Muškarci
SAVJETI

Muškarci trebaju prevladati svoje strahove, evo i kako

objavljeno prije 11 mjeseci i 4 dana

Strah u nama je najčešći razlog koji nas koči u postizanju ciljeva, odnosno u postizanju određene razine uspjeha, a da ne spominjemo prezentaciju nas samih u najboljoj mogućoj inačici.… više »

HE HE

Kako muškarci zavode žene?

objavljeno prije 11 mjeseci i 6 dana

Muškarci zavode... neke će se žene na ovo grohotom nasmijati i ispričati barem pet anegdota o tome kako su im "zavodnici" prilazili s nevjerojatno glupim i prizemnim uletima. No, druge… više »

PROVJERE

Brojke na koje treba paziti svaki gospodin

objavljeno prije 11 mjeseci i 8 dana

Pogodite zašto većina redovitih pregleda kod vašeg liječnika kreće s osnovnim pregledima visine, težine, krvnog tlaka, otkucaja srca te popraćeno uz par pitanja na temu kako se… više »

SAVJETI

Kako muškarac može živjeti duže i kvalitetnije?

objavljeno prije 11 mjeseci i 9 dana

Naravno da su neki od faktora dugovječnosti prije svega zdrav život, prehrana, rekreacija, izbjegavanje stresa i slične životne sitnice koje pogoduju našem duhu i tijelu. Ne… više »

PRIPAZITE :)

Muške pogreške za Valentinovo

objavljeno prije 11 mjeseci i 13 dana

Valentinovo samo što nije kucnulo, a vjerujemo da velik (ako ne i najveći) broj muškaraca pojma nema što će sutra pokloniti dragoj osim cvijeća i bombonijere... Ako… više »

SAVJETI

Navike pravih džentlmena koje treba vratiti u svakodnevicu

objavljeno prije 11 mjeseci i 14 dana

Koliko ima pravih i istinskih džentlmena danas? Onih pravih gospodina koji iz ropotarnica zaborava izvlače džentlmenske navike koje smo znali kao viteštvo, gospodstvo, nešto… više »

SAVJETI

20 korisnih savjeta za muškarce

objavljeno prije 11 mjeseci i 15 dana

Muškaraca ima stvarno svakakvih vrsta, to će priznati čak i najzadrtiji apologeti svega muškoga, a za takve savjeta nikad dosta. Srećom, savjeti koje donosimo su kratki i lako… više »

EH, DA ...

Muškarci i ženske grudi - ljubav od davnina

objavljeno prije 11 mjeseci i 17 dana

Ženske grudi imaju jak utjecaj na heteroseksualne muškarce. Već u 18. stoljeću oni su u Španjolskoj razvili disciplinu koja se bavi proučavanjem ženskih grudi -… više »

EH, DA ...

Najseksipilniji muškarci su...

objavljeno prije 11 mjeseci i 20 dana

Seksi muškarci obično se predstavljaju kao lik na slici gore - neovisno o godinama, radi se o muškarcu dobrog izgleda, širokog osmijeha... no je li to stvarno tako ako… više »

HE HE

Zašto muškarci trebaju brak?

objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana

Muškarci i brak su dvije stvari koje oni ne vole baš pretjerano stavljati u istu rečenicu, no zapravo griješe - osim što je dokazano da im brak produžava život,… više »

EH, DA ...

Avantura je potrebna svakom pravom gentlemanu

objavljeno prije 11 mjeseci i 24 dana

Probudi se ...idi na posao ...vrati se s posla ...TV ...spavanje. I onda ispočetka. A gdje je avantura? Gdje je nestao život na najjače i smisao za avanturu? Mnogi od nas zaboravili su na… više »

MA DA?

Kako produžiti život svojoj dragoj

objavljeno prije 11 mjeseci i 25 dana

Brak je dobar za muškarce, to je istina koju su pripadnici jačeg spola nevoljko prihvatili, a kako se zna i da pametna žena produžava život svom suprugu, vrijeme je i da se takva… više »

ZAPAMTITE :)

10 stvari koje žene očekuju od muškaraca

objavljeno prije 1 godinu

U današnje vrijeme sve većeg utjecaja feminizma na društvo, a koji polako istiskuje džentlmenstvo iz tog istog društva, svakako je bitno da pravi gospodin, odnosno… više »

EH, DA ...

Seksizam je katastrofa za muško zdravlje

objavljeno prije 1 godinu

Macho man više ne samo da nije u modi, nego je, kako tvrde znanstvenici, predodređen za izumiranje jer je seksizam - loš za zdravlje. Najčešći primjerci - muškarci… više »

SAVJETI

7 znakova za prepoznavanje slobodne žene

objavljeno prije 1 godinu

Slobodna žena san je svakog muškarca u potrazi za partnericom, no kako saznati je li žena koja vas zanima slobodna ili ne ipak zahtjeva malo detektivskog posla, a rezultati se možda… više »

skrolaj na vrh