Muškarci
PIVILI

Pivo je zakon, evo i zašto

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Prvo što moramo učiniti je dignuti krigle, pinte i ostale čaše te nazdraviti za švicarske znanstvenike koji su sproveli jedno vrlo zanimljivo, edukativno i naposljetku… više »

SAVJETI :)

Kako pametno piti i sačuvati liniju

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Na stranici Get Drunk Not Fat napravili su doista iscrpan vodič kroz većinu, američkih, ali i svjetski poznatih pića te napravili usporednu tablicu koja su to pića najbolje, a koja… više »

ZAPAMTITE :)

Mitovi o ženama koje bi trebalo raskrinkati

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Žene se vole sređivati, push-up grudnjaci i štikle su im omiljena oprema, a jedva čekaju da im se počupaju dlačice s nogu, naprave brazilku i slično, a brak i djeca su im jedine stvari… više »

HM, DA...

Što žene ne žele priznati ni za živu glavu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Žene vole imati svoje male tajne, kao uostalom i muškarci, a one obično nisu niti slične jer ovise o mnogim faktorima - no jednu dijele gotovo sve i ne žele je baš nikad… više »

MA DA?

Ćelavi muškarci napetiji su ženama

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Ćelavi muškarci doživljavaju kao snažniji, dominantniji i općenito "muškiji" od nas dlakavih po tjemenu. Stoga, doista nema razloga za brigu ili paniku ukoliko ste jedan od… više »

EH, DA ...

Povećanje penisa je uglavnom mit

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Povećanje penisa jedna je od fraza koja se vrlo često pretražuje na internetu, a vjerojatno nema čovjeka koji na e-mail nije dobio barem jednu reklamu za neko "magično sredstvo" koje će… više »

HE HE

Što treba muškarcima da bi bili sretniji?

objavljeno prije 7 mjeseci i 27 dana

Kažu tako mnoge studije da muškarci koji puno gledaju porniće su generalno nesretniji i nezadovoljniji u aktivnoj im vezi. Što i nije toliko čudno jer očito jedina… više »

ZANIMLJIVO

Što pravi muškarci više ne moraju raditi

objavljeno prije 8 mjeseci i 3 dana

Lista dnevnih, ali i povremenih okupacija, procedura, zadataka, navika je daleko veća od ovih 18. Mnoge od tih procedura  su besmislene i radimo ih zato jer je netko prije recimo 70… više »

ZAPAMTITE :)

Što žene stvarno misle o izgledu muškaraca?

objavljeno prije 8 mjeseci i 4 dana

Djevojke okupljene oko lifestyle portala namijenjenog muškarcima, a kojeg vode djevojke, Style Girlfriend porazgovarale su o muškom sređivanju, muškom… više »

SAVJETI

Kako se najlakše veže kravata

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Kravata je gotovo pa obavezni dio odjeće poslovnih ljudi, no mnogi na početku svoje karijere muku muče s vezanjem kravate... Najjednostavniji i najpraktičniji način vezanja kravate je… više »

SAVJETI :)

Kako biti muljator bez premca?

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Čak je i Platon jednom izjavio: "Iskrenost i poštenje je u većem dijelu manje profitabilno od nepoštenja." A što svakako drži vodu danas jer većina uspješnih ljudi… više »

ZAPAMTITE :)

Kako postati sjajan tata?

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Uloga oca mijenja se kroz stoljeća, zapravo, moglo bi se reći i kroz desetljeća s obzirom na to što se sve dogodilo na tom planu u zadnjih pedesetak godina. Naime, očevi novog doba ne… više »

19. 3.

Danas je Dan očeva - čestitamo!

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Dan očeva je danas, 19. ožujka za nekoliko zemalja - Lihtenštajn, Italiju i Hrvatsku između ostalih, dok se u većini zemalja svijeta slavi treće nedjelje u lipnju. U navedenim… više »

STVARNO?

Konačni dokaz - žene obožavaju bradate muškarce, evo i zašto

objavljeno prije 8 mjeseci i 8 dana

Iako smo se o ovome već toliko puta raspisali da imam osjećaj da se pomalo ponavljamo. No, kako kažu, ponavljanje je majka mudrosti, stoga nije na odmet spomenuti još jednom da su… više »

UŽIVAJTE! :)

Gospodo, danas je - Steak and Blowjob Day!

objavljeno prije 8 mjeseci i 13 dana

Imamo Valentinovo kad se svi raspekmeze oko poklona, oko ljubavi i svega romantičnog. Dan je to kada je ona najbitnija u našem životu (kao da drugih dana nije). No, što je s… više »

skrolaj na vrh