Muškarci
EH, DA ...

Avantura je potrebna svakom pravom gentlemanu

objavljeno prije 8 mjeseci i 16 dana

Probudi se ...idi na posao ...vrati se s posla ...TV ...spavanje. I onda ispočetka. A gdje je avantura? Gdje je nestao život na najjače i smisao za avanturu? Mnogi od nas zaboravili su na… više »

MA DA?

Kako produžiti život svojoj dragoj

objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana

Brak je dobar za muškarce, to je istina koju su pripadnici jačeg spola nevoljko prihvatili, a kako se zna i da pametna žena produžava život svom suprugu, vrijeme je i da se takva… više »

ZAPAMTITE :)

10 stvari koje žene očekuju od muškaraca

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

U današnje vrijeme sve većeg utjecaja feminizma na društvo, a koji polako istiskuje džentlmenstvo iz tog istog društva, svakako je bitno da pravi gospodin, odnosno… više »

EH, DA ...

Seksizam je katastrofa za muško zdravlje

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Macho man više ne samo da nije u modi, nego je, kako tvrde znanstvenici, predodređen za izumiranje jer je seksizam - loš za zdravlje. Najčešći primjerci - muškarci… više »

SAVJETI

7 znakova za prepoznavanje slobodne žene

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Slobodna žena san je svakog muškarca u potrazi za partnericom, no kako saznati je li žena koja vas zanima slobodna ili ne ipak zahtjeva malo detektivskog posla, a rezultati se možda… više »

ZAPAMTITE :)

11 navika kojih se pravi gospodin mora riješiti

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Stres i anksioznost danas su sastavni i nezaobilazni elementi naših života. Pri tome mislim da su ove oba dvije situacije s nama od samih početaka naše vrste i kroz ljudsku smo… više »

EH, DA ...

Što muškarci nikad ne govore ženama ...

objavljeno prije 9 mjeseci i 6 dana

Muškarci čuvaju tajne, baš kao i žene, ali obično na to paze malo manje od "slabijeg spola". No, kako se obično ne radi o drogi, kocki i drugim ženama, pustite ga nek' se veseli… više »

SAVJETI

50 vještina koje treba znati svaki pravi gentleman

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Nalazimo se u ono doba godine kada zimski blagdani u potpunosti ostaju iza nas, a pred nama ako već nije, kreće era savjeta o mršavljenju, trošenju nagomilanog i savjeta za… više »

SAVJETI :)

8 stvari koje pale žene bez greške ... valjda?!

objavljeno prije 9 mjeseci i 16 dana

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate bukvalno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma. No, ako ste oznojeni sretnik u crvenom koji u garaži ima… više »

SAVJETI

Evo zašto muškarci moraju guštati :)

objavljeno prije 9 mjeseci i 29 dana

Sauna je prava stvar za muškarce, pokazalo je zanimljivo istraživanje koje je zaključilo d smanjuje šansu za demenciju. Finski znanstvenici pratili su stanje 2315… više »

HMM

Što sve žene smatraju nevjerom?

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Nevjera je prilično rastezljiv pojam, tako da nikad ne možete biti sto posto sigurni da ste ostali unutar granica prihvaćenog ponašanja osim ako vam to partner izričito ne potvrdi.… više »

MA DA?

Seksizam tjera muškarce u ludilo?

objavljeno prije 10 mjeseci i 2 dana

Seksizam već odavno nije u modi, ne predstavlja poželjan model ponašanja i generalno se osuđuje, no i dalje ima velik broj muškaraca koji se tako ponašaju, ali kad bi… više »

ZANIMLJIVO :)

Kako stres mijenja muške kriterije

objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana

Muškarci imaju svoje kriterije prema kojima biraju žene, naravno i obrnuto, no dva zanimljiva neovisna istraživanja došla su do zaključka da je količina stresa odgovorna za… više »

SAVJETI

Kako pobijediti mamurluk bez problema

objavljeno prije 10 mjeseci i 10 dana

Najbolji savjet za izbjegavanje mamurluka je da alkohol uopće ne konzumiramo, mislim da nije vrijeme ni mjesto za takve savjete. No, ono što možemo savjetovati je maksimalno se… više »

EH, DA ...

Što žene gledaju na muškarcima

objavljeno prije 10 mjeseci i 11 dana

Muškarci u najvećem broju vjeruju da moraju biti u top formi kako bi privukli suprotan spol. Ali, ženama se često na njima sviđa ono što oni vide kao svoje mane... U… više »

skrolaj na vrh