Seks
HE HE

Otkud dolaze jutarnje erekcije?

objavljeno prije 5 mjeseci i 29 dana

Noćna erekcija zapravo je toliko česta da postoji i medicinski naziv za tu pojavu - noćna otečenost penisa. Iako ovaj "medicinski fenomen" najčešće primjećujete u rane jutarnje sate,… više »

ZNANJE

Kako prepoznati savršenog muškarca u seksu

objavljeno prije 6 mjeseci

Savršen muškarac ne postoji, to je valjda do sada svima postalo jasno, no zato može postojati onaj koji je savršen - u krevetu. E, kad naletite na takvoga, ne… više »

MMM :)

Tko češće ispunjava seksualne fantazije, muškarci ili žene?

objavljeno prije 6 mjeseci

Seksualne fantazije se ostvaruju nekima često, drugima ponekad, pa se tvrtka LoveHoney bacila na posao i istražila to pitanje na 1300 ispitanika.  Vjerovali ili ne, seksualne fantazije… više »

HE HE

Koliko se često muškarci igraju s veseljkom

objavljeno prije 6 mjeseci i 1 dan

Masturbacija nije baš tabu tema među muškarcima, jer će nerijetko u društvu priznati da su "bacili majmuna u nesvijest" na neku poznatu/slavnu/zgodnu ženu, no kao i u… više »

STVARNO?

Ključ dobrog seksa su - djeca?!

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Seks u braku predmet je mnogih viceva i pošalica, a uz njega obavezno idu i djeca kao glavni remetilački faktor zabave roditelja u krevetu. No, izgleda da se ipak radi samo o mitovima… više »

HE HE

Tri savjeta za samopouzdanje u krevetu

objavljeno prije 6 mjeseci i 2 dana

Seksualno samopouzdanje često je povezano s fizičkim izgledom. No, samopouzdanje u krevetu ne mora nužno biti povezano s fizičkim izgledom. Seksualno samopouzdanje je osjećaj ugode sa samim… više »

ZAPAMTITE :)

Obične stvari koje pale muškarce

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Muškarci se pale na zgodne žene, to valjda ne moramo posebno objašnjavati, ali nije samo to ono što im trenutno budi volju za seksom - tu ima i običnih, svakodnevnih… više »

ZANIMLJIVO :)

Nevinost se vratila u modu, ali kako ...

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Sve više dama skriva svoju seksualnu prošlost. Dokazuje to i sve veći broj operacija kojima žene vraćaju himen. Neke se na to odluče zbog trauma iz prošlosti, no većina… više »

HE HE

Kada je vrijeme za prvi seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Prvi seks uzbudljiv je trenutak u svakoj vezi jer će uvelike odrediti i njezino trajanje i uspjeh, no kad je pravi trenutak za to? Ako pitate svoju baku, ona će vjerojatno reći - nakon… više »

EH, DA ...

Muške misli tijekom seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Muškarci razmišljaju tijekom seksa ... dramska pauza ... i to često, ne samo o kolegici s posla ili nekoj celebrity ljepotici, već sasvim normalne misli o seksu. Evo i koje su… više »

HE HE

7 stvari koje smetaju u seksu

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Seks ima tendenciju okupirati sva naša čula, no bez obzira na svu uronjenost u posao, često bivamo prekinuti nekim stvarima koje nam jednostavno onemogućuju da nastavimo u istom ritmu… više »

MA DA?

Seks produžuje život?

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Seks ima mnoge blagotvorne učinke na organizam i gotovo svake godine otkrivaju se i novi, od poboljšavanja cirkulacije do smanjivanja stresa ili rizika za hipertenziju, no izgleda da… više »

STVARNO?

Tri stvari koje žene ne vole u seksu

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Žene su ponekad suzdržane u seksu zbog problema koje imaju i jednostavno ih ne mogu riješiti same ... stoga bi to trebao napraviti partner. Koje? Možda će na prvu zvučati jednostavno,… više »

KATASTROFA

Koliko stvarno mladi znaju o seksu?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Seksualni odgoj definitivno je zanemaren u Hrvatskoj, što pod pritiskom konzervativnih snaga koje su sve prisutnije, što zbog inernosti sustava, mogao bi biti zaključak… više »

OPA :)

I žene fejkaju orgazme, zar ne?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Glumljeni orgazam je na neki uvrnuti način baš kao jednorog - svi (misle da) znaju da postoji i nitko ga (valjda?) nije vidio ... ili doživio, barem kad su muškarci u pitanju.… više »

skrolaj na vrh