Muškarci
ZA GOSPODU

Pravila lijepog ponašanja prema dami

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Kad malo bolje sagledamo slijedećih 33 velikih NE točaka u odnosu prema osobi do koje gajimo osjećaje ili nam je stalo do nje, onda samo možemo doći do zaključka i kazati da,… više »

5 PRAVILA

Pronađite stvari koje vas ispunjavaju

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Ima onih dana kada se osjećamo da ne vrijedimo pišljiva boba. Dana kada nas neke stvari toliko zakucaju na zemlju, na samo dno da se doista upitamo ima li smisla nastavljati s onim… više »

SAVJETI

15 stvari koje muškarci moraju raditi u vezi

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Gerald Rogers je motivacijski govornik kojem se pred tri godine dogodilo nešto na što nije računao - rastao se. To zvuči loše, znamo, jer bar bi takav lik trebao… više »

SAVJETI

Što pokloniti svojoj dami?

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Na sto ste muka jer još uvijek niste našli nešto posebno za nju? Obišli ste sve izloge u blizini, ali izbor nije dovoljno dobar? Gaji li vaša dama otmjeni… više »

COOL

Prava gospoda nose - pidžamu

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Iako će mnogi pomisliti da je to prije svega skupi sat, elegantno odijelo, njegovana i održavana limuzina parkirana u garaži, pravi statusni simbol je preko dana uredno spremljen u ormariću… više »

ZAPAMTITE :)

Pet pravila dobrog muškarca

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Spomenuli smo u jednom prethodnom članku da su ljudska bića predefinirana da se zaljubljuju i da traže partnera za suživot. Sukladno tome postoji jedno ustaljeno… više »

BRADONJE

Movember je gotov, no ostavite brkove jer stiže - Decembeard

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Movember je gotov i hvala svim muškarcima koji su se trudili objasniti zašto najednom izgledaju kao likovi iz pornića 70-ih godina prošlog stoljeća, podižući svijest o… više »

GENTLEMAN

10 obećanja koja će svaki pravi gospodin održati

objavljeno prije 6 mjeseci i 27 dana

Danas smo svjedoci sve češćih rastava braka, sve češćih raskidanja dugoročnih veza. Jedan moj prijatelj dobio je zahtjev za rastavom braka nakon svega godinu dana i doista ne… više »

ZAPAMTITE :)

3 tipa muškaraca koji privlače žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Muškarci privlače žene nekim stvarima o kojima ne misle tako često kao o frizuri ili bradi, no upravo iz tog razloga trebaju znati tri stvari koje svaku ženu obaraju s nogu: Muževnost… više »

PRIPAZITE

10 stvari koje pravi gospodin ne radi

objavljeno prije 7 mjeseci

Theodore Roosevelt je jednom izjavio slijedeće: "Gospodin ovom svijetu daje više nego što uzima". Nemamo tu što previše dodati nego se u potpunosti složiti s… više »

EH, DA ...

Žene, vjernost i kućanski poslovi - zanimljiva priča

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Vjernost žene ponekad ovisi o nekim prilično čudnim stvarima, pa poslušajte savjet znanstvenika koji su proveli zanimljivo istraživanje - ako želite kvalitetan seksualni život i vjernu… više »

HE HE

Što će pravi gospodin napraviti prije spavanja

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Jeste li ugodno spavali noćas? Odmoreni? Naspavani? U slučaju da niste i da ste se probudili, kako se ono kaže, umorni možda je razlog tome to što ste prije spavanja, ali i cijeli… više »

ZAPAMTITE :)

Zašto je seksizam loš za muškarce

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Muškarci koji se ponašaju kao promiskuitetni ženskaroši i vjeruju u mušku nadmoć nad ženama vjerojatnije će imati probleme s mentalnim zdravljem, pokazala je… više »

ZAPAMTITE :)

Karakterna osobina koju žene obožavaju

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Već sam si polako dosadan raznim istraživanja znanstvenika diljem svijeta koja mi dokazuju manje više ono što sam znao i što znam, kaže Gentleman Jack Lumber s… više »

WTF?!

Zašto muškarci žele da im je draga - nevjerna?

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Nevjera je do sada imala samo negativne konotacije, no izgleda da se to mijenja na potpuno smanut način - radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju… više »

skrolaj na vrh