Najave & Događanja
DOBRA PRILIKA

Besplatno razgledavanje Zagreba s vitezovima

objavljeno prije 7 godina

Doživite Zagreb iz perspektive turista i to besplatno! Upravo takvu mogućnost povodom obilježavanja Dana Zagreba pruža gradska Turistička zajednica. U ponedjeljak 31. svibnja Zagrepčani će se… više »

KULTURA KAVE

Natjecanje u kuhanju turske kave - 1. Zagreb Đezva Festival

objavljeno prije 7 godina

Đezva Festival je događaj kroz koji slavimo kulturu kave, način kuhanja kave u đezvi i način na koji cijeli arapski svijet ali i Turci, Grci, Bosanci i Hrvati stoljećima kuhaju svoj najdraži… više »

100% DOMAĆE

Započeo je Proljetni sajam domaćih proizvoda

objavljeno prije 7 godina

Započeo je Proljetni sajam domaćih proizvoda u Gramatu, Zagreb - Radnička cesta 184,  na kojem će preko 40 izlagača iz cijele Hrvatske predstaviti svoje domaće proizvode Na sajmu ćete… više »

FEŠTA U KVARTU

Dani Pešče od 8. do 12. lipnja

objavljeno prije 7 godina

Kulturni Centar Peščenica i Vijeće gradske četvrti Peščenica-Žitnjak po treći put pozivaju vas na Dane Pešče 2010, koji će se od 8 do 12. lipnja održati u i ispred… više »

NATJEČAJ

Traže se kreativci za oslikavanje rasvjetnih stupova

objavljeno prije 7 godina

Urbano-likovna akcija "Volim Pešču" održava se svake godine na području gradske četvrti Peščenica-Žitnjak, a njen je cilj podizanje estetske kvalitete prostora te stvaranje… više »

zagreb pride
ZAGREB PRIDE

Zagreb Pride 2010. od 5. do 20. lipnja

objavljeno prije 7 godina

Ovogodišnji Pride održava se pod sloganom Hrvatska to može progutati, a tema je Sloboda seksualnog izražavanja i različitosti seksualnih praksi. Devetim Zagreb Prideom proslavit će se… više »

BRITAIN'S GOT TALENT

Paul Potts u Zagrebu i Splitu

objavljeno prije 7 godina

Zvijezda prvog showa Britain's Got Talent, Paul Potts, dolazi u Zagreb 4. lipnja. Dva dana kasnije održat će koncert i u Splitu. To su ujedno i njegovi prvi nastupi u Hrvatskoj. Priča… više »

TRI DANA

Festival jednakih mogućnosti na Trgu bana Jelačića

objavljeno prije 7 godina

Na Trgu bana Jelačića otvoren je trodevni Festival jednakih mogućnosti. Uz sudjelovanje 900 izvođača iz zemlje i inozemstva, od kojih je 600 osoba s invaliditetom, Festival će devetu godinu… više »

HUMANITARNO

Mladi bendovi 18. lipnja na Jarunu nastupaju na StudentFestu

objavljeno prije 7 godina

"StudentFest", na kojem će mladi studentski bendovi pokazati svoje glazbeno umijeće, održat će se 18. lipnja na zagrebačkom Jarunu u organizaciji udruge studenata "Indeks", u sklopu… više »

LETEĆE RIBE

Darko Rundek gost na koncertu Štuka

objavljeno prije 7 godina

Na zagrebačkom koncertu sarajevske rock grupe Letu Štuke 22.05. u Tvornici, kao specijalni gost nastupit će Darko Rundek! Ovo je jedna od rijetkih prilika da se veliki prijatelji… više »

148 IZLAGAČA

"Floraart" od 26. do 31. svibnja na Bundeku

objavljeno prije 7 godina

Najavio je da će "Floraart", 25. svibnja u 19,30 sati, otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Na izložbi se predstavlja 148 izlagača iz Hrvatske i 15 iz Austrije, Belgije, Danske,… više »

TRI DANA

Produžen 1. Zagreb International Blues Festival

objavljeno prije 7 godina

Prvi Zagreb International Blues festival, osim već najavljene završne večeri 22. svibnja u dvorištu Jedinstva na Trnjanskom nasipu i u klubu Močvara, imat će još dva… više »

SAJAM

Proizvodi hrvatskog sela na Trgu bana Jelačića

objavljeno prije 7 godina

Na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića do 19. svibnja održava se sajam "Proizvodi hrvatskog sela" na kojem se predstavlja 120 proizvođača tradicijskih proizvoda iz svih dijelova Hrvatske.… više »

BESPLATNO

Maja Savić Jazz Ensemble u Saxu!

objavljeno prije 7 godina

Uz Maju Savić nastupaju i beboper Uglješa Novaković na alt saksofonu, liričan pijanist Hrvoje Galler s kojim surađuje već nekoliko godina, jedan od najtraženijih kontrabasista Tihomir… više »

KVART

Dani Zapruđa 22. i 23. svibnja

objavljeno prije 7 godina

Tradicionalni festival u ovom zagrebačkom kvartu zabavljat će sve generacije tijekom cijelog vikenda, od 9 do 23h. Nakon jutarnjeg programa tijekom kojega na pozornici briljiraju… više »

skrolaj na vrh