Muškarci
HE HE

5 stvari o ženskim grudima koje trebate znati

objavljeno prije 10 mjeseci i 27 dana

Ženske grudi hipnotički privlače muškarce, bez obzira kakve one bile - velike, male, opuštene... uglavnom, glavno da su grudi. Razloga ovakvoj opsesiji ima previše da… više »

HE HE

Kad su muškarci ženama neodoljivo seksi?

objavljeno prije 11 mjeseci

Draga gospodo, mi muškarci, a ponajviše gospoda među nama, vrlo smo često puno više od one grube, dlakave zvijeri koja u krevetu pušta plinove i uvijek treba nove… više »

EH, DA ...

Što pravi gospodin radi s golišavim fotografijama

objavljeno prije 11 mjeseci i 1 dan

Na dnevnoj smo bazi svjedoci kruženja eksplicitnih odnosno golišavih fotografija raznih osoba, nama poznatih i ne, tako da je taj fenomen golišave fotografije postao svojevrsna… više »

STVARNO?

Kakve muškarce žene traže za brak, a kakve za avanturu

objavljeno prije 11 mjeseci i 3 dana

Žene imaju svoje posebne kriterije za odabir muškarca koji je idealan materijal za brak, no oko jedne stvari slaže se većina - onaj s gušćom bradom ima najviše… više »

OPREZNO :)

4 stvari koje žene smatraju nevjerom

objavljeno prije 11 mjeseci i 5 dana

Nevjera ne mora nužno biti fizička, barem to tako žene shvaćaju u određenim situacijama, pokazalo je istraživanje tvrtke YouGov. Naravno, poljubac i seksi poruke drugim ženama definitivno… više »

SAVJETI

Što pravi gospodin nikada ne smije napraviti

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Theodore Roosevelt je jednom izjavio slijedeće: "Gospodin ovom svijetu daje više nego što uzima". Nemamo tu što previše dodati nego se u potpunosti složiti s… više »

SAVJETI

Kako uljepšati život partneru dobrim djelom

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Koliko ste puta bili dobar prijatelj koji je uletio s nečim kad je zatrebalo, bez obzira radilo se o nekoj usluzi ili samo slušanju? Koliko ste puta bili na raspolaganju kolegi s posla… više »

EH, DA ...

Čega se žene najviše srame?

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Žene uglavnom nisu zadovoljne svojim izgledom, to znamo svi, a ako niste znali što ih najviše smeta, reći ćemo vam - pokazivanja trbuha u kupaćem kostimu. Ma koliko to zvučalo… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje rade pravi zavodnici

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Zavođenje nije tako jednostavno kao što se čini na prvi pogled - ne, nije dovoljno lijepo se srediti, nabaciti osmijeh broj deset i vrtiti runde kao da je kraj svijeta na pomolu,… više »

PIVILI

Pivo je zakon, evo i zašto

objavljeno prije 11 mjeseci i 16 dana

Prvo što moramo učiniti je dignuti krigle, pinte i ostale čaše te nazdraviti za švicarske znanstvenike koji su sproveli jedno vrlo zanimljivo, edukativno i naposljetku… više »

SAVJETI :)

Kako pametno piti i sačuvati liniju

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Na stranici Get Drunk Not Fat napravili su doista iscrpan vodič kroz većinu, američkih, ali i svjetski poznatih pića te napravili usporednu tablicu koja su to pića najbolje, a koja… više »

ZAPAMTITE :)

Mitovi o ženama koje bi trebalo raskrinkati

objavljeno prije 11 mjeseci i 19 dana

Žene se vole sređivati, push-up grudnjaci i štikle su im omiljena oprema, a jedva čekaju da im se počupaju dlačice s nogu, naprave brazilku i slično, a brak i djeca su im jedine stvari… više »

HM, DA...

Što žene ne žele priznati ni za živu glavu?

objavljeno prije 11 mjeseci i 21 dan

Žene vole imati svoje male tajne, kao uostalom i muškarci, a one obično nisu niti slične jer ovise o mnogim faktorima - no jednu dijele gotovo sve i ne žele je baš nikad… više »

MA DA?

Ćelavi muškarci napetiji su ženama

objavljeno prije 11 mjeseci i 22 dana

Ćelavi muškarci doživljavaju kao snažniji, dominantniji i općenito "muškiji" od nas dlakavih po tjemenu. Stoga, doista nema razloga za brigu ili paniku ukoliko ste jedan od… više »

EH, DA ...

Povećanje penisa je uglavnom mit

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Povećanje penisa jedna je od fraza koja se vrlo često pretražuje na internetu, a vjerojatno nema čovjeka koji na e-mail nije dobio barem jednu reklamu za neko "magično sredstvo" koje će… više »

skrolaj na vrh