Putovanja
ZBRKA U GLAVI

Više od pola žena razmišlja češće o godišnjem nego o seksu

objavljeno prije 4 godine

Godišnji odmor jedna je od najželjenijih stvari na svijetu, kažu rezultati istraživanja britanske tvrtke Mindlab Inernational provedenog u suradnji s Nikon Coolpixom. Skoro polovina… više »

TRANSCONTINENTAL RACE

Na biciklu od Londona do Istanbula

objavljeno prije 4 godine

Zoran Mihelčić u samo dva tjedna želi biciklom doputovati od Londona do Istanbula. Biciklizmom se bavi amaterski, tek nekoliko godina. "Nastojim svaki dan barem 3 sata provesti vozeći, a kada… više »

FREEBIES

Besplatne stvari koje možete raditi u najskupljim gradovima svijeta

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Sve što valja u životu ili je nemoralno ili ilegalno ili košta, kaže jedno od zrnaca općenarodne mudrosti. I doista, nema ništa gore nego kad vam za vrijeme jutarnjeg… više »

MA DA?

Odmor i putovanja usrećuju nas više od gadgeta i odjeće

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Materijalna dobra ne donose sreću, često se može čuti, a većina ljudi na to odmahuje rukom i tvrdi da to nije istina. No, najnovije istraživanje pokazalo je da su osobe koje novac… više »

EGZOTIČNO

Kako je Put svile dobio ime

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Bio je to veliki uspjeh Amerikanca kad su 1854. sklopili trgovački ugovor s japanskim carstvom, koje se dotad svjesno i stoljećima izoliralo od ostatka svijeta. Kao reakcija na taj ugovor… više »

SJAJNO!

Odvedite klinca u Gardaland za vikend!

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Gardaland je ponovno otvorio svoja vrata nakon zimskog sna i lijepo vrijeme mami posjetitelje. Agencija Superputovanja pripremila je sjajan dvodnevni izlet po fantastičnoj cijeni od samo 1180… više »

HVAR

David Gray uživa u ljepotama Hvara uoči newyorškog koncerta

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Među posjetiteljima slavnog škoja je ovih je dana bio i slavni britanski kantautor David Gray koji bi, prema najavama, večeras trebao imati veliki koncert u New Yorku. Gray je viđen… više »

TOURISTAR.TV

Strani turisti i novinari kroz direktno iskustvo brendiraju Hrvatsku

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Danas, 26.4. 2013., na konferenciji za medije u NovaMed zdravstvenom centru u ulici Većeslava Holjevca 23, predstavljen je projekt DISCOVER CROATIA - EXPLORING ROUTE, pokrenut uz… više »

PUTOVANJA

Čarolija alpskih jezera Bleda i Bohinja

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Plavo alpsko jezero i zeleni vrhovi koji ga okružuju su zasigurno romantičan prizor. Trebate povesti sebi dragu osobu i uživati u šetnji pored jezera, provozati se čamcem do otočića… više »

IZLET

Dva nezaboravna dana u Budimpešti

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Program putovanja u Budimpeštu: 1. dan: ZAGREB - BUDIMPEŠTA Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502-506. Vožnja autobusom uz kraće… više »

PRAZNICI

Prvosvibanjski predah - Hotel Excelsior

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Želite li predahnuti? Donosimo Vam posebnu ponudu za prvosvibanjski odmor2013! Međunarodni praznik rada mnogi koriste za kraći ili duži odmor, organiziraju se proslave, slavi se… više »

APPOVI

5starHvar za predstavljanje ljepota Hvara

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Otok Hvar je svjetski poznat otok, a istovremeno nema niti jednu sveobuhvatnu internet stranicu ni aplikaciju koja bi na jedno mjesto istaknula sve njegove znamenitosti, od vale do… više »

LIJEPO!

10 mjesta koje treba posjetiti dok su još jeftina

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Američki portal SmarterTravel.com objavio je reportažu u kojoj je naveo 10 svjetskih lokacija u kojima se nudi puno za ne preveliku cijenu. Zanimljivo je da se i naša zemlja nudi na… više »

OPA!

I psi u Singapuru žive kao kraljevi

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Joe Howe, vlasnik broda 'Pet Cruise' (Krstarenja za kućne ljubimce) organizira dva krstarenja na tjedan na katamaranu s bazenom, salonom za uljepšavanje pasa i naravno pojasevima za… više »

Hrvatsko more
KATASTROFA

Hrvati ne planiraju ići na godišnji odmor

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Kriza je definitivno uzela svoj danak, pokazuje istraživanje Gfk o namjerama stanovnika Hrvatske da otputuju iz mjesta stanovanja na dulje od pet dana. U odnosu na posljednjih 11 godina, u… više »

skrolaj na vrh