Muškarci
MA DA?

Seksizam tjera muškarce u ludilo?

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Seksizam već odavno nije u modi, ne predstavlja poželjan model ponašanja i generalno se osuđuje, no i dalje ima velik broj muškaraca koji se tako ponašaju, ali kad bi… više »

ZANIMLJIVO :)

Kako stres mijenja muške kriterije

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Muškarci imaju svoje kriterije prema kojima biraju žene, naravno i obrnuto, no dva zanimljiva neovisna istraživanja došla su do zaključka da je količina stresa odgovorna za… više »

SAVJETI

Kako pobijediti mamurluk bez problema

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Najbolji savjet za izbjegavanje mamurluka je da alkohol uopće ne konzumiramo, mislim da nije vrijeme ni mjesto za takve savjete. No, ono što možemo savjetovati je maksimalno se… više »

EH, DA ...

Što žene gledaju na muškarcima

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Muškarci u najvećem broju vjeruju da moraju biti u top formi kako bi privukli suprotan spol. Ali, ženama se često na njima sviđa ono što oni vide kao svoje mane... U… više »

MA DA?

Zašto se žene pale na ćelave muškarce?

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Nedavna istraživanja su pokazala da se ćelavi muškarci doživljavaju kao snažniji, dominantniji i općenito "muškiji" od nas dlakavih po tjemenu. Stoga, doista nema razloga za… više »

ZA GOSPODU

Pravila lijepog ponašanja prema dami

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Kad malo bolje sagledamo slijedećih 33 velikih NE točaka u odnosu prema osobi do koje gajimo osjećaje ili nam je stalo do nje, onda samo možemo doći do zaključka i kazati da,… više »

5 PRAVILA

Pronađite stvari koje vas ispunjavaju

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Ima onih dana kada se osjećamo da ne vrijedimo pišljiva boba. Dana kada nas neke stvari toliko zakucaju na zemlju, na samo dno da se doista upitamo ima li smisla nastavljati s onim… više »

SAVJETI

15 stvari koje muškarci moraju raditi u vezi

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Gerald Rogers je motivacijski govornik kojem se pred tri godine dogodilo nešto na što nije računao - rastao se. To zvuči loše, znamo, jer bar bi takav lik trebao… više »

SAVJETI

Što pokloniti svojoj dami?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Na sto ste muka jer još uvijek niste našli nešto posebno za nju? Obišli ste sve izloge u blizini, ali izbor nije dovoljno dobar? Gaji li vaša dama otmjeni… više »

COOL

Prava gospoda nose - pidžamu

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Iako će mnogi pomisliti da je to prije svega skupi sat, elegantno odijelo, njegovana i održavana limuzina parkirana u garaži, pravi statusni simbol je preko dana uredno spremljen u ormariću… više »

ZAPAMTITE :)

Pet pravila dobrog muškarca

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Spomenuli smo u jednom prethodnom članku da su ljudska bića predefinirana da se zaljubljuju i da traže partnera za suživot. Sukladno tome postoji jedno ustaljeno… više »

BRADONJE

Movember je gotov, no ostavite brkove jer stiže - Decembeard

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Movember je gotov i hvala svim muškarcima koji su se trudili objasniti zašto najednom izgledaju kao likovi iz pornića 70-ih godina prošlog stoljeća, podižući svijest o… više »

GENTLEMAN

10 obećanja koja će svaki pravi gospodin održati

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Danas smo svjedoci sve češćih rastava braka, sve češćih raskidanja dugoročnih veza. Jedan moj prijatelj dobio je zahtjev za rastavom braka nakon svega godinu dana i doista ne… više »

ZAPAMTITE :)

3 tipa muškaraca koji privlače žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Muškarci privlače žene nekim stvarima o kojima ne misle tako često kao o frizuri ili bradi, no upravo iz tog razloga trebaju znati tri stvari koje svaku ženu obaraju s nogu: Muževnost… više »

PRIPAZITE

10 stvari koje pravi gospodin ne radi

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Theodore Roosevelt je jednom izjavio slijedeće: "Gospodin ovom svijetu daje više nego što uzima". Nemamo tu što previše dodati nego se u potpunosti složiti s… više »

skrolaj na vrh