Seks
HE HE

Danas se seksa na sve strane

objavljeno prije 6 mjeseci i 24 dana

Otkriven je dan kad najviše parova začne bebu: 2. siječnja. Da bi stvar bila još bolja, Channel Mum je čak začeće suzio na točno vrijeme, koje je po njima u… više »

STVARNO?

Savršen broj seksualnih partnera je ...

objavljeno prije 6 mjeseci i 28 dana

Muškarci i žene ne razlikuju se toliko u željama za idealnog partnera, naročito u broju, pokazalo je nedavno zajeničko istraživanje sveuilišta u Nottinghamu, Bristolu i… više »

ZAPAMTITE :)

Predigra - sve što trebate znati o njoj

objavljeno prije 6 mjeseci i 29 dana

Predigra je, kako svi dobro znamo, temelj dobrog seksa, reći će vam svaki muškarac koji stvarno poznaje žene. No, treba znati i da to ne uključuje samo malo maženja i oralnog… više »

ZANIMLJIVO

10 karakteristika pravog majstora seksa

objavljeno prije 7 mjeseci

Seks je, ma što vi mislili o tome, prvo u glavi, a tek nakon toga u krevetu, pa da biste postali majstor u krevetu trebate imati ovih 10 kvaliteta, tvrdi ekipa s portala Your… više »

MA DA?

Što ubija orgazme i želju za seksom

objavljeno prije 7 mjeseci i 1 dan

Seks može postati prilično dosadna i zamarajuća stvar, a naročito ženama koje ne doživljavaju orgazme pa se (s pravom) pitaju - čemu sve to? E sad, mogli bismo dati gomilu savjeta o tome kako… više »

HE HE

Blagdanski seks je najbolji seks

objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana

Blagdanski seks prava je stvar, pokazalo je više istraživanja koja su dala jednake rezultate - seksa za vrijeme blagdana ima više nego inače, a prosinac je odavno poznat… više »

MA DA?

Koliko često se seksaju stvarno sretni parovi

objavljeno prije 7 mjeseci i 4 dana

Sretna veza i seks povezani su na način koji će se mnogima svidjeti, jer zapravo ne zahtijeva toliko puno koliko se misli. Na uzorku koji obuhvaća više od 30 tisuća osoba,… više »

MA DA?

Evo zašto seks zapravo postoji!

objavljeno prije 7 mjeseci i 5 dana

Seksualna reprodukcija je u odnosu na kloniranje, koje također postoji u prirodi, gubitak vremena i energije s evolucijske točke gledišta. Seks i popratni rituali u životinjskom… više »

MMM

5 sjajnih koristi od seksa

objavljeno prije 7 mjeseci i 7 dana

Seks je, osim zabave i prokreacije, oblik tjelovježbe koji ima blagotvoran učinak na zdravlje, to već znaju svi. No, kako se o seksu provodi velik broj istraživanja, stalno se pojavljuju novi… više »

UPS

Seksi roboti budućnost su seksa?

objavljeno prije 7 mjeseci i 8 dana

Seks roboti bit će točna kopija stvarnih ljudi: od boje očiju i glasa do veličine i osobina karaktera. Bilo da se radi o djevojci, prvom susjedu ili nekoj slavnoj osobi, robot može biti… više »

FORA

Koliko su se ove godine seksali znakovi horoskopa?

objavljeno prije 7 mjeseci i 10 dana

Horoskop će vam reći svašta o nekoj osobi, uključujući i njezine seksualne preferencije, no jednu stvar ne može - reći koliko se seksa stvarno i dogodilo. Eve, zanimljiva aplikacija… više »

EH, DA ...

Zašto žene zapravo glume orgazam?

objavljeno prije 7 mjeseci i 11 dana

Orgazam je muškarcima, barem kad je onaj ženski u pitanju, dobrim dijelom nepoznanica, pa ne čudi da glumljeni orgazam nije ništa novo, štoviše, više… više »

HE HE

Penis je takav kakav jest zbog ...

objavljeno prije 7 mjeseci i 12 dana

Zašto muškarci nemaju penisnu kost kao većina sisavaca poput medvjeda i čimpanzi? Kost muškog reprodutivnog organa ili baculum razvila se najprije kod sisavaca… više »

MMM

7 činjenica o orgazmu koje trebate znati

objavljeno prije 7 mjeseci i 14 dana

Orgazam je toliko spominjan da bi čovjek mogao pomisliti da se cijela civilizacija vrti oko njega (što je ponekad sigurno i istina). No, kako muškarci obično nemaju dovoljno… više »

ZANIMLJIVO

Što muškarci žele od žena u krevetu?

objavljeno prije 7 mjeseci i 15 dana

Muškarci nisu previše nagli kad treba udijeliti neki savjet ženama jer dobro znaju da takvi ispadi rijetko padaju na plodno tlo - naročito kad se radi o seksu. No, ako želite… više »

skrolaj na vrh