Putovanja
MLJAC

Ne liže se svugdje isto - sladoledom oko svijeta

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

U Njemačkoj kugla sladoleda stoji u prosjeku od 70 centi do jednog eura, ali možete za nju platiti i do 1,50 eura. Previše, smatra većina Nijemaca. Ali tko se ljuti zbog visoke cijene… više »

LAST MINUTE

Provedite subotu u Gardalandu!

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Putovanje u Gardaland može biti sjajan poklon vašim klincima za kraj školske godine - dajte im jedan dan uživanja u svim zabavnim sadržajima koje nudi ovaj sjajni park i odmah… više »

WOW!

Luksuz na 10.000 metara

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Zrakoplovne kompanije polažu računa o tomu da svoje putnike podjele prema platežnoj sposobnosti. Podjela počinje već pri check-inu s posebnim šalterima za putnike prve i poslovne… više »

WOW!

BuzzFeed zove turiste u Dalmaciju

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

BuzzFeed radi liste svega i svačega, vrlo popularne i čitane, a većinu njih zapravo stvaraju čitatelji ovog popularnog portala. Ova zadnja svidjela se i nama, jer predstavlja popis… više »

LOVICA??

Europljani će ove godine više putovati

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Barometar odmora koji izrađuje tvrtka za istraživanje Ipsos za Europ Assistance, globalnog pružatelja usluga podrške, već 15 godina ispituje planove Europljana za odmor u razdoblju od… više »

BRAVO!

Koji su gradovi najposjećeniji na svijetu

objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci

Po projekciji MasterCardova globalnog indeksa posjećenosti gradova za 2015., ove će godine britansku prijestolnicu posjetiti 18,8 milijuna turista koji će prenoćiti najmanje jednu noć. Ovo je… više »

PRILIKA

Budimpešta, sjajan dvodnevni izlet

objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci

Budimpešta, prekrasan biser na Dunavu vrijedi posjetiti, a ovaj dvodnevni izlet sjajna je prilika za iskorištavanje toplih i sunčanih vikenda. Datumi putovanja:   06.06. -… više »

NAS NEMA

Najbolji otoci za odmor na svijetu

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Hrvatska se diči svojom obalom i otocima, no čini se da turisti ne misle da je to nešto posebno. Travelers' Choice, nagrada korisnika stranice Trip Advisor svake godine… više »

FANTASTIČNO!

Fantastična cvjetna polja u Nizozemskom

objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci

Nizozemska nekima izaziva asocijaciju na polja marihuane, no drugi će uvijek na prvo mjesto staviti cvijeće. Poznati po tulipanima, Nizozemci proizvode nevjerojatne količine cvijeća, a kad u… više »

PREPORUČUJEMO

Venecija, Burano i Murano - sjajan jednodnevni izlet

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Venecija je čarobna u svako doba godine, no proljeće je ipak nešto posebno, jer se kanali bude iz zimskog sna. Stoga vam preporučujemo sjajan jednodnevni izlet, a evo i programa… više »

OKO KUGLE

Najskuplji i najjeftiniji gradovi svijeta

objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci

Singapur je drugu godinu zaredom najskuplji grad svijeta po istraživanju The Economista. Koristeći se troškovima života u New Yorku kao bazom za izračun, Economist Intelligence Unit… više »

PUTOVANJA

Romantična Verona i karneval u Veneciji

objavljeno prije 2 godine i 10 mjeseci

Romantično putovanje za vikend Valentinova sjajna je ideja, pogotovo kad uključuju romantičnu Veronu i čarobni venecijanski karneval. Program putovanja: 1.dan Polazak autobusa iz Zagreba u… više »

SJAJNO!

Izlet u Graz i tvornica čokolade Zotter

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Izlet ovoga vikenda možete pretvoriti u jedinstvenu pustolovinu u Austriji, uz posjetu tvornici čokolade Zotter i shopping u Grazu. Polazak u 7:00 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni:… više »

ZNATE LI?

Najsigurnija avio-kompanija je...

objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci

Tržišna borba i u Europi je, a ne samo u Aziji dovela do ogorčene bitke cijenama. Jeftinijim letovima se želi osvojiti tržišne udjele i nove putnike. Već odavno postoje i sumnje… više »

ISTRAŽIVANJE

Europljani potroše tjedan dana u godini putujući na posao

objavljeno prije 3 godine

Svaki dan milijuni ljudi u Europi se probude, ustanu iz kreveta, obuku i kreću na posao. Europljani prosječno troše nešto manje od 45 minuta putujući svaki dan na posao i s… više »

skrolaj na vrh