Muškarci
EH, DA ...

Kako znati da vam veza završava ...

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Jednom kad se sat koji otkucava posljednje dvije godine zajedničkog života pokrene, on, a često i ona, će vrlo teško primijetiti ikakvu razliku u njihovom odnosu. Naime, glavni problem… više »

ZNATE LI?

Najbolje doba u životu muškarca su ... koje godine?

objavljeno prije 5 mjeseci i 24 dana

Prosječna idealna životna dob, prema istraživanju provedenom ove godine iznosi 50 godina, prenosi NBC koji podsjeća da su u te godine zakoračili neki obožavani glumci poput Deppa ili… više »

MOOLIM??!!

Dekolte nestaje - Vogue šokirao muškarce

objavljeno prije 5 mjeseci i 25 dana

Dekolte je dio ženskog tijela na kojem će svaki muškarac rado odmoriti oči (dobro, ne baš svaki, ali znate što mislimo), a kako je to dokazano dobro za muško… više »

AH, DA!

Jesu li muškarci koji kuhaju muževniji?

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Istraživanje profesora Dana Cassina sa Sveučilišta Fairleigh Dickinson pokazalo je da muškarci, iako izbjegavaju većinu kućanskih poslova kao što je pranje… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o bradi koji su potpuno netočni

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Naslušao sam se svačeg u posljednjih dvadesetak godina, kaže Gentleman Jack Lumber. Od najobičnijih poziva na brijanje, poklona u kojima su se nalazili setovi za brijanje, pa do… više »

PRIDRUŽITE SE

Počeo je Movember, jeste li se obrijali jutros?

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Movember pokret osnovan je 2003. godine u Australiji gdje se uzgajaju prvi brkovi i uspješna akcija se polako pokreće po cijelom svijetu; Novi Zeland, Velika Britanija, Irska, SAD,… više »

BAŠ TAKO

Što gospoda NE trebaju raditi svaki dan

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Lista dnevnih, ali i povremenih okupacija, procedura, zadataka, navika je daleko veća od ovih 18. Mnoge od tih procedura  su besmislene i radimo ih zato jer je netko prije recimo 70… više »

SAVJETI

Muškarci sa stilom moraju znati ove stvari

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Tajna dobro odjevenog muškarca, gentlemana je upravo u poznavanju svog stila, njegovanju istoga i nekoliko navika kojih se drži. Isto tako proces odijevanja nikako ne smije postati… više »

WOW!

Deset stvari koje privlače žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

U svakome od nas Adamovih potomaka čuči mali znatiželjan gospončić koji se svako malo upita kako biti privlačniji ljepšem i nježnijem spolu? Donosimo deset znanstveno dokazanih… više »

GENTLEMAN

20 znakova da ste upoznali gentlemana

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Bez obzira na moderna vremena, trendove koji se mijenjaju na tjednoj bazi, na razne nove manire ponašanja, pravi gospodin je uvijek bio i uvijek bude gospodin. Njegov bonton i lijepo… više »

GENLEMAN

Kako izvrijeđati nekoga - kao gospodin

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Iako pravi gospodin drži do bontona i lijepog ponašanja, kao i verbalne savršenosti, ponekad je sasvim opravdano upustiti su u poneki verbalni konflikt. Naravno gospodin… više »

NEOČEKIVANO :)

Kako muškarci mogu produžiti život

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Muškarci žele duže živjeti, jednako kao i žene, no onaj dio oko zdravog načina života koji uključuje zdrave namirnice, minimum alkoholnih pića i vježbanje malo teže pada na plodno tlo… više »

HE HE

Kako se muškarci grle?

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Muškarci se također moraju grliti, zar ne? Naravno da moraju, no kako to napraviti na način koji neće biti neugodan niti jednome od njih? Lako je s frendovima, oni to neće… više »

PRIKLJUČITE SE

Što je Movember, kako sudjelovati te koji su ciljevi ovog pokreta

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Sve počinje 1. studenog s jutarnjim brijanjem. Zatim slijedi 30 dana puštanja brkova. Zadnjeg dana u studenome participanti se okupljaju, slave svoje brkove te odabiru najbolji i… više »

STVARNO?

Trebaju li muškarci ovome svijetu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Muškarci misle da su važni i potrebni ovome svijetu, dok žene ne misle baš tako, no znanstvenici su ipak pronašli razlog postojanja muških primjeraka vrste -… više »

skrolaj na vrh