Muškarci
DVA SVIJETA

Zašto veze s mlađim ženama nemaju budućnost

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Brojni muškarci sanjaju o spoju s mlađom ženom, a nije rijetkost i da napuštaju svoju dugogodišnju vezu ili brak zbog mlađe ljepotice. Između takvih partnera generacijska… više »

POVEĆAN RIZIK

Pretili muškarci ranije umiru

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Istraživači su pratili 5.000 danskih vojnih obveznika između 20 i 80 godine i zaključili kako se muškarci koji su bili pretili u dobi od 20 godina suočavaju s doživotnim udvostručenjem… više »

URADI SAM

SpermCheck – test kojim sami provjeravate svoju spermu

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Jedan od sedam parova ima problema sa začećem, a većina njih pretpostavlja da je za to ''kriva'' žena. Ipak, polovica svih slučajeva neplodnosti povezuje se s lošom spermom. Srećom,… više »

LET THE MUSIC PLAY

Zatražite njen broj dok svira romantična glazba

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Želite spoj? Želite da vas drugi primijete? Vrijeme je za malo glazbene pomoći. Naime, u istraživanju koje su proveli francuski stručnjaci sa Sveučilišta Bretagne-Sud, objavljenom u… više »

SRAMEŽLJIVI I MRŠAVI

U trendu su osjećajni muškarci s raščupanom kosom

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Vremena kada su muškarci željeli izgledati kao David Beckham su prošla - metroseksualci više nisu u modi. Dečke sa savršeno počupanim obrvama, koji od glave do… više »

prvi spoj hrana
NEPISANA PRAVILA

Kakvu poruku šaljete odabirom hrane na prvom spoju?

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Možda nećete jesti već na prvom spoju, ali kad-tad ćete otići na večeru s novim partnerom, odnosno partnericom. Romantična večera pravi je klasik kada je riječ o početku veze. Vjerojatno… više »

ZA BOLJI SEKS

Izliječite impotenciju uz par udisaja

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Novi uređaj nalik na inhalator za astmu mogao bi postati popularan kod muškaraca s erekcijskom disfunkcijom. Inhalator koji bi omogučio erekciju muškarcu u samo deset minuta… više »

SVAKI DESETI

I očevi pate od poslijeporođajne depresije

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Nisu samo majke podložne poslijeporođajnoj depresiji, jer je novom američkom studijom ustanovljeno da isti problem zahvaća i deset posto očeva. Istraživači medicinskog fakulteta Eastern… više »

NEMAR

Muškarci previše zanemaruju svoje zdravlje

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Muškarci su skloniji zanemarivanju svoga zdravlja od žena, objavio je Frank Sommer, profesor odjela za muško zdravlje na sveučilišnom medicinskom centru u Hamburgu.… više »

BEZ KOMPLIKACIJA

Ultrazvuk kao nova kontracepcija za muškarce

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Ako se potvrde preliminarni rezultati, terapeutska primjena ultrazvuka na testise 10 do 15 minuta mogla bi osigurati zaštitu do 6 mjeseci. Dr. James Tsuruta koji je vodio istraživanje… više »

OPREZ!

Jeste li omega muškarac?

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Kako biste bili sigurni spadate li u ovu kategoriju, provjerite pet znakova koji govore jeste li omega muškarac. 1. Vaša kolekcija stripova vaš je identitet - omega… više »

SVAKAKO IZBJEGAVATI

Muške frizure koje žene ne podnose

objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

Loša frizura učinit će da vas žene izbjegavaju poput virusa H1N1. Kako bi vam pomogli u vašim nastojanjima da impresionirate suprotni spol, donosimo vam listu frizura koje žene… više »

EKOLOŠKA LJUBAV

Ekološki osviještene žene privlačnije od plavuša

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Želi li privući muškarca, današnja Amerikanka mora poštovati okoliš, ako je vjerovati anketi koja je pokazala da bi svaki drugi Amerikanac odbacio ženu koja… više »

OKRIVITE SVOJEG OCA

Prerana ejakulacija ima genetske uzroke?

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Istraživači su otkrili da muškarci koji prebrzo završe posao vjerojatno imaju neke genetske predispozicije. Naime,  takvi subjekti nose defekt u genu koji oslobađa dopamin,… više »

BIG APPLE

Muškarci najbolje žive u New Yorku

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

New York je najbolji grad za život muškaraca, i na profesionalnom i na osobnom planu, rezultati su istraživanja internetskog portala za muškarce Askmen.com. U istraživanju su… više »

skrolaj na vrh