Muškarci
COOL

Prava gospoda nose - pidžamu

objavljeno prije 8 mjeseci i 20 dana

Iako će mnogi pomisliti da je to prije svega skupi sat, elegantno odijelo, njegovana i održavana limuzina parkirana u garaži, pravi statusni simbol je preko dana uredno spremljen u ormariću… više »

ZAPAMTITE :)

Pet pravila dobrog muškarca

objavljeno prije 8 mjeseci i 21 dan

Spomenuli smo u jednom prethodnom članku da su ljudska bića predefinirana da se zaljubljuju i da traže partnera za suživot. Sukladno tome postoji jedno ustaljeno… više »

BRADONJE

Movember je gotov, no ostavite brkove jer stiže - Decembeard

objavljeno prije 8 mjeseci i 22 dana

Movember je gotov i hvala svim muškarcima koji su se trudili objasniti zašto najednom izgledaju kao likovi iz pornića 70-ih godina prošlog stoljeća, podižući svijest o… više »

GENTLEMAN

10 obećanja koja će svaki pravi gospodin održati

objavljeno prije 8 mjeseci i 23 dana

Danas smo svjedoci sve češćih rastava braka, sve češćih raskidanja dugoročnih veza. Jedan moj prijatelj dobio je zahtjev za rastavom braka nakon svega godinu dana i doista ne… više »

ZAPAMTITE :)

3 tipa muškaraca koji privlače žene

objavljeno prije 8 mjeseci i 25 dana

Muškarci privlače žene nekim stvarima o kojima ne misle tako često kao o frizuri ili bradi, no upravo iz tog razloga trebaju znati tri stvari koje svaku ženu obaraju s nogu: Muževnost… više »

PRIPAZITE

10 stvari koje pravi gospodin ne radi

objavljeno prije 8 mjeseci i 26 dana

Theodore Roosevelt je jednom izjavio slijedeće: "Gospodin ovom svijetu daje više nego što uzima". Nemamo tu što previše dodati nego se u potpunosti složiti s… više »

EH, DA ...

Žene, vjernost i kućanski poslovi - zanimljiva priča

objavljeno prije 8 mjeseci i 27 dana

Vjernost žene ponekad ovisi o nekim prilično čudnim stvarima, pa poslušajte savjet znanstvenika koji su proveli zanimljivo istraživanje - ako želite kvalitetan seksualni život i vjernu… više »

HE HE

Što će pravi gospodin napraviti prije spavanja

objavljeno prije 8 mjeseci i 29 dana

Jeste li ugodno spavali noćas? Odmoreni? Naspavani? U slučaju da niste i da ste se probudili, kako se ono kaže, umorni možda je razlog tome to što ste prije spavanja, ali i cijeli… više »

ZAPAMTITE :)

Zašto je seksizam loš za muškarce

objavljeno prije 9 mjeseci

Muškarci koji se ponašaju kao promiskuitetni ženskaroši i vjeruju u mušku nadmoć nad ženama vjerojatnije će imati probleme s mentalnim zdravljem, pokazala je… više »

ZAPAMTITE :)

Karakterna osobina koju žene obožavaju

objavljeno prije 9 mjeseci

Već sam si polako dosadan raznim istraživanja znanstvenika diljem svijeta koja mi dokazuju manje više ono što sam znao i što znam, kaže Gentleman Jack Lumber s… više »

WTF?!

Zašto muškarci žele da im je draga - nevjerna?

objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan

Nevjera je do sada imala samo negativne konotacije, no izgleda da se to mijenja na potpuno smanut način - radikalno raste broj muškaraca koji uživaju u tome da njihove supruge imaju… više »

ZANIMLJIVO

Zašto muškarci puštaju bradu?

objavljeno prije 9 mjeseci i 2 dana

Muškarci možda puštaju bradu kako bi ženama bili atraktivniji i dominirali nad drugim muškarcima, pokazalo je znanstveno istraživanje provedeno na majmunima. Prema… više »

ŽIVJELI!

Gospodo - sretan vam Međunarodni dan muškaraca!

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Danas je Međunarodni dan muškaraca. Dan koji se slavi 19. studenog, a prvo obilježavanje zabilježeno je 1999. godine na Trinidadu i Tobagu gdje je i službeno… više »

STVARNO?

Kako osvojiti ženu mirisom? Jednostavno - ali čudno!

objavljeno prije 9 mjeseci i 3 dana

Gospodo, želite li više uspjeha kod dama? Mislite da će vam određeni mirisni preparati pomoći privući njihovu pažnju? E pa nema tog mirisa, tog Axe, tog Pino Silvestre koji će odraditi… više »

MA DA?

Muškarci OVO rade bolje od žena

objavljeno prije 9 mjeseci i 4 dana

Muškarci vole misliti da su bolji od žena u gotovo svemu (no, barem u onome što smatraju "muškim" stvarima), no zapravo su pametniji i bolji ispali u jednoj stvari za… više »

skrolaj na vrh