Seks
OPA :)

Karta svijeta po veličini penisa

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Veličina penisa uvijek je tema o kojoj se može razgovarati, ako ništa drugo onda o penisima raznih poznatih osoba koji svako toliko osvanu u medijima. No, na tu se temu rade i ozbiljna… više »

MA DA?

Jednostavan recept za mušku eksploziju u krevetu

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Seks sa upaljenim svjetlima obično traže muškarci, želeći vidjeti tijelo svoje partnerice, dok žene preferiraju ugašena svjetla zbog raznoraznih problema koje imaju u odnosu na… više »

ŠTO KAŽU ...

5 razlika između dobrog i lošeg seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Dobar seks se traži i želi se pamtiti, a za to vam je potrebno samo 5 stvari: Kemija - bez kemije između partnera seks jednostavno ne može biti dobar, a uz to morate ga željeti i ubaciti… više »

OPA?

Ženama seks i alkohol idu zajedno?

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Seks žene često povezuju s alkoholom ... doduše, istraživanje je napravljeno u Velikoj Britaniji, pa ne čudi da je prosječna ispitanica spavala s osam muškaraca, dok je s… više »

MA DA?

10 stvari koje pale muškarce

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Vjerojatno vam je teško povjerovati da se muškarci seksualno uzbude kad čiste kuću, gotovo jednako kao kad pobijedi momčad za koju navijaju ili voze Ferrari, no tako kaže… više »

VARIJANTE

Kako se ponašaju muškarci nakon seksa?

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Muškarci odaju svoje karakterne osobine ponašanjemi tijekom i poslije seksa, tako da nije teško saznati popriličnu količinu informacija o njima u trenucima… više »

HE HE

Šaljete prljave porukice? Znate li tko ih sve čita?

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Seksting je postao gotovo uobičajen način komunikacije, šalju se fotke, video snimke, porukice ... sve s ciljem da se zagrije patnera ili partnericu. Uz to ide i samozadovoljni… više »

BROJKE

Koliko treba trajati seks da žene budu zadovolj(e)ne?

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Trajanje seksa jedna je od tema oko koje se redovito lome koplja, jer muškarcima je potrebno puno manje vremena da postignu orgazam, pa posljedično većina njih nakon toga okrene leđa… više »

LOOL

Zašto svaki dan trebate - masturbirati?

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Zaboravite sve mitove o tome kako ćete izgubiti vid ili razum ako masturbirate! Štoviše, znanstvenici sa Sveučilišta u Sydneyu pozivaju vas da se svakodnevno… više »

MYTHBUSTERS

Još par mitova i istina o veličini penisa

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Veličina penisa trajna je frustracija muškaraca koji uvijek misle da njihov veseljko nije dovoljno velik, a depresija se samo pojačava raznoraznim istraživanjima o prosječnoj veličini… više »

STVARNO?

Seks u starijim godinama bolji je za - žene

objavljeno prije 6 mjeseci i 15 dana

Muškarci o seksu prigovaraju od kad postanu spolno zreli pa sve do smrti, žaleći se da ga imaju premalo, no pokazalo se da im to prigovaranje u starijim godinama zapravo - produžuje… više »

STVARNO?

Žene mogu doživjeti samo jednu vrstu orgazma?

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Nakon što su desetljećima žene koje ne mogu doživjeti orgazam penetracijom nazivane frigidnima, a one zbog društvenog pritiska pak su glumile klimakse, znanstvenici su… više »

ZANIMLJIVO

Žene će se najbolje seksati kad ...

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Žene će najbolji seks u životu doživjeti nakon 40. godine života, pokazali su rezultati zanimljivog istraživanja koji su otkrili još neke tajne ... Razlog? Jednostavno - žene u toj… više »

WOW!

Tko su najaktivniji ljubavnici na svijetu? Hrvati!

objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana

Hrvati, Grci, Nizozemci i Britanci imaju najaktivniji seksualni život pošto su među vodećima u većini ispitanih kategorija, prenosi indijski tjednik The Diplomat. Istraživanje je… više »

HE HE

Savjeti o seksu za starije frajere

objavljeno prije 6 mjeseci i 19 dana

Seks možda neće biti isti za vas i vašeg partnera kao što je bio kada ste bili mlađi. Ali intimnosti i seksualni život još uvijek može biti sjajan dio vašeg… više »

skrolaj na vrh