Seks
SAVJETI

7 načina za trenutno poboljšavanje seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Seks može biti divan, sjajan, fantastičan, genijalan... a jednako tako i dosadan, rutinski, nezadovoljavajuć i zamoran. Na žalost, u zadnje vrijeme sve je više ovog drugog, jer nam… više »

HE HE

5 stvari o kojima trebate porazgovarati, a tiču se seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Seks ne bi trebao biti tabu tema u vezi, no nažalost se razgovori tog tipa dogode tek kad dođe do problema, što je prilično loša ideja ako pitate seksologe - po njima, takve… više »

ZAPAMTITE :)

3 čarobna sastojka savršenog seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Savršen seks, kažu stručnjaci, ima tri ključna sastojka koji moraju biti odlično ukomponirani i tada je vatromet na kraju siguran, pa nije loše vidjeti o čemu se radi. Naime,… više »

ZAPAMTITE :)

3 zanimljive ženske erogene zone

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Erogene zone znaju valjda već svi, no muškarci imaju nezgodnu naviku usredotočiti se na samo na jednu - toliko spominjani klitoris, tako da i ženam to može dosaditi.  No, pravi će… više »

HE HE

Pripreme za seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Žene se za seks pripremaju duže od muškaraca, to ćete čuti od svakog iole iskusnijeg frenda sa šanka, jer muškarcima je za pripremu dovoljno reći "Idemo", no… više »

EH, DA ...

Tri zablude o predigri koje mogu upropastiti seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Predigra je, kao uostalom i sve vezano uz seks, nekima misterija, a drugima prirodna stvar s kojom nemaju apsolutno nikakvih problema. Naravno, uz nju se vežu razni mitovi koji mogu… više »

SAVJETI

3 poze za siguran orgazam

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Orgazam može biti problematičan ženama, no ne u slučaju ako koristite neku od ove tri poze, barem je tako pokazalo istraživanje koje je među svojim čitateljicama proveo magazin Women's… više »

PRIPAZITE :)

Tri najveće pogreške u seksu

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Seks može biti sjajan, predivan, fantastičan (nastavite niz sami), no jednako tako može se lako dogoditi da bude jedno od iskustava koja želite zaboraviti što prije. Naravno, ovo drugo… više »

HMM

Recept za orgazme bez problema

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Ženski orgazam misterija je kako muškarcima, tako i nekim ženama, no novo istraživanje provedeno na Sveučilištu Albany bacilo je malo svjetla na ovu zanimljivu temu. Ipak, neće… više »

ŠTO ČEKATE? :)

Dvije seksualne fantazije koje žene žude isprobati

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Žene su puno zatvorenije od muškaraca kad su u pitanju seksualne fantazije i treba im puno vremena da ih počnu otkrivati partneru. No, to ne znači da muškarac ne može preuzeti… više »

MA DA?

Koliko nam seks oduzima vremena?

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Seks je toliko česta tema da bi mogli reći da predstavlja vrlo važan dio života, no jedno recentno istraživanje o tome na što zapravo trošimo život pokazalo je da seks dobiva… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

3 nedostatka seksa vikendima

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Seks tijekom vikenda je, barem tako kaže više različitih istraživanja, najpopularniji među parovima, što ovako na prvu i ima logike - ne radi se, ljudi su opušteniji,… više »

UPS :)

Kad će vaša draga najvjerojatnije biti nevjerna?

objavljeno prije 6 mjeseci i 21 dan

Žene i nevjera obično se ne spominju u detalje, no zanimljiv podatak donosi nam jedna od stranica za online upoznavanje "nestašnih" Gleeden (koja je specijalizirana za udane žene) -… više »

SAVJETI

Kako stvarno zadovoljiti ženu

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Zadovoljstvo žena seksom ne ovisi ni o orgazmu niti o predigri, pokazalo je zanimljivo istraživanje provedeno na gotovo 2.5 tisuće ljudi. Naime, rezultat je porazan za "frajere" koji se nakon… više »

HE HE

Kakvi su to muškarci s kojima se zabavljaju nevjerne žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Žene su nevjerne, naravno, jer muškarci moraju s nekim varati, no obično se o ženskim navikama nevjere ne govori previše.  E, pa jedno je istraživanje obradilo čak 11… više »

skrolaj na vrh