Seks
ZNANJE

7 tajni seksa sretnih parova

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Seks je jedna od glavnih sastavnica uspješne dugotrajne veze ili braka, a samo stvarno sretni parovi znaju kako ga održati na pravim razinama ... pa da vidimo kojih je to 7 tajni koje… više »

HE HE

Zašto se mladi ne seksaju?

objavljeno prije 6 mjeseci i 20 dana

Današnji 20-ogodišnjaci se manje seksaju nego prijašnja generacija. Naime, novo istraživanje je pokazalo da oko 15 posto mladih između 20. i 24. godine nije imalo… više »

CURE, OPREZ

Tri stvari koje kompliciraju orgazam

objavljeno prije 6 mjeseci i 22 dana

Orgazam niti jest niti bi trebao biti jedina svrha seksa, no unatoč tome postoji prilično velik pritisak na žene da ga moraju doživjeti, jer ako se to ne dogodi dolazi do osjećaja nelagode,… više »

NARAVNO

Seks je ženama važan kao i muškarcima

objavljeno prije 6 mjeseci i 23 dana

Žene se često optužuje da nisu pretjerano raspoložene za seks, a s godinama to postaje gotovo pravilo (ako pitate muškarce), no, istina je potpuno drugačija. Tako je, primjerice, novo… više »

FORA :)

Neočekivana pomoć za sjajan seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Savršen seks posljedica je raznih faktora, no jedan od njih koji se nalazi među najvažnijima obično potpuno zanemarujemo - svjetlost. Naime, seksolozi su se pozabavili tim pitanjem i… više »

EH, DA ...

Koliko ljudi mašta o drugima tijekom seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 25 dana

Seksualne fantazije ne broje se u prevaru, no što kad vaš partner/ica tijekom seksa ima drugu osobu na pameti? Kako biste to okarakterizirali? Vjerojatan odgovor je da zavisi od… više »

ZANIMLJIVO

Koliko vam treba seksualnih partnera u životu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 26 dana

Broj seksualnih partnera jedna je od stvari koje u životu moramo znati, no istovremeno možemo zbog nje imati brdo problema - ako smo ženskog spola. Znate i sami - što žena ima… više »

HE HE

Zašto istraživanja o veličini penisa nisu potrebna?

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Veličina penisa jedan je od češćih uzročnika stresa kod muškaraca, jer ako nemaju zadovoljavajući ljubavni život ono malo veselja nalaze u pornićima. A što ih tamo čeka -… više »

POSLUŠAJTE

3 savjeta za poboljšavanje seksualnog života

objavljeno prije 7 mjeseci

Seksualni život važan je segment svake veze, a na putu dobrog seksa stoji toliko stvari da vam se čini da se cijeli svijet urotio protiv vas - obaveze, posao, svakodnevne gluposti i problemi… više »

ZAPAMTITE :)

Žene obožavaju ove poze u seksu

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Žene seks doživljavaju različito od muškaraca i vrlo im je važno da sve od početka do kraja bude odlično ... OK, barem dobro. No, ako želite ostaviti stvarno dobar dojam na novu… više »

HE HE

Otkud dolaze jutarnje erekcije?

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Noćna erekcija zapravo je toliko česta da postoji i medicinski naziv za tu pojavu - noćna otečenost penisa. Iako ovaj "medicinski fenomen" najčešće primjećujete u rane jutarnje sate,… više »

ZNANJE

Kako prepoznati savršenog muškarca u seksu

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Savršen muškarac ne postoji, to je valjda do sada svima postalo jasno, no zato može postojati onaj koji je savršen - u krevetu. E, kad naletite na takvoga, ne… više »

MMM :)

Tko češće ispunjava seksualne fantazije, muškarci ili žene?

objavljeno prije 7 mjeseci i 3 dana

Seksualne fantazije se ostvaruju nekima često, drugima ponekad, pa se tvrtka LoveHoney bacila na posao i istražila to pitanje na 1300 ispitanika.  Vjerovali ili ne, seksualne fantazije… više »

HE HE

Koliko se često muškarci igraju s veseljkom

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Masturbacija nije baš tabu tema među muškarcima, jer će nerijetko u društvu priznati da su "bacili majmuna u nesvijest" na neku poznatu/slavnu/zgodnu ženu, no kao i u… više »

STVARNO?

Ključ dobrog seksa su - djeca?!

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Seks u braku predmet je mnogih viceva i pošalica, a uz njega obavezno idu i djeca kao glavni remetilački faktor zabave roditelja u krevetu. No, izgleda da se ipak radi samo o mitovima… više »

skrolaj na vrh