Seks
EH, DA...

Što je ženama prava katastrofa u krevetu?

objavljeno prije 5 mjeseci i 10 dana

Prije nekog vremena na Redditu se povela rasprava o tome što muškarci rade misleći da žene to žele, a zapravo mrze te stvari iz dna duše. Odgovori su itekako… više »

SAVJETI

Hranom do boljeg seksa i orgazama

objavljeno prije 5 mjeseci i 11 dana

Seks, orgazmi i hrana neraskidivo su vezani, kažu stručnjaci, a jedna od važnijih stvari je prava pH vrijednost vagine od koje umnogome ovisi kvaliteta seksa. Želite li izbalansirati pH u… više »

OPA!

Želite bolji seksualni život? A da ga prestanete pokušavati popraviti?

objavljeno prije 5 mjeseci i 12 dana

Živimo u svijetu u kojemu pljušte savjeti o tome kako treba izgledati seksualni život, što isprobati, koju igračku kupiti, gdje se seksati i koliko puta tjedno. Peggy Kleinplatz… više »

Možete li prepoznati znakove?
OPA!

6 karakternih osobina preljubnika

objavljeno prije 5 mjeseci i 13 dana

Rade od jutra do mraka, ne daj Bože da bi ostavili svoj telefon vama na dohvat ruke i bježe od intimnosti - to je ponašanje za koje sa sigurnošću možemo reći da ukazuju na… više »

Zašto žene varaju? / Pixabay
HMMM

Zašto žene varaju?

objavljeno prije 5 mjeseci i 14 dana

Dokazano je da muškarci varaju češće od žena. Čak njih 70-80% u životu će prevariti barem jedanput, dok će istu stvar napraviti tek 30-40% žena.  No zašto žene rjeđe… više »

Kako biti zadovoljan u svojoj koži? / Pexels
PRIPAZITE!

Previše ste samosvjesni tijekom seksa? Što učiniti?

objavljeno prije 5 mjeseci i 15 dana

Tjelesna intimnost može potaknuti cijeli niz nesigurnosti i emocija. Seks nas može natjerati da se osjećamo nesigurnima, ranjivima ili nas ispuniti sumnjama koje se ne javljaju kad smo… više »

Ova pitanja odgovorit će vam je li vaš seks zaista dobar
OPA!

Ova pitanja odgovorit će vam je li vaš seks zaista dobar

objavljeno prije 5 mjeseci i 16 dana

Osim što oboje ne biste trebali biti u stanju cijeli dan skinuti osmijeh s lica, kosu bi trebalo biti teško počešljati, a odjeća bi možda mogla biti malo previše… više »

SAVJETI

Kako do zajedničkog orgazma?

objavljeno prije 5 mjeseci i 17 dana

Zajednički orgazam nije bajka za malu i neiskusnu djecu (dobro, ne djecu, mladež...) već stvaran događaj koji, izgleda, postižu tek rijetki parovi pa se hvale o tome frendovima kojima tako… više »

AHA!

Zašto se pornjava NIKAD ne gleda na mobitelu

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Koliko god bilo zgodno na brzinu pogledati filmić il' dva na telefonu ili tabletu, to biste trebali potpuno izbjegavati jer time olakšavate onim seronjama hakerima da provale u… više »

SAVJETI

3 savjeta za bolji seksualni život

objavljeno prije 5 mjeseci i 18 dana

Savjeta o boljem seksu ima stvarno koliko god želite, dobrih, loših i najgorih, no svi uglavnom zahtijevaju od vas neke promjene ponašanja, učenje novih tehnika i slične… više »

EH, DA...

5 razloga zašto ne dobivate dovoljno oralnog seksa

objavljeno prije 5 mjeseci i 19 dana

Muškarci se, kad je seks u pitanju, najčešće ipak žale da ne dobivaju dovoljno oralnog seksa, a lako je pogoditi i zašto - većina si je sama kriva za to! Nemoguće? Upravo… više »

MA DA!

Kome je korisniji redovan seks?

objavljeno prije 5 mjeseci i 20 dana

Redovan seks u starijoj dobi mogu zaštititi žene od određenih zdravstvenih problema, ali bi na muškarce mogli djelovati suprotno, objavili su znanstvenici. Stariji… više »

WOW!

Od žiže se bolje diže?

objavljeno prije 5 mjeseci i 21 dan

Seks i marihuana su neraskidivo povezani i to na dobar način, tvrde američki znanstvenici koji su ustanovili da osobe koje povremeno puše marihuanu imaju 20 posto… više »

SAVJETI

Poze u seksu koje žene ne vole

objavljeno prije 5 mjeseci i 22 dana

Mnogi muškarci moraju shvatiti jest da dame, da žene, majke, kraljice uživo nisu toliko fleksibilne, a kako to izgleda u njihovim maštarijama i mislima. Druga stvar je činjenica… više »

HMMM

Žene manje vole seks od muškaraca?

objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana

Žene se često optužuje da im seks nije baš nešto i da ga izbjegavaju, a izgleda da su muškarci koji to tvrde djelomično u pravu, kažu znanstvenici kanadskog… više »

skrolaj na vrh