Muškarci
HE HE

Obline nikad ne izlaze iz mode ... znate li zašto?

objavljeno prije 7 mjeseci

Obline su se vratile u modu, rekli bi neki, drugi će potiho priznati da nikad nisu niti izašle iz nje, a ono što je neosporna činjenica jest - takve su žene tražene.… više »

IMA I TOGA

Muškarci koji ne žele biti sa ženama?

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Muškarci vole žene, štoviše, obožavaju ih - osim ekipe okupljene u zajednici Men Going Their Own Way iliti MGTOW koji su se zakleli da više nikad u životu neće… više »

HE HE

Zašto muškarci moraju piti pivo?

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Prvo što moramo učiniti je dignuti krigle, pinte i ostale čaše te nazdraviti za švicarske znanstvenike koji su sproveli jedno vrlo zanimljivo, edukativno i naposljetku… više »

EH, DA ...

Zašto svakom muškarcu treba pametna žena

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Muškarci se boje pametnih žena, glasi urbana legenda koja pokušava dokazati svoju teoriju idejom da takve žene ugrožavaju njihovu muškost, dominaciju i slične nebuloze.… više »

GENTLEMANI

50 nijansi pokazivanja ljubavi dragoj

objavljeno prije 7 mjeseci i 6 dana

Česti problemi koji se javljaju u vezama su nerazumijevanje, problem podrazumijevanja, primjerice "pa podrazumijeva se da te volim" te samozadovoljstvo (ne mislimo na samozadovoljavanje) -… više »

STVARNO?

Kako pravi muškarci primaju komplimente

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Kolegica na poslu, slučajni stranac, ako nitko drugi vaša mama, reći će vam nešto laskavo kada izgledate dobro. Problem je, što se ljudi često osjećaju neugodno kada im… više »

OPA!

Što je ženama seksi na muškarcima

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Muškarci bi željeli znati puno toga o ženama, od načina na koji razmišljaju do toga što ih privlači ... kod ovog prvog morat ćemo vas pustiti da se koprcate sami i… više »

WOW!

Ženama monogamija nije urođena?

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Muškarce se obično optužuje da im je monogamija strana, oni koji se vole praviti frajeri i sami tvrde da to nije prirodno, a izgleda da su - u pravu, ali ne na način na koji misle.… više »

SAVJETI

8 stvari koje pale žene

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate doslovno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma. No, ako ste oznojeni sretnik u crvenom koji u garaži ima… više »

metar mjerenje visina
HMM :)

Koji je najveći muški problem

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Centimetri su glavni muški problem, no ne oni na koje biste odmah pomislili - duljina penisa jest stalno na tapeti, ali zapravo većinu muči - visina! Muškarci najviše… više »

WOW!

7 oblika ženskih grudi za početnike

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Ženske grudi fasciniraju muškarce cijeli život, a dokazano je da je i sam pogled na njih ljekovit za jači spol, pa smo čitateljima odlučili dati terapiju za kraj radnog tjedna koja će… više »

HE HE

Kako postati savršen muškarac

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Savršen muškarac je ženama kao jednorog - čule su da postoji, pričaju se bajke o njemu, ali ga nitko nije vidio. E, pa ako želite postati takav, evo što vam je činiti:… više »

HE HE

Kako usrećiti ženu bez komplikacija

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Sretna veza san je svakog muškarca jer će onda i on biti sretan, smiren i uživati u životu ... pa što vam onda stoji na putu da tako i bude? Najčešće - lijenost, tvrde… više »

HIP ILI NE?

Zanimljivosti o bradama koje niste znali

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Brade su se kroz povijest mijenjale, baš kao i njihova značenja, pa su tako bile i ponos i statusni simbol, no jednako tako i znak manje sreće u životu ili zakletve. Zanimljivosti o… više »

IZBJEGAVATI

Muškarci opsjednuti bodybuildingom - nisu baš svoji

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Mišićavi frajeri obično posvećuju svom tijelu previše pažnje, no to i nije glavni problem u cijeloj priči - neki od njih mogli bi biti ozbiljno bolesni.  Naime, kako je… više »

skrolaj na vrh