Muškarci
ZAPAMTITE

Kod žena je ove stvari nemoguće promijeniti

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Mijenjanje partnera jedna je od najglupljih stvar koje možete raditi u životu, jer ko ste ušli u vezu s tom idejom, možete se odmah oprostiti od nje ... prije nego što dobijete… više »

HE HE

Profilne fotke koje ženama idu na živce

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Profilne slike na društvenim mrežama postale su važnije od vizitki, jer ih gotovo svatko može vidjeti i na taj se način predstavljate svijetu ... a nekima to definitivno ne ide od… više »

ZAPAMTITE :)

5 stvari koje žene mrze iz dna duše

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Loše navike svakom će muškarcu prije ili kasnije doći glave na neki način, a najčešće se to može očekivati u vezi kad neke gluposti koje vole raditi počnu toliko ići na… više »

ZAPAMTITE :)

Što svaki gospodin mora napraviti prije tridesete

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Barem jednom isprobaj nudizam, partijaj u stranom gradu, popni se na planinu ...neki su ekscentrični, neki su konzervativni, duži ili kraći, ovakvi popisi su gotovo uvijek vezani za privatan… više »

EH, DA ...

Kada i kako muškarac treba reći - volim te

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

"Te tri slatke riječi, ja te volim" početak su općepoznatog šlagera iz 1971. godine, kojim je Kićo Slabinac stekao slavu. No, kad "volim te" treba ozbiljno reći osobi koju zaista… više »

NO BRA DAY

Danas je Dan bez grudnjaka, uživajte!

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Dan bez grudnjaka obilježava se kao dan kada se žene oslobađaju okova i budu nesputane, no ne samo zato da bi muškarci uživali u pogledu na gole grudi i pritom pazili na svoje… više »

SAVJETI

Kako ubrzati rast brade i kose?

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Sasvim je normalno je da svi želimo gustu, čvrstu, zdravu i prekrasnu kosu. Uz to sigurno želimo i gustu, čvrstu, zdravu i prekrasnu bradu. Tu želju ćemo jednog dana možda i ostvariti, ali… više »

LOOL

Što kad muškarci razmišljaju "donjom glavom"

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Muškarce se često optužuje da ne misle svojom glavom već da njihov "veseljko" donosi odluke mjesto njih, a to nije neutemeljeno - pokazalo se da napaljenost ima vrlo velik utjecaj na… više »

ZAPAMTITE :)

Što muškarci moraju nastaviti raditi u braku

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Muškarci dočekuju brak raširenih ruku, baš kao i žene ... ne vjerujete? Razmislite malo - prije braka uvijek moraju biti tip-top, što sređeni, što u formi,… više »

ZNATE LI?

Vještine koje svaki muškarac treba znati

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Unazad samo pedesetak godina, društvo, gospodarstvo, tehnologija, odnosi, sve se promijenilo gotovo u potpunosti. Jesu li te promjene promijenile i percepciju što pravog… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o ženama u koje ne treba vjerovati

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Muškarci su žrtve mnogih mitova, od toga da vole samo nogomet i automobile, da se ponašaju kao djeca i slično, no ni sa ženama situacija nije ništa bolja. Naime, i o… više »

ZLATNI SAVJET

Pravi muškarci o svojim planovima - šute

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Kada se sjetimo neke odlične ideje ili nekog plana naš prvi instinkt je da to i napravimo, no ono što savjetuje Derek Sivers je da o tome upravo šutimo. Prezentirao je i… više »

EH, DA ...

Zašto žene nisu vjerne?

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Neke stvari u životu su jednostavno seksistički postavljene, i to velikom većinom na štetu nježnijeg spola. No, jeste li znali da čak dvije trećine udanih žena nije bilo potpuno vjerno… više »

UPS!

Tri loše navike zbog kojih muškarci gube kosu

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Problem gubitka kose je nešto što svaki muškarac želi izbjeći. Vrlo je često kod muškaraca koji briju kosu, ako to baš nije njihov specifičan stil ili… više »

STVARNO?

Muška karakteristika kojoj žene ne mogu odoljeti

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Popularnost među ženama može se i zaraditi, ne samo dobiti apolonskim izgledom, a u tom procesu najviše će vam pomoći ono što dežurni Apolon možda niti nema -… više »

skrolaj na vrh