Seks
STVARNO?

3 neočekivane stvari koje utječu na kvalitetu seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Seks se na prvu čini prilično jednostavnim (pogotovo kad vidimo tko ga sve upražnjava i kako), no zapravo se radi o aktivnosti koja ovisi o zamršenom skupu različitih faktora koji… više »

HE HE

Koliko se stvarno razmišlja o seksu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Seks je muškarcima, navodno, stalno na pameti, pa su se čak jedno vrijeme vrtjele brojke o jednoj misli svakih sedam sekundi, što je netočno... jer žene zapravo češće… više »

MA DA?

Seksualne fantazije otkrivaju karakter

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Seksualne fantazije govore jako puno o vašem karakteru, pa osim što bi bilo da i sami shvatite neke stvari o sebi, možda nije loše pripaziti kome ih otkrivate...… više »

WOW!

Do orgazma žene mogu i - trčanjem

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Orgazam vam je nedostižan ili rijedak? Evo recepta koji niste očekivali - bacite se na jogging! Zašto? Trčanje ima brojne prednosti: održava vas u kondiciji, pomaže vam u klesanju… više »

OBAVEZNO!

3 stvari koje trebate raditi nakon seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Što je potrebno nakon seksa? Vjerovali ili ne, to je barem jednako važno kao i sam seks, ako ne i važnije, pa stoga donosimo tri stvari koje jednostavno ne smijete preskočiti ako… više »

ZANIMLJIVO

7 stvari koje seks radi ženskom tijelu

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Seks je aktivnost koja nas može duboko povezati s partnerom, no jednako tako i odvojiti ako nam nije po ukusu, stoga bi bilo dobro znati što sve seks radi tijelu žene kako biste mogli… više »

HE HE

Seksualni rekordi koje vrijedi zapamtiti

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Seksualni rekordi obično se raspravljaju uz pivo i ekipu, i to kad je gajba već poprilično prazna, a zajednička im je karakteristika da za njih nema nikakve potvrde osim časne riječi… više »

ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje će napaliti svaku ženu

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Napaljena žena san je svakog muškarca, no kako doći do toga je već druga priča - tu ima puuno više onih koji se čudom čude kako im to ne uspijeva. Da vas malo utješimo -… više »

AHA!

9 znakova emocionalne nevjere

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Nevjera ili prevara ne mora nužno biti fizička, štoviše, u doba tehnološkog napretka sve je češća emocionalna nevjera koju, vjerovali ili ne, ljudi čak niti ne… više »

HE HE

Tri mita o muškarcima i seksu

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Mitovi o seksu vjerojatno su među brojnijima na svijetu, uz one o hrani i ljubavi, pa ne bi bilo loše raskrinkati neke od njih koji se tiču muškaraca. Naravno, nema smisla u to… više »

ZNATE LI?

Kako seks definira vašu vezu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Muškarcima seks, vjerovali ili ne - nije sve na svijetu. Naravno da je nevjerojatno važan, ali ipak muškarci pronađu vremena i za druge stvari, a kako im komunikacija nije… više »

ISPROBAJTE :)

5 malo poznatih prirodnih afrodizijaka

objavljeno prije 7 mjeseci i 23 dana

Prirodni afrodizijaci su jeftini, a u njihovu učinkovitost uvjerile su se brojne generacije. Osim što su dobre za libido, sljedeće namirnice su ujedno zdrave za duh i tijelo:… više »

HE HE

Seks i potrošnja kalorija - što je prava istina

objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana

Seks sagorijeva 300 kalorija, a ljubljenje od 120 do 325 kalorija u sat vremena, dok masturbacija troši oko 150 kalorija, pa se možda čini da to i nije baš nešto, no… više »

EH, DA ...

Kad žene glume orgazme?

objavljeno prije 7 mjeseci i 25 dana

Glumljeni orgazam, na žalost većine muškaraca i nešto manjeg broja žena, nije mit nego svakodnevnica, jer je cijeli niz istraživanja pokazao dva porazna podatka - većina žena… više »

ZAPAMTITE :)

5 savjeta za dobar dirty talk

objavljeno prije 7 mjeseci i 26 dana

Prljavi razgovori na jastuku jedan su od boljih načina napaljivanja, no rijetki se na to odlučuju iz prve, jer nisu sigurni hoće li zvučati glupo ili će postići upravo suprotan učinak od… više »

skrolaj na vrh