Muškarci
SAVJETI

6 iskonskih pokreta koje treba uvježbati svaki muškarac

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Kroz godine ljudskog razvoja, odnosno razvijanja same civilizacije polako zaboravljamo one stare iskonske pokrete i situacije koje su naši preci svakodnevno koristili i prakticirali.… više »

SAVJETI

10 iznenađujućih sitnica kojima ćete garantirano osvojiti vašu damu

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Gospodo, zaboravite na Cosmopolitan, zaboravite na traženje savjeta kod majki, sestara, prijateljica. Sve što vam je potrebno za uspjeh i postizanje apsolutnog poštovanja i… više »

EH, DA ...

Kako istaknuti svoj poklon u gomili drugih

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Ne postoji neka univerzalna formula koje ćemo se držati ili koju možemo primijeniti kako bi naš poklon uvijek bio skoro pa savršen poklon. Stvar je mnogo kompleksnija jer ipak… više »

EH, DA ...

Zašto muškarci ćelave?

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Lijek za ćelavost reklamira se na raznorazne načine, no zapravo do sada nismo dobili niti jedan koji je 100 posto učinkovit, ili barem blizu - na veliku sreću industrije estetskih operacija… više »

LOOL

Budite muškarac bez stila!

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

U ovom ćemo članku malo promijeniti ploću, kak se to kaže, umjesto savjeta kako biti gentleman, kako biti pristojan muškarac sa stilom otkriti ćemo vam nekoliko esencijalnih koraka… više »

STVARNO?

Kako gentleman dolazi na prvi spoj? Bez - cvijeća!

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Iako je cvijeće prilično praktičan znak pažnje prema vašoj dami i nerijetko se poklanja kao znak ljubavi, privrženosti, ali isto tako kao i znak prijateljstva, ono može biti određeni… više »

SAVJETI

Kako prava gospoda biraju poklone

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Proces darivanja i poklanjanja nešto je što vas prati kroz cijeli život, odnosno nešto je bilo, što je i čega će uvijek biti. Stoga nije na odmet i pravilno… više »

STVARNO?

Što muškarci piju u 4 faze života

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

U životu prolazimo kroz razne faze opijanja, a što je i sasvim normalno. U mlađim danima, srednjoškolskim i studentskim naš bi organizam bio podnošljiviji tako da… više »

SAVJETI

Pravi gentleman na prvom spoju - osigurava drugi

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Prvi date odnosno prvi izlazak, randevu, spojak, sudar, kako god to nazvali zastrašujuć je i pun nervoze koliko za vas toliko i za nju. Jer upravo taj prvi zajednički izlazak, može… više »

ZAPAMTITE :)

5 tipova prijatelja koje treba svaki muškarac

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Jedan poznati evolucijski biolog ujedno i autor mnogih knjiga Robin Dunbar iznio je svoje mišljene, bazirano na proučavanju i promatranju ljudske populacije, da presječna osoba,… više »

SAVJETI

10 savjeta koji će vas učiniti privlačnijim ženama

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Muškarci se stalno pitaju kako biti privlačniji ženama, to će vam svaki od njih priznati u povjerenju, pa su kolege s portala Gentleman.hr odlučili pobrojati deset znanstveno dokazanih… više »

DA, TAKO JE

Zašto je OK biti sijed i ćelav?

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Pomalo mi postaje nevjerojatna količina odraslih muškaraca koji se odluče da jedan sasvim prirodan proces starenja, a to je ćelavost, krenu skrivati na razne načine. Iako je nama s… više »

PRIPAZITE :)

8 stvari koje ubijaju spermiće

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Muški ponos je, osim očitog, i njihova uloga u dobivanju djece, a tu je pak najvažnija kvaliteta sperme. E, pa ako brinete oko toga, sigurno znate da su ubojice sperme su svugdje oko… više »

SAVJETI

Muškarci trebaju prevladati svoje strahove, evo i kako

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Strah u nama je najčešći razlog koji nas koči u postizanju ciljeva, odnosno u postizanju određene razine uspjeha, a da ne spominjemo prezentaciju nas samih u najboljoj mogućoj inačici.… više »

HE HE

Kako muškarci zavode žene?

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Muškarci zavode... neke će se žene na ovo grohotom nasmijati i ispričati barem pet anegdota o tome kako su im "zavodnici" prilazili s nevjerojatno glupim i prizemnim uletima. No, druge… više »

skrolaj na vrh