Putovanja
SAVJETI

Idete u Brazil? Evo što trebate znati!

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu privući će određen broj navijača naše reprezentacije, naravno, ni izbliza toliko koliko ih je bilo na nekim bližim destinacijama. No, kako je… više »

MA DA?!

Društvene mreže određuju kuda na ljetovanje

objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec

Najnovija istraživanja pokazuju da se čak 80 posto Nijemaca prije nego uplate putovanja za godišnji odmor, prije toga informiraju na platformama socijalnih mreža na Internetu. Ovdje… više »

IDEJA

Romantična Verona i karneval u Veneciji – 2 dana autobusom

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Ostvarite romantiku uoči Valentinova u Veroni i ludilo Karnevala u Veneciji!!! Datumi putovanja: 15.02.-16.02.2014.Autobusom iz Zagreba i Rijeke Program putovanja: 1.dan Polazak autobusa iz… više »

COOL

Motociklom od Zagreba do Južne Afrike za 230 dana

objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca

Davor Rostuhar i Maja Tanasovski proputovali su motociklom od Zagreba do Cape Towna u Južnoj Africi u 250 dana. Na putu od 20 700 km prošli su Egipat, Sudan, Etiopiju, Keniju, Ugandu,… više »

OPA

Što žene obožavaju u krevetu

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Muškarce prate glasine da ih zanimaju razne seksi igračke, no niti žene nisu imune na njih, pokazala su mnoga istraživanja, pa je tako svim nestašnim muškarcima koji ne… više »

GROZNO

Sveta, prljava rijeka Ganges

objavljeno prije 3 godine i 4 mjeseca

Na obalu rijeke Ganges u gradu Varnesa svakog dana dolaze tisuće ljudi koji peru odjeću. Među njima je i Vijay Kumar i on, kao i njegov otac i otac njegovog oca, pere rublje u rijeci.… više »

PRILIKA!

Najpovoljniji dvodnevni Advent u Beču

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Program putovanja: 1. dan: Zagreb - Beč Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja Slovenijom i Austrijom  uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po… više »

HMM ...

Pametnim mobitelom po bijelom svijetu

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Tko bi rekao da je Arena, betonska građevina na rubu Zagreba jednako vrijedna posjeta kao i Kaptol, Gornji grad ili Kamenita vrata. No upravo to sugerira internetski portal Foursquare… više »

rezervacija internet bicro hotel soba
FAKE?

Koliko vjerovati "mišljenju" gostiju hotela?

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

"Odličan položaj! Prekrasna terasa, a bazen je vrlo čist. Osoblje je jako ljubazno!" Tako glasi ocjena jednog hotela na Mallorci na jednom od najvećih portala za izbor hotelskog… više »

RAJ

Palawan, filipinski raj na Zemlji

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Palawan, otok s dvije tisuće kilometara obale i nevjerojatnom količinom predivnih pješčanih plaža nalazi se na sjevernom dijelu Filipina, a poznat je i po nevjerojatnim koraljnim… više »

SUPER PONUDA!

U Gardaland za samo 219 kuna

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Cijelu godinu odgađate posjet Gardalandu, muče vas vrućine ili loše vrijeme ili ste baš taj vikend zauzeti. Obećali ste djeci posjet zabavnom parku i još ste rekli… više »

SJAJNA PONUDA

Oktoberfest za samo 280 kuna

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Pa što se još čeka, osigurajte svoje mjesto na sajmu piva u Mὕnchenu pravovremeno. Svi znamo da je Oktoberfest najstariji sajam takva vrste, nije da mi nemamo ukusna i… više »

SUPER!

Počinje snimanje Discover Croatia – Exploring Route

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Pet stranih novinara - Violetta Teetor- Finkinja, Marcio Caparica Carlos - Brazilac, Florence i Mike Lince- Amerikanci, na uzbudljivom putovanju kroz Hrvatsku pišu svoje blogove.… više »

COOL

Melbourne je najbolji grad za život

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Melbourne je treću godinu za redom osvojio prestižnu titulu najboljeg grada za život na svijetu, a po ostatku Top 10 gradova, Australija i Kanada najbolje su zemlje za život, pokazala je… više »

SUPERPUTOVANJA

Dva dana u Veneciji i otocima lagune

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Program putovanja u Veneciju: 1. dan Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506. Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja na putu… više »

skrolaj na vrh