Muškarci
EH, DA ...

Muške navike koje žene mrze

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Muškarci ponekad imaju potpuno sumanute ideje o tome što je u vezi dobro, a što ne - pa ne čudi da vrlo često izluđuju žene koje bi ih najradije nalupale po guzici kao… više »

STVARNO?

Muškarci se lickaju više od žena?

objavljeno prije 9 mjeseci i 8 dana

Muškarci novog doba spremni su stvarno puno platiti da bi dobro izgledali - vjerovali ili ne, pripadnici jačeg spola danas na ljepotu troše više novca nego žene.… više »

BUDITE TAKVI!

7 osobina pravog muškarca i gentlemana

objavljeno prije 9 mjeseci i 12 dana

Žene, odnosno dame vole muškarce, odnosno gospodu koja ulažu u sebe i svoju osobnost, odnosno muškarce koji su spremni poduzeti promjene kako bi poradili na sebi. One to… više »

BACITE OKO ...

Što vaša draga sigurno skriva od vas?

objavljeno prije 9 mjeseci i 13 dana

Muškarci se ponekad čine vrlo naivnim spolom, a ako mislite da ne spadate u takve, evo vam jednog zanimljivog podatka - devedeset posto muškaraca misli da im je draga… više »

HE HE

Što prave žene traže u muškarcima?

objavljeno prije 9 mjeseci i 14 dana

Dobar posao, odnosno razvijen poslovni status, ukupna atraktivnost uz dobro njegovan i odabran stil samo su neki od elemenata kojima ćemo privući pažnju buduće nam dame. No, što je ono… više »

EH, DA ...

Kako znati da vam veza završava ...

objavljeno prije 9 mjeseci i 15 dana

Jednom kad se sat koji otkucava posljednje dvije godine zajedničkog života pokrene, on, a često i ona, će vrlo teško primijetiti ikakvu razliku u njihovom odnosu. Naime, glavni problem… više »

ZNATE LI?

Najbolje doba u životu muškarca su ... koje godine?

objavljeno prije 9 mjeseci i 18 dana

Prosječna idealna životna dob, prema istraživanju provedenom ove godine iznosi 50 godina, prenosi NBC koji podsjeća da su u te godine zakoračili neki obožavani glumci poput Deppa ili… više »

MOOLIM??!!

Dekolte nestaje - Vogue šokirao muškarce

objavljeno prije 9 mjeseci i 19 dana

Dekolte je dio ženskog tijela na kojem će svaki muškarac rado odmoriti oči (dobro, ne baš svaki, ali znate što mislimo), a kako je to dokazano dobro za muško… više »

AH, DA!

Jesu li muškarci koji kuhaju muževniji?

objavljeno prije 9 mjeseci i 20 dana

Istraživanje profesora Dana Cassina sa Sveučilišta Fairleigh Dickinson pokazalo je da muškarci, iako izbjegavaju većinu kućanskih poslova kao što je pranje… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o bradi koji su potpuno netočni

objavljeno prije 9 mjeseci i 21 dan

Naslušao sam se svačeg u posljednjih dvadesetak godina, kaže Gentleman Jack Lumber. Od najobičnijih poziva na brijanje, poklona u kojima su se nalazili setovi za brijanje, pa do… više »

PRIDRUŽITE SE

Počeo je Movember, jeste li se obrijali jutros?

objavljeno prije 9 mjeseci i 22 dana

Movember pokret osnovan je 2003. godine u Australiji gdje se uzgajaju prvi brkovi i uspješna akcija se polako pokreće po cijelom svijetu; Novi Zeland, Velika Britanija, Irska, SAD,… više »

BAŠ TAKO

Što gospoda NE trebaju raditi svaki dan

objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana

Lista dnevnih, ali i povremenih okupacija, procedura, zadataka, navika je daleko veća od ovih 18. Mnoge od tih procedura  su besmislene i radimo ih zato jer je netko prije recimo 70… više »

SAVJETI

Muškarci sa stilom moraju znati ove stvari

objavljeno prije 9 mjeseci i 25 dana

Tajna dobro odjevenog muškarca, gentlemana je upravo u poznavanju svog stila, njegovanju istoga i nekoliko navika kojih se drži. Isto tako proces odijevanja nikako ne smije postati… više »

WOW!

Deset stvari koje privlače žene

objavljeno prije 9 mjeseci i 26 dana

U svakome od nas Adamovih potomaka čuči mali znatiželjan gospončić koji se svako malo upita kako biti privlačniji ljepšem i nježnijem spolu? Donosimo deset znanstveno dokazanih… više »

GENTLEMAN

20 znakova da ste upoznali gentlemana

objavljeno prije 9 mjeseci i 27 dana

Bez obzira na moderna vremena, trendove koji se mijenjaju na tjednoj bazi, na razne nove manire ponašanja, pravi gospodin je uvijek bio i uvijek bude gospodin. Njegov bonton i lijepo… više »

skrolaj na vrh