Seks
OPA :)

Karakter se prepoznaje po seksualnim fantazijama

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Seksualne maštarije govore puno o vašem karakteru, pa da vidimo što znače one najčešće ... Ako ste u svojoj mašti voajer, to vam jasno daje do znanja da ste… više »

PRIMJENITE

9 savjeta za bolji seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Dobar seks ne zahtijeva poznavanje stotina položaja u seksu, posebnu nadarenost i obdarenost, dovoljno je imati suptilan pristup i otvoren um, tvrde stručnjaci i daju nekoliko savjeta koji su… više »

EH, DA ...

Tri stvari koje se muškarcima dogode kad nastupi suša - u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Nedostatak seksa nije samo problem koji se manifestira u glavi, postoje i neke fizičke popratne pojave koje sigurno neće razveseliti muškarce ... pa evo tri najvažnije: Erektilna… više »

HE HE

10 najčešćih ženskih seksualnih fantazija

objavljeno prije 6 mjeseci

Seksualne fantazije zapravo su odlično oruđe protiv rutine u seksu - pitajte partnera o čemu sanja u seksu, pa pokušajte to na neki način i ostvariti, naravno, na način koji odgovara i… više »

HE HE

Orgazam - sve što (ni)ste željeli znati

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Orgazam je oduvijek fascinirao kako obične ljude tako i znanstvenike, a još je Freud postavio tezu da postoje dva orgazma - vaginalni i klitoralni, pri čemu je klitoralni smatrao manje… više »

MA DA?

Zadovoljstvo u seksu dolazi i od - susjeda?

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Seksualno zadovoljstvo ponekad ovisi o čudnim stvarima, pa evo i primjera - ako se redovito seksate i zadovoljni ste brojkama, nešto će vas natjerati da saznate kako često to rade… više »

EH, DA ...

3 razloga zbog kojih gubimo volju za seksom

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Seksualna želja nije jednako snažna kod svih, no kad postane gotovo neprepoznatljiva, vrijeme je da pronađete uzrok tome i riješite stvar.  Koji su mogući razlozi? Ima ih… više »

EH, DA ...

Jednostavna tajna dobrog seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Dobar seks nekima je svakodnevnica, drugi pak muku muče i nikako da dođu na zelenu granu, misleći da se radi o nekoj tajni za odabrane. Naravno, dio krivnje za cijelu nesretnu priču snose i… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

3 mita o seksu koje treba raskrinkati

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Seks i mitovi idu ruku pod ruku, vjerojatno najviše od svih ljudskih zanimacija, jer je toliko intrigantan i zanimljiv da o njemu svi vole izmišljati svoje "istine" ... a evo… više »

HMM

Može li se odglumiti orgazam?

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Orgazam je jedna od onih stvari o kojoj svi misle da znaju sve, a zapravo znaju jako malo, pa se oko njega pletu razni mitovi. Vjerojatno najčešći je onaj o glumljenju orgazama, a… više »

EHH..

3 gluposti u krevetu

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Seks će biti dobar jedino ako se oba partnera bace na posao jednakim žarom, ali u slučaju da radite ove tri pogreške ... neće biti dobro. Nedostatak inicijative spada u grijehe,… više »

HE HE

Koliko traje pravi seks?

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Koliko je minuta seksa zaista potrebno da partneri budu zadovoljeni u krevetu? Trajanje seksa je jedno od vrućih pitanja, a svi smo mi znatiželjni i skloni uspoređivanju kad su u pitanju… više »

JESTE LI ZNALI?

Zločesti dečki su samo za - seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Ženama su privlačniji zločesti dečki koji piju i puše, no, samo  kada su u pitanju kratkoročni odnosi - kad se radi o vezi na duge staze, tu ipak pobijeđuju 'dobrice'… više »

ZAPAMTITE :)

Najbolji seks ide uz - ljubav

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Seks s voljenom osobom ima niz prednosti - smiruje duh i tijelo, stabilizira vezu i jača doživotnu želju za upravo tom osobom. Do pozitivnih učinaka dolazi zbog neuroplastičnosti, fenomena… više »

HMMM

Seksualne fantazije koje nisu baš normalne ...

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Seksualne fantazije moraju obavezno imati granice, kažu seksolozi koji tvrde i da postoje patološke seksualne fantazije - one koje isključuju izostanak pristanka partnera, uključuju… više »

skrolaj na vrh