Muškarci nema sljedeće stranice

Testisi obiluju matičnim stanicama

objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca

Suočeni sa strogim njemačkim zakonima, koji ne dopuštaju uporabu ljudskih zametaka, njemački su znanstvenici smislili korjenito nov, a "etičan" izvor matičnih stanica -… više »

NEOBIČNO ISTRAŽIVANJE

Silovanja u muškim zatvorima samo su mit

objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci

Nije istina da muškarce koji završe u zatvoru siluju jači, prekaljeni i seksa željni zatočenici, pokazalo je istraživanje u Australiji. "Pokazali smo kako je uvjerenje da… više »

Red Bull šteti srcu i krvnim žilama

objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci

Samo jedna limenka energetskog pića koje ‘vam daje krila’ može povećati rizik od srčanog ili moždanog udara, upozoravaju australski znanstvenici. U studiji je otkriveno da… više »

Sve o muškim poslima

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

O tome kako razmišljaju muškarci govori nam nova knjiga ‘Muška posla - seks, ljubav i prljavo rublje’ Stephena Frieda u izdanju Planetopije. Riječ je zbirci… više »

Prošlo je vrijeme starih brijačnica

objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci

Zašto to danas više nije u modi? Zašto te okolina izloži podsmjehu ako kažeš da se želiš obrijati u brijačnici? I ima li u Zagrebu uopće mjesto, neki… više »

Brijačina budućnosti za Stjepana Božića

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Philips i Nivea predstavili su novi inovativni sustav za vlaženje kože kod brijanja s ugrađenim Nivea for Men losionom za brijanje. Novi brijaći sustav predstavljen je u sklopu globalne… više »

Vrhunski sportaši ne izlaze često ‘iz ormara’

objavljeno prije 10 godina

Prošlog tjedna španjolski tabloid Cuore objavio je fotografiju na kojoj španjolski reprezentativac i nogometaš Real Madrida José María… više »

Predstavljamo designere Fashion.hr-a

Stjepan Čuka - za modernog muškarca

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Stjepan Čuka pobjednik je natjecanja Modni ormar, koje mu je omogućilo sudjelovanje na Quelle Fashion.HR-u. Kako kaže, bavi se kreiranjem izričito  muških kolekcija. - Kolekcija… više »

skrolaj na vrh