate li koliko? Odgovor na ovo vječno pitanje… više »

SAVJETI

5 malih znakova pažnje koje trebate posvetiti dragoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Pravi muškarac ne čeka onih par dana u godini kad se dragoj posvećuje pažnja (Valentinovo, Dan žena, rođendan, godišnjica i Božić... recimo), već joj svakoga dana daje do znanja… više »

HE HE

5 stvari o ženskim grudima koje trebate znati

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Ženske grudi hipnotički privlače muškarce, bez obzira kakve one bile - velike, male, opuštene... uglavnom, glavno da su grudi. Razloga ovakvoj opsesiji ima previše da… više »

HE HE

Kad su muškarci ženama neodoljivo seksi?

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Draga gospodo, mi muškarci, a ponajviše gospoda među nama, vrlo smo često puno više od one grube, dlakave zvijeri koja u krevetu pušta plinove i uvijek treba nove… više »

EH, DA ...

Što pravi gospodin radi s golišavim fotografijama

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Na dnevnoj smo bazi svjedoci kruženja eksplicitnih odnosno golišavih fotografija raznih osoba, nama poznatih i ne, tako da je taj fenomen golišave fotografije postao svojevrsna… više »

STVARNO?

Kakve muškarce žene traže za brak, a kakve za avanturu

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Žene imaju svoje posebne kriterije za odabir muškarca koji je idealan materijal za brak, no oko jedne stvari slaže se većina - onaj s gušćom bradom ima najviše… više »

OPREZNO :)

4 stvari koje žene smatraju nevjerom

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Nevjera ne mora nužno biti fizička, barem to tako žene shvaćaju u određenim situacijama, pokazalo je istraživanje tvrtke YouGov. Naravno, poljubac i seksi poruke drugim ženama definitivno… više »

SAVJETI

Što pravi gospodin nikada ne smije napraviti

objavljeno prije 8 mjeseci i 2 dana

Theodore Roosevelt je jednom izjavio slijedeće: "Gospodin ovom svijetu daje više nego što uzima". Nemamo tu što previše dodati nego se u potpunosti složiti s… više »

skrolaj na vrh