Putovanja
APPOVI

5starHvar za predstavljanje ljepota Hvara

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Otok Hvar je svjetski poznat otok, a istovremeno nema niti jednu sveobuhvatnu internet stranicu ni aplikaciju koja bi na jedno mjesto istaknula sve njegove znamenitosti, od vale do… više »

LIJEPO!

10 mjesta koje treba posjetiti dok su još jeftina

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Američki portal SmarterTravel.com objavio je reportažu u kojoj je naveo 10 svjetskih lokacija u kojima se nudi puno za ne preveliku cijenu. Zanimljivo je da se i naša zemlja nudi na… više »

OPA!

I psi u Singapuru žive kao kraljevi

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Joe Howe, vlasnik broda 'Pet Cruise' (Krstarenja za kućne ljubimce) organizira dva krstarenja na tjedan na katamaranu s bazenom, salonom za uljepšavanje pasa i naravno pojasevima za… više »

Hrvatsko more
KATASTROFA

Hrvati ne planiraju ići na godišnji odmor

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Kriza je definitivno uzela svoj danak, pokazuje istraživanje Gfk o namjerama stanovnika Hrvatske da otputuju iz mjesta stanovanja na dulje od pet dana. U odnosu na posljednjih 11 godina, u… više »

SREĆA OKO SVIJETA

Jedna žena. Jedan pas. Zajedno na putu oko svijeta – biciklom

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Prije ovog putovanja imala sam poprilično "normalan" život. Nakon završenog studija kriminalistike zaposlila sam se u kartičarskoj kući - dobar, uredski posao, solidna plaća - mnogi bi… više »

CIJENA NIJE VAŽNA

Najpoznatije shopping ulice

objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec

Najpoznatije i najskuplje shopping ulice na svijetu prepune su luksuznih trgovina i popularnih modnih marki koje su u stanju platiti visoke cijene najma na prestižnim lokacijama. Popis… više »

SVIJET NA DLANU

Osjetite ugođaj najveselijih i najsretnijih mjesta na svijetu u svojoj okolici

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Činjenica je da malo tko od nas može bezbrižno putovati i obilaziti najpoznatija odredišta ovisno o sklonostima, ali uz pomoć interneta čak i u najbližoj okolici možete pronaći mjesta… više »

ZA SAMO 2.150 KUNA

Skijanje u Francuskoj najljepše je u ožujku

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Svi se slažu da je skijanje u Francuskoj nešto posebno. Također, slažu se da je skijanje najljepše u ožujku kad su dani dulji, vrijeme toplije i ljepše, a žičare rade sat… više »

BIG APPLE

New York - 5 atrakcija koje najčešće viđamo u filmovima

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

U New Yorku je snimljeno više stotina filmova i serija, od Kuma do Seksa i grada. Među lokacijama koje su u Velikoj jabuci doista nezaobilazne, kako za posjetitelje, tako za… više »

ZLATO I DRAGULJI

Posljednji otoci s blagom

objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca

Na otocima kojima su se nekoć služili gusari i danas postoji vrlo vrijedno blago. Poseban kalendar "Vladi Private Islands'" za 2011. otkriva posljednja mjesta na Zemlji za koja se vjeruje da… više »

RYANAIR

Od travnja jeftini letovi za Pariz iz Zadra

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni avioprijevoznik otvara u travnju 2013. svoju bazu u Zadru uz financiranje izgradnje od strane Hrvatske turističke zajednice i tijela lokalne samouprave. To… više »

SJAJAN IZLET

Advent u Klagenfurtu

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Klagenfurt ima jednu od najljepših  starogradskih jezgri u Austriji te je zbog toga već tri puta odlikovan diplomom „Europa Nostra". U prekrasnim renesansnim… više »

SUPERPUTOVANJA

Najpovoljniji Advent u Beču

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Počeli su hladniji dani i već misli idu prema prvim pahuljama snijega, a prvi znakovi zime odmah asociraju na Advent.  Okićene ulice, blještavilo sa svih strana, izlozi prepuni… više »

ZIMSKA IDILA

Top 5 zimskih odredišta iz bajke

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Trebate savjet kamo otputovati za blagdane? Želite otići na mjesto koje će vam najbolje dočarati zimsko raspoloženje? Novinarka Metro World Newsa za vas je odabrala pet savršenih… više »

ZABAVA

Provedite nezaboravnu subotu u Gardalandu

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Gardaland je zabavni park smješten u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji. Gardaland broji tisuće posjetitelja godišnje, a turisti dolaze iz cijelog svijeta. Park je otvoren… više »

skrolaj na vrh