Seks nema sljedeće stranice
Govori iz iskustva

81-godišnjakinja otkriva tajne dobrog seksa

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Onda postoji rješenje za vas, a to je seksualni terapeut dr. Ruth Westheimer. U SAD-u dr. Westheimer ima kultni status. U svojoj novoj knjizi  ˝10 tajni do dobrog seksa˝, baka… više »

let's talk about sex

Nisam prostitutka već seksualna terapeutkinja!

objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci

Mare Simone posvetila je život pomaganju muškarcima, ženama i parovima kako bi riješili probleme u spavaćim sobama. Kao kvalificirana terapeutkinja, Mare je svojim umijećem… više »

dozvoljeni užici

Seks u trudnoći je bezopasan

objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci

Njemačka udruga ginekologa odvažila se objaviti priopćenje koje će skinuti breme s leđa budućih roditelja koji žele uživati i tijekom trudnoće. Prema riječima Christiana Albringa,… više »

Sprej koji učinkovito odgađa ejakulaciju

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Razvijen je sprej protiv prerane ejakulacije, a upravo bi on mogao biti spas za jedan on čestih problema u spavaćoj sobi. Britanski znanstvenici proveli su testiranje nad skupinom… više »

ZDRAVI I ČILI

Seksom protiv erektilne disfunkcije

objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci

Muškarci u godinama koji češće prakticiraju seks rjeđe obole od erektilne disfunkcije od onih kojima seks postaje misaona imenica u poznim godinama, rezultati su finskog… više »

Interview

Ćiro Blažević: Često prakticiranje seksa zapravo je higijena života

objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca

Glavni povod za razgovor s najvećom nogometnom legendom u Hrvata Ćirom Blaževićem nije nam bio sport, već seksualni život u koji se popularni trener vratio na ‘velika vrata’… više »

skrolaj na vrh