Muškarci
SAVJETI

Pravi gentleman na prvom spoju - osigurava drugi

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Prvi date odnosno prvi izlazak, randevu, spojak, sudar, kako god to nazvali zastrašujuć je i pun nervoze koliko za vas toliko i za nju. Jer upravo taj prvi zajednički izlazak, može… više »

ZAPAMTITE :)

5 tipova prijatelja koje treba svaki muškarac

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Jedan poznati evolucijski biolog ujedno i autor mnogih knjiga Robin Dunbar iznio je svoje mišljene, bazirano na proučavanju i promatranju ljudske populacije, da presječna osoba,… više »

SAVJETI

10 savjeta koji će vas učiniti privlačnijim ženama

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Muškarci se stalno pitaju kako biti privlačniji ženama, to će vam svaki od njih priznati u povjerenju, pa su kolege s portala Gentleman.hr odlučili pobrojati deset znanstveno dokazanih… više »

DA, TAKO JE

Zašto je OK biti sijed i ćelav?

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Pomalo mi postaje nevjerojatna količina odraslih muškaraca koji se odluče da jedan sasvim prirodan proces starenja, a to je ćelavost, krenu skrivati na razne načine. Iako je nama s… više »

PRIPAZITE :)

8 stvari koje ubijaju spermiće

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Muški ponos je, osim očitog, i njihova uloga u dobivanju djece, a tu je pak najvažnija kvaliteta sperme. E, pa ako brinete oko toga, sigurno znate da su ubojice sperme su svugdje oko… više »

SAVJETI

Muškarci trebaju prevladati svoje strahove, evo i kako

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Strah u nama je najčešći razlog koji nas koči u postizanju ciljeva, odnosno u postizanju određene razine uspjeha, a da ne spominjemo prezentaciju nas samih u najboljoj mogućoj inačici.… više »

HE HE

Kako muškarci zavode žene?

objavljeno prije 7 mjeseci i 28 dana

Muškarci zavode... neke će se žene na ovo grohotom nasmijati i ispričati barem pet anegdota o tome kako su im "zavodnici" prilazili s nevjerojatno glupim i prizemnim uletima. No, druge… više »

PROVJERE

Brojke na koje treba paziti svaki gospodin

objavljeno prije 8 mjeseci

Pogodite zašto većina redovitih pregleda kod vašeg liječnika kreće s osnovnim pregledima visine, težine, krvnog tlaka, otkucaja srca te popraćeno uz par pitanja na temu kako se… više »

SAVJETI

Kako muškarac može živjeti duže i kvalitetnije?

objavljeno prije 8 mjeseci i 1 dan

Naravno da su neki od faktora dugovječnosti prije svega zdrav život, prehrana, rekreacija, izbjegavanje stresa i slične životne sitnice koje pogoduju našem duhu i tijelu. Ne… više »

PRIPAZITE :)

Muške pogreške za Valentinovo

objavljeno prije 8 mjeseci i 5 dana

Valentinovo samo što nije kucnulo, a vjerujemo da velik (ako ne i najveći) broj muškaraca pojma nema što će sutra pokloniti dragoj osim cvijeća i bombonijere... Ako… više »

SAVJETI

Navike pravih džentlmena koje treba vratiti u svakodnevicu

objavljeno prije 8 mjeseci i 6 dana

Koliko ima pravih i istinskih džentlmena danas? Onih pravih gospodina koji iz ropotarnica zaborava izvlače džentlmenske navike koje smo znali kao viteštvo, gospodstvo, nešto… više »

SAVJETI

20 korisnih savjeta za muškarce

objavljeno prije 8 mjeseci i 7 dana

Muškaraca ima stvarno svakakvih vrsta, to će priznati čak i najzadrtiji apologeti svega muškoga, a za takve savjeta nikad dosta. Srećom, savjeti koje donosimo su kratki i lako… više »

EH, DA ...

Muškarci i ženske grudi - ljubav od davnina

objavljeno prije 8 mjeseci i 9 dana

Ženske grudi imaju jak utjecaj na heteroseksualne muškarce. Već u 18. stoljeću oni su u Španjolskoj razvili disciplinu koja se bavi proučavanjem ženskih grudi -… više »

EH, DA ...

Najseksipilniji muškarci su...

objavljeno prije 8 mjeseci i 12 dana

Seksi muškarci obično se predstavljaju kao lik na slici gore - neovisno o godinama, radi se o muškarcu dobrog izgleda, širokog osmijeha... no je li to stvarno tako ako… više »

HE HE

Zašto muškarci trebaju brak?

objavljeno prije 8 mjeseci i 15 dana

Muškarci i brak su dvije stvari koje oni ne vole baš pretjerano stavljati u istu rečenicu, no zapravo griješe - osim što je dokazano da im brak produžava život,… više »

skrolaj na vrh