Seks
MA DAJ!

Seks na Božić? Ne baš...

objavljeno prije 6 mjeseci i 3 dana

Božić je obično prigoda koja podrazumijeva seks s partnerom, ali isto tako, Nikki Goldstein smatra da se taj čin može pretvoriti u vrstu obaveze, prenosi International Business… više »

OZBILJNO?!

Homoseksualci su bolji u krevetu od heteroseksualaca

objavljeno prije 6 mjeseci i 4 dana

Homoseksualna zajednica tijekom godina prošla je kroz sito i rešeto, no ovaj puta čak je i znanost na njihovoj strani. Istraživanje koje je proučavalo razlike u… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
WOW!

S bivšim partnerima seksaju se - psihopati?

objavljeno prije 6 mjeseci i 5 dana

Ostati prijatelj s bivšim ili bivšom obično se uzima kao znak zrelosti, no stručnjaci se groze toga i tvrde da je to zapravo mogući znak nečeg puno mračnijeg. Dokazi u studiji… više »

PRIPAZITE :)

Vibratori donose veselje - ali i probleme

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Žene se sve češće žale ginekolozima da im je vagina manje osjetljiva te da ih partneri ne mogu zadovoljiti, a razlog iz kojeg se to događa mnogima se neće baš… više »

HMM...

Tinejdžeri manipulatori traže i više seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Tinejdžeri koji se služe nedopustivim ponašanjem u vlastitu korist, bit će seksualno akivniji od ostale djece. Istraživanje na Sveučilištu Windsor u Kandadi… više »

HOPA CUPA

Kako biste lakše spavali, pokušajte se - seksati

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

Ako vaš ritual prije spavanja uključuje meditaciju, kupanje ili tipkanje po mobitelu, imamo za vas dobre vijesti. Vođenje ljubavi prije spavanja ima pozitivan učinak na san,… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
SAVJETI :)

Tri poteza koji garantiraju orgazam

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Da mi sad ovdje ne glumimo neke seksologe s previše teorijskog iskustva, ali i onog praktičnog, poslužili smo se informacijama pronađenim na popularnom muškom… više »

erotski snovi san spavanje seks
ZAPAMTITE :)

Seksualni snovi - koji su najčešći i što znače

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Snovi o seksu česti su... toliko česti da ne želite priznati koliko vam se puta tjedno to događa. Znamo. No, ako ne znate što znače, onda možete bez razloga razbijati glavu oko toga,… više »

HE HE

Pet činjenica o vibratorima koje se isplati znati

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Vibratori su prve seksualne igračke koje vam, vjerojatno, padaju na pamet, pa evo nekoliko činjenica o njima koje su em zabavne, em edukativne. Gdje ih ima najviše? - stanovnici… više »

ZNATE LI?

Zašto je jutarnji seks - najbolji seks

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Jutarnji seks sjajna je stvar iz više razloga, a glavni je - napunit će vas pozitivnom energijom i pomoći vam da na visokoj vibraciji krenete u dan. Može li bolje? Megan Fleming,… više »

OČEKIVANO

Žene više privlače muškarci koji izgledaju "snažno"

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Nekim će ova vijest biti pravo otkriće, dok će drugi zapitati što tu uopće ima novo, no Australci su odlučili provesti istraživanje kojim su dokazali da žene više… više »

STVARNO?

Koliko seksa pomlađuje?

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Seks je od davnina poznat kao sredstvo za pomlađivanje - iako su još u relativno nedalekoj prošlosti to shvaćali poprilično doslovno, pa su stari muškarci skakali na… više »

WOW!

Prilično nezgodna stvar koja se može dogoditi muškarcima nakon seksa

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Muškarci mogu biti alergični na svoju spermu - nakon orgazma javljaju im se simptomi slični gripi - jak umor, curenje iz nosa, svrbež očiju, temperatura. Kod nekih se čak javlja i… više »

OPA...

Lubrikant koji će orgazme podići na neku drugu razinu

objavljeno prije 6 mjeseci i 16 dana

Marihuana ima sve više primjena, naročito u zadnje vrijeme kad je legalizirana u mnogim državama SAD. Tako se na kalifornijskom tržištu može kupiti lubrikant na bazi… više »

AHA!

Kako se seksom gube kilogrami

objavljeno prije 6 mjeseci i 17 dana

Seks se može vrlo učinkoviti ubaciti u svoj plan upravljanja težinom. Naime, kao što dobro znamo, seks nam pomaže da sagorimo kalorije. No, prednosti se ovdje ne… više »

skrolaj na vrh