Seks nema prethodne stranice
erotski snovi san spavanje seks
ZAPAMTITE :)

Seksualni snovi - koji su najčešći i što znače

objavljeno prije 19 sati i 3 minute

Snovi o seksu česti su... toliko česti da ne želite priznati koliko vam se puta tjedno to događa. Znamo. No, ako ne znate što znače, onda možete bez razloga razbijati glavu oko toga,… više »

HE HE

Pet činjenica o vibratorima koje se isplati znati

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Vibratori su prve seksualne igračke koje vam, vjerojatno, padaju na pamet, pa evo nekoliko činjenica o njima koje su em zabavne, em edukativne. Gdje ih ima najviše? - stanovnici… više »

ZNATE LI?

Zašto je jutarnji seks - najbolji seks

objavljeno prije 1 dan i 20 sati

Jutarnji seks sjajna je stvar iz više razloga, a glavni je - napunit će vas pozitivnom energijom i pomoći vam da na visokoj vibraciji krenete u dan. Može li bolje? Megan Fleming,… više »

OČEKIVANO

Žene više privlače muškarci koji izgledaju "snažno"

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Nekim će ova vijest biti pravo otkriće, dok će drugi zapitati što tu uopće ima novo, no Australci su odlučili provesti istraživanje kojim su dokazali da žene više… više »

STVARNO?

Koliko seksa pomlađuje?

objavljeno prije 3 dana i 19 sati

Seks je od davnina poznat kao sredstvo za pomlađivanje - iako su još u relativno nedalekoj prošlosti to shvaćali poprilično doslovno, pa su stari muškarci skakali na… više »

WOW!

Prilično nezgodna stvar koja se može dogoditi muškarcima nakon seksa

objavljeno prije 4 dana i 18 sati

Muškarci mogu biti alergični na svoju spermu - nakon orgazma javljaju im se simptomi slični gripi - jak umor, curenje iz nosa, svrbež očiju, temperatura. Kod nekih se čak javlja i… više »

OPA...

Lubrikant koji će orgazme podići na neku drugu razinu

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Marihuana ima sve više primjena, naročito u zadnje vrijeme kad je legalizirana u mnogim državama SAD. Tako se na kalifornijskom tržištu može kupiti lubrikant na bazi… više »

AHA!

Kako se seksom gube kilogrami

objavljeno prije 7 dana i 19 sati

Seks se može vrlo učinkoviti ubaciti u svoj plan upravljanja težinom. Naime, kao što dobro znamo, seks nam pomaže da sagorimo kalorije. No, prednosti se ovdje ne… više »

MEA CULPA

Najčešće pogreške koje činimo prilikom spojeva s novim partnerom

objavljeno prije 8 dana i 19 sati

Jesmo li zaboravili što znači izlaziti s nekime? S obzirom na sve greške koje činimo prilikom prvih nekoliko sastanka s novim partnerom ili partenricom, čak se i stručnjaci… više »

MA DA!

Mali, ali tehničar - ipak vrijedi?!

objavljeno prije 9 dana i 19 sati

Mali, ali tehničar izlika je koju će svaki muškarac koji vjeruje da nije baš nešto obdaren među nogama ponuditi kao argument za dobar seks, dok će se oni s većim… više »

MYTHBUSTERS

Mitovi o razlozima ženske nevjere

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Postoji mnogo klišeja o nevjeri i prevarama. Često se vjeruje da će muškarci prevariti partnericu ako nisu zadovoljni seksualnim životom u vezi, a žena će zastraniti ako nije… više »

EH, DA...

Seks na početku braka - ne pomaže, jer se debljate!

objavljeno prije 11 dana i 19 sati

Mladenci se u prosjeku u trajanju prve godine braka debljaju oko 2 do 2.5 kilograma, tvrdi dr. Catherine Hankey, profesorica nutricionizma na Sveučilištu u Glasgowu.… više »

SAVJETI :)

Kako snimiti dobar kućni pornić

objavljeno prije 13 dana i 19 sati

Kućni porno uradci poznatiji i kao kućni pornić danas preplavljuju internet. Ima ih na svakom koraku, poznatih, manje poznatih, pa čak i nama nepoznatih protagonista i antagonista. Razlozi… više »

ZAPAMTITE :)

Što od seksa odbija žene, a što muškarce?

objavljeno prije 14 dana i 19 sati

Seks je sjajna stvar, a vjerojatno vam se u životu već dogodilo da ste se ponadali seksu, kad je najednom potencijalni partner/ica izgubio/la zanimanje... a vi ste ostali zbunjeni i… više »

Dobna granica za svojevoljno stupanje u seksualni odnos u Europi
ŠTO REĆI?

Kada se legalno seksati širom Europe

objavljeno prije 16 dana i 19 sati

Dobna granica za svojevoljno stupanje u seksualni odnos određuje minimalnu starost osobe koja legalno može dati pristanak na seksualnu vezu s drugom osobom.  U Hrvatskoj je ta… više »

skrolaj na vrh