Seks
EHH..

3 gluposti u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 7 dana

Seks će biti dobar jedino ako se oba partnera bace na posao jednakim žarom, ali u slučaju da radite ove tri pogreške ... neće biti dobro. Nedostatak inicijative spada u grijehe,… više »

HE HE

Koliko traje pravi seks?

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Koliko je minuta seksa zaista potrebno da partneri budu zadovoljeni u krevetu? Trajanje seksa je jedno od vrućih pitanja, a svi smo mi znatiželjni i skloni uspoređivanju kad su u pitanju… više »

JESTE LI ZNALI?

Zločesti dečki su samo za - seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Ženama su privlačniji zločesti dečki koji piju i puše, no, samo  kada su u pitanju kratkoročni odnosi - kad se radi o vezi na duge staze, tu ipak pobijeđuju 'dobrice'… više »

ZAPAMTITE :)

Najbolji seks ide uz - ljubav

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Seks s voljenom osobom ima niz prednosti - smiruje duh i tijelo, stabilizira vezu i jača doživotnu želju za upravo tom osobom. Do pozitivnih učinaka dolazi zbog neuroplastičnosti, fenomena… više »

HMMM

Seksualne fantazije koje nisu baš normalne ...

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Seksualne fantazije moraju obavezno imati granice, kažu seksolozi koji tvrde i da postoje patološke seksualne fantazije - one koje isključuju izostanak pristanka partnera, uključuju… više »

ZNANJE

7 tajni seksa sretnih parova

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Seks je jedna od glavnih sastavnica uspješne dugotrajne veze ili braka, a samo stvarno sretni parovi znaju kako ga održati na pravim razinama ... pa da vidimo kojih je to 7 tajni koje… više »

HE HE

Zašto se mladi ne seksaju?

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Današnji 20-ogodišnjaci se manje seksaju nego prijašnja generacija. Naime, novo istraživanje je pokazalo da oko 15 posto mladih između 20. i 24. godine nije imalo… više »

CURE, OPREZ

Tri stvari koje kompliciraju orgazam

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Orgazam niti jest niti bi trebao biti jedina svrha seksa, no unatoč tome postoji prilično velik pritisak na žene da ga moraju doživjeti, jer ako se to ne dogodi dolazi do osjećaja nelagode,… više »

NARAVNO

Seks je ženama važan kao i muškarcima

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Žene se često optužuje da nisu pretjerano raspoložene za seks, a s godinama to postaje gotovo pravilo (ako pitate muškarce), no, istina je potpuno drugačija. Tako je, primjerice, novo… više »

FORA :)

Neočekivana pomoć za sjajan seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Savršen seks posljedica je raznih faktora, no jedan od njih koji se nalazi među najvažnijima obično potpuno zanemarujemo - svjetlost. Naime, seksolozi su se pozabavili tim pitanjem i… više »

EH, DA ...

Koliko ljudi mašta o drugima tijekom seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Seksualne fantazije ne broje se u prevaru, no što kad vaš partner/ica tijekom seksa ima drugu osobu na pameti? Kako biste to okarakterizirali? Vjerojatan odgovor je da zavisi od… više »

ZANIMLJIVO

Koliko vam treba seksualnih partnera u životu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 23 dana

Broj seksualnih partnera jedna je od stvari koje u životu moramo znati, no istovremeno možemo zbog nje imati brdo problema - ako smo ženskog spola. Znate i sami - što žena ima… više »

HE HE

Zašto istraživanja o veličini penisa nisu potrebna?

objavljeno prije 5 mjeseci i 26 dana

Veličina penisa jedan je od češćih uzročnika stresa kod muškaraca, jer ako nemaju zadovoljavajući ljubavni život ono malo veselja nalaze u pornićima. A što ih tamo čeka -… više »

POSLUŠAJTE

3 savjeta za poboljšavanje seksualnog života

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Seksualni život važan je segment svake veze, a na putu dobrog seksa stoji toliko stvari da vam se čini da se cijeli svijet urotio protiv vas - obaveze, posao, svakodnevne gluposti i problemi… više »

ZAPAMTITE :)

Žene obožavaju ove poze u seksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 28 dana

Žene seks doživljavaju različito od muškaraca i vrlo im je važno da sve od početka do kraja bude odlično ... OK, barem dobro. No, ako želite ostaviti stvarno dobar dojam na novu… više »

skrolaj na vrh