Seks
DOBRO PITANJE

Koliko seksa treba ženama?

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Žene i seks, dvije omiljene teme muškaraca - no kad ih spojite, obično dobijete cviljenje "jačeg spola" o nedovoljnim količinama i žalopojke kako njihova draga stalno nešto… više »

O, DA :)

Seks i pamet - postoji li poveznica?

objavljeno prije 7 mjeseci i 9 dana

Seks je lijek za sve boljke, reći će neki, a ako mislite da pretjeruju i samo se prave važni svojim libidom, znanstvenici su nebrojeno puta potvrdili da je seks blagotvoran za mnoge stvari,… više »

NAUČITE NEŠTO

Muške erogene zone koje treba poznavati

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Erogene zone obično se spominju u kontekstu ženskog tijela, no što je s muškim? Kako nas ne bi optužili da preferiramo jedan od spolova, evo par skrivenih erogenih zona na… više »

HE HE

7 stvari koje jednostavno morate znati o penisu

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Dok vas penis sluša, uzimate ga zdravo za gotovo i život je lijep. Rekli bi, stvari su vrlo jednostavne, a njegova logika prosta. Cijenite ono što imate jer i penis s godinama… više »

STVARNO?

Zima u krevetu - seksate li se dovoljno?

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Zima se nerijetko seli i u krevet, jer hladni dani nekad uzrokuju i hladnoću među plahtama. Ako vas zanima zašto (a trebalo bi), razloga ima tek nekoliko i sve su samo ne… više »

OPA :)

7 poza koje muškarci obožavaju

objavljeno prije 7 mjeseci i 13 dana

Poze u seksu nekima su tlaka, drugi shvaćaju da su ljubav i intimnost važan dio dobrog odnosa ali i da raznovrsnost u krevetu radi prav mala čuda... Upravo iz tog razloga donosimo vam sedam… više »

LOŠE

Postseksualna depresija muči svaku drugu ženu?!

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Hormoni su čudna stvar, jer ni ne slutimo u kolikoj mjeri upravljaju nama. Nedavno provedeno istraživanje pokazalo je da se postseksualna depresija javlja kod 46… više »

STVARNO?

Najgora poza u seksu za žene

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Poze u seksu predmet su zanimanja od pradavnih vremena, jer jednostavna misionarka nije baš pretjerano zabavna, iako se tvrdi da je zapravo - najbolja. A koja je onda najgora?… više »

EH, DA ...

Zamke prijateljstva s povlasticama

objavljeno prije 7 mjeseci i 16 dana

Spadate li vi u onaj veliki broj ljudi koji su u dobi do 35 godina imali onog posebnog prijatelja s povlasticama, da ne kažemo fuck buddyja? Vjerujte, prijatelji koji osim prijateljstva… više »

HE HE

Kad će žene najviše uživati u seksu

objavljeno prije 7 mjeseci i 17 dana

Seks bi trebao, barem u teoriji, biti ispunjavajuće i fantastično iskustvo za oba partnera, no svi znamo da to nije baš tako... barem ne uvijek. A ako ste žena, izgleda da ćete se… više »

NAVALITE

5 razloga zašto ženama treba više seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 18 dana

Seks je dobar za... sve, više manje, od raspoloženja do smanjivanja rizika od raznih boleština, kao i za povezivanje s partnerom i uživanje. No, osim toga ima još… više »

HE HE

7 najčešćih muških misli tijekom seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana

Muškarcima se tijekom seksa javljaju razne misli, no ako mislite da se radi samo o maštarijama, varate se - u pravom svijetu u njihovom glavama se mota puno misli koje ih… više »

ISPROBAJTE :)

Par seksi igrica ako vam fali inspiracije

objavljeno prije 7 mjeseci i 20 dana

Seksi igrice su prava stvar za razbijanje rutine u krevetu, a dobro znamo da je ona u velikom broju slučajeva smrt za vezu. No,vrlo često nakupljene frustracije koje svi uredno sakupljamo kao… više »

ZANIMLJIVO :)

Kad su žene najglasnije u seksu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 21 dan

Pravi orgazam prepoznaje se, reći će vam "iskusni frajeri", kad žena vrišti na sav glas... očito nisu gledali Kad je Harry sreo Sally i fantastičnu izvedbu Meg Ryan u prepunom kafiću.… više »

HE HE

Znate li da postoje seksualne fobije? Evo par najluđih...

objavljeno prije 7 mjeseci i 22 dana

Strahovi koji zvuče kao loš vic ili izmišljotina hormonima napucanog tinejdžera stvarno postoje - ne samo to, one obično dovode do svađa s partnerima i mogu vrlo lako uzrokovati… više »

skrolaj na vrh