Muškarci
TREND POMLAĐIVANJA

Sve više Amerikanaca poseže za estetskom kirurgijom

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Prema tom istraživanju operacije za uljepšavanje prosječno je koristilo dva posto više muških pacijenata 2010. u odnosu na godinu dana ranije, prenosi Hina. Ukupno je 1,1… više »

PROBLEMI S EREKCIJOM

Lijekovi protiv bolova potiču impotenciju

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Dugotrajno i često uzimanje lijekova protiv bolova potiče impotenciju, upozoravaju američki znanstvenici koji su proveli istraživanje na uzorku od 81.000 muškaraca u dobi od 45 do 69… više »

POGREŠKE I POHVALE

Jutro nakon strastvene noći: Kako zadržati partnera?

objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca

Mnoge obečavajuće večeri upropaštene su zbog lošeg jutra. Ponašanje pod plahtama, a posebice ujutro, vašoj boljoj polovici mnogo govori o tome kakav ste… više »

ŠTO VALJA ZNATI

Mali savjeti za psihičku pripremu budućih očeva

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Do sada su vas brojni prijatelji i rodbina pokušali pripremiti za ovu važnu ulogu, dajući vam različite savjete. Rekli su vam kako djeca zahtijevaju financijske izdatke, savjetovali da… više »

Znakovi pažnje koji će joj izmamiti osmijeh na licu

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

U vezama uvijek su najvažnije male stvari - poklon, telefonski poziv, slatka iznenađenja. nema veze što se bliži Valentinovo jer svojoj dragoj trebate bilo kad staviti do znanja koliko… više »

PLJUSKA VEGETARIJANCIMA

Žene: Muškarci koji ne jedu meso su slabići

objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca

Ipak, žene muškarce koji ne jedu meso doživljavaju kao slabiće, navodi novo istraživanje. Ovo se neće baš svidjeti pripadnicima jačega spola koji su se odrekli mesa zbog… više »

NA KOGA ŽENE PADAJU

Koja muška zanimanja su najviše seksi

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Dečki, ako želite da vas žene salijeću, evo o kojim profesijama biste trebali razmisliti prema portalu Intimatemedicine: 10. Fitnes trener Sati i sati koje fitnes trener provodi u teretani… više »

PRIJATELJSTVA

Zašto su muška prijateljstva posebna i što žene mogu od njih naučiti

objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca

Muška prijateljstva su jedinstvena. Najbolji prijatelji međusobno si vjeruju, ne razgovaraju previše te unatoč prirodnom suparništvu ostaju u dobrim odnosima. Ženska… više »

TOP 10

Najmanje seksi muškarci 2010.

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Po uzoru na FHM-ov popis najmanje seksi žena godine, Boston Phoenix je svoje čitatelje pozvao da glasaju za muškarce koji se baš nisu proslavili po privlačnosti u 2010. Neki… više »

OBIČNI DEČKI

Australkama draži trgovci od menadžera

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Njima su obični dečki draži od prinčeva, milijunaša ili sportaša, piše australski časopis Women's Weekly nakon ankete provedene među tisuću svojih čitateljica. "Australke… više »

ALI ZBILJA

Muškarci zbilja mrze shopping

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Do Božića se broji sitno, a s blagdanima dolazi i neizbježan shopping. Bez obzira na to kakav je shopping, ima li novca i vremena puno ili malo, većini muškaraca zajedničko je jedno -… više »

NOVA NADA

Uskoro dolazi lijek za ćelavost

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Naime, znanstvenici s Berlinskog tehničkog sveučilišta uzgojili su prve umjetne folikule kose iz matičnih stanica. Folikule su stvorene od životinjskih stanica, te su tanje od… više »

ČEKANJE IZLUĐUJE

Spoj je prošao, ali ona se ne javlja. U čemu je problem?

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Žene su eksperti analiziranja muškog ponašanja i u situacijama kao što je vaša (dakle, nije Vam se više javila nakon spoja) prvo što čine je to da… više »

5 SATI TJEDNO

Muškarci koji često voze bicikl riskiraju probleme sa spermom

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Muškarci koji najmanje pet sati tjedno provedu vozeći bicikl imaju manje spermija nego oni koji to ne čine, tvrde američki znanstvenici sa sveučilišta u Bostonu.… više »

75 DO 95

Stariji muškarci žele više seksa

objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci

Iako imaju mnoge zdravstvene probleme, muškarce starije od 75 godina i dalje jako zanima seks, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištu Zapadna Australija i objavljeno… više »

skrolaj na vrh