Putovanja
ZA SAMO 2.150 KUNA

Skijanje u Francuskoj najljepše je u ožujku

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Svi se slažu da je skijanje u Francuskoj nešto posebno. Također, slažu se da je skijanje najljepše u ožujku kad su dani dulji, vrijeme toplije i ljepše, a žičare rade sat… više »

BIG APPLE

New York - 5 atrakcija koje najčešće viđamo u filmovima

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

U New Yorku je snimljeno više stotina filmova i serija, od Kuma do Seksa i grada. Među lokacijama koje su u Velikoj jabuci doista nezaobilazne, kako za posjetitelje, tako za… više »

ZLATO I DRAGULJI

Posljednji otoci s blagom

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Na otocima kojima su se nekoć služili gusari i danas postoji vrlo vrijedno blago. Poseban kalendar "Vladi Private Islands'" za 2011. otkriva posljednja mjesta na Zemlji za koja se vjeruje da… više »

RYANAIR

Od travnja jeftini letovi za Pariz iz Zadra

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni avioprijevoznik otvara u travnju 2013. svoju bazu u Zadru uz financiranje izgradnje od strane Hrvatske turističke zajednice i tijela lokalne samouprave. To… više »

SJAJAN IZLET

Advent u Klagenfurtu

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Klagenfurt ima jednu od najljepših  starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom „Europa Nostra". U prekrasnim renesansnim… više »

SUPERPUTOVANJA

Najpovoljniji Advent u Beču

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Počeli su hladniji dani i već misli idu prema prvim pahuljama snijega, a prvi znakovi zime odmah asociraju na Advent.  Okićene ulice, blještavilo sa svih strana, izlozi prepuni… više »

ZIMSKA IDILA

Top 5 zimskih odredišta iz bajke

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Trebate savjet kamo otputovati za blagdane? Želite otići na mjesto koje će vam najbolje dočarati zimsko raspoloženje? Novinarka Metro World Newsa za vas je odabrala pet savršenih… više »

ZABAVA

Provedite nezaboravnu subotu u Gardalandu

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Gardaland je zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji. Gardaland broji tisuće posjetitelja godišnje, a turisti dolaze iz cijelog svijeta. Park je otvoren… više »

BILI SMO NA SAVRŠENOM SKIJANJU

Skijanje vam je skupo? NIJE! Priuštite si najljepše skijanje u Francuskoj za samo 1995 kuna!

objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci

Brine vas da ove godine nećete moći na skijanje? Zaboravite na dosadna austrijska skijališta na kojima morate "klipsati" do žičare u pancericama, ili nedajbože, voziti se kilometre… više »

MLJAC!!

Čokoladni izlet u tvornicu Zotter i Graz

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Bio jednom u 1990-ima jedan slastičar, kojemu su do tada poznate čokoladne kreacije bile jednostavno predosadne. Stoga se nakon radnog dana povukao u stražnju prostoriju svoje slastičarnice u… više »

ČUDA SVIJETA

Skradinski buk u Nacionalnom parku Krka

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

U vapnenačku zaravan, između gradova Knina i Skradina, duboko usječeno nalazi se korito rijeke Krke. Ovaj prirodni i krški fenomen u svom toku gradi sedam sedrenih slapova:… više »

PIVA I TO...

Svi na Oktoberfest!

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Ljubitelj ste piva i dobre zabave? Pa što se još čeka, osigurajte svoje mjesto na sajmu piva u Mὕnchenu pravovremeno. Svi znamo da je Oktoberfest najstariji sajam… više »

ČUDA SVIJETA

Kopački rit, baranjski park prirode

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Područje Parka prirode Kopački rit nalazi se na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Republike Hrvatske, odnosno dio je širega geografskog područja istočne Hrvatske. To je ravničarski dio… više »

ČUDA SVIJETA

Plitvička jezera, hrvatski prirodni biser

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Plitvička jezera jedno su od najljepših mjesta na svijetu, možemo vam reći s velikom sigurnšću. Tražeći materijale za rubriku Čuda svijeta prosurfali smo stotine popisa i… više »

ČUDA SVIJETA

Nevjerojatni Fly Geyser u Nevadi

objavljeno prije 4 godine i 11 mjeseci

Kad pogledate ovu fotografiju, moglo bi vam pasti na pamet da se neko dijete zaigralo Photoshopom ili da se radi o scenografiji za novi nastavak Avatara. Ipak, niti jedno nije točno, radi se… više »

skrolaj na vrh