Seks
MYTHBUSTERS

5 mitova o seksu koje možete zaboraviti

objavljeno prije 5 mjeseci i 3 dana

Seks i mitovi - stalna tema koja se jednostavno ne može iscrpiti, jer najvažniju stvar na svijetu (ne sporednu, pravu najvažniju) okružuje toliko priča i urbanih legendi da se osobe bez… više »

POGODITE

Gdje se ukidaju prekovremeni zbog - premalo seksa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 4 dana

Previše rada utjecalo je na kvalitetu života Japanaca zbog čega su vlasti odlučile uvesti ograničenja u broju prekovremenih sati na poslu. Skoro polovica bračnih parova u Japanu nije… više »

MYTHBUSTERS

Zašto muškarci spavaju nakon seksa?

objavljeno prije 5 mjeseci i 5 dana

Spavanje nakon seksa stvar je koja muškarcima donosi najviše kritika od strane ženskog spola, jer vjerojatno se svaka žena našla u toj situaciji - nakon seksa… više »

TAKO KAŽU...

Ženama u dugim vezema prije nestaje želja za seksom

objavljeno prije 5 mjeseci i 6 dana

Seksualna želja jedna je od stvari na koju se muškarci najviše žale kod žena, a s njima se slažu i britanski znanstvenici koji kažu kako pomanjkanje seksualnih želja treba… više »

SAVJETI :)

3 činjenice o seksu koje morate znati - ako ste muško

objavljeno prije 5 mjeseci i 8 dana

Muškarci vole misliti kako o seksu znaju sve, no naravno da to mogu reći samo rijetki (a i ti se neće na glas hvaliti, sigurno...). Stoga, nije na odmet zabilježiti negdje u mozgu ove… više »

OPA :)

5 ženskih trikova za bolji seks

objavljeno prije 5 mjeseci i 9 dana

Žene mogu od seksa napraviti dvije dijametralno suprotne stvari - genijalno iskustvo i ono koje ćete zaboraviti istog trena kad zatvorite vrata za sobom. Ako želite biti žena koja radi ono… više »

Foto: Pexels
HOPA CUPA

Higijena nakon seksa - što i kako

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Obavili ste to, izmoreni ste, zapuhani, umorni i spremni zaspati zagrljeni. No stanite malo, niste još gotovi. Iz osobnih i higijenskih razloga, postoji još nekoliko… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
NAPALJIVANJE

Znakovi da vas ona želi u krevetu

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Žene su obično onaj stidljivi dio para koji odlazi u krevet, jer teško da će baš otvoreno i bez srama pozvati muškarca da joj se pridruži. Čak i kad su dugo u vezi ili… više »

OPA!

Žene i pornići - što vole i koliko gledaju?

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Stranica za odrasle YouPorn nedavno je objavila istraživanje o svojim ženskim korisnicama - koji čine oko četvrtinu njihove 'publike'. Podijelili su neke zanimljive uvide o 24.000… više »

Foto: Pexels
HMMM

7 dobrih strana seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Ako vam ovih dana fali poticaja da se opustite među plahtama, dozvolite da vas mi nadahnemo. Predstavljamo vam 7 beneficija koje pruža vođenje ljubavi: 1. Podiže samopouzdanje Pažnja koju nam… više »

HE HE

10 razloga za što više seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Seks je sjajna stvar, definitivno, a evo 10 odličnih razloga zašto ga trebate upražnjavati što češće: Bolja sperma - pomaže u poboljšanju plodnosti… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
TAJNA

Kako do puno boljeg seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Seks uvijek može biti bolji, složit će se svi, a naročito oni koji se stalno tuže na libido i ponašanje svoje partnerice, pa evo par korisnih savjeta za ljepši spol kako… više »

PRIRODA DAJE...

Prirodni lubrikanti za najbolji užitak

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Kako biste uživali u 'hopa-cupa', osim prezervativa, možda će vam trebati još malo pomoći među plahtama. Ovdje govorimo prvenstveno o lubrikantima. Žensko tijelo ponekad ne može… više »

EH, DA ...

Simptomi nedostatka seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Žene trebaju seks jednako kao i muškarci, a na njima se to i vrlo jasno vidi - primjerice, većina žena kojima nedostaje seksa imaju problema sa spavanjem i tijekom dana su stalno… više »

MYTHBUSTERS

6 općepoznatih mitova (ili istina) o seksu

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Seks okružuje toliko mitova da se čovjek stvarno treba probiti kroz šumetinu (polu)informacija kako bi došao do istine. Stoga, evo šest činjenica o seksu... koje to… više »

skrolaj na vrh