Muškarci
SAVJETI :)

Kako biti muljator bez premca?

objavljeno prije 8 mjeseci i 28 dana

Čak je i Platon jednom izjavio: "Iskrenost i poštenje je u većem dijelu manje profitabilno od nepoštenja." A što svakako drži vodu danas jer većina uspješnih ljudi… više »

ZAPAMTITE :)

Kako postati sjajan tata?

objavljeno prije 9 mjeseci

Uloga oca mijenja se kroz stoljeća, zapravo, moglo bi se reći i kroz desetljeća s obzirom na to što se sve dogodilo na tom planu u zadnjih pedesetak godina. Naime, očevi novog doba ne… više »

19. 3.

Danas je Dan očeva - čestitamo!

objavljeno prije 9 mjeseci

Dan očeva je danas, 19. ožujka za nekoliko zemalja - Lihtenštajn, Italiju i Hrvatsku između ostalih, dok se u većini zemalja svijeta slavi treće nedjelje u lipnju. U navedenim… više »

STVARNO?

Konačni dokaz - žene obožavaju bradate muškarce, evo i zašto

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Iako smo se o ovome već toliko puta raspisali da imam osjećaj da se pomalo ponavljamo. No, kako kažu, ponavljanje je majka mudrosti, stoga nije na odmet spomenuti još jednom da su… više »

UŽIVAJTE! :)

Gospodo, danas je - Steak and Blowjob Day!

objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana

Imamo Valentinovo kad se svi raspekmeze oko poklona, oko ljubavi i svega romantičnog. Dan je to kada je ona najbitnija u našem životu (kao da drugih dana nije). No, što je s… više »

EH, DA ...

Kako se nakon pada vratiti u život

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Svima nam je poznata fraza "U životu ima uspona i padova", i predobro poznajemo i jedno i drugo. Ali nas smetaju trivijalne stvari i izluđuju nas jednako nebitni događaji. Jesmo li stvarno… više »

EH, DA ...

Kako se zovu godišnjice braka i što se poklanja?

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Jeste li znali da je svaka godišnjica braka dobila ime po tradicionalnim darovima kojima bi se darivali slavljenici za određenu godišnjicu? Kroz život tako možete, ako se držite… više »

MLJAC!

Zašto je whiskey piće prave gospode?

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

James Bond je poznat po tome da je obožavatelj samo finih alkoholnih pića. U filmu "Skyfall" je tako s antagonistom filma Silvom uživao u finom viskiju Macallan. U tom filmu pak izgleda da se… više »

SAVJETI

6 iskonskih pokreta koje treba uvježbati svaki muškarac

objavljeno prije 9 mjeseci i 10 dana

Kroz godine ljudskog razvoja, odnosno razvijanja same civilizacije polako zaboravljamo one stare iskonske pokrete i situacije koje su naši preci svakodnevno koristili i prakticirali.… više »

SAVJETI

10 iznenađujućih sitnica kojima ćete garantirano osvojiti vašu damu

objavljeno prije 9 mjeseci i 11 dana

Gospodo, zaboravite na Cosmopolitan, zaboravite na traženje savjeta kod majki, sestara, prijateljica. Sve što vam je potrebno za uspjeh i postizanje apsolutnog poštovanja i… više »

EH, DA ...

Kako istaknuti svoj poklon u gomili drugih

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Ne postoji neka univerzalna formula koje ćemo se držati ili koju možemo primijeniti kako bi naš poklon uvijek bio skoro pa savršen poklon. Stvar je mnogo kompleksnija jer ipak… više »

EH, DA ...

Zašto muškarci ćelave?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Lijek za ćelavost reklamira se na raznorazne načine, no zapravo do sada nismo dobili niti jedan koji je 100 posto učinkovit, ili barem blizu - na veliku sreću industrije estetskih operacija… više »

LOOL

Budite muškarac bez stila!

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

U ovom ćemo članku malo promijeniti ploću, kak se to kaže, umjesto savjeta kako biti gentleman, kako biti pristojan muškarac sa stilom otkriti ćemo vam nekoliko esencijalnih koraka… više »

STVARNO?

Kako gentleman dolazi na prvi spoj? Bez - cvijeća!

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Iako je cvijeće prilično praktičan znak pažnje prema vašoj dami i nerijetko se poklanja kao znak ljubavi, privrženosti, ali isto tako kao i znak prijateljstva, ono može biti određeni… više »

SAVJETI

Kako prava gospoda biraju poklone

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Proces darivanja i poklanjanja nešto je što vas prati kroz cijeli život, odnosno nešto je bilo, što je i čega će uvijek biti. Stoga nije na odmet i pravilno… više »

skrolaj na vrh